Paha mieli vesijuoksukeskustelusta

katy2

Olen aloittanut tänä kesänä vesijuoksun Helsingissä. En siis ole nopea ja ketterä menemään, ja olen jo 60-vuotias 56kg/167 cm. Pidän uimalakkia enkä meikkaa. Minulla ei ole kavereita mukana altaassa. Tulee kuitenkin paha mieli teidän nuorempien ja tehokkaampien kritiikistä. Varmaan teitä harmittaa hidas mummo. Aion kuitenkin jatkaa todella mieluisaa lajia. Anteeksi että me vanhatkin olemme olemassa.

7

468

Vastaukset

 • Rinnakkain tai omissa oloissa .Tervetuloa meille ja meidän porukkaan.Juttua voi jättää kuuntelematta menemällä tai olla menemättä viereiselle radalle.Olet juuri oikeassa paikassa ,koska harrastuksesi saa luut ja lihakset voimaan paremmin ja niihin kohdituva rasitus on sopivassa suhteessa ikääsi.

 • Muista ei väliä, jos se tekee sinut onneliseksi.

 • Sattuu sitä toisinkin päin, eli vanha mummo "opastaa" nuorempaa ja hyväkuntoisempaa. Ja vieläpä miestä.
  Ensimmäisen kerran ikinä Mäkelänrinteen uimahallissa mummo kehoitti minua siirtymään uimaratojen puolelle. Kysyin, että mitä hev...ttiä. Totesin itselläni olevan vesijuoksuvyön.
  Siihen mummo tuumasi, että uin kuitenkin koiraa. Ja vielä kysyi, että näkyykö polvet etupuolelta.

  Kyllä siinä pulssi nousi. Mummo poistui aikas pian altaasta ja siirtyi sitten altaan viereen tuolista käsin katselemaan menoa. Piruuttani vesijuoksin tavallistakin pidempään. Toivottavasti mummo sai keuhkokuumeen tai jotain.

  Ja todettakoon vielä: Olen aloittanut taannoin harrastuksen fysioterapeutin ohjaamana. eli tekniikka on taatusti kunnossa. Minä menen altaaseen vesijuoksemaan, toisin kun tuo mummeli vesikävelee.
  Ja vielä mummon näkökyvystä vielä: Vieressä olevan/ ohittavan vesijuoksijan asentoa ei juurikaan kykene vedenpinnan heijastusten vuoksi näkemään.

  Itselläni muuten vesijuoksuvyö on oikeaoppisesti mahdollisimman alhaalla, toisin kuin sillä kyyläävällä mummolla.

  Pikisia sydäreitä sille turkoosiväriseen uimapukuun sonnustautuneelle puolikuolleelle ämmälle.

 • Vesijuoksijan hitaudessa ei pitäisi huomautettavaa olla. Mutta jos vaikkapa 2 hidasta vesijuoksijaa/- kävelijää etenee niitä näitä rupatellen rinnakkain radalla, jossa ohjeena on vesijuoksu peräkkäin, niin itselläni hatutus nousee. Varsinkin, kuin useimmissa halleissa on aiheesta selkeä ohjeistus.
  Hitaammille pyyntö: Antakaa nopeammille tilaa.

 • Tuli käytyä muutama kuukausi kys.lajia kokeilemassa ja ei voi kun ihmetellä noiden useamman kerran viikossa kävijöiden asennetta.Ovat alkaneet omimaan omat ratansa ja puhuvat rinnakkain minkä jaksavat.Pahimmat ämmät tulevat ilman suihkua ja hiukset lakan kovettamina huojuen kuin tuuliviirit.Jos ei joku väistä tai ei löydy vyötä menevät huutamaan muille ja mulkoilevat henkilökuntaa vihaisesti.Ei näitä enää.

  • Kannattaa jättää tulematta aikaisille aamuvuoroille,jos ei kestä meidän vakiporukan laatimia sääntöjä.Meitä eivät siun kommentit häiritse,koska olemme vakiporukalla valmiit äänestämään siut ulos koko hallista.Henkilökuntakin pysyy kopeissaan kun ei voi meitille mittään.


 • Kovaa peliä heti aamusta,tästä ei miu tykkää.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Iranilainen kansanedustaja lupaa 3 miljoonan dollarin palkkion

  Trumpin tappajalle. https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/cfa37fd0-332c-4304-8dc6-3f7024244907
  Maailman menoa
  87
  3574
 2. Luisteluvalmentaja Mirjami Penttinen

  Valmentaa nuoria kannustavasti ja tasa-arvoisesti.
  15
  1657
 3. MURHA hämeenlinnassa

  Keskustassa, maanantain ja tiistain välisenä yönä??!! Kertokaa heti lisää........
  Hämeenlinna
  59
  1241