Sänkyyn ekoilla treffeillä

Hetisänkyyn

Kuinka moni on valmis menemään sänkyyn heti ensi treffeillä? Itselläni on niin käynyt muutama kerta ja mikäs siinä kun kemiat kohtaa. Kunnioittaako miehet naista joka antaa ensimmäisellä tapaamisella ja pyrkiikö miehet siihen vai riittääkö aluksi tosiaan ne treffit?

38

368

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • enmäen

      en en en en en....en mä

    • nuorimiekkonen

      Tottakai kunnioitan yhtälailla naista jonka kanssa voi naida heti ekoilla treffeillä, jos vaan kemia toimii. Se on hieno asia että molemmat osaa suhtautua seksiin avoimesti ja varauksetta. Eikä se ole vaan niin että nainen "antaa", samoissa määrin mieskin antaa. Seksi on loistava ihmisiä yhdistävä tekijä kun siihen osaa vaan suhtautua oikein. Siinä molemmat osoittaa luottamusta toista kohtaan antaessaan vartalonsa toisen hoivaan.

    • menemään

      Viisas nainen ei lähde treffeille sellaisen kanssa jolle ei halua antaa

    • hyihyiii

      heh heh panomiehen kanssa ...HYI hyi

    • klnvds

      valmis

    • fsdfadsaf

      Tämä on niitä asioita, joista ei kannata tehdä turhaa ongelmaa. Jos kaksi aikuista, vapaata ihmistä sitä haluaa, niin mikä estää? Ei seksi ole seksiä kummempaa, ihmisen perustoiminto josta saamme nauttia.

      • Miekkonen_Makkonen

        Onhan täällä näitä huorien vastauksia.


    • eieieieieiiii

      HYI !

      Halpaa tavaraa hyi hyi !!

    • afsafdsds

      En haluaisi, ja kiinnostukseni naiseen romahtaisi, jos nainen haluaisi. Seksi on iso asia ja kuuluu vasta parisuhteeseen.

      • mekkk

        Monesti se parisuhde alkaa siitä seksiä aletaan harrataa yhdessä ja se siitä. Miehenä nuoremapan menetän aika nopeesti mielnkiinon naiseen jos ei vielä kolmansilla treffeillä sekstailla niin nainen ei ole kiinnostunut ja se siitä. Nykyisen naiseni tapasin yli 25v baarissa ja sopvittiin tapaaminen seuraavaan päivään ja siitä se sitten lähti.


    • Happy_Blondie

      En ikinä enkä missään tapauksessa menisi sänkyyn vasta tapaamani miehen kanssa. Täysin mahdoton ajatus.

    • ENoHullu

      minusta hän on Metsästäjä !

    • 1310

      Ööööö... Jos ollaan yhtään samalla aaltopituudella niin minä ole valmis harrastaman seksiä heti. Ja kumilla tai ilman, mikä milloinkin tuntuu sopivalta.

      • jakaaa

        nööö..jos huora ja panomies


      • elinäin

        Eli "panomies" joka ei saa keltään ja joutuu maksaan hintaa, et saa panna edes huoraa.


    • sinkku4eve

      riippuu mitä hakee, jos seksiä ni sit tietenkin jos pysyvämpää parisuhdetta ni sit pihtaisin.

    • Kummastus-79

      Seksin aloittamisen ajalla ei ole juuri minkäänlaista korrelaatiota sen kanssa, syntykö parisuhde tai kestääkö se. Omista parisuhteistani pysyvin (ja edelleen jatkuva) alkoi yhden illan suhteesta. Toisaalta suhde jossa nainen jahkasi ja arpoi asian kanssa yli kuukauden, ei sitten lopulta johtanut mihinkään kunnon suhteeseen.
      Joten jokainen tavallaan ja niin kuin hyvältä tuntuu juuri sen ihmisen kanssa.

    • mkio98yh

      en minä ainakaan työnnä munaani sellaiseen koloon josta ei ole esitietoa, pelaan varman päälle ja täytyy todeta ettei mitään seurauksia ole ollut vaikka tyrkkää ryppyreikäänkin lopuksi mällit sinne perukoille, tiedäthän, tiukkaa on

    • Joskuskokeiltava

      Jos uuden miehen kanssa tuntuu että tässä vois olla mies johon voisin rakastua niin tilannekohtaisesti voin taipua seksiin, tosin voi myöh tulla ilmi että ei ole päätepysäkki niin siinä vaiheessa alkaa tuntua että no-no....

    • naisenanäinaattelen

      eihän treffeissä ole mitään mieltä, jos ei harrasta seksiä heti, tai no illan päätteeksi. Itsellä ainakin mielenkiinto lopahtaa heti, jos ei toteudu.

    • Hhhöö... en taitaisi ekalla kyllä, jollei nyt joku ihan ihmesattumakemiatörmäys tapahtuisi asteroiditörmäykseltä pakoon juostessa.

    • nunnaneiti

      Olen mennyt sänkyyn ekoilla treffeillä. Muutaman kerran sitä tullut tehtyä. Enää en menis. Lähinnä siksi, että se on sellaista aika noloa räpeltämistä se kahden tuntemattoman henkilön "seksi" - no ei sitä seksiksi voi edes kutsua. Sehän on sellaista mekaanista panemista ja sähkläystä. Rakkaus, yhteyden ja luottamuksen tunteminen toiseen, ne on tärkeämpiä kuin se, että hetkellisesti saa vaan lauettua jonkun kanssa. Joten ei enää ekoilla treffeillä. Jos suhde sattuu etenemään pidemmälle ja ihan parisuhteeksi asti, kantaa tuo alussa ollut "siveysaika" paremmin, kun vaikeuksia ilmenee. No ne jotka olleet pitkässä suhteessa, tietävät.

      • Monimutka

        "Jos suhde sattuu etenemään pidemmälle ja ihan parisuhteeksi asti, kantaa tuo alussa ollut "siveysaika" paremmin, kun vaikeuksia ilmenee. No ne jotka olleet pitkässä suhteessa, tietävät."

        Minä en ainakaan tiedä vaikka pitkässä suhteessa olenkin.


    • Kyllä olen valmis menemään ja olen ollutkin. Aina tosin enemmän naisen vihjailusta ja aloitteesta. Mutta itsellä ei ole koskaan mikään pyrkimys päästä heti sänkyyn. Jaksan kyllä odottaa useammat treffit jos nainen vaikuttaa kiinnostavalta.

    • karfssq

      Oon menny, mutta vain naisen aloitteesta. En usko, että toisia treffejä tulee jos mies alkaa ehdottelemaan...

      • ertwert

        Tulee niitä ;-)


    • herrajanatuinen

      Kyllä vain päädyttiin sänkyyn ekoilla treffeillä, ja oikeastaan koko ensimmäinen kuukausi oli pelkkää seksiä. Ei paras mahdollinen aloitus suhteelle, mutta n. 3 vuotta on yhdessä oltu.

    • nippadkiwe

      Olen mennyt sänkyyn ekoilla treffeillä. Enää en menis. Ei ole sen arvoista.

    • Vitsa

      Eihän ne miehet saa pidettyä näppejään erossa :) Ollut ekallakin kerrallakin aika huikeeta settiä, ehkä valikoitunut sopivia uroksia...

    • sänkyyn_vaan

      Tottakai menisin naisen kanssa ekoilla treffeillä sänkyyn jos molemmista siltä tuntuu. Seksi on luonnollinen asia. Täytyy tunnustaa, että nuorempana olin arempi enkä olisi mennyt, mutta nyt kun on elämänkokemusta niin ehdottomasti menisin

    • Surprisesurprise

      Riippuu niin tilanteesta ja kummastakin osapuolesta.

      Molempien aviomiesteni kanssa olen mennyt ekoilla treffeillä sänkyyn. Ensimmäinen liitto kesti 20 v, tämä toinen jo 10 v (ja tämän kanssa oli alunperin puhetta pelkästä seksisuhteesta...)

    • pelimees_1

      Miksi pitäisi tuhlata aikaa useisiin treffeihin jos vasta useamman tapaamisen jälkeen osoittautuu että nainen on ihan lahna..
      Parasta se on hoitaa "koeajo" pois heti niin ei tarvii törsätä aikaa.. Eihän sitä etenkään käytettyä autoakaan osteta ilman koeajoa.

    • piparinhaussa

      Mikä ettei jos kipinää löytyy niin kivahan se "piparia" on päästä maistamaan.

    • Saunoimme

      Ellei ensimmäisillä punkkaan, niin toinen tapaaminen päättyy yleensä rakkasteluun mikäli kipinää edes hiukan, kokemusta on. Nainen monasti aloitteen tekijä, jääthän yöksi, mennäänkö mökille saunomaan, tapoja on.

    • hannih

      En ainakaan omaan kotiini tuo ketään edes parien treffien jälkeen. Enkä menisi miehenkään kotiin. Että jos hyvin synkkaa, mennään sitten hotelliin. Voi sitä seksiä yksinkin harrastaa jos on niin kova tarve, usein se on jopa parempaa kuin jonkun juuri tavatun tuttavuuden kanssa.

    • kzäea

      Tai sit vaan lähetellään facen kautta viestejä eikä tavata koskaan ... se tuntuu olevan nyky aikaa..ei tän ikäinen ukko sitä jaksa ,,,, ennemmin sit vaikka ulkomaalaisen kanssa treffeille ? ja kyläänhän ei mennä ? ei missään nimessä ??

    • olkaa.varovaisia

      Vieraan mukaan ei kannata lähteä. Niin se yksikin nainen makaa Tampereella tajuttomana teho-osastolla pahoinpideltynä kun lähti tuntemattoman kotiin kapakasta.

    • kokjep

      Kuinka moni on valmis menemään sänkyyn heti ensi treffeillä?
      – virallisen tilaston mukaan sellaisia on 1,2 miljardia sellaista jotka ei ole sakkolihaa
      Kunnioittaako miehet naista joka antaa ensimmäisellä tapaamisella ja …
      – minulle naisen kunnioittaminen ei riipu antamisesta vaan asenteesta. Jos en saa ensimmäisellä tapaamisella niin toista ei tule ilman aivan erityistä syytä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. 140
      4001
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      110
      3619
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      20
      2555
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1861
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1727
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1609
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1585
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1513
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1491
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      89
      1483
    Aihe