Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

But-Tro 23.7 Porvoo

JVM_

Olipa monijakoinen trilleri. Pitkästä aikaa ehdin itse pelipaikalle ja kyllä nyt sai koko rahan edestä. Potku haarukkaan ja peli päätyy kotijoukkueelle 31–30. Tosi hieno fiilis, jos on jo käynyt tunnemaailmassa haudan partaalla ja palaa kirkkaisiin valoihin kuten musta tuntuu taustamusiikin sielu AC/DC eilen Kantolassa. Black is beautiful and Go Huskies Go!
.
Ensimmäinen jakso meni kuin rasvattuna, kotijoukkue vei pässiä narussa. 10-0 tauluun ja voittajasta ei tuntunut olevan epäselvyyttä tänään.
.
Toinen neljännes kaiken muuttaa voi. Kotijoukkueen inttereitä, puntti sähläyksiä, intentional groundingia pahaan paikaan ja koti puolustuskin muuttui täysseulaksi. Vittu, turun bäkki ja hyökkäyksen linja sekä puolustus piti teuraspuolustusta aivan teuraalle talutettavana.
.
Sama jatkui puoliajan jälkeen, heti käsittämätön rähmäys ja lisää hermoja raastavaa flegmaattista skeidaa, jossa ovista ja ikkunoista suli lunta tupaan joka downilla ( turun frontti tuli koskemattomana Miron syliin) . Katsomossa ja kentällä, sivurajalla kotijoukkueen puolella ei ollut henkeä eikä johtajuutta. Aivan karmeaa.
.
Sitten viimeiseen neljännekseen tapahtui ihme. Big miracle, trojans lopetti pelaamisen ja paskoi housuunsa kuten kotijoukkue oli tehnyt kaksi edellistä neljännestä. Turun puolustus näytti tavalliselta kuolevaiselta, kun Miro sisuuntui omien virheidensä ja saamiensa iskujen ruoskinnasta. Miro, Runner, Stacey, Mikey, Ville ja Joe sytyttivät uuden vaihteen ja se paloi täydessä liekissä loppuun asti kunnes Roiko kenkäsi sen viimeisen pojon sisään, kun pelikellossa aika oli zero poin zero. Mikä comeback, en muista ihan samanlaista nousu pitkään aikaan kotijoukkueelta.
.
Kyllä tuntui hyvältä sydänalassa, black is black baby ja Roman on kone. Vastustaja antoi paljon tasoitusta pelien yksipuolisuudella ja sitäkään ei meinattu saada kuriin, mutta voitto on voitto. Lord gives mercy sometimes!
Sanotaan nyt vielä loppuun, ettei totuus unohtuisi.
.
Butchers puolustus näytti juoksua vastaan hitaalta (etenkin frontti) ja läpsytteli kavereita harttareihin ja juoksi hävettävän paljon ohi. Miro oli puoli peliä koomassa ja koomasi koko joukkuepelin kunnes heräsi kalkkiviivoilla elämänsä taisteluvoittoon. Tasaisia suorituksia kaivataan jatkossa. Mickey ja Heinisalo pudotteli helppoja palloja, joita mummotkin ottaa kiinni. Kyei paikkasi droppinsa lopussa hieonolla taistelulla ja vei osaltaan mustaa lähemmäs voittoa.
.
Kuten loppu osoitti Runner ja Stacey ovat hyviä targetteja. Laita miehet eri puolille ja laita tarpeeksi korkeaa palloa niin nuo korkean pompun ja vahvakätiset liimaavat pallon. Postonkin näytti aika-ajoin ihan turistilta kun Roman vei showta päätyyn. Sinne on saatava vaan nopeudella, ajoituksella ja sopivalla korkeudella ja äijät on lähes pitelemättömiä ainakin yks vastaan yks.Ja jos niitä tuplataan, niin silloin on tilaa muille rissuille ruhtinaallisesti. Linjat täytyy saada kyllä parempaan kuosiin.

Tänään nautitaan koko rahan edestä, kiitos Butchers.
.
Taistelkaa Äijät!
.
.
https://www.youtube.com/watch?v=I-vChLX3j9A

1

50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • klfkfkf

      Kiitos raportista. Vaihteeksi tällekin palstalle asiaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2207
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2033
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1642
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1470
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1456
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1357
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1334
    8. 52
      1228
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1180
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe