Kiinteistönvälitys Kemi

Asuntokaupat

Etsin hyvää kiinteistönvälittäjää Kemistä. Ketä voisitte suositella. Katselin netistä Habita, SKV, Lapin Arvokiinteistöt - onko muita? Minkälaisia kokemuksia teillä on.

15

3095

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kodinmyyjä

      Ehdottomasti OPKK. Tässä parin viime vuoden aikana laittanu heille viisi asuntoa myyntiin, kaksi kk oli pisin myyntiaika. Eli aikasta nopeaa, toki kannattaa olla itsekkin aktiivinen.

    • Kodinmyyjä2

      Ohoh, no ei ainaskaan opkk! Kyllähän ne kaupaksi saavat kun pilkkahintaan myyvät ja hinta-arviot päin seiniä. Eikä pankkisidonnaista kannata koskaan käyttää, se saattaa karkottaa ostajia. Esmes Lapin Arvokiinteistöt on ainaskin hyvä valinta, samoin Habita.

      • Kodinmyynyt

        Kyllä se opkk:n on parrein. Perintönä tullu 2h ja k parv. 56 neliöä oli myynnissä ja toivehinnaksi laitoimma 46 000€. OPKK järjesti myynnin ja saimma 51 000€
        Suosittelen OPKK:a


      • Asunnotonkin

        Miksi ne myisivät pilkkahintaan? Välittäjä on välittäjä ja lopullisen päätöksen myynnistä tekee toimeksiantaja jos ei ole antanut välittäjälle valtakirjaa myydä korkeimmalla saamallaan hinnalla. Olkoon se sitten miten alhainen tahansa. Kokenut ja ammattitaitoinen asunnon välittäjä osaa hinnoitella yleensä lähelle paikkakunnan tasoa olevan hinta-arvion. Tietysti asunnon omistaja voi laittaa miten korkean hintapyynnin haluaa josta ei halua tinkiä. Ei sitten kannata kummastella jos kauppojen teko viipyy.


      • tarjouksenkysyjä

        Moni luottaa opkk:hon ja sen tolkuttoman alhaiseen hinta-arvioon, kysymättä vertailuarvoa muilta välittäjiltä. Opkk:lla on periaate palkkio äkkiä firmalle, hinnasta ei niin väliä.


      • halvalla.menee
        tarjouksenkysyjä kirjoitti:

        Moni luottaa opkk:hon ja sen tolkuttoman alhaiseen hinta-arvioon, kysymättä vertailuarvoa muilta välittäjiltä. Opkk:lla on periaate palkkio äkkiä firmalle, hinnasta ei niin väliä.

        tottakai välittäjät koettavat hinata hintaa ylöspäin, heidän palkkionsahan on riippuvainen hinnasta. Mutta Kemissä nyt tällä hetkellä (miksi ihmeessä?) asuntojen hinnat OVAT halpoja.


      • Asunnotonkin

        Miksi halpoja? Maksukykyinen väki vähenee,Kemihän on muuttotappiokunta. Ajeleppa Kemin kaupungin osissa,tyhjiä taloja,ränsistyneitä,hoitamattomia pihoja on paljon. Puu-Mäntylässä tyhjiä taloja. Kemissä on myynnissä satoja asuntoja ja vuokra-asuntoja tarjolla jokaisen makuun. Kun ostajat ovat harvassa niin hintahan laskee.


      • isännyys
        Kodinmyynyt kirjoitti:

        Kyllä se opkk:n on parrein. Perintönä tullu 2h ja k parv. 56 neliöä oli myynnissä ja toivehinnaksi laitoimma 46 000€. OPKK järjesti myynnin ja saimma 51 000€
        Suosittelen OPKK:a

        Tuohan tarkoittaa että pieleen meni hinta-arvio! Ei kuulosta ammattitaitoiselta välittäjältä.


      • Kodinmyynyt

        Se hinta (46 00€) oli meidän perillisten toive, koska samassa taloyhtiössä oli myyty vastaavan laisia kaksioita 40 000 - 45 000 ja jos ei olisi siihen hitaan mennyt, niin veljen poikani olisi siinä tapauksessa lunastanut perillisiltä sillä toivomallamme summalla.
        OPKK hoiti myyntiä ja hinnaksi laitettiin 49 000. Sovittiin et tingata saa hinnasta sen kolme tonnia, muussa tapauksessa veljen poika maksaa kauppasummana sen 46 000€. OPKK kauppaamana saimme enemmän kuin pyysimme.
        Toki olimma pyytäneet Habitan ja Lapin Arvokiinteitöt Oy:n arviota hinnasta ja heidänkin arvio oli enintään 45 000€.
        Tämä varmaankin selvensi kauppatapahtumaa ja hintaarviota?


