Vituttaa tää miehen muotti!

Välilläahistaa

Siis kaikkien pitäs olla saakeli saman näkösiä, mutta varo vaan jos poikkeet tästä. Ja elä ihmeessä mene käyttämään yhtäkään naiselle tarkoitettua tai naisilta miesten puolelle otettua vaatetta. Suurimmat dissaukset tulee vieläpä naisilta jotka saatana saa laittaa ihan mitä päälensä tai olla laittamatta kokonaan. Shortseissa ei saa näkyä polvet ja vaimonhakkaajapaitaa ei saa pitää. Samaan aikaan nainen voi vetää man underwearin bokserit jalkaan ja pitää niitä shortseina ja se on ihan ok. Vittu naisillako ulkonäköpaineita?
Vittu minä pukeudun miten ite tykkään ja olen sen takia homo, pelle, transu, pedofiili, psykopaatti hippi, narsisti maanis-depressiivinen aspergi, tai ihan muuten vaan outo kaheli jota on lupa piestä ihan vaan pukeutumisen takia.

44

357

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ahhhttta

      Miehen pitää pukeutua rumiin räppärirentun retaleisiin, rentuista naiset tykkää ei en siistin miehen päälle ymmärrä.

      • taneko

        Miehen ulkonäkövaatimukset ovat pitkälri miesten oma luoma illuusio. se johtuu siitä, että m,iehet samaistavat omat kategoriansas koskemaan myös naisten ravoitteita, kuten myös naiset miesten. Niin se vain ei ole. Miehet katsovat ulkonäköä, naisen heikkoutta ja lämpöä. Naiset älykkyyttä, itsevarmuutta ja voimaa. Miehen ulkonäöllä ei ole mitään tekemistä miehen haluttavyyden kannssa, ellei mies luota siihen. Eli naisille ei ole merkitsevää miesten ulkonäkö vaan itseluottamus, Ruma mieskin on naiselle kaunis, jos mies luottaa siihen, enemmän kuin ns. komea mies. Ulkonäköä ei ole sinänsä anabsoluuttisestisä kategorisoitu naisten puolelta. Mies joka vain luulee olevansa komea, ja saa siitä hyväksynnän on komea. Tämä tarkoittaa sitä, että mies luo oman ulkonäkönsä ihmisten edessä omalla itsevarmuudellansa, ja tämän itsevarmuuden syy voi olla oma kuvitselma omasta komeudestansa. Se voi olla lopulta täydellistä illuusiota mutta naisille, jotka etsivät miehissä miehutta, se kelpaa.


    • missäpäin asut, kosk kyllä ainakin pääkaupunkiseudulla tulee vastaan jos minkälaisissa kuteissa miehiä, eikä niillä kellään ole silmä mustana tai muutenkaan turpiin saaneen näköisiä..
      ja ettei nyt ihan pk-seutukeskeisyydestä moitittais, niin entisellä kotipaikkakunnallanikin (pohjois-pohjanmaalla) tunsin miehen joka kesäaikaan kulki n. puoleen reiteen ulottuvissa farkkushortseissa ja "vaimonhakkaaja"-paidassa, eikä se ainakaan pukeutumisensa vuoksi turpiinsa saanut (vähän mulkku jätkä muuten, et joskus saattoi ollakkin silmä mustana, mut en muista kenenkään sanoneen mitään koskaan sen pukeutumisesta..) ja vähintään lähimpään kaupunkiin mennessä kyllä löytyi isompaa vaihtelua myös miesten pukeutumistyyleissä.
      ja jos sun lähipiirissä siis on tuollaisia ihmisiä jotka jatkuvasti kuittailee sun pukeutumisesta, niin onko ne sun kaveruuden arvoisia?

      • metropukeutujaa

        Kyllä eron huomaa pääkaupunkiseudun ja vaikka Seinäjoen tai Lapppeerannan välillä. Siellä voi tosiaan tulla turpaan jos pukeutuu "oudosti".


      • neatnik

        Aika oudon hegemonista porukkaa täytyy paikkakunnalla olla, jos jonkun pukeutuminen aiheuttaa aggressioita. Niin kuin, että "perkele, olet vääränlainen, täällä ei pitkätukat rautalankaa soita, soittakaa tangoa tai tulee turpahan!". Missä on nykyään tällaista? Ihmiset eivät yleensäkään edes katso toisia kuin ohimennen max. pari sekuntia, jos ovat psyykkisesti normaaleja. Tuossa ajassa jonkun olemus voi pistää silmään erityisen tyylikkäänä, outona tai huvittavana, mutta that's it. Itse asun Jyväskylässä eikä täällä ainakaan kukaan hirveästi kiinnitä huomiota toisiin. Ainoa poikkeus ehkä suoranainen inhottavuus tyyliin "Asemakadun juopolla tai narkkarilla räkä tai oksennus rinnuksilla tai kusi housussa kesäkuumalla".

        Ole se, mikä olet ja millainen olet. Arvelen, että ihminen, joka ylenmäärin luulee muiden kiinnittävän huomiota itseensä, ei itse hyväksy itseänsä.


    • xyxyxyxyxyxyxy

      Höpö höpö. Ei mitään miehen muottia tarvii noudattaa. Oma pukeutumistyylini on kyllä kaikkea muuta kuin stereotyyppinen farkut ja t-paita tai puku. Ei oo tullut turpiin tai muutakaan ikävää. Ketään ei oikeastaan kiinnosta yhtään enempää kuin yleensäkään mitä puen. Joten tee kuten parhaaksi näet.

    • Ite käytän tyttöjen farkkuja(Timmit onlyt),ja nahkatakkikin on tyttöjen mallia...Eikä mun tyyliä ole kukaan haukkunut.Naisilta saa kyl pitkiä katseita,ja jopa vihellyksiä perään...Miehet ajatelkoon mitä lystäävät ei kiinnosta.

    • dssdgdsgsd

      Pukeudun itse huppareihin(Superdry...) ja muodikkaisiin säärtä myötäileviin farkkuihin. Naiset suorastaan liimautuvat kiinni.

    • Vaihdokkaat

      Taas naistenlehdet hehkuttaa, käy hakemassa miehesi vaatekaapista asuja, kuten kauluspaitoja, yms ja olet trendikäs.
      Miehille vastaavasti, käy hakemassa naisesi vaatekaapilla vaikkapa farkkuhame, niin olet transu, pervo ja homo. Mihin katosi trendikkyys miehen kohdalla vastaavassa asiassa.

      • gsgsdgsd

        Olet oikeassa, pukeutumisessa on tasa-arvo kaukana. Siitä pitävät myös naiset huolen, sillä monet naiset kyllä huomauttva t ilmeillään, jos miehellä on päällään jotain mitä he eivät suvaitse.
        Pukeutumisessa mennään tunkeutumaan toisen mukavuusaluelle ja silloin saa aikaan ikävän vastareaktion, sillä muutenhan vastapuoli joutuisi ajattelemaan ja ehkä jopa korjaamaan omia käsityksiään.


    • joopsss

      Ite lopetin välittämisen mitä muut puketumisestani ajattelee, 21 ukko oon ja kaapista löytyy naisten puolelta ostettuja farkkuhaalareita ja haalarishotseja, sekä innostuin kovasti korkeavyötäröisistä farkuista jotka ovat siis todella korkeat. ja en ole homo tai transu.:)

      • joopsss

        korjaan 21 VUOTIAS ukko :D


    • Olentasa-arvoinen

      Olen nuori mies työpaikalla, ja osaston vanhemmat naiset kyllä huomauttelevat minulle silloin tällöin "hassun kirkkaista" housuista tai "erikoisista ratkaisuista". Ehkä 50-60-vuotiailla naisilla on joku eri oikeus puuttua uusien miespuolisten työntekijöiden pukeutumiseen. Huom. meillä ei tarvii olla puvussa vaan kaikki on omissa vaatteissaan. Tuskin tulisi kuuloonkaan, että 50-60-vuotiaat miehet huomauttelisivat nuorten naisten liian kirkkaista väreistä. Ai niin, se olisi oikeusjuttu sitten tosiaan.

      • vitutusmaximus

        ois u peaa pitaa pukuja/smokkia/liivipukua/farkkuja ja verkkkareita ddr/cccp


    • jsfjlksfjsdklfsjklkld

      Itse käytän tummaa pukua ja valkoista kauluspaitaa sekä kravattia. Jos haluan oikein irrotella ja pistää elämän risaiseksi niin aukaisen paidan ylimmän napin.

    • Outoa

      Miksi mies on transu jos käyttää naistenvaatetta, mutta nainen miestenvaatteessa on muodikas ja maskuliininen. Siis vain mies voi olla transu vai...

      • JuuriNiinOn

        Näin menee


      • Tasan-arvoton

        Miesten mielestä tämä on täysin ristiriitaista.
        Naisten mielestä tämä on pelkkä paradoksi.


    • Anna_mun_kaikki_kestää

      Vieläkö te luulette, että mies itse päättää vaatetuksestaan. Ei, sen päätöksen tekee toiset ihmiset. Mies menee kuin pässi narussa sinne minne muut vie ja jos joku uhmaa tätä koodia, hänet pitää palauttaa ruotuun konstilla millä tahansa. Nimittely on aika hyvä, koska miehen itsetunto ei homottotelua.

      • Parempi_kestää_vaan

        Kyllä muuten jopa mieskin päättää ihan itse vaatteistaan. Joitain pukeutumiskoodeja on, mutta nekin muuttuvat koko ajan. Jos joku huutelee tai homottelee, niin sen voi jättää omaan arvoonsa, sillä homokortin toiminta on nykypäivänä mennyttä. Kukin pukeutkoon miten haluaa kunhan ei riko Suomen lakia, ja laissa ei käsittääkseni anneta ohjeita vaatekappeleen tarkkuudella. Lisäksi, kuka tai mikä taho tämän "koodin", "ruodun" tai "normin" määrittää. Jokainen pukeutumisteko määrittää näitä edellisiä ja saa nämä muka kiveenhakatut asiat muuttumaan. Muutosta on aina ja ne jotka pyristelevät vastaan, ovat jo valmiiksi hävinneet pelin.


    • eiolehelppoatämä

      Muutosta ei tapahdu, jos kukaan ei aloita. Eli aina se joka pukeutuu "erikoisesti" saa katseita, mutta se voi rohkaista kanssaihmisiä uskaltamaan muuttamaan omaa pukeutumistaan. Työyhteisön sisäinen "tyyli" määrittelee paljolti sen miten voi pukeutua. Onni olisi tietysti se, että voisi työskennellä sellaisella työpaikalla, johon voi aamulla pukeutua lempivaatteisiinsa riippumatta mitä ne ovat.
      Tässä naisilla on tosiaan paljon enemmän vapausasteita. Nainen voi pukeutua melko radikaalisti työpaikalle, mutta mieheltä odotetaan "korrektia" pukeutumista.

      • Helppoa_se_on_on

        Tuossahan se ongelma juuri piilee: Naisilla kaikki on korrektia, kun miehillä yleensä vain se nappien kaulusten muodon tarkkuudella määritetty vaihtoehto. Onneksi omissa töissä kaikki pukeutuvat prikulleen samanlaiseen valkoiseen housupukuun, jonka työnantaja tarjoaa ja pesettää. Ei nyt maailman mukavin vaate, mutta aina se jakku- tai tumman puvun voittaa mukauudessa. Ei tarvitse paljon nähdä vaivaa työpukeutumisen eteen.


      • onnonnon

        Dimexit päällä mutta alla sitten aivan jotain muuta kivaa.


    • naimisiinjis

      ois upeaa pitaa pukuja/liivipukua/smokkia/smokkitakkia

    • Fashion_girl

      Kyllä miehet itse saa ottaa suurimman syyn kontolleen, jos muotti on kaventunut. Lähes kaikesta miehet on tuumannut, "akkain hommia, ei mies tuollaisii käytä tai tee." Osa miehistä on edelleen kaikessa vaatteisiin liittyvässä vastahankaan. Miksi, eihän se ole heiltä pois jos joku on erillainen, vai syökö se heidän "miehisyyttä", joka ei kestä erillaisuutta ja on pakko homotella moisia keikareita. Nyt on iso työ saada miesten muotti laajenemaan, mutta tehkää se työ ja nauttikaa muodista, vaatteista ja elämästä.

    • Smursffg

      ostakaa vaatteet rohekasti naistenpuoleta, jos vain sopivat. Mitä väliä jos mies pukee esim topin? =) Jos vain sopii niin mikä ettei :) Kokeilkaa rohkeasti, ei se maailmaa kaada, haukut tulee jos on tullakseen, mutta ainakin olet kokeillut, on vain yksi elämä, niin miksi välittää siitä mitä muut ajattelee?

      • qwerqwerqwerqwer

        Juuri näin, elämä liian lyhyt vain muiden miellyttämiseen.


    • grgrer

      Ap muuta Stadiin

    • miehillä_naisten_takkeja

      "Ja elä ihmeessä mene käyttämään yhtäkään naiselle tarkoitettua tai naisilta miesten puolelle otettua vaatetta."

      Miehet ihan yleisesti ovat ryhtyneet käyttämään naisille tarkoitettuja päällystakkeja. Nimittäin perinteinen miesten päällystakki on aina polvipituinen, kun naiset käyttävät lyhythelmaisempia päällystakkeja.
      Nykyisin kuitenkin miehet transuilevat ihan urakalla, lähes jokaisella on naisten lantiomittaiset villakangastakit ja sitä ei edes kovin usein ihmetellä, vaikka onkin ihan yhtä nolon näköistä kuin rintsikoiden, hameiden ja korkkareiden käyttö.

      • tyylilyylit

        Ja mitä siellä päällivaatteitten alla mahtaa olla?
        Oma setti, naisten sukkanauhasukat corselette silkkialuspaita silkkialushousut, ja kaikki muut paitsi alkkarit kirkkaan punaisina.


    • Nyhveröt

      No älkää sitten valittako, jos ette uskalla asialle mitään tehdä. Se on teidän ongelmanne, jos itsetuntonne on esimekrkiksi hameenkäyttöä vastaan. Mutta älkää sitten itkekö tai edes aloittako tälläistä keskustelua.

    • punainenvaate

      Suomalainen mies ostaa rakentamisen tarvikkeet Byggmaxista, auton osat Motonetistä ja vaatteet Tokmannilta.

      Katsokaa Tokmannin valikoimaa. Musta ja harmaa. Ehkä joku harmaaseen kääntyvä vihreä ja todella tumma eli lähes musta sininen. Siinä se miksi miesten muoti on mitä on. Katsoin juuri punaisia housuja netistä niin ulkomailta tilasin.
      En osta ainuttakaan tummaa vaatetta enää ikinä.

      • hipstervaiei

        Tuo on osin totta. Jostain maaseudulta tuleva kaveri lähtee tosiaan ulos uusissa Byggmaxin raksahousissa ja ajattelee olevansa tyylikäs(on nähty). Eikä siinä mitään, lonkero varmaan maistuu samalta myös noissa housuissa. Mutta kyllä suomesta löytyy myös miehiä, jotka huolehtivat ulkomuodostaan ja pukeutumisestaan.
        Itse ostin punaiset farkut Tallinnasta. Ovat tosi hyvät, mutta hintaakin oli riittävästi. Minulle on tosi tärkeää, miltä vaatteet tuntuvat ja näyttävät. Mutta tässä massayhteiskunnassa voi puhua muodista tosi harvojen kanssa.


      • Duunarinkretonkit

        Aika yleinen näky, kun äijät kulkee viikonloppuisinkin työnantajan huomiovärisissä työvaatteissa perheen kauppareissuilla...


    • justwondering

      Jos mies pukeutuu (nappa)nahkahousuihin niin hän on muka homo. Tämä on varmaan Suomen yleisin stereotypia eli uskomus. En ymmärrä miten jotkut (nappa)nahasta valmistetut housut voi tehdä miehestä homon kun kankaasta valmistetut housutkaan eivät sitä tee?

      • huilailei

        "En ymmärrä miten jotkut (nappa)nahasta valmistetut housut voi tehdä miehestä homon kun kankaasta valmistetut housutkaan eivät sitä tee?"

        Parikymmentä vuotta olen kulkenut nahkavaatteissa joka päivä (paitsi kesäisin) enkä ole vieläkään muuttunut homoksi. Vain totaalinen ääliö määrittelee muiden seksuaalista suuntautumista vaatteiden mukaan.


      • Micce29_

        Ei kannata stressata toisten ajauksista. Juoksua ja pyöräilyä harrastavana olen pitkät ajat käyttänyt ulkoilussa juoksutrikoita. Viime vuosina oloasuna kotona sekä vapaa-ajan asiointimatkoilla kaupassa, kirjastossa, tenavia urheilutreeneihin vietäessä. Ihan perusheterona olen pysynyt ja emäntä saa kytiiä siinä missä ennenkin.

        Toki on tilanteita ja ammatteja , joissa pitää pukeutua tietyllä tavalla. Mutta vapaa-aika on yksi ja sama, kuhan ei aiheuteta harmia toisille. Ja vuonna 2016 ei kyllä pitäisi enää ottaa pulttia, jos joku vähän rikkoo patavanhoillisia pukeutumisnormeja.


    • Leatherman1990

      Pukeudun juuri kuin haluan. Tiukat farkut, sen alla puristavat 70den sukkikset, alushousuja ei tarvi. Nahkatakki, korkosaapaat. I am a tall sexy guy indeed.

      • HelsinkiCityBoi

        Teit pienen kirjoitus virheen laitoit vahingossa Guy sananssa u:n a:n tilalle. Korjattuna oikeaan muotoon lauseesi menee näin: " I am a tall sexy gay indeed."


    • Hesalainen-88

      Vieläx te pidätte ja voix pitää ns. Bootcut farkkui??

    • nahkaaaaa

      TV:ssä menee tällähetkellä Nanny -sarja. Oli muuten Nannyllä seksikkäät punaiset nahkahousut jalassa ja sillä miehellä mustat hyvännäköiset mustat nappa nahkahousut päällä. Tuollaiset nahkahousut pitää saada ensitilassa.

      • Nannyt25vAgo

        25 v sitten vielä uskallettiin, sai käyttää värejäkin...


    • nahkapuku

      Ei miesten muodissa mitää vikaa oo,Suomi asenteessa se on. Kun ME ollaan aina niin,mitä, pitäis jo nähdä muutakin kun ollaan nähty miten muuallakin mailmaa on pukeuduttu, tuskin loma reiussun kaikki muistot ja kuvat on niitä erilaisin vaatteisiin pukeutuneisiin ihmisien kuvia ja muistoja täynnä,mitä näkee jos näkee,kun suomipoika on sielläkin silmälaput silmillä. Annetaan jokaisen olla, omanlaisen,ei sen pitäis haitata jos joku pukeutuu miten haluaa niin pukeutukoon,tuskin hän on sun rahoja siihen pyytänyt. Suomessa vaan tämä nahkamuoti miehillä on kuin vänäjällä kommunistinen ajatus,se on,ja on,niin kauvan kun, siitä jaksetaan jauhaa.
      Vakosamettiset housut ja jamekset vm..1969 on in,kai vieläkin, Hankkian lippistä unohtamatta,teryleenihosujan persuus kiiltää,ja farkut on Anttilan ensimmäisestä postimyynnistä tilattu kuuskymmentä luvulla,että on hieno Suomalainen miesten muoti. Tätä kannattaa jatkaa,ja vaali,se on kansanperinnettä.

    • TeeKutenTahdot

      Joo ei tartte olla parisuhde huora :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken murhaaja

      Raiskausrikosten joukossa kanta suomalainen tekijä on niin harvinainen että kannattaa erikseen mainita. Raiskausuutisia
      Maailman menoa
      187
      12004
    2. Valkeakosken sekopää murhaaja.

      Itselläni on 3 teini ikäistä tytärtä ja tämä tapaus on herättänyt minussa tosi paljon surua ja vihaa. On käsittämättömän
      Valkeakoski
      167
      2525
    3. Naiset pysyy sinkkuna ja ottavat mieluimmin koiran

      Nykynainen ei halua jakaa elämäänsä miehen kanssa, vaan elää yksin ja ottaa koiran tai koiria. Ja pikkuvähemmistö eli in
      Sinkut
      253
      1550
    4. Sille yhelle vaa

      Viime aikoina oon miettinyt sun juttuja aika paljon. Vaikka en oo saanu susta vielä kunnolla selvää kuvaa, jotenkin tunt
      Ikävä
      71
      1120
    5. Kiitos kun annoit värejä elämääni

      Edes pienen hetken. Sellasiakin mitä en muuten näe ;) ❤️
      Ikävä
      53
      940
    6. Hiljaista on

      Ei kuulu viestiä 😘 pallo on sinulla Mies, odotan!
      Ikävä
      61
      882
    7. Nainen, se kun olit joskus niin vakavana

      ja naama peruslukemilla, toisinaan silloinkin kun kuuntelit juttujani. Se ilme on jäänyt lähtemättömästi mieleeni. Mitäh
      Ikävä
      41
      784
    8. Olen ylpeä sinusta

      nainen. Vaikutat "vanhalta" tekijältä. Olet aarre tälle touhulle ja uskon että pääset vielä pitkälle jos haluat. Ehkä sa
      Tunteet
      29
      749
    9. Onhan sulla

      Nainen nyt varmasti kaikki hyvin.
      Ikävä
      52
      739
    10. Kysymys iltaan

      Kuinka kuuma kaivattusi on celsius-asteikolla?
      Ikävä
      42
      699
    Aihe