Viestini jätetyille

Vahvajaonnenhohteessa

Haluaisin sanoa sulle jotain. Väitän tietäväni aika tarkkaan miltä susta just nyt tuntuu.. Maailmasi romahti, sydän tuntuu särkyneen niin henkisesti, kuin jopa fyysisestikin. Tuntuu kuin olisi todella menettänyt pohjan elämältä, tuntuu kuin olisi juuri menettänyt aivan kaiken. Tiedän sun kuitenkin omistavan vähintään yhden ystävän jolle voit purkaa tuntojasi, et siis menettänyt hänen mukanaan aivan kaikkea. Mene ystäväsi luokse. Älä turhaan piilottele tunteitasi vaan puhu hänelle, se auttaa.
Itse luulin, ettei minulla olisi ketään sellaista ystävää, kun muutenkin tunsin itseni todella yksinäiseksi, mutta olihan mulla.

En tiedä tapaa millä hän sut jätti, minut jätettiin aivan yllättäen ja vieläpä kirjeellä. Tutkittu juttu on, että yllättäen jätetyksi tuleminen voi olla yhtä traumaattinen kokemus, kuin läheisen kuoleminen ja riski katkeroitua on suuri. Voin allekirjoittaa tämän, tuota päivää en haluaisi elää uudelleen.
Mutta, en minä sitä poiskaan vaihtaisi.
Jätti se sut millä tavalla tahansa, raukkamaisella tai kasvotusten, sinä selviät siitä. Juuri nyt sinusta ei siltä tunnu, vaikka joku sanoisi mitä. Pelkkä tulevaisuuden ajatteleminen tuntuu raskaalta ja aiheuttaa vaan taas uuden purskahduksen itkuun. Aivan kamala tunne. Tiedän.

Miksi en vaihtaisi sitä päivää pois?
Koska se muutti minua ihmisenä, tavalla josta olen nyt onnellinen. En ole katkeroitunut. Se oli traumaattinen kokemus, tulla jätetyksi aivan yhtäkkisesti, pelkällä viestillä. Sydämeni särkyi palasiksi. Muutama ensimmäinen päivä on raskaimpia, itket hänen peräänsä, hän ehkä tarjosi ystäväkorttia ja kyselee vointiasi. Pyydä häntä jättämään sinut rauhaan. Hän jätti sut, etkä tarvitse hänen ystävyyttään niin kauan kun rakastat Ja kaipaat häntä. Mene ulos, vaikkapa lenkille. Mikään ei ole parempaa lääkettä kuin juosta metsässä niin kovaa kuin jaloistaan pääsee. Harrasta paljon liikuntaa ja vältä sohvalla löhöämistä. Ajatukset vain muualle. Poista hänen kuvat, blokkaa somessa yms. Nyt alkaa uusi elämä. Keräät palaset itsestäsi, nostat katseen ylöspäin ja liimaat palaset lujemmin kiinni, kuin ne aikasemmin olivat. Pohjalla käyminen on hyvästä, se teki minustakin vahvemman ihmisen. Tänään olen maailman onnellisimpia ihmisiä. Olen todella päässyt yli hänestä, niin se vain kävi, huomaamatta. Enpä olisi sinä synkkänä päivänä vielä uskonut tämän päivän koittavan, mutta usko pois, jos minä selvisin siitä, selviät aivan varmasti sinäkin. Sinussa voimaa piisaa.
Nyt erosta on kulunut n. 3 kk, olen sinkku. En etsi uutta rakkautta, olen onnellinen nyt yksin. Tulen onnelliseksi pienistä asioista, joskus tekisi mieli aivan huutaa elämänilosta. Olen saanut paljon uusia ystäviä, vanhan kaveripiirin lähdettyä eksän mukana. Tiedän sen, että joku päivä löydän uuden rakkauteni, en etsi sitä, mutta joku päivä se osuu kohdalle. Saan ansaitsemani, eli hänet joka rakastaa minua. Miksi olisin halunnut olla ihmisen kanssa, joka ei rakasta minua. En ansaitse sellaista, et sinäkään. Ansaitset parempaa ja se päivä vielä koittaa. elämä on laiffii. Meressä riittää kalaa ja elämässä ihmeteltävää. Pää ylös! Ps. Ehkäpä juuri näistä kokemuksista oppineena olen myös itsevarmempi kuin koskaan ennen, elämä heittelee sitruunoilla, ota kiinni ja purista niistä spraittia, on elämä laiffia! Pus.

5

63

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • okeitääonmun

      Eka kommentti nyt iltaan mut ihan sama. Tunnistin. Ensimmäiseks sä et jättäny mua. Toiseks mun maailma ei oo romahtanu päinvastoin. Kolmanneks mulla on hyvä tulevaisuus ilman suaki. Neljänneks mulla on ystäviä kyl ihan riittävästi et yhen lähtö ei paljoo tunnu. Et hyvin kyl oot selvillä asioista ei millään pahalla pusipusi nähään ehkä huomenna oikeen hyvissä mielissä :))

    • Momomoimoi

      Moi

      • moimoimoi_

        Moimoimoimoi


    • kaikkikohdallaan

      http://kaikkikohdallaan.blogspot.fi/

      Kuvaus kaiken vieneestä suhteesta. Kuvaus siitä, mitä oli olla toinen nainen. Epätoivoinen, mutta tavoitteellinen kuvaus eteenpäin menemisestä.

    • kaikkikohdallaan

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      226
      1988
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      69
      1728
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      69
      1506
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      105
      1199
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      63
      1120
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1085
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1056
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      6
      1006
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      950
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      881
    Aihe