Miesten kuvat

kuvaaja2

kyllä ne on järkyttäviä proofiileissa, ei oikein tiedä onko kuvat tosiaan niin huonot vai mallit niin kammottavia. Yritä siinä sitten valita sopiva. Pakko valinta luonteen mukaan. Onko pakko seistä esim. jonkin museon edessä jossa kuvaa saa oikein tihrustaa, ei tee sinusta kultturellia, istua terassilla ( se on varmaan se naturelli ) moottoripyörien selässä. Eikö voi ottaa vaan tavallista peruskuvaa ja puhelimen kamerallakin saa itsestään kuvan niin ettei tarvitse mennä kylppärin peilistä käsiojossa kuvaa ottamaan niin että puolet kasvoista peittyy

27

61

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kuvvaaja

      Hehh heeee heeeehh eeee ehh ee.. Naisten kuvat vasta huonoja onkin :D

    • NaistenKuvat

      Jaa vaikee sanoo. Itsestäni on perus kuvia kolme eikä kelpaa. Jos sanon naisten kuvista sitten omia kokemuksia niin mitä näillä havitellaan? Yläviistosta tissi vakoon. Mikä idea? Tai peilistä perseeseen. Sama kysymys? Suurimmalla osalla aurinkolasit. Miksi silmiä ei voi näyttää? Tai sitten se niin ihana bile kuva jossa kymmenen kiloa pakkelia naamassa ja kuohari pullo tai lasi kädessä. Mitä sillä juoppo kuvalla halutaan tuoda julki? Kaukaa otettu maisema kuva jossa nainen näkyy pisteenä ja taustalla joku eiffel torni tai kanarian saaret. Tai kuva jossa koira peittää puolet koko kuvasta. Kumpaa kaupitellaan naista vai koiraa? Sitten se ihan lähi kuva kasvoista ja profiili jossa kohta ruumiinrakenne on jätetty ilmoittamatta. Mitä sillä tavoitellaan?

      Tässä kysymyksiä taas naisille kun noihin mies kuviin en osaa vastata sillä itse en kelpaa vaikka on tuoreita koko vartalo kuvia asiallisella vaatetuksella juuri minusta otettuna ja näkyy silmät ja kasvon sekä vartalon piirteet.

      • NaistenKuvat

        Niin edellä mainitut naisten kuvat on ikäluokista 27-40 et ei edes puhe mistään teini hömpötyksistä.


    • kuvvaaja

      Joo ja jollain vielä kuva mistä eksä on rajattu pois niin että käsi näkyy vyötäröllä. Ja kaiken kruunaa iso tuoppi :D

    • Kilttis

      Minusta saa aina hyviä kuvia.

      • kuvaaja2

        miten päin sinä kuvaat sitten itses että aina tulee hyviä kuvia??? Kenen mielestä??? Äitisikö


    • kuvaaja2

      Tuo on oikein tyypillinen miesten valitus. Kymmenen kiloa pakkelia naamassa....Vaan Jätäppä pakkelit laittamatta niin heti on joku huomauttamassa. Miesten mielestä oli kyseessä vanhempi tai nuorempi nainen pakkelit pitäs kuitenkin olla että ois "luonnonkaunis". Itse oon pistänyt kyllä merkille nuorilla naisilla olevat ylipitkät tekoripset jotka on sitten meikattu niin että ne näyttää lehmänsilmiltä sen verran myönnän.
      Miehet käyttää aurinkolaseja siks ettei näkys onko niillä pienet tihrusilmät ja silmiin tulee ensimmäisenä rypyt jotka muuttavat ulkonäön kokonaan.

    • yhg5h5aaq5

      mies! Vaivaudu edes silittämäään se paitasi jonka olet laittanut kuvaan yllesi! Ihan oikeasti, et voi tajuta miten suuri merkitys sillä voi olla vaikapa koulutetulle naiselle. itse en voi kuvitella näyttäytyväni miehen seurassa jolla on ryppyinen kauluspaita päällä ( siis näkee ettei ole pesun jälkeen silitetty).

      • Eimullamuuta

        Huonon koulutuksen on nainen saanut, jos tuo aiheuttaa hylkäämisen.


      • näinsemenee

        tuo on nyt vaan aikas yleinen naisten ajattelutapa. Ei maksa vaivaa edes yrittää ymmärtää.


      • dvdsavasv

        Ennen nainen olisi palanut halusta päästä itse silittämään se paita komealle miehelle, mutta ei nykyään. Nykyään miehen pitää olla täysin valmis standalone-paketti, joka tekee kaiken itse. Vähän ihmetyttää, että millä eväillä nää parisuhteet oikein toimii, jos sukupuolet ei hyödy toisistaan kuin korkeintaan lakanoiden välissä. Ainiin, ei ne näköjään toimikaan eroamisista päätellen. Liian itsenäisiä naisia joka nurkalla, jotka odottaa samaa täydellistä itsenäisyyttä myös miehiltä. Koska onhan se nyt suurta heikkoutta myöntää ettei jotain osaa ja johon tarvitsee sitä toista sukupuolta.


      • Eikös se ole vain hyvä, ettei paitaa silitetä kuvaa varten, jos sitä kerran ei ole tapana silittää muulloinkaan? Paljastuu jo profiilista totuus.


      • Paidansilittäjä

        Eikö silitetty paita muka riitä naiselle. Jos on silitetty paita niin kaikki on ok??
        Tai jos ei ole silitetty paita, niin silloin ei ole ok?


    • Ylimääräinen

      Näinhän se on, että vain offspec eli hylkiöt ne ovat netissä. Niistäkin ne jotka ovat. Ja sitten ne, jotka aina hakevat uutta joko huijattavaksi tai aina vain parempaa. Eri nimimerkeillä, jotkut samallakin. Vuosikymmeniä.
      Minäkin kuulun noihin hylkiöihin, mutta en enää ole netissä havaittuani pelin hengen. Kantapäänkin kautta.
      Toki saattaa siellä joku poikkeuskin olla ja jollekin tekisi mieli vastata, mutta ainainen torjutuksi tuleminen on vienyt itsetunnon niin alas, etten halua lissä pettymyksiä. Paras tyytyä kohtaloonsa ja koettaa jotenkin tulla toimeen tämä loppuaika. Eipähän ole ainakaan saattamassa toista onnettomuuteen osaamattomuudellaan.

    • eikuville

      Nyt törmätään siihen miesten ja naisten ajattelun eroihin. Se mikä kelpaa miehille ei kelpaa naisille. Voisit noin asiantuntijana alkaa pitämään kursseja miehille miten otetaan valokuvia itsestä. Tai joku muu tekisi sen.
      Naiset tuijottaa ulkonäköön ja ajattelee että se parisuhteen alku. Miten sä muutat miehen kun et ole sitä tavannut. Tarjonta on tämä. Kysyntä ja tarjonta ei vastaa.
      Miehillä on ihan sama tilanne. Ei miehet halua naista jolla on parannus joka asiaan joka koskee heitä itseään. Harva naisista osaa käsitellä miestä tässä asiassa vaikka olisikin syytä parannukseen.
      Ikävä juttu.

    • Rupesin miettimään, mistä AP tässä oikeastaan valittaa.

      Onko hän huolestunut, että hyvät miehet eivät saa naista, koska miehillä on huonot kuvat vai ärsyttääkö häntä vaan rumat kuvat yleisesti.

      Mitä sitten tuollainen huono kuva voi kertoa ihmisestä.

      Varmaan sen, että niitä ystäviä, jotka ottaisivat hänestä kuvia siellä täällä ei ole kauheasti. Voi olla, että ne tietotekniikkataidotkaan eivät ole välttämättä iskussa.

      Voi olla, ettei mies myöskään välitä paljoa kuvaamisesta saatikka sitten itsensä kuvaamisesta, eikä myöskään peilin edessä tule paljoa oltua.

      Luulen, että naisilla on muutenkin erilainen lähestymistapa noihin kuviin. Nainen haluaa olla kuvissa parhaimmillaan ja sen takia on paljon kuvia juhlameikissä, tai lomalta.

      Mies ajattelee, että kuva esittelee häntä itseään, niin sen takia on kuvia kun ollaan siinä silittämättömässä paidassa tai poseerataan hauen tai moottoripyörän kanssa. Tosin viitaten aikaisempaan voi olla, että ne ovat ainoita tilanteita, joissa mies on ottanut edes kuvaa itsestään ja se olemassa oleva kuva halutaan laittaa.

