TORIKEIDAS EI OLE ENÄÄ HYVÄ :(

syvästipettynyt

Onko siellä osaamattomia kesätyöntekijöitä vai mistä johtuu? Kebab kastiketta oli niin vähän että puolet joutuu syömään kuiviltaan ja sama salaatin kohdalla. Kahdesti jo käyty ja sama juttu joka kerta. Onko omistaja vaihtunut vai säästökuuriko on menossa?

Oli aika pettymys kun koko talven odottanut että pääsee loman aikana siellä käymään ja herkuttelemaan :(((

8 kommenttia

Äänestä

Vastaukset

 • No mikä sitten on enää hyvä , kun kaikki grillit sulkevat nykyään
  ovensa jo hyvissä ajoin ennen puoltayötä .
  Tämänkö MC Donalds on saanut aikaan ?
  Syödään sitten pehmyttä pullaa pienellä pihvillä ja runsaalla majoneesilla.

  • Rovaniemellä ainoa grilli joka on säilyttänyt laatunsa on scan burger. Torikeidas lievä pettymys. Harmi ettei Troijan kebabia ole enää :(


  • aösldkjfgh kirjoitti:

   Rovaniemellä ainoa grilli joka on säilyttänyt laatunsa on scan burger. Torikeidas lievä pettymys. Harmi ettei Troijan kebabia ole enää :(

   Mutta kiinnihän tuo näkyy menevän jo alkuillasta .
   Jäljelle jää vain se lapsukaisten pullapuoti .


 • Aiemmin kävin aina Torikeitaalla, kun piti saada grillimättöä. Lopetin "toriskeidalla" käymisen, kun pari kertaa myyjä kämmäsi tilauksessa. Toisella kertaa myyjä höpötti niin paljon, että ranskalaiset unohtuvat annoksesta, huomasin tämän vasta kotona. Sain toki ne, kun kävin huomauttamassa. Erehtyminen on inhimillistä. Toisella kertaa nuori "pissismyyjä" väitti minun tilanneen aterian ja erikseen ranskalaiset. Hän suostui myöntämään kämmäneensä itse tilauksessa vasta, kun jonossa edelläni olevakin sai vääränlaisen annoksen. Tämä riitti sillä kertaa, kun kaupungissa on muitakin "sydäntautiliiton suosittelmia".

  Jokin aika sitten, muutaman vuoden tauon jälkeen taas kokeilin "toriskeidaa". Kebapin ranskalaiset olivat aivan lötköjä. Eipä tarvitse vähään aikaan siellä sitten visiteerata. Hyvät grillit ovat harvassa. Aiemmin norminakkarit ovat voittaneet ketjujen pikaruokapaikat mennen tullen. Nykyään, varsinkin hyviä ranskalaisia, semmoisia kuin 70-luvulla, jotka syötiin voipaperista hammastikulla , ei löydy mistään. Toisaalta, tarvitseeko sitä grillipaskaa syödä ollenkaan.

 • Se on tätä nykypäivän menoa kun pullaperseet pääsee töihin. Eivät välitä laadusta ja adiakastyytyväisyydestä.

 • Toivottavasti asiat paranee tai kohta joutuu häpeemään paikkakunnan tarjontaa.

 • Laatu on ollu kyllä hyvin vaihtelevaa, riippuu vissiin tekijästä. Samoin "asiakaspalvelusta" ois parisen sanaa sanottavana.. ne 2 vanhaa akkaa siellä on aivan hirveitä, tylympää palvelua en oo vielä mistään saanu. En tiedä kohdellaanko siellä työntekijöitäkin samallalailla kuin asiakkaita ja johtuu työntelijöiden suuri vaihtuvuus siitä vai mistä, mutta jos vain on joku muu paikka mistä safkansa hakea niin valitsen ennemmin sen muun ja suosittelen sitä muillekin.

 • Torikeitaalla olen syönyt ja JOKA KERTA ON OLLUT Lordi"s Special salaatilla HELVETIN HYVÄ ANNOS:) Kiitos.
  T:vakkari ostaja

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.