Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Kokeilin nettideittiä..

SeOikeaLöytyykö

Tein ilmoituksen, eniten uteliaisuuden vuoksi. Viestejä tuli nopeasti todella paljon. Muutamien kanssa kirjoittelin vähän aikaa, mutta kiinnostusta ei sitten kai puolin ja toisin ollut riittävästi.
Jäinkin miettimään miten todennäköistä on löytää ihminen ihan kunnon parisuhteeseen tuota käyttä..?

22

159

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • löytyi

      Paljon suuremmalla todennäköisyydellä kuin ravintolasta tai baarista.

      • SeOikeaLöytyykö

        Mukava kuulla.. Tapasiko useita ihmisiä ennen kuin löytyi?


      • Ehkäpäjuu
        SeOikeaLöytyykö kirjoitti:

        Mukava kuulla.. Tapasiko useita ihmisiä ennen kuin löytyi?

        No voihan niitä joutua tapaamaan. Hyvä tuuri kyllä käy jos ensimmäinen olisi se sopiva. Eihän kaikki muuta kautta sovitut treffitkään johda parisuhteeseen.


    • anggggggelica

      Erittäin epätodennäköistä. Yli 10 vuoden kokemuksella: muutama muutaman kuukauden suhde, pisin vähän yli vuoden, mutta mitään pysyvämpää niistä ei kehittynyt kun lähtökohta oli erillainen kuin suhteessa yleensä. Kun mies vaikutti mukavalta niin sitä yritti ihastua vaikka ei kipinää oikein ollutkaan mutta sitten ajan myötä se kiinnostus koko ajan vain väheni. Minusta parisuhteessa fyysisellä vetovoimalla on kuitenkin iso merkitys eikä näissä netin kautta tavatuissa miehissä sitä ollut.

    • nauttikaa_elämästä

      Määrittääkö aika sen jotenkin että milloin parisuhde muuttuu kunnolliseksi? Eikö sitä voi pitää hauskaa vaikka viikon ja jos siltä tuntuu niin sit jatkaa eteenpäin. Mitään ei hävitty mutta varmaan tuli uusia kokemuksia jotka oli kivempia kuin "makasin sohvalla tekemättä taas mitään".

      • Vai_niin

        Että pitää hauskaa muutaman viikon, kuukauden tai vuoden. Toista ihmistä olisi sen verta arvostettava että ei lähde hänestä hauskuutta itselleen hakemaan. Se voi olla sille toiselle niin että hän etsii vakikumppania ja mikä sinä olet viemään hänen elämästä aikaa hauskuuttaa itseäsi kun hän voisi sen ajan antaa vakikumppanilleen. Tunnen tapauksia joissa nainen on hyvin pettynyt ajatellessaan perheen perustamista. Kun se biologinen kello tikittää, mutta mies vaan "pitää hauskaa" ja naisen elämä menee lopuksi yksinäiseksi ja lapsettomiksi näiden pelleilijöiden kanssa.


      • fsdfsdfsadf
        Vai_niin kirjoitti:

        Että pitää hauskaa muutaman viikon, kuukauden tai vuoden. Toista ihmistä olisi sen verta arvostettava että ei lähde hänestä hauskuutta itselleen hakemaan. Se voi olla sille toiselle niin että hän etsii vakikumppania ja mikä sinä olet viemään hänen elämästä aikaa hauskuuttaa itseäsi kun hän voisi sen ajan antaa vakikumppanilleen. Tunnen tapauksia joissa nainen on hyvin pettynyt ajatellessaan perheen perustamista. Kun se biologinen kello tikittää, mutta mies vaan "pitää hauskaa" ja naisen elämä menee lopuksi yksinäiseksi ja lapsettomiksi näiden pelleilijöiden kanssa.

        Tässä tarkoitettiin varmaankin sitä, että vaikka lähtökohtaisesti etsii pidempää kumppania, niin monesti juttu loppuu lyhyeen kun ei löydetä yhteistä säveltä. Tätä lyhyttäkään aikaa ei kannata katua tai pitää epäonnistumisena, vaan sekin on jonkinlainen kokemus verrattuna siihen, että olisi ollut yksin kotonaan surkuttelemassa.


    • Joshaluusaadaon

      Nettitreffien (ja vielä ekan, toki oli tiukka seula) seurauksena 11v naimisissa.. :) M45

    • kikkkeess

      meinaatko nainen että et kokenut fyysistä vetovoimaa vuoden seurustelun aikana mutta mälliä kuitenkin imit säännöllisesti mieheltä?

    • Nyt lyhyen nettideittailukautenki (peräti 2 kk jo!) jälkeen miehenä sanoisin, että tekstailu merkitykseltään tahtoo kadota uutisvirtaan... kaipaan pian tapaamista, tai ainakin puhelua tekemään ihmisestä todellisemman.

    • nettideittailu

      Tapaan mielummin heti livenä vaikkapa baarissa. Kokeilin nettideittiä ja Tinderia ja ei hyvää sanottavaa. Livenä tietää heti onko sopiva tai ei.

    • laks1244

      Joo miehenä itsekkin suosin nopeaa tapaamista. Harmi vaan että suurin osa naisista on arkajalkoja eikä uskalla tavata. En ymmärrä mitä siinä menettää vaikka ei natsaisikaan. Tinderin ideahan on että molemmat "hyväksyvät" toisensa ulkonäöllisesti (toki kuvilla voi jonkin verran huijata). Mutta silti ei suostuta tapaamaan vaikka pitää toista ainakin tyydyttävän näköisenä. Väkisin herää kysymys että mitä helv****** ne naiset oikeen etsii. Loppupäätelmä on että moni ei etsi mitään vaan "pelaa" Tinderiä ihan huvikseen.

      • sitänii

        No voihan se olla että moni muu mies on silti sen verran kiinnostavampi profiilitekstiltään tai ulkoisesti, että olet listalla jossain sijalla 30.


    • jepulisa

      On oltava todella hyvä kirjallisessa itseilmaisussa, jos pystyy siten antamaan syvän kuvan itsestään. Ei ihmistä opi tuntemaan yhdellä tai kahdella tapaamisellakaan. Mitä osuvammin osaa kuvata mitä etsii, ja mitä paremmin voi tavattaessa testata ehdokasta, sitä varmemmin selviää vähemmillä kokeiluilla.

    • inkerivitsa

      No kohta vuoden roikkunut, käynyt useilla treffeillä. Moni mies hieman huonomuistinen oman iän suhteen..ollut vanhempi kuin ilmoituksessa :) ja monella onkin sitten vaimo olemassa tai parisuhde...sattui vaan unohtumaan :) Olisko kuudet treffit?? Välillä perin villiä kirjeenvaihtoa...yxi ei vielä 9 kk jälkeenkään suostunut tapaamaan..oli laittanut yli 10 v vanhat kuvat :) ja ulkoasu muuttunut radikaalisti....odotan viikonloppuna seuraavia treffejä :)) oliskohan nyt sitten tämä se oikea :)))

      • helvdementikot

        Tää oli paras:D:D


    • Livekohtaamistenpuolesta

      Minäkin kokeilin ihan uteliaisuudesta. Laitoin profiilin enkä sen kummempia ajatellut, että tärppääkö jne... kahdessa päivässä viestejä tuli jotain 200. Iso osa ihan järjetöntä huttua eli suoria seksiehdotuksia tai vain seksuaalisesti latautuneita sanailuja. Samassa kaupungissa asuvan ystävättäreni kanssa asiasta juteltua selvisi, että, muutamat samat nimimerkit olivat pommittaneet samanlaisilla viesteillä häntäkin.

      Yhteydenottojen joukossa oli muutama hyvä tyyppi, joiden kanssa tuli ensin vähän kirjoiteltua ja sitten myös tavattua. Mutta totesin, että ei toimi minulla.
      Periaatteessa nettiprofiililla saat luotua itsestä huonon, hyvän tai erinomaisen mainoksen. Todellisuuden kanssa profiililla ei välttämättä ole mitään tekemistä. Eli se upein ja hienoin profiili ei kerro mitään. Just ne oikeasti hyvät/itselle sopivat tyypit saattavat olla niiden söpösti kömpelöiden profiilien takana tai sitten ei, mutta sanallisesti joko osataan kuvata itseä tai sitten ei. Ovelaa on se, että vaikka sitä osaa kertoa itsestään sanallisesti netissä, se on aika yksipuolinen käsitys ihmisestä. Vaikka kuinka kertoo olevansa huumorintajuinen, rehellinen ja avoin, se ei oikein kerro ihmisestä yhtään mitään.
      Yksi mies oli hyvä sanailemaan ja osasi luonnehtia itseään. Harrastukset, ajatukset, ulkonäkö, itsestä huolehtiminen, elämänkatsomus kaikki vaikutti sähköpostitasolla sekä myöhemmin puhelinkeskusteluissa tosi hyvältä, mutta kasvotusten ja luonnollisissa arkitilanteissa hän oli lähes idiootti.
      Kun kokkasimme yhdessä, hän saattoi täysin tilannetajuttomasti kiskoa ahmimalla lähes kaikki yksin naamaansa. Tai kun tein meille molemmille saunajuomat saunaan, ja aloin ihmetellä missä minun juomani, hän oli vain juonut sen kun niin kovasti janotti. Tai kun kävimme esimerkiksi kaupungilla treffeillä, hän valitti oudosti koko ajan jostakin. Halusi käydä syömässä ravintolassa, mutta piti pitkiä puheita ennen sitä rahattomuudestaan ja kun kerroin, että voin maksaa, ensin mikään ravintola ei meinannut käydä hänelle ja kun hän sitten sai päättää ruokapaikan, arvosteli hän siellä koko ajan paikkaa kaikesta, aina ruuasta sisustukseen, vaikka ei ruuassa tai paikassa muutenkaan mitään moittimista ollut. Sitten hän jätti lähes kokonaan annoksensa lautaselle kuin mielenosoitusta pitäen eikä se käynyt mitenkään, että olisi pyydetty ravintolasta uusi annos tms.
      Hän oli kuvaillut itseään profiilissa herkäksi ja tunteelliseksi. Ilmeisesti jokin hänen epävarmuutensa tilanteissa, joissa oli paljon muita ja uusia tilanteita meidänkin kesken, purkautui tuollaisena arvostelun haluna. Tunteellisuus ja herkkyys ovat hyviä asioita, mutta hän ei esimerkiksi erottanut omia tunteitaan omiksi. Kävimme esimerkiksi katsomassa leffateatterissa yhden elokuvan, jonka hän koki surullisena ja synkkänä. Kun viikon päästä keskustelimme vielä elokuvasta, hän vain totesi, että "jännää, että sinäkin koit sen niin surullisena." Olin aivan ällikällä lyöty, koska hänhän se oli tullut surulliseksi ja minun mielestä leffa oli ollut inspirova jopa humoristinen kasvutarina.
      Hän piti säännöllisesti yhteyttä perheeseensä, mistä tuli silloin aluksi hyvä vaikutelma, mutta loppujaan oli kyse siitä, että hän rahattomana oli sieltä vailla aina jotakin Filosofian harrastaminen puolestaan oli sitä, että hän meni lappiin viikoksi, joi siellä railakkaasti ja lähetteli epämääräisiä viestejä kaikille tutuilleen...
      Myöhemmin selvisi, että hänellä oli ollut viritelmää 70-80 naisen kanssa elämänsä aikana. Periaatteessa entisten suhteiden määrä on minulle yhdentekevää, mutta ilmeisesti tästä hänen naisjoukosta iso osa oli ollut häntä 10-20 vuotta vanhempia naisia eli hän ilmeisesti etsi sitä itsekään tajuamatta enemmänkin itselleen äitiä/huoltajaa/ymmärtäjää kuin tasavertaista kumppania.

      • kainuukainen

        minusta ne asiat menee omituisesti sekaisin joiltaki miehiltä, että kun hakee treffiseuraa, niin sitten tarjotaankin itseä seksi mielessä.


      • keihäshh

        jossai lehtijutussa oli siitä, että kannattaa katsoa miten mahollinen kumppaniehokas toimii toisten ihmisten kans ja esim miten suhtautuu tuntemattomiin henkilöihin, kuten kaupankassaan, tai miten suhtautuu omiin perheenjäseniin, miten puhuu toisista. oikeasti tuo paljastaa paljon.

        kaikenmaailman profiileissa esitetyt sanahelinät ja korulauseet sekä itsekehut kannattaa testata heti ja viiä kumppaniehokas sekä nuotiolle makkaranpaistoon, että vilkkaaseen ravintolaan. Testata ääripäillä. Ja rennosti ja huumorilla.


    • Induktory

      Se mahdollisuus, että löytää sellaisen ihmisen, jonka kanssa voisi aloittaa pidemmän suhteen, matkan kohti tuntematonta yhteistä, näyttää melkoiselta arpapeliltä ylipäätään elämässä. Netti on yhdenlainen suo, mutta ei kai täysin mahdoton. Itse olen niin seurustelu kuin ystävyyssuhteissakin luottanut aina siihen mikä tulee elämäntilanteissa luonnostaan.
      Netin kautta ihmisiin tutustumisen ongelma on se, että se on työlästä. Siis käytät aikaa paljon löytääksesi jonkun, jonka kanssa voisi kuvitella edes menevän treffeille ja oikeastaan se ei ole vielä oikein mitään. Livetapaamisessa näet heti suoraan mitä ihminen on olemukseltaan. Miten hän puhuu, mistä hän puhuu, osaako hän olla hiljaa. Miten hän suhtautuu muihin. Miten hän katsoo sinua. Jokin näkymätön tuntematon sanoo aika pian toimiiko, kiinnostaako ja se itselle "sopivin" ei välttämättä ole ollenkaan sellainen mitä on etsinyt. Siis kun netissä joutuu jotenkin rajaamaan ja siinä saattaa karista jo oleelliset pois.
      Ja nyt ainakin suomi24 treffipalstalla näyttää olevan se henki, että siellä on aika nälkäisiä miehiä liikkellä ja kun sinne uusi daami kirjautuu, niin se on melkoinen viestiryöpytys. Ja laadukkaimmat eivät tosiakaan ole kosiskelemassa aina etunenässä.

    • ihanhyväkokemus

      Todennäköisyyksien osalta arpapeliksi mäkin veikkaan. Minä ja aviomies tavattiin nettitreffien kautta. Vaikka vaikea näin useiden vuosien jälkeen niin ajatella, koska kyllähän se nettiaika oli todella vähäinen. Oli ihan ensimmäinen netin kautta tehty treffi, en paljoakaan analysoinut nettikeskustelun pohjalta vaan ihan fiilispohjalta halusin nähdä livenäkin. Eikä ollut tosin kummoisia odotuksiakaan; en hakenut mitään vakavaa enkä ikuuna olisi ajatellut, että miesystävää saati aviomiestä sieltä saa.

      Mutta siis en voi valittaa, mutta onhan se ihan puhdasta arpapeliä. Siksi en itse stressaisi suuresti siitä mitä kirjoittelisin ja miten muovailisin kuvaukseni. Pahimmassa tapauksessa sen kokee sitten suureksi tekemäkseen uhraukseksi ja ajan haaskaukseksi ja pahoittaa mielensä.

    • juupajuupo

      mulla on kolme treffiprofiilia ja nyppään siltä aina kiinnostavan kohten jonka kanssa paneskelen, vedän luonnollisesti paljaalla ja lasken lastin sisään ennenkuin kysyn onko ehkäisyä, yleensä ei.suhteissa rakkaus kestää juuri niinkauan kun mälli lentää joko alakertaan tai nieluun.
      normaalisti seurustelen kolmen naisen kanssa erikseen, kun haluan vaihtelua miksi en teksi sitä, oikeastaan ex opetti minut pettämään kun petti minua itse.
      olen tyytyväinen seksielämääni ja elämään yleensä mutta eihän sitä tiedä milloin se oikea kävelee vastaan. nykyiset naiseni ovat tyytyväisiä seksielämäänsä ja ovat uskollisia minulle ja minä heille. tavallani

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      71
      2338
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2113
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1738
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1547
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1536
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1475
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1439
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      52
      1298
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      75
      1258
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1209
    Aihe