KappAhlin/ isot koot

mitä-mieltä-muut

Olen vuosia ostanut KappAhlista vaatteeni. Miksi ne isojen kokojen mallit ovat muuttuneet ihan kamaliksi. Ei kunnon t-paitaa mallistosta löydy. Olkapäät roikkuu, pyöreät rypytetyt kaula-aukot. Toinen sivu vyötäröllä, toinen puoli roikkuu lattiassa. Ja niin rumia kankaita ja värejä. En ole ainoa joka on tätä mieltä. Yhden ainoan t-paidan löysin, musta, kunnon olkapääleikkaus, V-aukkollinen ja nappisarja alaspäin ja pituus ok. Paitaa oli myös oranssina. Olen ymmärtänyt että ne vaatteet on tarkoitettu myytäviksi. Jatkuvasti tulee alennusviestejä. Ei tuollaisia rumia vaatteita kukaan osta.

25

1513

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • louders

      OLen samaa mieltä .Kävin ostoksilla myös kyseisessä liikeessä.ainoat löytöni tummansiniset kapeat farkut tumman sininen veeaukoinen puuvillaneule ja farkkuhame myös tummansininen.Muuta ostettavaa ei liikeessä ollut .Paikkakunnallani on jo parissa liikeekeesä lopuunmyynti . Ei kannata rumien vaateiden myynti ainakaan minun paikkakunnalani,saa nähdä miten jatkossa käy.

      • on.se.muuttunut

        En näemmä ole ainut, jonka mielestä KappAhlin vaatteet ovat nykyisin pepusta. Se on lohdullista. Aiempina vuosina minulla oli niitä paljonkin ja nyt en enää juuri käy liikkeissä katsomassakaan, pari kolme kertaa vuodessa toteamassa tilanteen.

        Ja housut eivät mahdu päälle, kaikki ovat hemmetin kapeaa mallia, kuten valitettavasti muuallakin. Ei niitä voi edes sovittaa, koska niitä ei pysty vetämään jalkaan. Vaikka ottaisin koon xxxl (olen muutoin KappAhlin isojen tyttöjen kokoa l), niin ei tule mitään.


    • alaston-malli

      Olen koko kesän hakenut normaalia t-paitaa. En vaan ole löytänyt. Kaula-aukko kuristaa tai roikkuu vyötärölle. Rumia vaatteita tangoilla joka paikassa. Samalla kaavalla tehtyjä. Ei niitä kukaan osta. Samaa sanovat muutkin ihmiset. Olispa hyvä sauma jollekkin alkaa tehdä hyvän näköisiä vaatteita isoille naisille. Tarkoitan normaalia kauniita esim. t-paitoja. Ei mitään mummo paitoja.

    • samaamieltä

      Nyt puhutaan asiaa. Miksi isoille tehdään sellaisia ryhävalashetulavaatteita. Kaavaa pystytään isontamaan ja tekemään samaa mallia, kuin muillekin ihmisille.
      Tekokuitua ja repsottavia pääntien reunoja, kireitä hihoja, laatikkomaisia loimia...

    • TheOtus

      Luuletteko te ihan oikeasti näyttävänne hyvältä jos teille laitetaan ylle normaalin ihmisen vaate teidän kokoonne suurennettuna? Kyllä se on aika sama mikä riepu on päällä kun kyseessä ovat ylipainoiset. Sellaisen hieman pyöreähkön, jonka vartalosta vielä tunnistaa vyötärön voi kannattaakin miettiä vaatteita.

      • meneoikeallepalstalle

        No kuka tässä on sanonut olevansa ryhävalas? Mitä teet tällä palstalla, sinun mielipidettäsi ei kysytty. Selluliittipalstasi on erkseen.


      • Granny

        Luuleeks laihat kolisevat luukasat olevansa hyvän näköisiä, ihan kuin jostain nälkämaasta kotoisin. Kyllä naisessa pitää olla jotain mistä puristella ja kivahan ne olis verhoilla kauniilla vaatteilla!


    • VaateProffa

      Oletko käynyt Lorellan myymälöissä tai lorella.fi-sivuilla tai Klingel.fi ja dressmannxl.com?? Ko yrityksillä löytyy isoja kokoja.

      • Malli_ratkaisee

        Lorellan myymä mallisto on kohdistettu enemmänkin varttuneempaan naisjoukkoon. Tyyli on "tätimäinen" ja vaatteet vähän telttamaisia. Siksi en osta enää vaatteita sielä. Muissakin vaatemyymälöissä löytyy suurempia kokoja ja malliltaan parempia.
        Klingelin mallisto näyttää hieman samalta, joten olen ostanut mieluummin Ellokselta postimyyntiä käyttäessäni.
        Dressman taitaakin kohdistua miesten vaatetukseen.


    • NAvaBI

      Kokeilkaa Navabi.com. Valtava merkkivalikoima laadukkaita pluskoon vaatteita ja nopea toimitus. Koska tuotteet tulevat Euroopasta ei tarvitse miettiä tullimaksuja.

      Itse arvostan korkealaatuisia, kestäviä ja hengittäviä materiaaleja. Tyylikkäitä malleja teltasta tiimalasiin, ja klassisesta hippigrungeen. Navabi tarjoaa kaikkea tätä.

    • ärsyyntynyt

      Suututtaa, kun ostin netistä Jills nimisestä kaupasta vaatteita ja muutaman käyttökerran jälkeen ne ovat nukkaisia ja virttyneitä. Ärsyttävän huonoa laatua. Enää ei voi palauttaakaan, joten rahat menivät kankkulan kaivoon. Hinnat voisi ainakin puolittaa, niin olisi sopivampi hinta siivousräteille.

    • Merkku38

      Olet oikeasssa. Samaan suuntaan on menty monessa muussakin isoja kokoja tarjoavissa kaupoissa. Lihavat eivät ole tällä hetkellä pop, kun kaupan alallakkin on entistä vaikeampaa repiä katteita. Vielä muutama vuosi sitten tunnistettiin, mikä ostovoima meissä piilee...

    • Merkku38

      Itse ostin juuri KappAhlista uudet housut, kerrankin vaikutti minulle sopivalta, kun niissä ei ollut liian kireä vyötäröä kun en voi pitää sellaisia vastakipujen vuoksi. Ongelmaksi vaan muodostui se, että kun housut oli pari päivää jalassa, niin ne venyivät niin paljon, etteivät pysy enää ylhäällä. Kaupasta ostettaessa vyötärö oli sopivan napakka ja kangas sen tyylistä, että sen ei luulisi venyvän.

    • delta

      Ei tuo koske pelkästään isoja kokoja.
      Kaikki paidat näkyvät nykyisin siellä olevan mallia "silikonitissit", siis täytyy ehdottomasti olla näkyvillä - tottakai, onhan niistä maksettu.
      Eikä tämä typeryys maailmasta ainakaan ole vähenemään päin, mutta omaa oksaansa, näin Kappahlilla kuin muillakin vastaavilla rättikaupoilla, sahaavat.
      Monissa vastaavissa tuontivaatekaupoisaa (muita ei juurikaan nykyisin ole) on usein kuosiltaan todella kivan näköisiä vaatteita, mutta niitä ei ole tarkoitettukaan ainakaan julkisilla paikoilla käytettäviksi, ei rätti joka roikkuu jossain nännien päällä (jos siinäkään) ole enää vaate - no onpahan ainakin vastakohta burkhalle.
      Ehkä se on tätä päivää, kun katsoo iltapäivälehtiä, niin seksi on jokapäiväinen "uutisoinnin" aihe ts. seksi myy. Kaipa nämä rättipuodit seuraavat siinäkin "trendiä" ja ne asiakkaat jotka eivät halua olla trendikkäitä, eivät ole asiakkaita heille lainkaan.

    • MinskuX

      Kävin juuri tänään Kappahlissa ja minäkään en löytänyt sieltä jalkaan sopivia housuja. Kokeilin kuitenkin ainakin seitsemät housut. Kokeilin sekä normaalimitoituksen, että isompien kokojen puolelta. Jos housu mahtui suosiolla jalkaan, niin sitten se jäi takaa väljäksi vyötäröltä. Kummallisinta oli, että isojen kokojenkaan puolelta ei hyvin istuvaa pöksyä löytynyt. Sieltä olen useimmiten saanut kivat housut. Nyt kuitenkin housuissa oli tiukat, sääriä puristavat lahkeet, jossain mallissa lahje jäi lyhyeksi vaikken ole edes hirveän pitkä, jossain housussa muuten kaikki oli ok, mutta vyötäröstä kiristi jne.

      Tuntuu, ettei ole kauan, kun Kappahlista aina sai hyvät housut. Mitä ihmettä on tapahtunut? Lihonut en ole kiloakaan, joten siitä ainakaan ei ole asia kiinni.
      Onkohan mitoitusta muutettu.

    • Minävaaaain

      Samaa mieltä! Nykyään rumia kuoseja ja en tykkää yhtään niistä ylipitkistä malleista. Missä a linjaiset v kauluksiset t-paidat, mitä aina ennen oli hyvällä kankaalla. Olivat halpoja hyviä työpaikoja. Voikun saisi joskus vielä niitä hyviä muodikkaita vaatteita niinkuin ennen:(

    • ompelija-hakusessa

      Tietääkö joku Tampereella edullisen ompelijan. Aletaan mainostaan tällä sivustolla Menen heti teettämään pitkiksiä ja T-paitoja. Kankaita varmaan löytyy.

    • Miksivoimiksi

      Olen myös ymmälläni miksi ei löydy edes perus alinjaisia t paitoja, niin kuin ennen. Ja jos joskus kiva löytyy 3xl on heti loppu. Kysyin myyjältä, eivät kuulema voi vaikuttaa. Xl kokoisia kyllä löytyy, mutta niitähän löytyy normi osastoltakin. Että, on ikävää kun mahasta lihavalle ei löydy kivoja vaatteita. Kaikki on tehty telttakokoisia pitkiä tunikoita niille kellä alaosa suuri..

    • caramba

      Joo,olen samaa mieltä,ovat erittäin rumia,Celbes.fi ,sieltä löytyy laajasti kokoja,myymälät, valikoimat on surkeita,ja matkoilta useinmiten tuon mitä tarvitsen,Indiskalla on myös joskus ja ovat parempilaatuisiakin.

    • myydään-alennuksella

      KappAhlin vaatteet rumenee koko ajan. Eikö kyseisessä firmassa kenenkään päässä heilahda, että vaihtaisivat suunnittelijaa. Riepuja tyrkytetäään päivästä toiseen melkein ilmaiseksi. Viestiä pukkaa. En huoli edes ilmaiseksi niin kamalan näköisiä vaatteita. Joskus kauan sitten sieltä sai ihan normaalia vaatetta.

    • vyötärö

      Ei löydy jos on vyötärö mutta jalat ja käsivarret paksut. Kaikki housut kireästi ja epämukavasti pitkin pintaa. Kuka myisi navabin kaltaisia vaatteita liikkeessä että voisi sovittaa ja ostaa. Netti on aikaa vievä ei koskaan tiedä mitä saa.

    • Heioon

      Naurettavia mainoksia näillä kaupoilla netissä, mallit on kaikkea muuta kuin isokokoisia, ei mahaa ei reisiä ei peppua

    • jepjeeppp

      KappAhlissa olin kiinnittänyt huomiota myös materiaaleihin, siellä on PALJON viskoosivaatteita jotka on pakko silittää pesun jälkeen et se näyttäis hyvälle... mm elloksen viskoosivaatteet on monesti ihan hyvän näkösiä ilman silitystä.

      Oon ehdottomasti sitä mieltä että parhaat isot koot on H&M!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      308
      3137
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      222
      1967
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1602
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      4
      1404
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      81
      1288
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      272
      1213
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      81
      1064
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      1051
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      80
      991
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      145
      867
    Aihe