Kolari kunniaan

lesBo1

Se oli se eilinen päivä sitten historiallinen Kolarille taas " saatiin jotain uutta " enpä viitsinyt olla mukana en isänä, äitinä enkä muutoin sukulaisena tai tuttuna.....jokin on mennyt pahasti pieleen.....????? lut..lut ja lut..

76

337

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • annetaantilaa

      Kerrompa sinulle jotakin. On parempi elää ihmisen kanssa oli se sitten samaa sukupuolta. Kunhan on oikeasti onnellinen. Minäkin tiedän ettei minua loukkaa enää yksikään mies elämässä.

    • iminin

      "annetaantilaa" aivan oiken, olen itsekkin kaapissa ja mietin useasti.....mistä sain kipinän tähän vai onko keeneissä,...."imetän kulliani miehelle" anteeksi ruma ilmaisu.....mutta totta ja palaan äidin lämpimään kainaloon......

    • läheltäseurannutkalju

      no niin sehän on niin , että jos ei saa pillua niin sitten "alistetaan" imetetään miehelle ........"pilataan pakkoimijän elämä"....on tämä hauskaa ja ihanaa....

      • Tunteetloukattu

        Ei sillä ole mitään tekemistä pillunsaannin kanssa. Näin se vain on.


    • lähelläollut

      Hieno päivä ja upeita ennakkoluulottomia,fiksuja ystäviä juhlistamassa onnea. Rakkauteen ei tarvi kenenkään hyväksyntää niinku "annetaantilaa"sanoo riittää, että on oikeasti onnellinen. Säälin ahdasmielisiä, pullonpohjassa kasvaneita ihmisiä.
      Ja sinulla lesBo1 on itselläsi jotakin todella pahasti pielessä. Lähelläsi on varmasti vaikea hengittää ellei ole täydellisyys. Onneksi tämän päivän nuoret ovat niin fiksuja että antavat kaikkien kukkien kukkia ja arvostavat ihmisiä sellaisena kuin ovat.
      Annetaan jokaiselle oikeus onneen ja toivotaan paljon rakkautta.

    • lesBo1

      tosi hieno päivä "kyllä täällä päässä tavallinen yhteisö koossa" ja onnellisuus näkyy joka asiassa..."lähelläollut" ehkä olet vastaavia ja olet pysynyt kaapissa "fiksu" teko ja voit hengittää vapaasti ja kukat kukkivat...

      • oikeusonneen

        Olet surullisen säälittävä. Mikäs fiksu teko se on pysyä kaapissa? Jos mikä on fiksua ja vahvuutta niin se, että tulee ulos sieltä kaapista. Ja miten voiki olla ihmisiä jotka omaavat luonteen olla aina valmiit tuomitsemaan ja arvostelemaan toisia. Jokaisella on oikeus olla sellainen kun on. Kauhulla mietin miten nämä tunteettomat arvostelijat kohtelevat ihmisiä jotka eivät ole heidän muotissaan. Toivon hartaasti, etteivät kuiten työskentele hoitopuolella.


    • aurinkonsuoja

      totuus on vain totuus ja se on hyväksyttävä " antavat kaikkien kukkien kukkia " ja kestettävä.....minun kaljulla ei ainakaan enää aurinkolasit pysy, kyllä ne tahtovat liukastua alas...ps. pyrimme keksimään jokin moisen lukituksen ja alamme myymään tuotetta.......

    • Puhpahhh

      Olitko kenties saanut kutsun? Itse olin paikalla ja erittäin kaunis tilaisuus oli. Hatun noston paikka! Ilo seurata läheltä toisten onnea ja rakkautta! Mutta minkäs teille homofobisille tekee, ahdas on mieli, otan osaa.

    • Åäöpää

      Kyllä on lapsellista nimimerkin takkaa huuella, jos ei ole pokkaa sanoa päin naamaa mitä on mieltä yms. Niin vaietkoon. Kasvakaa aikusiksi.

    • aikuinenkasvanut

      kaikesta päätellen Ääöpää itse olet kasvanut kieroon niin lapsena/aikuisena, lapsethan ottavat esimerkkiä vanhemmasta.....niin se vain on.....

      • Åäöpää

        Minusta tuntuu että sulla ei ole kaikki hyvin? Mulla ainaki on


    • Märsääjä

      Häät oli ihanat, niin herkkä ja kaunis tilaisuus. Kyllä rakkaus onneksi voittaa! *nakkelee sateenkaaren värisiä konfetteja kaikkien päälle*

    • alistunut

      samaa mieltä "alistavaa" olla läheisen poikkeavan läheinen "hattua nostettiin" hieno tilaisuus sinulle.....tottapa toki "toivottavasti" olet jo kasvanut aikuiseksi ja toivottavasti jättänyt homofobisellit taakse, joka aiheutti ahdasta mieltä ja TUSKAA.....JOLLEKKIN"osan ottoni" hänelle...

    • turvallisuudentunne

      Pääasia että olemme onnellisia ja kunnioitamme toista. Miksi elää liittoa ihmisen kanssa joka ei kunnioita sinua, haukkuu,pettää. Ei siis täytä rakkauden normeja. Sama rakkaudessa onko samaa vain erisukupuolta kunhan vain on onnellinen ja luottaa toiseen.

    • Åäöpää

      Aikuinenkasvanut: Minusta tuntuu että sulla ei ole kaikki hyvin? Mulla ainaki on

    • Cbxz

      Onneks ei kuiten sinun kaltasen ihmisen kans tarvi elää saati olla suhteessa. Yök! Ja mulla kyllä on pokkaa sanoa päin naamaa jos on jotaki sanottavaa ja tiän kelle sanoa. Mutta kun piiloudut nimimerkin taakse niin hiukan hankalaa. Mutta kuhan kasvat aikuseksi ja ja vähän enemmän suoraan niin ehkä ymmärrät. Ja tulet pois sieltä tynnyristä. Säälittää ahasmieliset ja kieroon kasvaneet "ihmiset".

      • Cbxz

        Aikuinankasvanut!!


      • kasvunaika

        Jos ei ole koskaan lähtenyt kotoa poissa ei kasva koskaan aikuiseksi. Vastuu puuttuu teoista silloin.


    • alistunut

      no kyllä varmaan piiloudun "tynnyriin" sen kokemuksen jälkeen mitä olen kokenut...ollaan kasvettu aikuiseksi..... "lähelläollut" sanonpahan vain hengitän vapaasti ja normaalisti ei ahdista, enää kun silloin tällöin...."ääööpää" kyllä kannattaisi miettiä "toivova" ettei salaisuus...!!!!!!

      • 1ty2

        Kyllä tässä on itse kukanenki joutunut kestämään ja selvinnyt vaikeista asioista. Juuri niiden takia silmät pitäisi olla enemmän auki. Vaikeudet kasvattaa! Miksi ei voi antaa ihmisten olla sellaisia kuin ovat, keltä se on pois?


      • ovikinni

        "Cbxz" olet varmaan "kaapissa" kasvanut ja käytät sitä hyväksi, ihmettelen kuinka jotku / jotkut voi elää kanssasi...vai oletko pitänyt sittenkin kaapin ovet kiinni, tyhmyytesi paljastuu "mulla kyllä pokkaa sanoa päin naamaa, jos sanottavaa / tiiän kelle sanoa....mutta piiloudut nimimerkin taakse hiukan hankalaa"....Cbxz et kasvanut koskaan aikuiseksi, etkä, kasva enää siinä iässä.....näin kauniina ja aurinkoisena päivänä vois lausua kauniisti sitaatin " olet tyhmä kun oikean jalan saapas " !!!!


      • 9lop0
        ovikinni kirjoitti:

        "Cbxz" olet varmaan "kaapissa" kasvanut ja käytät sitä hyväksi, ihmettelen kuinka jotku / jotkut voi elää kanssasi...vai oletko pitänyt sittenkin kaapin ovet kiinni, tyhmyytesi paljastuu "mulla kyllä pokkaa sanoa päin naamaa, jos sanottavaa / tiiän kelle sanoa....mutta piiloudut nimimerkin taakse hiukan hankalaa"....Cbxz et kasvanut koskaan aikuiseksi, etkä, kasva enää siinä iässä.....näin kauniina ja aurinkoisena päivänä vois lausua kauniisti sitaatin " olet tyhmä kun oikean jalan saapas " !!!!