    • Monta

      OPKK on paras.Monta asuntoa myynyt ja ostanut.SKV huonoin.

    • Jos on myymässä asuntoa, kannattaa kiertää rahastavat välittäjät kaukaa, ja myydä itse vaikkapa Tori.fi

      Late Lapista.

    • opkkn_ex_asiakas

      Kannattaa huomioida markkinatilanne. Nyt on eri tilanne kuin vaikkapa 5 v. sitten. Tässä markkinatilanteessa opkk näyttää tekevän erilaista bisnestä kuin muutama vuosi sitten ja kuin vastuullisemmat välittäjät. Eli kaupat ja palkkion rahastus mahdollisimman nopeasti. Palkkion määrällä ei väliä, onhan se joka tapauksessa tuhansia euroja. Siten muutamalla satasella palkkiossa = muutamalla kymppitonnilla myytävän kohteen hinnassa ei ole merkitystä opkk:lle, myyjälle sen sijaan iso merkitys. MOT.

      • nimi-merkki

        Ei voi olla noin. Edellinen kauppa vaikuttaa aina hintatason muodostumiseen. Tämä kertautuu seuraavissa palkkioissa. Kyllä välittäjä nostaa hintaa, jos vaan mahdollista on.


      • mini-merkitön
        nimi-merkki kirjoitti:

        Ei voi olla noin. Edellinen kauppa vaikuttaa aina hintatason muodostumiseen. Tämä kertautuu seuraavissa palkkioissa. Kyllä välittäjä nostaa hintaa, jos vaan mahdollista on.

        Kyllä se vain noin on. Huonossa markkinatilanteessa äkkiä kauppa päätökseen ja palkkio taskuun, myyntihinnan tasolla ei niin väliä. Jos lähdetään tavoittelemaan maksimihintaa, kaupanteko viivästys = palkkion saanti viivästyy myös. Simppeliä lama-ajan ahneen kiinteistönvälittäjän logiikkaa.


    • Anonyymi

      Rehellistä kiinteistön välittäjää saa hakea. Yritin huutaa rantakiiteistöä, mutta huutooni ei edes vastattu vaikka tarjosin enemmän kuin muut. Selitys oli että ei ole ehtinyt vastata? Tais mennä tiskin alta?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      160
      2570
    2. Selänteiden kommentit

      Se on kesä taas. On alkanut Selänteen rouvakin antamaan lausuntoja ja ohjeita meille. Ei voi olla totta. Yksi Selännekki
      Kotimaiset julkkisjuorut
      207
      1682
    3. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      182
      1630
    4. 79
      1301
    5. Kirkon kuoronjohtajalle varoitus

      Oulun hiippakunnan oratoriokuoro johtaja on saanut varoituksen. Lähettänyt seksuaalissävytteisiä viestejä naiskuorolais
      Luterilaisuus
      28
      1035
    6. Nyt kun pride on ohi on siks

      Raamattu opettaa johdonmukaisesti, että homoseksuaalisuuden harjoittaminen on syntiä (1. Moos. 19:1-13; 3. Moos. 18:22;
      Luterilaisuus
      297
      966
    7. Miljonääri-Miehensä palkalla elelijä-Sirpa Selänne kertoo: lapsemme eivät osoita mieltä!

      Miksi osoittaisivatkaan kun saavat kaiken isin miljoonilla? Luontoakaan ei kannata suojella niin kovin kun isin autotal
      Julkkikset
      47
      934
    8. Muistatteko itsenne vuonna 1986?

      Millainen olit, mitä haaveilit? Ovatko haaveet toteutuneet, jäänyt vajaaksi vai oletko jopa saanut enemmän mitä olisit t
      Sinkut
      179
      850
    9. Miksi et mies halua

      Seksiä minun kanssa?
      Ikävä
      79
      833
    10. Et vastannut vielä

      Herättikö jokin tunteesi uudelleen vai mistä nyt tuulee?
      Ikävä
      65
      808
    Aihe