      Jos siis etsit ns tavallista suomalaista miestä, kannattaa muistaa, etteivät he ole mitään somettajia, jotka näpsivät itsestään jatkuvalla syötöllä hyviä kuvia. Toisaalta hänen kuvistaan pystyt tekemään luultavasti paljon enemmän johtopäätöksiä hänen elämäntavoistaan ja harrastuksistaan kuin keskivertonaisen.

      Mitä nuorempiin ja kaupunkilaisempiin miehiin (ja naisiin) mennään sitä enemmän kuvat ovat kiiltokuvaa (ikään kuin ) mainosta ihmisestä. Lähes jokainen tajuaa, kun katsoo käytetyn auton kuvia netistä, että ne ovat myyntikuvia, eikä niissä näy naarmut tai tahrat. Samalla tavalla varsinkin nuoret naiset osaavat laitella itseään kameran eteen niin, että esim kaksoisleuka tai ihovirheet eivät näy.

      Noita aurinkolaseja en kyllä mitenkään voi ymmärtää, paitsi silloin, kun tosiaan halutaan olla tuntemattomia.

      • kuvaaja2

        Kuka vittu on juttus AP, ja hän kuulostaakin vasta mies-sialta kuten jutussasi kerrot!
        AP- on miessika!


      • kuvaaja2

        tätä en ymmärrä eikä oo kyllä minun kirjoittamakaan. AP ei oo miessika. Toinen ärsyttävyys kuvissa on se että ne on kuvattu ylä-, alaviistoon, sivuprofiili tai aurinkoo vasten niin että ei oo kuin musta pläntti kuvassa ja sillä sitten mennään. Laittakaa kunnon kuva, asialliset siistit vaatteet ja hyvä teksti profiiliin niin se lisää mahdollisuuksia. Ei kuvan ottaminen oo mikään luomistyö kai sen eteen voi vähän nähdä vaivaa. Jouduthan oikeestikin tosielämässä näkemään vaivaa kun olet "iskemässä"jotain naista


    • Kilttis

      Onneksi naiset on aina täydellisiä.

      • kuvaaja2

        Kiitos :) Se ei varmaan ollut vinoilu, eihän 8( . Sinähän oot Kilttis...


    • MYömiehetkö

      Kuva on aina hyvä . Sen ympäristö kertoo tyypin läheiset mieltymykset . Luonnetta kuva tuo esille pukeutumis tavan perusteella . Kasvoiltaan kaunis nainen tarvitsee vain lättyyn keskittyneen otoksen .

    • googlen.kuvahaku

      Aika paljon porukkaa liikkeellä kuukkelikuvilla, ei omillaan.

    • jklh

      Ajanvietettä koko treffitouhu. Ei siinä kuvia tarvita kun luonnetta!

    • Ok, mun täytyy sitte alkaa votosoppaan mun kuvaa... :-)
      Fiksun kuvan saaminen ei välttämättä ole ihan simppeli juttu. Kuvaan työn ohella freelancerina ja joistain ihan kivan näköisistä ihmisistä ei tahdo saada heidän itsensä näköisiä kuvia sitten millään...

      • nähtyon

        eiköhän se ole naistenkin kuvien ongelma kuva voi olla ihan eri kuin luonnossa nähty


    • 0511

      Minä en ikinä ota itsestäni kuvaa koska en niissä koskaan "onnistu". Muutamia yhteiskuvia on työkavereiden kanssa ja aina tulee sama naurunaihe: Minä en näytä ollenkaan itseltäni. Olen suoraan kuin sarjamurhaaja, sohvaperuna tms riippuen milloin mistäkin.

      Ilmeisesti tässä on se että ihmiset näkevät minun "henkisen kuvani" jonka kanssa mielusti jutustelevat. Varsinkin naiset. Mutta jos heidän pitäisi valita ensitreffit kuvan perusteella, niin hiljaista olisi. Siksi, minusta ei ole moniakaan kuvia.

      Ai niin... ja se yleinen väärä oletushan on, että jokaisella on kännykässään kamera. Minulla ei ole. Minulla on kamera erikseen ja kännykälläni puhuu neljä päivää yhdellä latauksella. Valitsen mieluummin puheajan kuin valokuvat.

    • asss00

      Eikö kannattais ottaa videokuvaa ja siitä videokuvasta sitten pysäytyskuva.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      2143
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      55
      1812
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      56
      1659
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1597
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      5
      1566
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      3
      1487
    7. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      118
      1387
    8. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      6
      1341
    9. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      8
      1306
    10. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      3
      1203
    Aihe