MIKSI MIEHET PELKÄÄTTE?

TÄHHHHHH

KERTOKAA MIKSI MIEHILLÄ ON VAIKEAA ANTAA LÄHEISYYTTÄ JA PUHUA???

Mikä siinä on vaikeaa? Ihmettelen vain.

T. Ihmettelevä Aurinko

17

<50

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Miesssssssssssss

      Ei mulla ainakaan ole vaikeata, jos on tunteita.

    • laheisyydestä

      No siksi kun pelkään pettymystä ja pakkeja. Uakaltaminen tulee myös vastaanottajasta. Sitten on vielä se, että tosimiehet ei paljon pussaile.

    • TÄHHHHHH

      Kiitos teille. Mulla vaan jotenkin pahasti jäi karvas maku suuhun siitä, että mies oli niin puhumaton ja läheisyys tarkoitti kahdenkeskistä aikaa illalla kun itse oon semmoinen että ei läheisyys katso aikaa tai paikkaa saati keskustelu asioista. Itse puhun ja pussaan niin tosiasia on vaan näköjään sitä et tarpeita on niin erilaisia. Ja taitaa olla ihan sukupuoleen katsomatta.

    • WarSam

      Ei ole lainkaan vaikeata. Sinun miehellesi vissiinkin on?

    • TÄHHHHHH

      Ei ole enää mun mies ;)

    • Tässäyksinäkökanta

      kun naiselle osoittaa tunteita ja suutelee tätä, hän ymmärtää sen niin, että haluaakin seksiä, eikä ymmärrä asiaa läheisyyden osoituksena. TOinen vaihtoehto, kun osoitat tunteita ja puhut niistä olet Nyhverö. Kun naisen mielestä mies ei kerro tunteita.

      Kuitenkin kaikki riippuu ihmisestä ja tavasta, miten asian esittää ja siitä, että tilanne on sopiva.

      Kannattaisikohan ensin vähän jutella asioista ja sitten vasta näyttää todellisuudessa, mitä tuntee. Ei ole nimittäin vaikeata todellakaan. Kunhan tietää ja tuntee toisen.

      Joskus on aivan viisasta ymmärtää vaieta ja kuunnella, etenkin, jos toisella on magnetrofoni suussa. Ei siinä puheenvuoroa saa.

    • TÄHHHHHH

      Ei taida olla oikeaa ja väärää vaan erilaisia ihmisiä, jotka joko kokee läheisyyden luontevaksi tavaksi osoittaa välittämistä ja toisille taas luonteva tapa on näyttää tekojen kautta. Ihmettelen vaan sitä, että miksi läheisyys on osalle ihmisistä vaikeaa ja pelottavaa saati vastenmielistä??Esim. ex-mieheni ei kokenut tarpeellisena ihmisten edessä tunteilla/ antaa läheisyyttä pikemminkin muuttui etäiseksi ja kylmäksi. Ei sentään pusuille poskea kääntänyt vaan koki pikemmiten sen vain vieraaksi (nyt tarkoitan tapa vastaanottaa ihmisten ilmoilla) ja kun itse koen taas luontevaksi tavaksi osoittaa rakkautta oltiin sitten missä vain ja milloin vain. En kuitenkaan ole mikään semmoinen, että nauttisin antaa muiden ihmisten edessä mitään esityksiä vaan koen vaan tarpeilleni tyydytystä jos saan pussata kun siltä tuntuu tai halata.

      Meistä on niin moneksi mutta ihmettelen vaan, että onko sittenkin kysymyksessä "aiemmat traumat parisuhteissa, ettei uskalla enää heittäytyä jos kokee, ettei näe yhteistä tulevaisuutta"? vai onko se vaan niin, että oltiin niin erilaisia, että ei enää tehnyt mielikään yrittää? toinen tahtoo antaa ja toinen antaa silloin kun tahtoo??

      • sfbsfb

        Itse taidan olla samanlainen, kyllä ne "traumat" tai tässä tapauksessa kieroonkasvamiset taitaa juontaa ihan lapsuuteen asti kun vanhemmat oli tunnekylmiä tapauksia, eikä perheessä osoitettu koskaan tuollaisia hellyyden merkkejä. Kun lapsi ei opi hellyyttä, niin sellaiset tilanteet myöhemmässä elämässä tuntuvat vastenmielisiltä ja vierailta.


      • TÄHHHHHH

        Mielenkiintoista, kiitos. Kyllä uskon kans tohon että lapsuus vaikuttaa. Ei mulla esim. isä koskaan pystynyt normi pusuja tai haleja antamaan spontaanisti. Äiti taas antoi ja osoitti sen monella eri tapaa. Onneksi sentään! Ei oikeasti voi selittääkään kuinka tärkeää on halit, pusut ja kosketus. Se tekee ihmisestä haavoittuvaisemman ja inhimillisemmän ja sydän muista ne tunnetasolla varmaan ikuisesti. Mutta tsemppiä sulle ja koskaan ei oo liian myöhäistä totutella läheiseen kanssakäymiseen vaikka se meniskin oman totutun alueen ulkopuolelle. Se on vaan tervettä ja usko mua.


    • miäs.m

      koska käytät miehiä vain läheisyyshuorana ilman tunteita.

    • TÄHHHHHH

      Kiitos tiedosta. Koskas saisin susta asiakkaan?

    • fsfdfsafafa

      Joillekin miehille se on vaikeaa, mutta on se myös joillekin naisille. Ihan itse sen kumppaninsa kuitenkin valitsee, joten kannattaa marssia tässä asiassa sen peilistä löytyvän johtajan pakeille.

    • Näkökulmaa

      Se johtuu teistä naisista.
      Luulen,että miehet pelkäävät liiallista läheisyyttä siksi,että suomalainen nainen pettää,vaikkei pettäisi kyllästyttyään nykyiseen,etsii uutta.
      Ei tarvitse joutua petetyksi,ei hylätyksi kun elelee yksinään.

    • Px8

      Kaikille miehille vinkiksi! Ei kannata näyttää tunteitaan ja olla hellä naista kohtaan. Itse sen virheen tehnyt ja heti naiset panikoi. Muuttuvat etäiseksi ja pitävät nynnynä jos halaa vaikka julkisella paikalla. Siis mitä vittua oikeasti? Näin on vaan itellä käynyt usein enkä oo mikään nynny. Tästä esitän kylmää vaikka tunteita oiskin.

      • TÄHHHHHH

        Siis mitä?? vääränlainen nainen sulla jos pitää itseään alkaa pidättelemään. tää on mun mielipide vaan... ehkä suomalaiset naiset joo mutta itse en ookaan mikään perisuomalainen muija


    • 1818

      Voi olla että miehelle läheisyys on sitä että ollaan hiljaa ja lähekkäin, ihot vastakkain. Silloin voi tuntea toisen lämmön, hengityksen, voi katsella toisen kasvoja, ihoa... Olla hiljaa ja oppia rakastamaan toista.

      Kun itse lähden ovesta ulos, muutun kylmäksi, laskelmoivaksi ja hiljaiseksi. Jos puoliso tulee kadulla vastaan tai soittaa niin vastaan kuivan kylmäkiskoisesti. En halua kenenkään tietävän meistä mitään. Haluan pitää oman kodin ja oman elämäni vain meille kuuluvana. Tästä olen saanut monet kerrat kuulla. Ja siksi minulle on turha soittaa päivällä tai sattumalta tavata. Silloin ei hellyyttä heru.

      Vaan kun tulen kotiin, haluan kunnon halauksen. Hiljaisuuskin on täynnä riemunkiljahduksia. Silmien ilotulitusta ei mikään ruutimäärä voi voittaa. Ja se heti hiljaisuutta, se minussa syventää rakkautta joka kerta.

      Naiset, oletteko koskaan seisoneet aviopuolisonne kanssa alasti vatsat vastakkain? Suosittelen. Joka päivä 10min navat vastakkain, täysin alasti. Siitä tulee aivan erikoinen olo. Ja se johtaa usein hyvin helliin suudelmiin.

      • TÄHHHHHH

        Et halua kenenkään tietävän teistä mitään? Sori nyt vaan mutta ei kuullosta ihan normaalille. Ymmärrän ton sun yksityisyyden vaalimisvietin mutta kokeeko nainen arvostustasi tarpeeksi jos et ole innokas tunteilemaan julkisilla saati muuten kuin vaan neljän seinän sisällä? Olet vielä saanut monesti siitä vielä kuulla eli nainen on ollut sulle rehellinen niin miksi et halua mennä puolitiehen vastaan ja ottaa toisen mielipiteitä huomioon? Ja kun tulet kotiin niinkerroit., että haluat halauksia jne. Itse muuttuisin tossa tilanteessa sulkeutuneeksi ja katkeraksi mutta en tiedä oman naisesi tilannetta. Vaikea uskoa, että naisesi on aidosti onnellinen tilanteessa, jossa perustarpeet ei pystytä tyydyttämään kuin vain haluamallasi tavalla.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      299
      3418
    2. 202
      2941
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      71
      2524
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      233
      1992
    5. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      16
      1415
    6. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      42
      1371
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1327
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      24
      1308
    9. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      167
      1289
    10. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      51
      1267
    Aihe