Voiko voimistelun aloittaa teininä?

mariannekarkki

Olen miettinyt että voiko voimistelun aloittaa esim. 16 vuotiaana? Että pääseekö enää mihinkään seuroihin yms. sen ikäisenä ALOITTELIJANA? Tiedän että en välttämättä enää pääsisi huipulle, mutta kun olen nyt 14 ja asun pienellä paikkakunnalla, jossa ei voimistelua voi harrastaa. Olisin kiitollinen jos joku vastaisi!

3

62

  Vastaukset

  • Voi aloittaa, voimistelu ei ole iästä kiinni :)

   Eri seuroissa on vähän erilainen voimistelutarjonta. 16-vuotiaille voi olla esim. tanssillisen voimistelun ryhmiä tai joukkuevoimistelun harrasteryhmiä. Voimisteluliiton sivuilla on hakukone, jolla voit etsiä voimisteluseuran omalta paikkakunnaltasi. Tutustu sen valikoimaan, jos tietoa ei löydy niin ota ohjaajaan tai seuraan rohkeasti yhteyttä.

   Tästä voimisteluseurojen hakuun: http://voimistelu.fi/fi/Seurat/Seurahaku

   • Olen 06(13v) ja itse ajattelin aloittaa harraste ryhmässä, kun ei ole minkään laista taustaa. Olen kyllä kotona harjoitellut ja omasta mielestä hyvä pohja harrastuksen aloittamiselle. Että siitä vaan!


  • Hyvä kysymys sillä voimistelun voi aloittaa minkä ikäisenä vain ite aloitin 12 v ja sanottiin ettei musta ikinä tulis hyvää voimistelija enkä ikinä pääsis kisoihin mut tässä sitä nyt ollaan LVL 4 kisat just meni. Eli kannattaa vaa uskoo itteensä❤️

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  SEISKA.FI

  • Povipommi Marianne Kallio paljastaa synkän totuuden arjestaan - on saanut uhkauksia jo vuosien ajan: Jos mulle tapahtuu jotain, niin tiedätte miksi!
  • Näyttelijän kesäsuunnitelmat uusiksi! Uuden rakkauden löytänyt Janne Virtanen: Ylimääräistä lomaa!
  • Doping tuhosi terveyden! Julkkiskehonrakentaja Boogie Mustonen rankoista hoidoistaan: Täytyi olla koneisiin sidottuna!

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mies pimittää rahankäyttöään

   Sain selville, että mieheni on jo kuukausia käyttänyt isoja summia rahaa tietämättäni harrastuksiinsa. Samaan aikaan hän on kertonut, ettei hänellä ty
   Parisuhde
   131
   8143
  2. Niko Ranta-Aho kaulailee illallisella Bandidos pomon kanssa Espanjassa

   Noniiiin. Niko pääs oottaa vankilatuomiota vapaalle. Läks Espanjaan. Nyt laitto kuvaa, kaulailee bandidos rikollisjärjestön pomon kanssa ja 2 muun kar
   Kotimaiset julkkisjuorut
   112
   2742