        Mistähän tiedät kirjoittajan iän ja onko kaapissa vai tullut kaapista ulos? Huh mitä porukkaa! Antakaa toisten elää ja tehä historiaa jos sitä haluavat. Se ei ole keltään pois! Taitaa olla kateellisten puhetta. Ja tunnen todella hyvin kyseisen pariskunnan joka teki historiaa! Ovat onnensa ansainneet! Ja paljon enemmän!


      • 9lop0 kirjoitti:

        Mistähän tiedät kirjoittajan iän ja onko kaapissa vai tullut kaapista ulos? Huh mitä porukkaa! Antakaa toisten elää ja tehä historiaa jos sitä haluavat. Se ei ole keltään pois! Taitaa olla kateellisten puhetta. Ja tunnen todella hyvin kyseisen pariskunnan joka teki historiaa! Ovat onnensa ansainneet! Ja paljon enemmän!

        juu tiiän.....ja kasvaa edelleen kaapissa, eivät ole päässeet kaapista ulos läskimahoineen ....


    • kärsimystä

      Rakkaus on maailman IHANIN asia mutta se voi olla myös JULMINTA mitä ihminen kokee. Siis ei niin yksinkertaista ja kaunista välttämättä.

      • nytjaAina

        "kärsimystä" maailma on täynnä pahuutta ja olet ehkä joutunut kokemaan sen.. JULMUUTTA ...mutta varmaan, jokin muu myös saa maistaa munaa vaikkei "taho".. rakkaus on KAUNISTA ja ihanaa , TOSI IHANAA....


    • cbxd1

      "cbxd" , olet varmaan kieroon kasvanut jo lapsuudestasi ei älykkyystaso kohillaan , mutta mehän ei voida "yhteiskuntana" mitään....olet mitä olet !!!!

      • näinseon

        Cbxd vaikuttaa kirjoitukse mukaan tasapainoisemmalta kuin cbxd1. Kirjoituspapa/ sieltä sen kertoo.


      • Cbxd

        Niin.. kellähän tässä äo on nolla ja kellä vähän korkeampi. Tai kuka on kieroon kasvanut ja kuka vähemmän. Voit ihan itse cbxd1 miettiä omassa pikku päässäsi. Vai juokseeko hamsteri ympyrää...


    • kärsimystä

      "Åäöpää" et ole aikuistunut..." olet edelleen raukka ja ho..."...mitähän siippasi sanoisi....??? lapsi, kasvoi kieroon, kuten sinäkin.....SITÄ SE ON KOLARI KUNNIAAN...." Åäöpää"

      • perittyä

        Puhut asiaa "kärsimystä". Poika on kuten isänsä. Omena ei kauas puusta puttoo.


    • alistettu5

      "perittyä" oletko huomannut saman....ei todella ja mikä vielä yllättävää tai ei "oikeastaan" siskokin , ollaanko samassa henkilössä.....voisiko olla samassa perheessä, sekä että....."Cbxd" kyllä tuntuu, että hamsteri juoksee itsensä tainnuksiin....

    • cbxd12

      "näinseon", " kirjoituspapa / sieltä sen kertoo" ....kirjoituspapa ????? näinseon vain !!!!!!!

    • kaapissa10

      palataan asian kantaan "kolari kunniaan" ollaan historiassa jälleen ja kaapit auenneet, normaaliperhe varmaan häpeäisi vastaavaa no mutta ei paljon voi odottaa !!! Ps. kaikki kommentit viittaa , että kaapit eivät ole täysin auenneet !!!!

      • mikäonnormaali

        Ei normaaliperhettä ole olemassakaan tänäpäivänä. Kuka sen määrittelee?


    • lesbohomo

      kaikesta päätellen Åäöpää kasvatus on mennyt pahasti pieleen.....

      • onnellinenyksin

        Samaa mieltä


    • yksinkaksinkolmin

      kyllä samaa mieltä edellisten kanssa, kasvatus on kotoa perinnettä.

    • lapsellinen

      juu juu kyllä se vain näin on, että kotinen kasvatus vaikuttaa lapseen hän näkee ja kokee kaiken kotona asutun ajan....ammentaa elämänsä ja jatkaa opittuaan !!!!

    • annetaanturvapaikka

      Kolari kunniaan taas...eihän se mitään poikkeavaa ole jos kylässä on kieroon kasvanut pariskunta ja "omahyväinen velallinen yrittäjä" , joka kannattaa pakolaisia paikkakunnalle ja tuhoaa paikallisen yrittäjäpariskunnan, sekä työpaikat !!! Ps. kun tutkitaan ko. yritystä tukiaisilla ainakin (työvoima) se taitaa pyöriä...jokainen voi päätellä !!!!

    • Perhetuttu

      Pitäisköhän teän kaikkien avata silmiä ja pää pois perseestä! Nyt eletään kuitenkin 2000 lukua. On tärkeämpiäkin asioita ko miettiä ja puida toisten suhteita! Todella lapsellista huutaa täällä ja haukkua nimimerkin takaa. Ihmisiä täällä kaikki ollaan paitsi raiskaajat ja pedofiilit. Antaa toisten elää niinkuin tahtovat ja ovat onnellisia. Hävettää olla paikallinen ko lukee näitä kommentteja.. Huh. Ei voi kuin ihmetellä toisten ahdasmielisyyttä. Kiertäkää maailmaa niin näette erilaisia ihmisiä ja olosuhteita. Toisille vaan on annettu pipetillä ja toisille kauhala. Luulen että tällä pariskunnalla on ollut hyvät ja rakastavat kodit ja onnellinen lapsuus. Tai tiedänkin oikein hyvin.. Häät olivat herkkä ja hieno tilaisuus, onnellinen vieras.

    • pikkusisko

      E luoja! Nyt te älyvapaat ihmiset jos jollaki on sanottavaa voi tulla sen sanomaan omala naaamala tai edes nimelä. Säälittävää luettavaa, mut mistä tämä kertoo? Kun ei ole omaa elämää niin ei ole, mitä sillloin muutakaan tehä kun mällätä ihmisten asioila. Ja jättäkää nyt jumalauta edes ulkopuoliset tästä asiasta pois. Noloa luettavaa.
      Ja minun ei tarvi piiloutua nimimerkin taakse, ei tarvi niin alas vajota. Menkää ihmiset teki jo itteenne ja antakaa ihmisten elää ja tehä mitä tahtovat. Että tulkaa nyt vain rohkeasti puhumaan päin naamaa niin katotaan onko teilä sitä rohkeutta vai mitä saatanan lapasia toletta?
      -johanna-

    • niinsevainon

      yäk yäk...ei voi enää käydä uimassakaan " siellä on kaikenlaisia loisia niin Suomesta kuin muualta tulleita " hyi hyi....

    • Onneatällepariskunnalle

      Hei oon täs selaillu tätä suomi24, joskus on tullu kolarissakin käytyä. Mutta sainpas tänään kunnon naurut kun luin tätä kuinka jälkeenjääneitä ja raukkoja ihmiset voi olla? Kirjoittaa tänne kuinka jotku samasta sukupuolesta tykkäävät menivät naimisiin. Ja se muka sairasta? Voi jestas! Katsoisitte peiliin ja nyt on kuitenkin jo 2000 luku. Ja erittäin paljon onnea tälle pariskunnalle :)

    • seksuaaliterapeutti

      Ja vielä lisäyksenä teile jotka haukutte vanhempia siitä että perheessä on nainen joka tykkää samasta sukupuolesta. Ensinäkään kasvatuksella ei ole merkitystä sille että millainen seksuaalinen suuntautuminen lapsella on. Vaaan se on jokaisella olemassa, jotku eivät vain uskalla tuoda sitä esille, sääli.

      Toisekseen vaikka hokisit lapselle pienestä saakka homous on sairaus tai jotain muuta sairasta niin sillä ei ole vaikutusta lapsen suuntautumiseen sillä on ainoastaan merkitystä sille että lapsi ei ikinä uskalla olla oma itsensä koska sinä vanhempana tuhoat itsetunnon omalta lapselta.

      Kolmanneksi mikä on vanhemman rakkaus? Eiköhän se ole juuri sitä, että hyväksytään lapsi sellaisena kuin on (hetero,bi,homo,lesbo). Ei tuomita ja hylätä vaan hyväksytään lapsen valinta ja tuetaan häntä.
      Hyvät vanhemmat eivät misssään vaiheessa tuomitse lasta vaikka menisi naimisiin sitten saman sukupuolen omaavan henkilön kanssa.

      Menkää käymään pois Kolarista niin näette että tämä pariskunta ei ole ainoa, niitä riittää ja hyvä niin. Erilaisuutta maailmaan mahtuu. Älkää tuomitko vaan antakaa ihmisten elää, älkää myöskään moittiko kenenkään kasvatustapaa jos ette itse ole sitä kokeneet.

      • itsekkinäiti

        Kerrankin asiallinen kirjoitus. Eivät tiedä mistä puhuvat kun luulevat kasvatuksen vaikuttavan suuntautumiseen.Ei myöskään kotikasvatus tai olot ole aina syy miten lapsen elämä menee. Ehkä tuomitsijoiden kannattaisi avata silmiä ja sivistää itseänsä. On todella hienoa seurata miten vanhemmat hyväksyvät sen ettei kaikki ole samassa muotissa. Voivat olla ylpeitä itsestään. Tässä kylässähän panettelijoita riittää ja kateus se on sitte ikävä tauti ja syö ihmisen hitaasti mutta varmasti.


    • kaljuuntunutaikaisin

      "onneatällepariskunnalle" ootpa tosiaan jälkeen jäänyt ja raukka...katso peiliin onko se normaalia...."seksuaaliterapeutti" mistä lapset saavat kasvatuksen muualta, kun kotoa...."itsekkinäiti" kasvata lapsesi sivistyneeseen yhteisöön !!!! kaikki hyvin, "normaalissa elämässä" !!

      • Påöå

        Kuka määrittelee normaalin? Ja mitä se oikeastaan on? Kerroppa se.


    • Tyttönenq

      Juuri tuon ahdasmielisyyden takia on koulukiusaajia ja kieroon kasvaneita ihmisiä. Ihmisiä tässä kaikki ollaan vaikka suuntautuminen ois mikä. Se on ihan normaalia ja niin on aina ollut. Ketä se oikeastaan liikuttaa tai on keltään pois mitä kenenki makuuhuoneessa tapahtuu? En ymmärrä miksi joitaki niin kiinnostaa. Mutta joo pieni kylä ja ihmisillä riittää puhumista vaikka ensin kannattaisi lakasta omat portaat ennenkuin siirtyy toisten portaille. Niinhän se on aina täällä menny ja pienten paikkojen "vika". Onneksi tasa-arvo laki meni läpi ja samaa sukupuolta olevat pääsevät vihdoin vuonna 2017 virallisesti naimisiin ja saavat adoptio oikeuden. Ja turha niitä vanhempia on syyttää ja mollata kasvatusta. Kyllä se on syntymästä asti jo tiedossa että mikä kiinnostaa ja mikä ei.

    • seksuaaliterapeutti1

      "Kaljuuntunutaikaisin" etkö ymmärrä kirjotusta vai onko termi kasvatus ja seksuaalinen suuntautuminen sama asia? Sivistä itseäsi.

      Lapsi saa kasvatuksen kotoa tottakai, mutta kun se kasvatus ei liity seksuaaliseen suuntautumiseen mitenkään.
      Oliko tarpeeksi selkokielellä sanottu? Kannattaisi käydä jonkun ammattilaisen luennolla niin olist sinäkin viisaampi asian suhteen eikä olis puurot ja vellit sekaisin.

    • enymmärräteitä

      "Kaljuuntunutaikaisin" aina ei voi syyttää kotioloja ja kasvatusta. On niitäkin joiden vanhemmat ovat alkoholisteja, narkkareita yms. Mutta silti lapsesta tulee "kunnollinen. Ei tee samaa mitä kotona oppivat. Yrittäkää ymmärtää erilaisuutta ja olla suvaisevaisempia. Teidän lähellä on varmasti vaikea olla.

    • homolesbo

      "enymmärräteitä"....no kuule ei lapsista ole tullut kunnollisia, "kotikasvatus" " ei tässä tapauksessa , eikä muutoinkaan "Onnea ja Menestystä Heille !!!! " Yhdessä " !!!

    • mallioppija

      Kyllä kasvatus periytyy mutta poikkeuksiakin on kuten kaikessa. Mutta lapsi on mallioppija. Juominen, väkivalta, arkuus, ammatit ja joutenolokin. Ja varmaan tulevaisuuden malli sekaparitkin on malli. Mutta varmaan esim perheväkivalta on pahempi malli kuin esim. Nais/miespari

    • nurkantakaa1

      mitäpä noista niillä oma elämä ja valtakunta "lespo / HOMO" kasvatus !!!!

    • etunurkalla

      eihän se näin voi olla "nurkantakaa" , ?

      • takavasemmallanurkalla

        "mallioppija" puhut asiaa "lapsi oppii" mitä tekijät sitten ovatkin...kaikkea mitä tätä keskustelua olen seurannut....ihmetyttää suuresti !! he elävät (keitä sitten ovatkin ) omaa elämää, eikä kukaan voi mitään.. "etunurkalla" !!!


    • vihanen

      Jättäkää jo lapset rauhaan aivan sama mistä perheestä. On niin helvetin ala-arvosta arvostella jälkikasvuki olivat vanhemmat sitte minkälaisia vain. Ei täälä vielä täydellisiä ole vastaan kävelly. Kyllä te paskan puhujat vielä eestänne löydätte kaiken ja ite siihen kuoppaan tipahatta. Hävetkää!!!

    • niin metsä vastaa niinku sinne huudetaan, ajan kuluessa seurannut ko. keskustelua mielenkiinnolla !!!!!

      • myösseuraan

        Lisään vielä. Joka toiselle kuoppaa kaivaa niin itse sinne ......


    • JokuRajaSentäs

      Suomessa homostelusta on tehty muotiilmiö,tuntuu siltä kuin homo olisi se normaalimpi!?Minusta ei ole oikein että joka tuutista(tv,lehdet,netti)jauhetaa samaa moraalitonta pskaa.Tiedän että homoja on aina ollu mutta niitä ei voi ollanäin paljon kun annetaan ymmärtää.Eihän heterotkaan toitota koko ajan omaa suuntaustaan

    • kyllästynytkin

      No eihän homotkaan toitota koko maailmalle olevansa homoja vaan muuthan sitä toitottaa ja sitte puolustaudutaan. Ja kukanenki on mikä on ja sillä selvä. Mitä väliä ja keltä se on pois?

    • kaljuuntunutajoissa

      juu niinähän se on homot on homoja....sitähän se on vissin, että tykkää pistää p-reikään !!!!!!!

    • yrittäää

      ...tuossahan se väntää kalju punaisena.....

    • lesbohomo

      olenpa tuossa miettinyt , en viitsisi paljon esiintyä julkisilla paikolla ja näkyvästi...jos se olisi kohdallani...kaikesta päätellen kaikki on mahdollista... !!!!

    • näinvaimennään

      ei sillä "raukalla" ole itsetuntoa ja pää jauhaa ty.....

    • vihanen

      näinvaimennään, olet oikeassa ei kaikki kotona.....ps. näin se on vain on vanha sananlasku pitää paikkansa " järki ja tukka ei pysy samassa päässä" !!!!!

    • elämätasapainoilua

      On tainnut kaverit kaikota ? Itseaiheutettua varmasti. Niin makaa ku petaa

    • psyko

      olen lukenut noita juttuja mielenkiinnolla ja täytyy sanoa "jonkinlaisena ammatti ihmisenä" , että siinä perheessä on yksi vahva ihminen joka tominoi muita perheenjäseniä.....tämä ihminen on ehkä joutunut kokemaan, jotain ahdistavaa ja poikkeavaa tai alistamaan ja pyrkii jatkamaan kokemiaan....... lopun voimmekin lukea viesteistä !!!!

      • onkovaraa

        Oletkos kovinkin tuttu tällä perheelle ku noin luulet tietäväsi asioista. Minkähän sortin ammatti-ihminen olet ku kehtaat tänne kirjoittaa tuon kaiken? Vistottaa jos olisit hoitoalalla. Miettikää kun täällä panettelette ihmisiä että ehkä heidän lapsetkin lukevat niitä. Melkein joka otsikon alla on joku ihminen hampaissa ja ne ihmiset on joidenkin äiti ja isä. Onko meillä kellään varaa arvostella toisia ja toisten tekemisiä. Luulempa että ei ole, kukaan meistä ei ole täydellinen jokaisessa on jotakin hyvää ja puutteitakin.


    • arjenpsykologiaa

      Tominoivan ihmisen takana on usein myös omat tekemiset. Kun tarpeeksi paljon tekee pahaa eikä käsittele tekojansa ihmisestä tulee sairas. Elämä on pelkkää näytelmää tuntematta mitään.

      • Opiskellut

        Tominoijala jääny luvut kesken, pitäskö vielä vähän jatkaa tai sitten lopettaa kirjottelu jos ei ossaa sivistyssanoja.


      • Psykologiaa
        Opiskellut kirjoitti:

        Tominoijala jääny luvut kesken, pitäskö vielä vähän jatkaa tai sitten lopettaa kirjottelu jos ei ossaa sivistyssanoja.

        Tänne voi kirjoittaa ilman sivistyssanoja:)


      • Psyko

        Ei siis kannata yrittä käyttää niitä jos ei osaa.


    • narsisminpiirteet

      Dominoiva käytös ei aina ole perittyä vaan myös itseaiheutettua kuten kirjoitettiin. Että se siitä sivistyksestä

    • sanaonvapaaaaaa

      Onvaraa. Täällä kun on sana vapaa kaikille kun ei nimellä kirjoita. Ja koskaan ei voi varmasti tietää kenestä kirjoitetaan. Ja on vanhempien tehtävä huolehtia ettei liian pienet lapset käy sivuilla. Ja vanhemmat lapset on asia erikseen. Ei siis dominoida vaan sana onKAIKILLE vapaa.

    • ulkopuolinen1

      dominoiva ihminen on hallitseva ja vallitseva...."opiskellut" voisit jatkaa opiskelut loppuun...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken 15-v tapauksessa ihmettelen ??

      On sääli, että pahoja ihmisiä liikkuu aina vapaana eri puolilla Suomea, mutta minkä ihmeen takia 15-vuotiaan nuoren täyt
      Maailman menoa
      238
      5411
    2. Nyt ahdistaa

      Joku nuori tyttö on surmattu Valkeakoskella. En tunne ihmistä, mutta silti se koskettaa. Uutisissa oli hiljattain, että
      Valkeakoski
      124
      4363
    3. Puhuuko Orpo niin totta kuin osaa?

      Vai osaisiko "en muuta keksinyt" -Orpo edes vähän paremmin puhua totta? https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f8d5241f-
      Maailman menoa
      330
      2122
    4. Laita viestiä?

      Sitten kun on sinulle hyvä hetki, minä odotan. Jotain jäi kesken ja haluan viedä sen loppuun 😘
      Ikävä
      95
      1563
    5. Salakamera! Kirsikka Simberg julkaisi Farmilla otetut salakuvat: "Paha tapa" paljastuu! Katso kuvat!

      Oho, no nyt on kyllä rikottu sääntöjä… Farmi Suomi -kuvauksista paljastuu yllättävää materiaalia. Lue lisää: https://w
      Tv-sarjat
      8
      1452
    6. Olen ollut pois täältä neljä kuukautta

      Neljä kuukautta sitten olin tosiaan psykoottinen, ja jouduinkin osastolle hoidettavaksi kahdeksi kuukaudeksi. Ystävyys-
      Ikävä
      186
      1205
    7. Keski-ikäinen nainen raiskasi miehen

      https://www.hs.fi/helsinki/art-2000010451173.html Ei olisi varmasti kymmenen vuotta nuorempana tarvinnut pakottaa.
      Sinkut
      179
      1080
    8. Olen ollut ikävä, tiedän

      ja myönnän sitten ettei johdu mistään vahvuudesta, vaan siitä, että olen ollut aika loukkaantunut. Voit kerätä siitä pi
      Ikävä
      77
      929
    9. Olet seksikäs nainen

      Olet seksikäs nainen
      Ikävä
      46
      837
    10. 46
      813
    Aihe