Parisuhdeko vai mikä

hium

Kenen kanssa olet todella parisuhteessa nainen.
Joka kerran kun näen olet puhelimessa, tuleekin mieleeni oletko todella sen puhelimen kanssa naimisissa.
Lapsia sinulla on useita, mutta jos ovat lähelläsi, karjaiset heille jos uskaltavat suunsa avata, sillä onhan sinulla tuo tuiki tärkeä kumppanisi puhelin.
Arvaan että kilahtaa kun ne monta sataa facebook kaveria jotakin kirjoittaa jotakin, tekeekin mieleni kysyä onko se puhelin vieressä kun miehesi yrittää saada seksiä eli onko kakki sinun puhelimesi ehdoilla.

Mieleni tulisi kyllä naulita sinut jonnekin kiinni sen puhelimen kanssa, että saat ainoastaan ja sielusi kyllyyteen saakka rollata ja puhua ja katsoa mitä nyt kukakin niistä"kavereista" on tehnyt ostanut, missä käynyt. Toinen suuri huvisi on olla kaupoissa ostamassa jotakin krääsää jatkuvasti, mutta kun omat varasi eivät riitä, pitää sinun jatkuvasti tyhjentää lastesi tili, jonne isovanhemmat ovat yrittäneet pienistä eläkkeistään säästää lapsille tulevaan koulun käyntiin varoja, jotta jonkun ammatin saisivat. Miehellesi huudat kaikesta, milloin sanoat hänestä mitäkin ikävää, vaikka mies tekee kaiken, miehen palkalla teillä eletään ja senkin tahtoisit saada täysin omiin menoihisi.

Toivon todella että pääset ulos tuosta addiktiostasi ja huomaat lapsesi ja puolisosi.
Ei teillä puhuta, oletat kaikkien huomaavan tehdä kaiken puolestasi.
Itse et viitsi edes työssä olla ja kun miehesi palaa vaativasta työstä kotiin, silloin alkaa hänen toinen vuoronsa, ensin lapsille ruokaa, lasten kanssa ulkoilua. Sinä nainen viiletät oitis jonnekin muualle, onko sinulla jopa salasuhde jo muualla.

Ei ihme että liitto tuntuu väljähtyneen, ethän sinä nainen elä koko liitossa, sinullahan on tuo maailmasi puhelin ja facebookin kaveripiiri, tunnetkohan heitä edes taitavat olla vain kaverin, kaverin kavereita, joista et tiedä yhtään mitään,.

Miten oisi jos uskaltaisit laittaa sen puhelimen pariksi viikoksi kokonaan pois käytöstä, mutta vie se jonnekin mistä et sitä välillä saa vaikka kuinka rukoilisit. Näkisitkö sinä aikana lapsesi ja todella puhuisit heille ja puolisollesi ihan kodin yhteisistä asiosita, nythän et heille puhu karjut ja huudat ja määräät jatkuvasti.

Taitaa teitä naisia eritoten olla aikajoukko samassa tilanteessa, teillä kumppani on puhelin, oma perhe unohtuu ihan kokonaan. Miten saisin teidät ymmärtämään, että itse te liittonne rikotte ja se paha minkä lapsenne kokevat, kun lapset sanovat, että äiti ei kuuntele, sitä pitää pelätä jatkuvasti.

Olisiko lapsille parasta, että tuollainen äiti häviäisi kaikkine puhelimineen, toivottavasti kukaan ei häntä huoli koskaan asumaan saman katon alle, saa ihan kaikessa rauhassa hyväillä puhelintaan, rakastaan.

4

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Enkerro__

      Ei kuulu sulle höpsöni :)

    • miesvm_1967x

      Surullinen kirjoitus :(

    • 203203022

      Taidat olla sama kirjoittaja kuin tuossa toisesas FB-aiheisessa tekstissä.

    • Tätämieltäoon

      Tuollainen ihminen on yksinkertaisesti riippuvuutensa suhteen sairas, aivan kuin alkoholisti. Ja sellaisena, eli sairaana häntä kannattaa ajatella ja käsitellä.

      Yhteiskunnassa ei olla vielä tiedostettu ja tajuttu tällaista sairautta kunnolla, ja näinollen se saa toistaiseksi levitä melko vapaasti. Mutta yksilötasolla jokainen voi todellisen asiantilan itselle tiedostaa ja tajuta, niin oppii helpommin elämään sairastuneen kanssa. Asiantilan todellinen tiedostaminen helpottaa omaa oloa, ja saa usein tuntemaan vihaisuuden sijasta jopa empatiaa sairasta kohtaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      468
      3406
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      462
      3401
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      138
      2955
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      164
      2272
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      8
      2140
    6. 199
      1520
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1387
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      98
      1261
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      87
      1254
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1070
    Aihe