Mies ei tiedä, mitä haluaa

Kesähelinä_

Olemme seurustelleet lähes 4 vuotta ja olemme molemmat pian 30-vuotiaita. Olen kysellyt mieheltä sitoutumisesta ja suhteen tulevaisuudesta, eli kihloista, naimisiin menosta ja lapsista. Mies vastaa joka kerta niin, että alkaa luetella suhteen negatiivisia puolia ja asioita, jotka minussa häiritsevät. Olemme esimerkiksi liian erilaisia, meillä on erilaiset mielipiteet useista asioista, olen liian hiljainen ja vääristä asioista kiinnostunut, liian akateeminen, joten en ymmärrä hänen duunaritaustaansa, en pukeudu hänen mielestään tarpeeksi nuorekkaasti ja seksikkäästi jne. Vaikka mies ajattelee näin, hän jatkaa suhdetta ja elää arkea eteenpäin aivan kuten ennenkin. Arki sujuu, ja meillä on sekä hyviä että huonoja hetkiä, kuten kaikissa suhteissa.

Haluaisin kuulla positiivisia asioita suhteestamme, lupauksia tai halua sitoutumiseen, rakkaudentunnustuksia... Sen sijaan miehen vastaus järkyttää, ja hän vastaa joka kerta samalla tavalla, negatiivisia ja häiritseviä asioita luetellen. Olen myös miettinyt sitä vaihtoehtoa, että mies on vielä liian lapsellinen ja epäkypsä sitoutumiseen tai sitten olen vain väärä ihminen hänelle.

Mitä tässä tilanteessa pitäisi tehdä? Kannattaisiko vain erota vai odottaa? Alan olla siinä iässä, ettei ole enää vuosia tuhlattavaksi, mikäli joskus haluan oman perheen.

47

2872

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • oohlahlaa

      Minusta tässä tilanteessa ydinkysymys lienee mitä sinä haluat ja millaisista asioista haluat rakentaa tulevaisuudessa omannäköisesi elämän, missä sinä voit hyvin ja nautit elämästäsi. Onnellinen ihminen on hyvä ihminen koko yhteiskunnalle.
      Olen useasti ihmetellyt miksi ihmeessä fiksut kaunottaret omaavat niin sitkeän masokistisia piirteitä, että ottavat siihen kylkeen jonkun rasittavan uikuttajan joka on ihan pihalla siitä mitä haluaa, siihen ihan vapaa-ehtoisesti onnellisuutensa jarruksi.
      Ei voi ymmärtää. Voisitko kenties sinä alkuperäinen kirjoittaja avata tätä mysteeriä?
      Ehkä samalla oheistuotteena vastaisit tuota itseäsi askarruttavaan dilemmaan.

      • Mies30v

        Nyt sinun olisi hyvä miettiä minkälainen on sinusta hyvä parisuhde? Mitä odotat toiselta? Saisitko tämän haluamasi ns. täydellisyyden miehesi kanssa vai voisiko olla parempi etsiä joku muu mies? Minkälaiseksi näet yhteisen tulevaisuutenne?

        Näitä asioita miettimällä löydät toivottavasti vastauksen itsestäsi.


      • Timotietävä

        Sinusta saa joku herrasmies todella hyvän puolison. Olet aivan varmasti väärän henkilön kanssa. Olet todella positiivinen. Kauanpa olet jaksanut saada "ei oota". Toivoisin sinun täyttävän unelmasi. Kumppanisi ei kunnioita sinua, joten ota pikainen etäisyys häneen. Hän on oikeastaan onnesi esteenä jaarittelullaan. Ota onnesi PLEASE.


      • täti-Moo

        Eikö hän selvästi sanonut toiveensa, vai onko sinulla jokin lukihäiriö? On luonnollista perheen perustaminen, kun se oikea löytyy. Myös miehet haluavat perheen ja lapsia ja paljon yhteisiä asioita. Tässä tapauksessa mies on vielä kypsymätön parisuhteeseen, joten hänet täytyy päästää kasvamaan.


      • rumatmuijatsucks
        täti-Moo kirjoitti:

        Eikö hän selvästi sanonut toiveensa, vai onko sinulla jokin lukihäiriö? On luonnollista perheen perustaminen, kun se oikea löytyy. Myös miehet haluavat perheen ja lapsia ja paljon yhteisiä asioita. Tässä tapauksessa mies on vielä kypsymätön parisuhteeseen, joten hänet täytyy päästää kasvamaan.

        Kyllähän tässä selvästi käy ilmi, että kyseinen nainen on liian hiljainen ja huumorintajuton, pukeutuu rumasti ja on itsekin ruma eli ei tervejärkiset miehet halua tuollaista naista itselleen. Tuon miehen pitäisikin nyt heivata tuo muka akateeminen kukkahattutäti ja katsella alleen vähän sähäkämpää panoalustaa.


    • Kesähelinä_

      Mies on komea, fiksu ja urallaan menestynyt, joten en kutsuisi häntä rasittavaksi uikuttajaksi, vaikka hän tuntuukin olevan pihalla siitä, mitä haluaa.

      • oohlahlaa

        Joo, sori ei tietenkään ole.
        Jostain vain tuli lukijalle tuollainen aika rasittavan oloinen vaikutelma.

        "Mies vastaa joka kerta niin, että alkaa luetella suhteen negatiivisia puolia ja asioita, jotka minussa häiritsevät. Olemme esimerkiksi liian erilaisia, meillä on erilaiset mielipiteet useista asioista, olen liian hiljainen ja vääristä asioista kiinnostunut, liian akateeminen, joten en ymmärrä hänen duunaritaustaansa, en pukeudu hänen mielestään tarpeeksi nuorekkaasti ja seksikkäästi jne. "


    • fdlskaöflösak

      Ei se sua rakasta, karu totuus. Ei sellaiselle jota rakastaa aleta luetteloimaan tuollaisia asioita. Rakkaan huonot puolet tiedetään ja hyväksytään ja rakastetaan silti. Siirry elämässä eteenpäin..

    • jatkaelämääsi

      Ei hyvältä kuullosta. Pahimmassa tapauksessa sinut tullaan unohtomaan välittömästi, kun parempi tulee eteen tai sitten sinulla on jotain, mikä pitelee miehen luonasi.

      Yhden nuoren naisen sain tekemään päätöksen, kun oli vastaavanlaisessa tilanteessa kuin sinä. Nyt hän on naimisissa, talo, yhteinen harrastus puolison kanssa ja suloinen 3 vuotias poika. Otti ja erosi jahkaaja miehestä ja löysi mukavan puolison.

      Älä anna vuosien kulua. Menetät pian oman itsesi ja sen, mitä sinä elämältä haluat.

    • KKvalpuriKK

      Mulle kävi niin, että kun mies oli samoja juttuja 9 vuotta jauhanut, oltiin kolmekymppisiä, hänelle osui kohdalle se missä oli ne ominaisuudet, joista hän piti....kun minussa oli aina vain kaikkea huonoa. Eli hän odotteli turvallisessa arjessa kanssasi "sitä oikeaa".

      • oohlahlaa

        Kun ihminen ryhtyy parisuhteeseen, hän samalla ottaa riskin että noinkin voi käydä kuten ylläoleva kommentoija kertoi. Kaikkea voi tapahtua, elämä on niin yllätyksellistä.

        Kumppani tai itse voi muuttaa mielensä suuntaan tai toiseen.

        Viisainta lienee keskittyä nauttimaan kumppanuudesta ja parisuhteen arjesta. Ellei parisuhteesta enää kykene iloitsemaan syystä että häiritseviä ja korostetusti kiusallisia piirteitä on toisessa ihmisessä enemmän kuin niitä rakastettavia niin sitten on syytä keskustella vakavasti toisen kanssa onko järkevää jatkaa yhdessä elämää kumppanin kanssa joka lähinnä ärsyttää olemassa olollaan mutta perusarki on juurijajuuri turvallisen siedettävää.


    • Mies menee naimisiin, jos haluaa. Tämä uroo ei nähtävästi halua. Ota tämä totuus lähtökohdaksi ja arvioi sen mukaan mitä teet. Asiaa ei kannata kauheasti kaunistella: mies menee kyllä naimisiin, jos haluaa. Tuhlaat parhaat vuotesi juhnaajan kanssa odotteluun.
      Itse en jäisi tuohon junttaamaan, mutta sinä teet tietty omat valintasi.

    • OtaVastuu

      Miksi et itse ota vastuuta tilanteesta? Jos miehen vastaukset ovat tuollaisia, niin mitä siitä pitäisi päätellä?? Sinä et ole se oikea nainen hänelle. Sinä et ole riittävä hänelle. Hän on todennäköisesti epäkypsä ja lapsellinen. Voit jäädä odottelemaan sitä, että hän rakastuu siihen "oikeaan" ja heivaa sinut ulos. Tosin en usko, että siitäkään suhteesta tulisi mitään, koska miehesi löytää varmasti vikoja ja virheitä jokaisesta naisesta.

    • pskolrp

      Joskus näillä palstoilla havahtuu ihmettelemään, miten sokeita ihmiset ovat omille ongelmilleen...

      Eihän tuo ole normaalia! Mies haukkuu sinua päin naamaa, ja sinä tyytyväisenä jatkat suhdetta, ja haluaisit vieläpä perheen tuollaisen ihmisen kanssa???

      Lopeta nyt hyvä nainen tuo suhde!

    • piparminttuli

      Kysy miksi hän nyt sitten on yleensä sinun kanssa jos kerran sinussa on niin paljon vikoja ettei voi vakiintua. Nosta kissa pöydälle ja puhukaa asia halki. Päätös sen jälkeen on varmasti helpompi olipa se mikä tahaansa.

      • mietisit

        JUS niin ,eli oottelee parempaa sua höynäten, tiedän kun olen avios.


    • refgbhyjuh

      Yhdyn edellisiin vastaajiin. Jos toista ihmistä rakastaa, ei latele tälle negatiivisia asioita päin naamaa. Toivottavasti olet aloittaja jo eronnut tästä miehestä!

      • Holmesinjussi

        Minä yhdyn kaikkiin joilta saa!


    • Oppeliini1

      Mies tietää ihan tarkkaan mitä ja ketä hän haluaa loppuelämänsä seuraksi.
      Se ihminen et ole sinä.
      Hän jankuttaa tuota sinulle kerta toisensa jälkeen. Takoomalla takoo sitä sinun pieneen päähäsi. Oletkohan todellakaan pystynyt saamaan akateemista koulutusta loppuun kun et noin yksinkertaista asiaa pysty tajuamaan?

      Tai kenties sinä kieltäydyt tajuamasta? No, se ei muuta asiaa. Sinä et tule olemaan miehen aviovaimo.

      • zigazaga

        Ehkä nyt tuo aloittajan älykkyyden arvosteleminen ei kuulu nyt tähän. Tunteet ja järki eivät useinkaan kulje käsikädessä enkä nyt lähtisi epäilemään kenenkään akateemista älykkyyttä tuon perusteella.

        Olette seurustelleet pitkään ja se varmasti pitää otteessaan. Toisesta ei tavallaan osaa luopua, vaikka järjellä ajateltuna tietäisi, että suhde ei toimi etkä saa haluamiasi asioita nykyiseltä puolisoltasi. Päätös on suuri ja vaikea, mutta kun sen kerran tekee, se on tehty. Olisit takuulla onnellisempi ilman häntä kuin pysymällä suhteessa, jossa mies ei selvästi arvosta sinua.


    • eysiuus

      Aloittajan kirjoituksen mukaan mies ei tod. halua sitoutua, ainakaan sinuun. joten lähde pois ja etsi toinen.

    • mekkk

      Seuraavan kerran kun kysyt tuotaasiaa mieheltäsi niin jos tulee sama vastaus niin täräytät ihan suoraan että nyt on niin että mennään naimisiin ja perustetaan perhe ja jso ei käy niin erotaan.

    • Öywenssön

      Heh, stoorisi luettuani minua todellakin rupesi ihmetyttämään, että miksi ylipäätään olet vielä tuon miehen kanssa...?

    • 33333333333333333333

      Itse toivoisin tuossa tilanteessa, että joku muistuttaisi, että kannattaa olla sinkku, jos ei miellytä.

    • UnelmatViePitkälle

      Vastaan, koska aihe koskettaa minuakin.

      En ymmärrä miestäsi. Miksi hän sitten roikkuu suhteessa kanssasi, jos ei tahdo sitoutua? Olet kertonut, että sinä haluat. Miehen pitäisi kyetä tekemään omat päätöksensä oman elämänsä suhteen. Mitä ihmettä hän tahtoo elämältään? Eikö hänellä ole unelmia? Miten ihmeessä päädytään ihmiseksi ilman unelmia - sitenkö, että livutaan niistä liian kauas?

      No, sinulla on unelmia. Mitä ne ovat? Millaisena näet ihanan elämän? Go for it:)

    • aJDLF

      Itse olen nainen, mutta silti on pakko sanoa: aika tyypillistä naisen toimintaa. Mieshän on sanonut suoraan, ettei halua ja silti etsitään vinkkejä niistä "sanomattomista viesteistä", joka tässä tapauksessa on se, että mies on jäänyt suhteeseen. Ihmiset jäävät usein suhteeseen, joka on edes suht. tyydyttävä, jos parempaa ei ole näköpiirissä. Monille on parempaa olla jopa huonossa suhteessa kuin yksin.

      Älä tyydy mieheen, joka TYYTYY sinuun, ainakin toistaiseksi.

    • Shiru

      Kuulostaapa tutulle, ikävä kyllä. Olin 13-vuotta suhteessa jossa mies oli tyytymätön minuun (ulkoiseen olemukseeni kun olin sillon hieman lihava) ja etsi aina vaan minusta niitä huonoja puolia. Suhde toimi sen ekan 10 vuotta oikein hyvin mutta sitten tapahtui yksi isompi virhe miehen puolelta ja minusta tuli epäileväinen kaiken suhteen koska en luottanut toiseen. Minulla oli hyvä syy olla epäileväinen mutta ymmärrän myös toisen osapuolen kannalta sen että jos sinua epäillään kaikesta niin eihän suhde voi silloin toimia.

      Loppupeleissä kokeilimme hankkia lapsia tuloksetta ja se oli piste i:n päälle -suhde loppui rumalla tavalla pettämiseen miehen puolelta ja tässä vaiheessa tajusin vasta lähteä vaikka päätös olisi pitänyt tehdä jo aikaisemmin. Itsetunto palasina yrittänyt tässä kasailla itseään 1½ vuotta ja voisin väittää että kohtuu ehjä niistäkin palasista tuli.. :)

      Neuvoni onkin että ajatteleppas välillä itseäsi, älä anna toisen taputella sinua maanrakoon koska sieltä on pitkä ja tuskainen matka takas pinnalle. Ota asia heti esiin ja jos tahti ei muutu niin eroa miehestä hetimiten. Aluksi se sattuu mutta voin taata että vielä enemmän sattuu kun itsetunto tosiaan hakataan maanrakoon..koska vain sinä itse olet se joka sinua voi auttaa.

      Tsemppiä :)

    • Laskutoimitus

      Lähinnä tuossa ihmetyttää, miksi mies ylipäänsä seurustelee jos kerran ajattelee noin. Ei kai sellaisen naisen kanssa edes aloiteta vakavaa suhdetta, joka on liian erilainen jne. Tietysti pelkän hauskanpidon merkeissä voi sellaistakin henkilöä tapailla.
      Ehkä kannattaisi ruveta suunnittelemaan eroa ja uuden miehen etsimistä.

    • YksinäisenKeijonTarina

      Miehen mielestä arki toimii ja heilastelu on mukavaa. Mutta naimisiin mennessä pitäisi niitä lapsiakin hankkia vaimon vaatimuksesta, niin alkaakin ahdistamaan kun vielä tietää mies sisimmässään ettet ole aidosti oikea. Olit ehkä aikoinaan se säteilevä prinsessa, mutta nyt varjoinen maalaistyttö.

      Kaikkein pahinta on mennä naimisiin jos jompikumpi on pidempään jotenkin aistinut ettei näe itseään toisen kanssa kiikustuolissa istumassa.

      Olen itse mies jonka avopuoliso ei halua juurikaan puhua muutamasta vakavasta asiasta suhteessa vaan välttelee niitä.... ja se on johtanut lopulta tunteiden kuolemiseen ja sitä vain asuu toisen kanssa kämppiksenä. Vähän aikaa hän hehkutti uutta kämppää ja ehdotti että ottaisin myös suuren lainan omalta osalta sitä varten. Nousi vahvasti karvat pystyyn, koska en halua olla häneen mitenkään sidoksissa vaan tarvittaessa lähteä eri suuntiin kun en enään jaksa odottaa tiettyjen asioiden paranemista. Minäkin siis hukkaan vain aikaa... mutta ei se lähtö aina ole niin yksinkertaista kun yhtälössä on myös paljon hyvääkin...

      https://www.youtube.com/watch?v=nrDDKbO7HU0&index=22&list=PLbpbVWNmHhvIrUrbQhkpcLsZZeCOprZU8

    • TurhautunutMies

      Meillä on täsmälleen sama, paitsi että meillä se on nainen joka ei halua sitoutua.

    • eiikinäenää

      Onpa surullinen tarina. Miksi ihmeessä sinä hyväksyt sellaisen miehen joka vain painaa sinua alas? Minä ainakin eroaisin ja etsisin itselleni sellaisen miehen joka osaa arvostaa minua sellaisenaan kuin olen. Voimia sinulle!

    • Turhaa Sinä Kaunis "Kesähelinä" kyttäät niin heijon itsetunnon omaavaa miestä vaan anna hatkat hänelle ja etsi itsellesi mies joka on sitoutumiseen halukas ja perheen perustamiseen kanssasi ;))) Kyllä Suomessa on Sinulle täydellisesti sopivia miehiä yhteiselmään kanssasi tuhansittain;)))

    • Simplex

      Sen pitää saada joka viikko tai olla ainakin varma et saa, halvalla. Niinku kaikki muutkin. Varmasti ottaisit sinäkin paremman jos saisit, oot vaan jo luovuttanu sen asian suhteen, tosin ku toi.

      Elämä on tyytymistä, jotkut ei vaan jaksa sitä uskoa. Harvassa ne jotka osaa olla onnellisia siitä mitä niillä jo on.

      En tarkoita mitään negatiivistä. Jokainen ansaitsee onnen.

    • sieLUU

      Kuinka kukaan voisi tietää

    • Järkikäteen

      Aika tylyä käytöstä mieheltäsi. Jäi vaikutelma ettei hän SINUUN halua sitoutua. Eikä hänelle enää pidä antaa mahdollisuuttakaan. Sinun turvaksesi.

    • klönöljkläj

      Pimskua tulee ilmaiseksi niin paljon kuin jaksan nussia, enkä ymmärrä miksi pihtariin pitää kenenkään sitoutua. maksullinenkin tulee halvemmaksi.

    • PamahdaPaksuksi

      Pamahda paksuksi, pamahda paksuksi, pamahda paksuksi, niin kaikki kyllä järjestyy juuri parhain päin!!!:)

    • Nähtyon

      Lähde nyt, mies ei sinua halua, ja jättää kun se oikea sattuu kohdalle. Älä pidä elämässäsi tärkeäimpänä ihmistä, jolle sinä olet vain vaihtoehto.

    • onnikaikilla

      Kokemuksesta voin kertoa.Et mies ei halua sitoutua itsellä oli sama tilanne lähdin suhteesta sitten kuulin jälkeenpäin Et mies oli pitänyt muitakin suhteita selkäni takana Fiksu,komea ja muuten ihana mut ei halunnut sitoutua juuri samaa kuulin kun yritin puhua kihlauksesta En ole nuorekas, en osaa pukeutua,hiustyyli väärä ,väri väärä,en osaa meikata oikein ja meillä on niin erinlainen ajatusmaailma ja harrastukset välillä olin muka liian lihava.Löysin puolivuotta suhteen jälkeen miehen joka jaksaa kehua olen kuin enkeli täyden 10 nainen minulla on kaikkea mitä mies voi naiselta toivoa jos tulen töistä myöhemmin kun mies on ruoka valmiina mies myös siivoaa ja laittaa pyykkikoneen päälle monesti iltaisin ottaa kainaloon ja sanoo olevansa onnellinen kun löysi minut nyt 8kk:tta oltu yhdes mies kysyi voisinko harkita et mentäis kihloihin kun vuosi tulee täyteen ja kyselee minkälaiset häät haluan ja montako lasta Hän ei jaksaisi odottaa elämä hymyilee Älä tuhlaa aikaasi mieheen joka ei luultavasti koskaan tule sitoutumaan

    • metsänpoika5

      Kysy suoraan ; haluatko mennä kanssani naimisiin. Jos vastaus on kieltävä niin kerro muutat asumaan erilleen, eli omaan kämppään. Neljän vuoden jahkailu on jo tarpeeksi pitkä aika tällaisille päätöksille. Voit kertoa että olet pahoillasi ja että odotit miehen sitoutumista. Hyvää elämän jatkoa sinulle, vielä se oikeakin löytyy...

    • LeenaR74

      Mies lähtee joka tapauksessa, kunhan sopiva osuu kohdalle. Tolla suhteella ei ole tulevaisuutta. Sori mutta niin se vaan menee. Kannattais erota ennenkun ootte siinä tilanteessa, että mies ilmottaa olevansa toisen kans ja sitte jäät 'tyhjän päälle' ihmettelemään.

    • tuota.noin

      Tuota, mies jatkaa suhdetta? Hänkö siitä yksipuolisesti päättää jatkuuko suhde vai ei? Mies on kertonut, että sinä et ole sellainen kuin hän haluaisi, ja sinä silti jatkat suhdetta hänen kanssaan? Miksi?

    • sieLUU

      I have eat apple-pie in Court
      I see words does not kuvasta How much HOnor we need
      We who are those first and stars of movies
      Mike Monroe?
      do you want spoil more
      You see that beatiful"" ( cheap)
      bad lady maxi dresss..
      They have to earn money
      ;;
      Where is honour first
      ( she does not need.
      St Salome , need to see , meet

    • sieLUU

      LADY SARAH LETTERS ( i WAS!! 1700
      LADY SARAH, Charles HUSBAND OF MINE
      I want to teach polite treatsment
      Found Prinsess school.
      ;;
      [email protected]

    • Tyhjäntoimittaja

      Ei akateemiset tänne sontaläjään kirjoittele.

    • JokuVaaa

      Kuulostaa samanlaiselta tilanteessa missä itsekin olin joskus. Kauan tapailtiin, oli mukavaa, itsellä isot tunteet miestä kohtaan mut miehelle olin ilmeisesti "vaan joku" jonka kanssa pitää hauskaa ja täyttää tarpeensa kun ei sitä oikeeta oo vielä löytänyt.

      Ihan rehellisesti, ketjun alottaja, pelkään sun puolesta. Todennäkösesti mies löytää joskus sen oikean naisen ja hylkää sut. Tai ei välttämättä hylkää mut suhde muuttuu ihan kaveripohjalle. Pelkään että romutat ittes samanlailla niinkun mulle kävi. Uskoo johonkin, että vielä se mies kiinnostuu ja meistä tulee jotain, mutta mitään ei tuukkaan. Ite koen, että olin aikoinani tälle yhdelle miehelle vaan seksilelu ja halikaveri. Jälkeenpäin olen pettynyt itteeni, että en tajunnu mikä miehelle olin, aikasemmin.

      Uskon että säkin saisit parempaa. Sä saisit miehen, joka oikeesti rakastais sua ja haluais sitoutua. Miehen, joka näkis niitä positiivisia asioita sun kanssa. Kun mietit tätä nykystä suhdetta, tulisko se oikeesti toimiin pidemmän päälle?

      Toki teet ite omat valintas, mutta halusin nyt kertoa omia kokemuksia.

      Tsemppiä sulle!

    • avoimetovet

      Hän odottaa sitä oikeaa. Kuten jo muut ovat aiemmin todenneet hän ei vain halua olla yksin ja saapahan myös hellyyttä ja seksiäkin säännöllisesti. Mutta selkeästi ei rakasta sinua jos tuollaisia sanoo. Voi sanoa että opas meillä erilainen huumorintaju joskus todetakseen vain. Eri asia on kuitenkin sanoa se silloin kun toinen kysyy miksi ei voitaisi sitoutua vakavammin. Jos ihminen on vielä hiukan epävarma oman kypsyytensä vuoksi sen voi kertoa. Mutta jos puhtaasti syyttelee toista se on kyllä merkki ettei hänellä ole edes aikomusta jatkaa kanssasi ainiaan. Veljeni oli päättänyt olla menemättä naimisiin ja kälyni kyseli syytä. Veljeni vain sanoi että se on hänen periaate mutta että sitoutua voi muuten. Mutta hän ei koskaan syyttänyt kälyäni koska halusi silti sitoutua häneen. Ja minä sanoin kälylleni että oota vaan rauhassa että kyllä se vielä mielensä muuttaa. Ja niin sitten veljeni kosaisi häntä minun ensin mentyäni naimisiin. Itsekin olin naimisiinmenoa vastaan kunnes löytyi se oikea. Eli sitä vain haluan tässä sanoa että jos mies syyttelee sinua tai että olet liian erilainen hän ei halua sitoutua koska haluaa pitää oven avoimena. Jos taasen sanoo että ehkä jonkun ajan kuluttua mutta että haluaa vielä hetken odottaa tai jos on todella avioliiton vastainen ihminen niin sillon on eri asia. Eli älä sinä odota että koska hänelle tulee se "oikea" vastaan vaan lähde itse etsimään sitä oikeaa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 154
      4453
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      115
      4040
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      25
      2720
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1901
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1764
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1659
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      21
      1643
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      91
      1571
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1553
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1511
    Aihe