En ole ollut parisuhteessa

En ole ollut parisuhteessa koskaan, en edes ollut treffeillä. Yhden yön juttujakaan en ole harrastellut. Enkä ole edes tehnyt mitään parisuhteen löytämisen eteen.

Muistan, kun olin työharjoittelussa kiinteistöhuoltajana ammattiopistossa 3 kuukauden verran. Sain käydä kahvitauolla koulun siivoojien taukotiloissa. Puhuivat että kyllä tuolle Samille pitäis joku nainen saada. Oltiin kerran isän entisen työkaverin luona grillaamassa. No hänen vaimonsa sitten kysyi, että onkos tyttöystävää. Vastasin, ettei ole. Ihmetteli, että eikö tosiaan ole, niin fiksun olonen poika olet. Viimeksi viime viikolla sain kuulla, että on ihme kun mulla ei ole ketään, kun olen kuulemma niin fiksu.

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tyttöyks

      Sami, parisuhde on turha keksintö. Ihmiset on sulle kateellisia kun sun ei tarvitse sitä helvettiä käydä läpi, jota parisuhteeksi kutsutaan.
      Parisuhde on niitä varten, jotka kaipaa toisen ihmisen rinnalle. Kaipaatko sinä?
      Olisko sinusta kiva, että joka aamu sinulle tulisi tekstiviesti "Kulta"
      ja sitten jos et vastaa siihen, seuraava viesti on että !Etkö tykkää musta enää kulta!"
      SItten tuleekin vihainen viesti "Kerran et tykkää niin sitten erotaan"
      Sitten näette ja yrität sopia asian, sitten taas ollaan yhdessä ja pitää pussata ja halata.
      Seuraavana päivänä kaikki alkaa taas alusta.
      Sitä on parisuhde. Minulle väitettiin että pitää hankkia parisuhde, ja sitten hankin sen takia että aloin kokea itsenikin yksinäiseksi kun kaikki nii kovasti väittivät että parisuhde pitää olal. Lisäksi kaikilla on parisuhde, kenenkanssa minä olen? Yksin?
      No kyllä ! Yksin on parasta!
      Kannattaa ainakin aloittaa suhteet varovasti, mikäli niihin ryhtyy, ja miettiä tarkoin mitä haluaa suhteelta.

    • Isäni on vihjaillut, että voisi niitä naisia jo ruveta kattelemaan. On monesti sanonut, ettei ne naiset kotoa tule hakemaan. Viime vuonna sanoi, että pitäisi jo tuon ikäisen kovasti käydä naisissa.

      Olen samaa mieltä tuosta, että pitää miettiä tarkkaan, mitä suhteelta tahtoo. Olen monesti miettinyt, että miksi erot on nykyaikana niin yleisiä. Eivätkö ihmiset puhu suhteen alussa siitä, mitä suhteelta haluavat? Vai johtuuko jostain muusta?

      • siljatäti

        Erot johtuvat paljon siitä, että matkan varrella ehkä kumpikaan ei enää halua suhteeltaan sitä mitä aikojen alusta. Hyvin usein tälle ei voi yhtään mitään.

        Jotenkin jutuistasi tuli sellainen tunne, että olet ehkä hieman liian harkitseva, ehkä epävarmakin? Tai etsit täydellistä naista? Vaiko vielä omaa seksuaalisuuttasi? Et kenties ole kovinkaan intohimoinen mies? Vai etkö pidä naisista? Oletko ollut ihastunut keneenkään? Oletko itse miettinyt MIKSI et ole tehnyt mitään parisuhteen eteen?

        Itselläni on melkoisen kirjava joukko ystäviä, sukulaisia, tuttavia. Heistä monet eivät koskaan ole olleet parisuhteessa, koska eivät sellaista kaipaa. Jos tai kun on aseksuaali, hyvin usein ei parisuhdetta haluakaan.


      • Toisessa viestissä tässä ketjussa käy ilmi, että koen kyllä vetoa naisiin. Teininä kun tyydytin itseäni, niin useimmiten kuvittelin itseni aktissa jonkun tytön kanssa. Olen ollut joskus ihastunutkin joihinkin tyttöihin. Nykyään, kun kuljen jossain tuolla kadulla, niin mietin usein, että miltähän seksi tuntuisi tuonkin vastaan tulevan naisen kanssa. Sitten mietin, että jos tuo tietäisi, mitä ajattelen, niin mitäköhän minusta ajattelisi.

        Tunnistan itseni harkitsevaksi ihmiseksi. Tännekkin kun vastailen näihin viesteihin, niin luen viestin moneen kertaan, ja mietin mitä kirjoitan. Kirjoitan viestini ensin tekstinkäsittelyohjelmalla, luen sen läpi, ja ehkä teen muutoksia viestiin. Vasta sitten julkaisen viestin muiden nähtääväksi, kun viesti on mielestäni valmis. Niin tämänkin viestin kohdalla.


      • tyttöyks

        Tuossa tuo siljatäti-nimimerkin kirjoitus on sulle, ja minulle hyvä edustava esimerkki siitä, miten ihmiset perustelevat sitä kun jollain ei ole parisuhdetta.
        Heti aletaan puhua että olisit aseksuaali.
        Mun mielestä seksuaalisuus ja parisuhde ovat aivan eri asioita.

        Johtuu siitä, että kaikki jotka oikeasti haluavat parisuhteen ja eivät edes tiedä miksi, pitävät sitä niin luonnollisena ja tarpeellisena, että kuvittelevat että heti jos ei ole parisuhteessa, niin on jokin vika.
        Tuo on tyypillisin "Olet vaan epävarma"
        Voihan sitä epävarma ollakin, että haluaako suhteen.
        Mutta entä jos ei halua?
        Olisi monellekin ihmiselle täysin aiheellista pysähtyä miettimään, miksi pitää olla parisuhde. Mutta suurin osa miettii niin päin, että miksi jollain ei ole.
        He alkavat heti miettiä, että mistä se parisuhde sinullekin löytyisi.

        Pidä oma pääsi lujana, ja opettele tietämään mitä haluat.
        Joskus valitettavasti sen joutuu opettelemaan kantapään kautta. Mutta itseään ei kannata kiusata, pohtimalla koko parisuhdetta, jos ei siihen koe tarvetta.
        Elämässä on niin paljon kiinnostavia asioita, joista sinut yritetään johdattaa harhaan että ota joku nainen siihen vierelle kälättämään, jotta et olisi enää kovin paljon fiksumpi kuin muutkaan. Siitä siinä on kysymys pohjimmiltaan. Mutta ei ne ihmiset pahuuttaan sitä tee välttämättä.Kunhan vaan eivät mieti asioita kovin syvällisesti. "Pitäähän se parisuhde olla kaikilla kerran itsellänikin on" mutta kukaan ei kyseenalaista, ovatko he edes onnellisia.


    • tyttöyks

      Eivät puhu ei. Ja katsos ennen suhdetta voi tapahtua niin että jompi kumpi on ihastunut toiseensa. Niin sitten kun alkaa puhua mitä haluaa, niin toinen on "Niin minäkin" vain siksi että haluaa olla yhdessä. Vasta kun suhde etenee, niin selviää ettei ne asiat olekaan tosia mitä on alussa sovittu.
      Ja alussa sitä haluaa vaikka olla toisen vieressä kokoajan. Sitten kun on vuosi oltu yhdessä, niin haluaakin olla erillään ja nähdä toista vaikkapa kerran kuussa.
      Mutta koska nämä vaiheet eivät satu samaan aikaan, vaan toinen vielä haluaisi olla joka päivä yhdessä,niin sitten toinen voi kokea ettei toinen tykkää enää ja sitten alkaa parisuhdetaistelut.

      Mutta mieti tarkkaan, moni lähtee suhteeseen siksi, että he ovat yksinäisiä muuten.
      Sekin on huono motiivi lähteä silti suhteeseen, vaikka sitä pidetäänkin normaalina, että jos ei ole kivaa itsensä kanssa niin hankitaan siihen toinen ihminen jakamaan tylsyys yhdessä.
      Mutta entäpä ihminen jolla ei ole tylsää? Joka viihtyy yksin?
      Siinä se toinen ihminen on vain häiriöksi, ellei ole myös samanlainen luonteeltaan.

      Perusihminen tavoittelee aina parisuhdetta, ja väittää jokaiselle että kaikilla täytyy olla parisuhde. Mutta täytyykö?
      Monet ihmiset on siitä itsekkäitä, etteivät he ollenkaan näe että toinen viihtyy ehkä yksinkin. Hänelle aletaan kauppaamaan parisuhdetta, joka sitten tuotta kuitenkin myös kärsimystä. Normaali perusihminen sanoo että "Kyllä sen kärsimyksen sitten kestää kun palkintona on rakkaus"
      Mutta minä kuule en edes tiedä mitä on rakkaus, koska en ole tavannut muunlaisia parisuhteeseen haluavia ihmisiä kuin sellaisia, jotka haluavat toisen ihmisen ottaa vain jakamaan heidän oma sisäinen tylsyys.
      On paras jos tylsät ihmiset pariutuvat keskenään, ja heillä on sitten yhdessä tylsää.
      Mutta jos on mukavaa muutenkin, niin se parisuhde ei ole mikään välttämätön asia elämässä.
      On muitakin, järkeviäkin, tapoja olla kanssakäymisissä. Voi jopa kokeilla yhden illan juttuja jos se sopii paremmin itselle.
      Kaikista ei ole edes perheen perustamiseen koska lapsien kasvattaminen on kokopäivä työtä.
      Sitten jos ihastuu johonkin tiettyyn ihmiseen, niin voi toki harkita että ottaa selville mitä hän suhteelta haluaa, ja ovatko mielenkiinnonkohteet yhteneväiset.

      • Olisin valmis kokeilemaan tuollaisia yhden illan juttuja. Löytyispä vaan se nainen, joka myös tahtoo yhden illan juttuja harrastaa. Olen netistä koittanut löytää seksiseuraa, mutta ei ole tuottanut tulosta. Baareissakaan en käy.


    • Uskon, että itsestäni ei olisi perhettä perustamaan. Niinkun sanoit, lapsien kasvattaminen on kokopäivä työtä, ja en varmaan jaksaisi sitä ruljanssia. Eli mahdollisen vaimoehdokkaan pitäisi olla vapaaehtoisesti lapseton.

      Viime vuonna talvella aloin miettimään, että onko internetissä seksiseuran hakuun erikoistuneita sivustoja. No löysin sellaisia, osa on maksullisia, ja osa maksuttomia. No kokeilin seksiseuran löytämistä tällaisten sivustojen kautta. Alastonsuomeenkin tein tunnuksen. Täällä suomi24:ssä on paikkakunnille omia palstoja. Laitoin oman paikkakuntani palstalle kirjoituksen, jossa ilmoitin etsiväni seksiseuraa naisesta.

      En löytänyt netistä naista seksiseuraksi. Miehiä käy silloin tällöin laittamassa alastonsuomen profiiliin yksityisviestiä, jossa kyselevät seksiseuraa. Poikuus on edelleen tallessa, eli seksistä ei ole lainkaan kokemusta. En käy baareissakaan koskaan, kun ei sellainen touhu oikein kiinnosta.

    • Kilttis

      Senkun menet ja otat naisen. Niin tämä parisuhde expertti Helka sanoo että nainen on helppo iskeä. Olet vasta kovin nuori. Tule sitten tänne takas kun olet 40 v etkä ole parisuhdetta saanut.

    • Olen lukenut paljon parisuhteisiin liittyviä keskusteluja netistä. Jotkut naiset ei kelpuuttaisi itselleen semmosta täysin seurustelematonta 30 miestä. Mies on joku kummajainen joidenkin mielestä, jos ei ole seurustellut koskaan. Toki kaikki naiset ei ajattele noin.

      Joskus luin keskusteluja netistä myös siitä, kun ihmiset utelee sinkuilta parisuhde juttuja. Niissä keskusteluissa todettiin, että ne kyselijät on sellaisia, jotka itse eivät ole tyytyväisiä omaan parisuhteeseensa.

    • On jäänyt mieleen pari tapausta ajoilta, kun olin vielä teini. Kaksi henkilöä on kysyneet, että pidänkö hänen tyttärestä. En muista, mitä vastasin noissa tilanteissa.

      Molempien tapauksien tyttäret asuvat nykyään muualla. Toinen lähti opiskelemaan muualle, toisella on naisystävä, jonka kanssa hän asuu yhdessä nykyään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      179
      4079
    2. Mopomiitti onnettomuus

      Vittu se tehdas-alue ole oikea paikka mopomiitille, Ja minkälainen vanhempi hyväksyy, että pojan mopo kulkee järkyttävä
      Kokkola
      115
      2626
    3. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      324
      2224
    4. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      130
      2185
    5. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      53
      1896
    6. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      81
      1495
    7. YLE kirjoittaa - Viritetyt sähköpyörät aiheuttavat ongelmia poliiseille

      "Itse rakennellut ja viritetyt sähköpyörät ovat poliisin ja Liikenneturvan mukaan yleistyvä kirous liikenteessä." https
      Pyöräily
      107
      1361
    8. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      30
      1332
    9. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      24
      1170
    10. Vieläkö pidät minusta

      Vieläkö pidät minusta nuori nainen? Vaikutat etääntyneeltä ja olen ajatellut että haluat olla rauhassa.
      Ikävä
      105
      1051
    Aihe