Helou kaikki!

tässäihmetelen

Onko täällä ketään, jotka ovat paastolla?

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jääräpäällikkö

      Etsitkö minua? Tavoittelen terveyttä ja paasto parantaa paremmin suolitukoksen ku kuume (plus mahalaukku on ärtynyt ja kuidut eivät auta). Oon 22v./62kg/160cm, aloituspaino on suorittaa 55kg ja maali 48kg. 48kg suorittamisen jälkeen uskaltaudun salille ja näkemään perheeni.

    • kaikkeahyvääsinulle

      En etsi sinua, mutta hyvä kun otit yhteyttä!

      Sinun on parasta kyllä mennä lääkäriin nyt ja selvittää siellä tuo suolitukos ja otattaa kaikki näytteet. Sitten yhdessä lääkärin kanssa etsitte parannuskeinon.

      Ei oo hyvä ruveta ominpäin paastoilemaan, kun tilanne on tuo.
      Paasto sopii vain terveille ominpäin. Voithan kysyä lääkäriltäsi, mitä mieltä hän on paastosta. Jos hänen mielestään on OK, niin sitten hänen valvonnassaan, ei muuten.

      Tiedätkö että suolitukos on hyvin paha juttu? Se pitää hoitaa kuntoon oikeilla menetelmillä.

      Olet niin nuori, että sinun ei kannata ruvet "urheilemaan" terveydelläsi.

      Sitäpaitsi et oo yhtään lihava!
      Mikä hinku sinulla on päästä 48 kiloon? Elä nyt suutu, mutta ajatus on aika "pöhkö", sorry. Miksi haluaisit olla anorektikko? Googlaa vähän anorektiasta.

      Sinulla saattaa olla ihan muita syitä, ja voisit käydä juttelemassa myös psykologin kanssa, ei tartte hävetä yhtään! Nykyajan nuorilla on yleisesti ottaen paljon ongelmia, no joo- on muillakin.

      Eikä sun tartte "uskaltautua " salille? Miksi juuri "sali" on se sinun unelmiesi täyttyminen?
      Salilla on paljon vain omasta kehostaan ja itsestään (että olisivat olevinaan "hyvännäköisiä") kiinnostuneita ihmisiä.

      Keksi ihan joku toinen kohde, esim hyvä harrastus!
      Voit juosta/samoilla kesällä metsissä, valokuvata, keksiä itsellesi jokin uusi jännä työ, ehkä sinussa olisi ainesta taiteilijaksi/kirjailijaksi/tai miksi vain? Voit tulla paljon onnellisemmaksi, kun jätä nuo ulkonäkö-ongelmat ja keskityt elämän muihin alueisiin!

      Mitä tarkoitat "näkemään perheesi"? Ihmettelen tätä, etkö muuten näe "perhettäsi", mikä "perhe" sellainen on?

      No mietiskele näitä ja kommentoi.

      Kaikkea hyvää sinulle ja onnea matkaan!

      • jääräpäällikkö

        Anoreksia ei ole maali eikä tavoite. Alipaino ei ole maali eikä tavoite. Miksi niin kuvittelet? Senkö takiako, että kuulet sanan neljäkymmentä. Kaksi kiloa alle viisikymmentä ei ole pahitteeksi. Mahalaukku kutistuu ja lapsensaanti helpottuu. Kokemus kertoo.


    • jääräpäällikkö

      Perhe. En siedä sitä häpeää ja vihantunnetta. Endometrioosi on vakava sairaus, eivätkä perheenjäseneni ole perillä, että kyseessä ei ole villitys tai tekosyy.

    • Ihramies109.9kg

      Aloitin tänään lauantai-aamuna tuhdin aamiaisen jälkeen paaston. Kello oli 7.50. Olen paastonnut nyt lähes 12h. Tarkoitus on jatkaa useampi päivä. Paino oli korkeimmillaan 110,7kg, nyt se on 109,9kg.

      Paastojuomana ollut pelkkä kahvi. Niin no kahvi on tehty veteen. N. dl on sitä mennyt. Kohta voisi juoda jotain. Vikka vähän enemmänkin. Cokis zeroa.

      Join sitä äsken, alle 30 s sitten. Juon nyt lisää, piristi vähän. Seuraavat tavoitteet:

      Olla ollut 1,5 vrk syömättä eli sunnuntai-ilta klo 19.50

      Painaa silloin 109,0 kg tai sen alle.

      Juoda hieman enemmän kuin tähän menessä. Juomissa ei saa olla kaloreita. Panttaan vedenhuontiakin että paino tippuu nopeammin. Kun en saa syödä herkkuja niin ihn sama juoko sitten mitään.

      Huomenna illalla mietin jatkanko paastoa vai iskenkö kermakakun suuhun. Onneksi kaupasta saa valmiina kermakakkuja kun en itse niitä oikein osaa enkä jaksakaan pyöritellä. En mainitse kauppaa ettei muut keksi samaista kermakakkua ja hae niitä niin ettei mulle jää omaa kermakakkua.

      Mulle ei muut namit niin maistu. Syöläät muut marianneja sun muita makuunsa nähden ylilihottavia kaloripaloja. Anna kun minä näytän miten kermakakku syödään! Siinä ei kakku kauaa vanhene eikä iltaa ehdi näkemään kun saan sen eteeni. No, joo paras olla ajattelematta nyt kermakakkua. Voi että.

      Nimimerkissäni näkyy painonkehitys. Haluan olla ihramies 109.0kg. Jos olen syömättä huomiseen asti ja juon kohtuudella vettä niin on mahdollista että olen huomenna hoikempi kuin tänään. Ainakin jonkun verran joka tapauksessa. Nälkähän se tässä pahinta on jos sellainen pääsee yllättämään pahasti. Mulla on vaikein hetki väsyneenä illalla kun herkut pyörivät mielessä ja nukahtaa on vaikea kun nälkä piinaa. Muuten päivä menee vaikka päällä seisten mitä tulee näläntunteen kanssa tsemppaamiseen tai olotilansa haasteellisuuden kanssa kohtaamiseen. Aamut ovat kaikkein helpoimpia, nukkumaanmeno vaikeinta.

      Päivällä jos erehtyy liikkumaan liikaa niin siitä tulee kova nälkä. Miträ enemmän pysyy paikoillaan niin sitä parempi. Liikunnan hyöty on minimaalista siihen verrattuna miten laihtuu kun on vaan paikoillaan ja siirtää välillä pakaralta toiselle painoa kun alkaa puuduttamaan. 11h55min paastottu nyt!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1402
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1275
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1182
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1062
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1016
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1005
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1003
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe