Björn Wahlroos nostaa nallen päydälle..

Aivanoikeassa

Eurooppa on syvällä paskassa. Jokin on mennyt lännessä pahasti pieleen. Poliittinen järjestelmä ei kykene selvittämään ongelmia: ei ole kasvua ja kriisejä on esimerkiksi Portugalissa, Kreikassa ja Irlannissa. Kaikki tämä tapahtuu samalla, kun muualla maailmassa on kasvua.

15

162

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Etuihin_ei_kosketa

      Pöhötautinen SAK pitää huolen ettei nousua tulekkaan.
      Edes demari presidentit verolle, esimerkin omaisesti.

    • Tukiviidakon_karsinta

      Sipilän haluaa leikata yrittäjätukia jopa kolmellasadalla miljoonalla eurolla. Sen sijaan maataloustuottajien saamaan tukeen keskusta ei näyttäisi olevan halukas kajoamaan.

      Sipilälle kerrottiin (Koskinen) maataloustuen määräksi tänä vuonna 2,1 miljardia euroa, josta Suomen veronmaksajat maksavat suoraan yli 1,2 miljardia. Eli suurimman osan - toisin kuin Sipilä itse väitti. Kysymykseen siitä, paljonko suomalaisten viljelijöiden saamat maataloustuet vuosittain ovat, Sipilä ei ollut halukas vastaamaan. Hän kuitenkin vakuutti olevansa perillä maataloustuista.

      – Ne menevät suurimmaksi osaksi tuolta EU:n kautta, Sipilä sanoi. Maataloustuista Sipilä ei aikonut leikata.
      Kyllä ne taitaa olla kansalliset maataloustuet, jotka veronmaksajat kustantaa ja jotka voidaan leikata kokonaisuudessaan. Tuet laiskistuttaa myös viljelijät. Maataloustuet on suoraan verotonta tukea viljelijälle.

      Wahlroosin leikkauslistan kärkeen nousevat ”järjettömät” etuudet.
      - Ensimmäinen järjetön tuki on opintotuen maksaminen yli viisi vuotta opiskelleille. Se ei ole vain järjetöntä, se on moraalitonta, Wahlroos lataa.
      Wahlroosin lista jatkuu elinkeinotukiin, joita hän on aikaisemminkin esittänyt leikattavaksi. Nyt piikki osuu aluepolitiikkaan.

      - Ennen kaikkea kyse on elinkeinotuista, joilla on jokin aluepoliittinen liitännäisyys. Eivät yritykset lähtökohtaisesti tarvitse mitään tukia, ei niille kuulu maksaa mitään tukia. Eikä varsinkaan silloin, kun tuella yritetään saada yritys tekemään järjetön sijoittumispäätös alueelle, jossa sillä ei ole menestymisen mahdollisuuksia.
      Kolmantena kohteena Wahlroos listaa kansallisen maataloustuen. Suomen yksi suurimmista maataloustukien nostajista haluaisi lopettaa EU:n erityisluvalla maksettavan 141-tuen.

      - Itse marssisin Brysseliin ja lupaisin, että luovumme 141-tuesta, mikäli Brysselissä suostutaan tiettyihin pieniin yksityiskohtiin. Itse asiassa Bryssel on valmis maksamaan merkittävästi päästäkseen tästä kansallisesta erityistuesta eroon.

      Viimeisinä Wahlroosin neljän leikkauksen listalla on toimeentulotuen poistaminen alle 25-vuotiailta. Wahlroosin mukaan alle 25-vuotiaita ei saa ”paapoa” yhteiskunnan tukiluukkujen asiakkaiksi.
      - Hirvittävä häly nousi esityksestä, että koulutuspaikasta kieltäytyvältä nuorelta leikattaisiin 20 prosenttia toimeentulotuesta. Tuli vain mieleeni, että ei kai ne hullut maksa toimeentulotukea keskisormea koulutukselle näyttäville.

      Wahlroosin mukaan koko sosiaalietuusjärjestelmän ongelmana on, ettei se nykyisellään kannusta työntekoon. Wahlroos perääkin päätöksiä ja askelia perustulon käyttöönottamiseksi.

    • Ahneita-

      Kato nyt, minäkin alan maksaan eläkeestä (96000€) veroa.
      Ei kuulu Tavjaltakaan.

      • Päivän_pähkinä

        Vanha juttu, vaihda uuteen.

        Laske aikasi kuluksi paljonko Suomessa on pankkoja ja kuinka paljon niiden lämmittäminen saastuttaa ilmaa. Pankko, kuten saunakin, lämpiää puilla ja saunan lämmityksen on laskettu saastuttavan ilmaa enemmän kuin dieselmoottori.


    • svenskataala

      ja paljonko se Nalle nostaa tukia Suomesta

      • Tiettävästi

        ei yhtään, veroja maksaa miljoonia..


      • Tuet_pois
        Tiettävästi kirjoitti:

        ei yhtään, veroja maksaa miljoonia..

        Wahlroosin tuet olleet 240 000 - 280 000 euron välillä. Systeemi maksaa tuet mukisematta, vaikka mies on miljonääri. Juuri hänen kaltaisilta pitäisi tuet lakkauttaa ja sillä keinoin rahaa riittäisi sitä oikeasti tarvitseville.


      • Tarkoitat

        maataloustukia, niitä Nalle ei saa, vaan menee kuluttajille halpana ruokana..


      • Turhaan_maksettu

    • voihanvitalis

      Nalle on tyypillinen taistolaisvasemmistokommarina aloittanut yhteiskuntarosvouksella rikastunut, joka sen jälkeen ei muta kuin vittuilee köyhille.
      Tyypillistä punavuorelaiskuplaa edustava paskiainen, joka ryösti valtiollisen postipankin kieroudella, ja vasemmistolaisten avustuksella.
      Suomessa on liikaa hurriniljakkeita ja vasurirosvoja yhteiskuntaa rosvoamassa.
      Nalllehan sanoo suoraan, ettei sellaiseen tilanteeseen saa päästää yhteiskuntaa, että ihmisillä olisi asiat hyvin, eikä rikastumista pidä sallia suurelle joukolle.....
      Pysyis tuokin ketku vain nyt siellä Ruotsissa, eikä media tuon mulkun juttuja edes esittelisi, helkutin ällö kusipää kaikenkaikkiaan

      • Ei media noita Björn Wahlroosin älyttömyyksiä esittelisi, ellei hän latelisi niitä tarkoituksella niin kärkevästi, että kiinnostavat. Mielipiteiden niin sanottu lukuarvo on suuri, vaikka ärsyttävät jo ennalta. Siksi Björn Wahlroos on median lempilapsi ja hän on saanut jopa lempinimen Nalle, joka sinunkin tekstiisi on tarttunut. Jollain Raimo Sailaksella on sisällöllisesti jokseenkin yhtä radikaaleja mielipiteitä kuin Wahlroosilla, mutta ne hän esittää virkamiesmäisesti, eivätkä pomppaa silmille.

        "Nallen" kaltainen median lempilapsi on esimerkiksi "Teukka" Hakkarainen. Hakkarainen ei kuitenkaan itse tarkoituksella lähetä värikkäitä mielipiteitä, vaan laukoo niitä vahingossa. Jos Hakkaraisen tiedetään olevan humalassa, tämä saa varmasti lehdistöltä puheluja. Jussi Halla-aho sitä vastoin on itse aktiivinen, ja "tiedemiesmäisyydestään" huolimatta aika värikäskin, mutta valitettavasti hänen kirjoituksensa eivät uusiudu. Siksi median kiinnostus Halla-ahoon on sammumaan päin.


