Saunarauha

Järjestyssäännöt

Vaasan avantouintiseuraan on liittynyt ihmisiä jotka ovat ottaneet tehtäväkseen ihmisten kasvattamisen ja moralisoinnin.
Nämä opvat tyypillisiä akkoja ja ukkoja joiden juoruamisesta on aina oma kumppani ja oma perhe autuaasti unholassa pahan puhumisestaan.

Seuralla/ yhdistyksellä on järjestyssäännöt käytävän seinällä. Sääntöjen ensimmäinen momentti pitää lukea; Momentti velvoittaa lojaalisuuteen kaikkia seuran jäseniä kohtaan. Vuosimaksu koskee uimista, -Ei ihmisten moralisointia ja kasvattamista. Saunajohtajaksi omine sääntöineen helposti ryhtyy yksi ja toinen, mutta yhdistyksissä voi vain toimielin tehdä tasa-arvon ja yhdistyksen toiminnan sääntöjen mukaisia päätöksiä.

Ihmisten yksityis- ja perheasioita on rahdattu saunalle. Miesten seksuaalisuusanalyysit akkojen suuhun.

Yli tuhat seuran jäsentä ovat hyvin erilaisia ihmisiä. Jotkut eivät puhu koskaan mitään, ja jotkut rupattelevat jatkuvasti. Saunasta pääsee pois ja kotona voi saunoa jos ei siedä muita ihmisiä. Saunaseuran perinteisiin on kuulunut tuttavallinen rupattelu ja lojaali kielenkäyttö. Myös tervehtiminen saapuessa ja lähdettäessä on perinne.

Saunarauhaa kaivataan pahan puhumisen sijaan!

0

502

  Vastaukset

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Jyväskylän senioritalon palo sai alkunsa parvekekynttilästä

    Syyte tulossa huolimattomasta tulenkäsittelystä. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006569983.html
    Maailman menoa
    88
    3599