Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Liikkumaton liikkumaan?

epäpätevä

Siis paino pitäisi saada kuriin ja mielellään tippumaan, mutta mitkään dietit ei nappaa ja liikunta, kaikki liikunta ryhmätunnit, kävelyt, juoksu yms..mikä vaan ei kiinnosta. On kokeiltu aerobicia, tankotanssia, kuntosalia, uintia..tuli vain jotenkin paha mieli ja epäonnistumisen tunne vaikka kaikki ryhmäliikunnat oli aloittelijoille, ehkä se johtuikin siitä ettei ohjaajat neuvoneet edes kysyttäessä tälläistä punkeroa(79kg/160cm)..Enkä ole oikeastaan ikinä ollut mikään hoikka, vaan pikemminkin tukeva.
En ole ikinä saanut liikkumisesta sitä hyvää oloa se vain stressaa ja ahdistaa..
Vuosi takaperin oli tarkoitus mennä personal trainerille, mutta se jäi koska tuntui pakolta ja sain sen kuvan tyypin puheista että tämä on kova rääkki jos meinaat painoo pudottaa, ja hymyili vinosti kun sanoin ettei liikunta ole ikinä napannut millään lailla edes penkkiurheilun muodossa..
Tiedän jopa mistä tämä melkein inho liikkumista kohtaan johtuu, koulun liikunnasta. Ope huuti kentän, salin, ladun yms.. varrella naama kirkkaan punasena kitarisat heiluen että pitää vaan tehdä kun niin sanotaan..ja kyllä ne kivut loppuu kun liikkuu. Minulla oli aika kovia kasvukipuja kouluaikaan , nivelet turvoksissa piti juosta 1500 metriä ja hiihtää 10 km, pakko pelata pesäpalloa, kaikkea oli pakko.
Muut liikkuivat ja se oli kai niistä tosi kivaa kun kaikilla muilla entisillä koulukavereilla ammatit ja harrastukset ovat hyvin liikunnallisia, nykyään kaikki työkaverit ja muutkin tutut kehuvat omilla liikunta suorituksillaan ja vihjailevat että kyllä sinäkin.. Kokeile ja innostu.
Tiedän että pitäisi pitää huolta itsestä ja osata olla tyytyväinen, mutta hyvä olo hukassa, mutta pitääkö se hyvä olo hakea pakolla liikunnasta?
Onko olemassa innostavaa liikunnan ammattilaista, vai hymyileekö ne kaikki vinosti tälläisille 30 täteille jotka ei innostu?
Viihdyn kyllä pihalla, ja teen pihahommia ajan nurmikot ja teen lumityöt jne, mutta se ei vaan riitä.

2

130

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • spaceri

      Jos jakaisit nuo mainitsemasi ongelmat ensin kahtia: painonpudotus ja miten se tehdään. Haluatko tosissasi hoikemmaksi. Se tapahtuu ruokavalinnoilla ja syömällä, säännöllinen ruokailurytmi, pienet annokset, valkoisen sokerin ja leivän välttäminen, vihanneksia ja hedelmiä, kokojyväviljaa, broileria ja vähemmän sika-nautaa. Ei mitään ihmedieettejä kannatakaan yrittää.
      Se toinen ongelma: liikunta. Johan sinä liikut, hyötyliikuntaa. Siihen päälle kävelyä. Hanki polkupyörä, laadukas ja aja sillä päivittäin. Ei kannata jäädä kaivelemaan vanhoja koulumuistoja, katse vain eteenpäin. Hae sellainen liikunnan muoto, joka kiinnostaa.
      Tai harrasta sellaista liikuntaa, josta ei oikein kukaan pidä. Hiit, intervalliharjoitukset, Tabata. Muutaman minuutin tehoharjoitus.
      Jos saat painoa alas, niin liikunta auttaa painon hallinnassa sen jälkeen, mutta yksinomaan liikunnan avulla on vaikea laihduttaa.

    • Hyötyliikuntaa

      Hei!
      Ei kannata pakolla liikkua. Kannattaa kuitenkin yrittää muuttaa omaa asennetta. Tuntuu tosiaan siltä, että olet jo valmiiksi kaikkea vastaan, eikä se auta tuomaan hyvää oloa tai pudottamaan painoa.
      Sanoit, että tykkäät pihapuuhastelusta. Mites sellaiset harrastukset kuten geokätköily, marjastus, sienestys, melonta, sauvakävely? Sanoit, ettet pidä kävelystä, mutta se olisi hyvä liikuntamuoto, etenkin sauvojen kanssa, ja voit itse säädellä vauhdin ja pituuden. Kävely on myös rentouttavaa, kun siinä voi heittää aivot narikkaan ja miettiä ihan kaikkea muuta tai vain keskittyä luontoon. Noissa muissa yhdistyy kanssa ulkoilu ja liikunta, niitä voisit harkita lisäksi.
      Muista, että liikuntaa kohtuullisesti lisäämällä voit ehkäistä lihomista, mutta laihtuaksesi sinun pitää tarkistaa myös ruokavaliosi. En suosittele mitään dieettejä vaan terveellistä perusruokaa. Rasvaisista tuotteista alat ostamaan vähärasvaisempaa vaihtoehtoa (kaikkein vähärasvaisinta ei yleensä kannata ostaa, sillä tuotteen maku kärsii ja kyllähän sitä rasvaakin pitää ruoasta saada). Syö monipuoliesti ja lisää vihanneksia ja hedelmiä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      83
      2102
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1798
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      24
      1715
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1490
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      65
      1451
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      76
      1358
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      20
      1354
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1302
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1274
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1251
    Aihe