    • Onkohan Wahlroos tullut vanhaksi? Mihin ihmeeseen nykyaikana työtä tarvitaan? Ei kai Wahlroos tosissaan väitä koneen käymistä työn tekemiseksi? Siitä olen taipuvainen olemaan samaa mieltä, että valtaosa ihmisistä kuuluu vähintäänkin siihen 80 prosenttiin.

    • harmaaihanok

      On hienoa huomata että Suomen rikkaimmilla on huonot omat hampaat eivätkä ole vaihtaneet vitivalkoisia posliini vai mitä keraamista ainetta ne ämeriikkalaisten tekarit ja kuoret on. Eikä plastiikkakirurgitkaan ole naamaa korjanneet.

      • Pinkit_pojat

        Minkä naamassa häviää, sen housuissa voittaa. Kuvassa Björnikka tallustaa ystävänsä Kalle-Kustaan kera ja kuuntelee tarkkaavaisesti K-K:n kuvausta edellisillan daamista. Käsien asennosta (= ahterimitta) päätellen se ei ollut Silvia

        https://www.google.fi/search?q=björn wahlroos pinkit housut&biw=1366&bih=613&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=BOpNVdeBDsqhsAHFmoHIAQ&ved=0CAYQ_AUoAQ&dpr=1#imgrc=TBNzOj3fS1JIpM:;MwGkwsWHlovFzM;http://is11.snstatic.fi/img/978/1288331851467.jpg;http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1288337762811.html;285;400


    • uupsio

      Se on näiden Wahlroosien ynnä muiden vastaavien johatjien aikaansaannos.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      31
      5965
    2. Mitä haluaisit

      Sanoa hänelle tällä hetkellä?
      Ikävä
      260
      3578
    3. Sofia B- miljonäärillä on vaimo ja pieni vauva .

      Voi ei taasko oli avioliitossa olevan miehen salarakas ja miksi voi noin toimia tää Sofia näin alhaisesti ?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      274
      3075
    4. Elokapina määrättävä lakkautettavaksi

      https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/14143 Aloitteen sisältö Ympäristöjärjestö Elokapina tulee määrätä välittömästi
      Maailman menoa
      138
      2698
    5. Sukset jo ristissä? Ensitreffit alttarilla Anna syyttää rajusti - Hai puolustautuu: "Mutta en mä..."

      Voi, voi... Onko Anna liian epävarma itsestään vai mikä mättää? Pari tuntenut vasta pari päivää ja kriisiä jo pukkaa.
      Ensitreffit alttarilla
      21
      2340
    6. Kansalaisaloite Elokapina määrättävä lakkautettavaksi

      https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/14143 Erittäin hyvä ja kannatettava aloite!
      Joensuu
      112
      2013
    7. Nyt on kansalaisaloite: Elokapina lakkautettava.

      Tänään tullut uusi kansalaisaloite, jossa vaaditaan Elokapinaa lakkautettavaksi, tai julistamista rikollisjärjestöksi, k
      Maailman menoa
      208
      1915
    8. Stubb ohjeisti Natoa: "Vapauttakaa ohjukset"

      Presidentti Stubb linjasi amerikkalaismedia CNN:n haastattelussa, että Nato-maiden pitäisi ”todellakin” antaa Ukrainalle
      Maailman menoa
      200
      1802
    9. Hyvin sä olet

      Olet toiminut aina. Älä epäile tai häpeä omaa toimintaasi nainen. Kukaan ei vahingoittunut ja kaikki on ollutta ja menny
      Ikävä
      58
      1472
    10. Seiska: Suhdekohussa rypenyt Anssi Heikkilä paljastaa - Pernilla Böckermanin kanssa tällaiset välit

      Anssi Heikkilä ja Pernilla Böckerman tanssivat yhdessä TTK:ssa ja heidän ympärillään spekuloitiin suhteesta. Nyt Heikkil
      Suomalaiset julkkikset
      4
      1386
    Aihe