NAISET KOTIIN!

tuntemattomatsotilaat

Perussuomalaisia hallitusneuvotteluissa edustaa kuusi miestä Timo Soini, Jari Lindström, Jussi Niinistö, Sampo Terho lisäksi Soinin kaverit Raimo Vistbacka (70v) ja Jukka Jusula, jotka eivät ole vaaleissa olleet ehdolla tällä vuosikymmenellä, Soinin henkilökohtaisen mainoskampanjan vetäjä Jusula ei kai koskaan. Keskittyy vain Soinin omaan ja puolueen vaalirahoitukseen.

Naisten pitää jäädä suosiolla kotiin, kun Soini muiden poikien kanssa neuvottelee maan asioista.

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Olisipahienoakotiinpääsy

      Suomessa n. 45 v. sitten lähes kaikki Suomen nuoret isonikäluokan äiti-ihmiset ajettiin työorjuuteen kokonaisisksi päiviksi(9-10 h) tehtaisiin , ja monenlaiseen palvelustyöhön sekä Ruotsiin saakka.

      KOTI on tarkoitettu perheen iloksi ja siellä OMIEN lasten hoito synnyttäjänsä mielekkääksi työksi. Mies on maailman sivu ollut ikiliikkuja ja toteuttanut otsansa hiessä työtään mielellään perheensä elannoksi.
      Suomen vasemmistovallankumous v. -68 iski kertaheitolla hävittämään suomalaisten tyytyväisen perhe-elämän kodeissaan maalla.
      Saapui markkinavoimien palvontakulttuuri ja lapset, jotka säilyivät aborteista heitettiin kokopäivähoitoon kenelle kelpasi.
      Ay-laki keksi 2 kk:n vapauden annon imetystä varten äideille. Sitten lähti vauva samaa matkaa aamukuudelta äidin kanssa päivittäin, mutta eri paikkaan kuin äiti. Näiden molempien ILO, OMA KOTI, hylättiin pitkäksi päiväksi tyhjilleen! Työpakko naisille ja lasten hylkäys kokopäivävierasemohoitoon tehtiin valtiomme lainsäädännöllä poistamalla avioparien yhteisverotus!

      Raamatun Sanaa
      Miika 1
      1. Herran sana, joka tuli mooresetilaiselle Miikalle Jootamin, Aahaan ja Hiskian, Juudan kuningasten, päivinä; se, mitä hän näki Samariaa ja Jerusalemia vastaan.
      ....
      Sopinee Suomellekin profetiaksi viime vuosikymmenille!

      ....
      Miika 2
      9 Minun kansani naiset te ajatte pois heidän kodeistansa, jotka ovat heidän ilonsa; heidän pieniltä lapsiltansa te otatte minun kunniani ainiaaksi.
      10 Nouskaa ja menkää pois: ei tässä ole leposijaa saastutuksen tähden, joka on saanut aikaan turmion, parantumattoman turmion.
      11 Jos tulisi mies, joka tuulta tavoittelisi ja petollisuudessaan valhettelisi: "Minä saarnaan sinulle viinistä ja väkijuomasta", siinä olisi saarnaaja tälle kansalle.
      12 Minä tahdon tarkoin koota sinut, Jaakob, kaikkinesi, visusti kerätä Israelin jääneet, saattaa heidät yhteen, niinkuin lampaat tarhaan, niinkuin lauman laitumellensa: on oleva ihmisten kohina!
      13 Tien aukaisija käy heidän edellänsä; he aukaisevat tiensä, kulkevat portille ja lähtevät siitä ulos. Heidän kuninkaansa käy heidän edellään, ja Herra heitä johdattaa.

    • 460

      Soini on monessa käänteessä kehunut puolueensa naisia ja antanut erityismaininnan siitä, niitä ei ole koskaan tarvinnut hävetä.

      • karrrvaperrrse.pSS

        Soini "arvostaa" naisia vain puheissaan. Ei käytännössä. pSS on todellakin karrrrvaperrrseäijien poppoo.


      • Soinin ensimmäinen käytännön ongelma Suomen kaltaisessa maassa on seuraava. Muista puolueista abortinvastustajia ym. naisvihaajia ei hallitusneuvotteluihin nykyaikana osallistu. Siksi myös ministerinpaikat jaetaan eri sukupuolten edustavuuden mukaan. Perussuomalaiset, jos pääsevät hallitussopimukseen, joutuvat tilanteeseen missä heidän on tyhjästä nykäistävä kaksi-kolme naisministeriä. Mistä ne otat tilanteessa, jossa Ruohonen-Lerner jo Soiniin kyllästyneenä lähti Europarlamenttiin ja yksikään naisedustajista ei saa osallistua hallitusneuvotteluihin?

        Niinpä niin, vai katsotaanko sittenkin teatteria, missä Sipilä pohjustaa jo seuraavaa neuvottelukierrosta?

        Perussuomalaisten uskottavuus, jos sitä on ollut, nakertuu joka tapauksessa pala palalta näillä lisäkysymysvaatimuksilla ja ensimmäisillä neuvottelukierroksilla. Erikoinen tilanne ja sen logiikka ehkä voi selvitä vasta myöhemmin.


      • JUOPPOKEPULAINEN

        Paskalakipisnes-Sipilä tuo mamua maahan ja makaa rähmällään Rehnin päällä
        EUssa ja siitä sonnasta ei mitään hallitusta synny

        EU-kysymyksissä mamutuksessa ja herra jumala-säännöissä on nyt erikoinen tilanne että Sipilän kaltainen paskalakipisnesmies
        on valittu Suomessa eduskuntaan


    • suosiollatosiaan

      "Naisten pitää jäädä suosiolla kotiin, kun Soini muiden poikien kanssa neuvottelee maan asioista".
      Tasa-arvoideologiaa käytettiin naisten töissäkännin pakoittamisessa lievittämään/häivyttämään pakkotyöorjuustunnetta naisilla ja repivää syyllisyydentunnetta jättäessään lapsen itkemään vieraan hoitoon. Tähän hänellä ei ollut mitään vertaistietoa, koska hän itse oli oman äitinsä imettämä ja kasvattama. Uusissa tilanteissa jokaisen äidin piti itse keksiä selviytymistiensä ja koska isät olivat vielä enemmän ulalla, he useimmiten pakenivat illan menoihinsa.
      Tällöin oli tasa-arvon toitottaminen todellista pilkkaa perheille, koska samalla käynnistyi järkyttävä epätasa-arvo kaikkein heikoimmille maassamme - vauvat ja pikkulapset aloittivat "kokopäivätyössäkäyntinsä" myös. Ja tilanne on edelleen se, että pikkulasten vieraskoulutus päivittäin on kokopäiväistä, mutta koululaisten puoli päivää! Iltapäivät ekaluokkalainenkin on ilman holhoojaa jopa 5 tuntia!

      Olihan naiset aina maallakin tehneet arvokasta työtä , kun imetykseltään ehtivät, mutta tärkeysjärjestys oli lapset, kodinhoito ja muu työ.

      • "neuvottelee" poikain kanssa.


      • 560

        Kyllä olen samaa mieltä, että naisen paikka on kotona. Mutta on yksi ongelma. Kuka elättäisi yksinäiset naiset, jos naiset eivät saisi käydä töissä?


      • esimerkinantava
        560 kirjoitti:

        Kyllä olen samaa mieltä, että naisen paikka on kotona. Mutta on yksi ongelma. Kuka elättäisi yksinäiset naiset, jos naiset eivät saisi käydä töissä?

        Niimpä, naisten pitäisi saada yksi mies huolehtimaan itsestään pysyvästi. Sitä ennen on suurin ongelma se, että kuka kasvattaisi taas miehet vastuullisiksi perheenisiksi. Maailman sivu se onnistui itsestään esimerkin kautta. Nyt esimerkki on kodeissa se, että ylistressattu nainen (äitipuolikin) komentaa ja sanelee perheen meiningin sen mukaan, miten oma edistyminen työelämässään jättää huomiomahdollisuutta myös perheelle.Toiseksi saa jäädä miehen ja lasten tarpeet. Stressioravanpyörän vauhdista riippuen helposti tulee myös toinen mies tilalle ja edellinen saa lähdön. Päiväkotia käyvät lapset sekoitetaan sitten lopullisesti pakkosopeuttamalla vuoroviikoin äidin kodissa ja isän kodissa asumiseen. Mikä tässä sekasotkussa jää lapsen meielessä isäksi ja äidiksi, jota kunnioittaakin pitäisi. ENTÄ ESIMERKKI TULEVAISUUDELLEEN?

        Tähän naisten "opetukseen" on käytetty yhteiskunnan varoja jo 45 v (päiväkodit, keksityt hoitotyöpaikat ym. ja yletön koulutus). Kuka enää voisi kelkan kääntää lapsille ja koko perheelle normaaliksi ja terveeksi?


    • kjhgfdsrfghjkl

      joko perpanssien neuvottelijat ovat ehdotelleet junahommia

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi miehet kohtelevat mua huonosti

      Oon nyt tapaillut kolmea ihmistä. Ensimmäisen kanssa nähtiin kolme kertaa, ja meidän oli tarkoitus mennä leffaan tiettyn
      Sinkut
      196
      3776
    2. Minä haluun vaa oikeesti kuulla

      Että sulla on kaikki hyvin. Ihan oikeasti haluan. Ehkä meitä ei sit ollu tarkotettu yhteen, mut oot mulle äärettömän tär
      Ikävä
      61
      1428
    3. Ajattelen sinua

      aamuin, päivin, illoin. Toisinaan en yölläkään saa nukutuksi, kun pyörit mielessäni. Olemme molemmat aikuisia, etkä tiet
      Ikävä
      46
      1187
    4. Voisiko kaivattusi tehdä jotain mitä

      Et voisi antaa anteeksi
      Ikävä
      51
      1015
    5. Pariisin olympialaisissa miesnyrkkeilijä löi naisnyrkkeilijän 46 sekunnissa keskeytyskuntoon

      Algerian kohunyrkkeilijä nousi kehään – vastustaja luovutti hetkessä ja murtui itkuun https://www.is.fi/urheilu/art-2000
      Maailman menoa
      100
      994
    6. Onko sulla mitään todisteita

      Että olisin ihastunut sinuun?
      Ikävä
      62
      960
    7. Olisikin se meidän tapaaminen jo liian jännää

      Näin pitkän ajan jälkeen.
      Ikävä
      69
      903
    8. Pim pom, Ovikello soi. :D

      Mitä tekisit jos kaivattusi ilmestyisi ovesi taakse?
      Ikävä
      67
      885
    9. Tänään (1.8) on maailman ylikulutuspäivä

      Vuonna 1970 maailman ylikulutuspäivä oli joulukuun 23. päivä. Vuosituhannen alussa vuonna 2000 se osui lokakuun 4. päivä
      Maailman menoa
      83
      842
    10. Melko hyvin tunnen jo hänet

      Hän ei ole sopiva. Jotain hyvää tässä palstan seuraamisessa on ollut. Omien ajatusten ja tunteiden jäsentämisen lisäksi
      Ikävä
      69
      837
    Aihe