Tuolssa hulluksi?

Erotakkopitäisi

Olen 36v mies. Vaimoni tykkäää juosta kailenmaailman pippaloissa ja ostella kivoja vaatteita. Hän viihtyy aika usein tyttöjenilloissa ja työpaikan kissanristiäisissä. Minä hoidan kotona lapsia Siis muutenkin kuin silloin kun puolisoni on poissa. Laitan usein ruokaa ja siivoan. Puolisoani nämä asiat ei tunnu kiinnostavan vaan vaatteet ja kaverit tuntuu niin pirun tärkeiltä. Onko nykynaiset tällaisia. Vai löytyykö jostain niitä joille perhe, puoliso ja koti on niitä rakkaimpia. Itselleni nämä asiat ovat niitä tärkeimpiä. Sydäntäni raastaa niin pirusti. Mietin toisinaan onko vaimollani toinen?

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Eddieed

      Kysyn vaan että oliko vaimosi kotona lasten kanssa kun ne oli vauvoja? Jos oli niin selittää miksi nyt haluaa nähdä muutakin kuin kotia, kun ollut 4 seinän sisällä jos tuntuu et meinaa lähtee käsistä, kerro et haluat viettää aikaa välillä perheen kesken.

      • erotakkopitäisi

        Ei ole koskaan ollut mitenkään 4 seinän sisällä. Kotona on ollut sen aikaa, että lapset on ollut tarhaikäisiä siinä 1-2 vuoden tienoilla. Aina on saanut mennä niinkuin haluaa.


      • Marga-Reeta

        Vaatteiden ostossa ja nätiksi pukeutumisessahan ei sinänsä ole pahaa ja työpaikan pippaloihin on joskus melkein pakko mennä, jotta pysyisi sosiaalisen ihmisen imagolla työkavereiden kesken.
        Tyttöjen illat voivat toisinaan olla hyvinkin virkistäviä.
        Mutta, mihin sitten laitetaan raja, että juoksuja on liikaa?
        Olisiko ihan yhteinen sopimus, että pippaloihin lähtevä "korvaa" kumppanille vastaavan vapauden lähteä vaikka poikien iltaan virkistymään.
        Kotityöt, jos molemmat käyvät ansiotyössä, kuuluvat yhtä lailla molemmille. Töistä pitää sopia, että ne tulee tasattua demokraattisesti molempien hartelle.
        Kehotan miestä tässä tapauksessa ottamaan vapaata myös, ostamaan herrasmiehen siistit vaatteet, parturiin ja amerikkalaiseen, hemmottelevaan parranajoon, miksei myös kasvohoitoon ja vo´la, ja viettämään huisin hauskaa miesten iltaa parhaiden kavereiden kanssa.
        Ja jos työpaikkasi järjestää kissanristiäispippaloita, sinne vaan... ja vaimo vuorostaan tenavia vahtimaan siksi aikaa.


      • Eddiieed

        Olen samaa mieltä margareetan kanssa, vastasin tuossa aiemmin, itse olen melkein 2 vuotiaan tytön äiti ja odotan jo töihin paluuta,kaiken maailman kissan ristiäisiä ym koska on kivaa olla aikuisten ihmisten seurassa ilman lasta kaiken sen jälkeen kun on lasta hoitanut kotona. Vaikka näenkin toisia äitejä ja käyn avoimessa pkssä lapsen kanssa, voi silti välillä puuduttaa paljonkin kun on 4 seinän sisällä,koska olen sosiaalinen ihminen. En ikinä haluaisi viettää koko loppuelämääni vain perheen kesKen, mitä elämää se olisi? Hiton tylsää, meillä toimitaan juuri tuon vuoroperiaatteen mukaisesti niin molemmat voi nähdä ystäviään,tehdä reissuja ja sitten käydään myös perheen kesken ulkona. Siitä minusta koostuu onnellinen elämä, perhe ja lapsi ovat tärkeimmät tietenkin. Ja muistan miestäni yhtä paljon kuin lastani,koska rakastan molempia. =) Meillä minä hoidan kotityöt koska tykkään siitä ja tarvitsen tekemistä, molemmat teemme vuorotellen ruokaa, siivoamisessa mies auttaa vain jos olen todella laiska ja pyydän tiskaamaan tiskivuoren.

        Olen ensimäistä kertaa äiti mutta minusta on hyvä hahmottaa kokonaisuus jossa kaikki ovat onnellisia, ei semmoista että kukaan on yksin kotiorjana eikä pääse mihkään,siitä vasta katkeruus tulee, on hyvä puhua kaikista tunteistaan puolison kesken, siis puhu vaimollesi mitä ajattelet. =)


    • Tottaon

      Akkas jakaa persettä pitkin kyliä.

    • eihersjekka

      Itsehän nait menonaises ja teit sen kanssa lapsia, vai onko hän jotenkin muuttunut vuosien varrella? Odotitko hänen jotenkin muuttuvan kiltiksi kotiäidiksi?

      Näitä valintoja teemme myös itse, vaikka kaikesta on kiva syyttää toista.

      Mitä haluaisit tilalle? Haluatko itse mennä välillä kavereidesi kanssa? No mene, ja pistä vaimo hoitamaan välillä lapsia. Haluatko vaimon olevan välillä kotona? No kerro sille, sano että olet saanut tarpeeksesi siitä että joudut olemaan yksin lasten kanssa.

      Ei hiljaa itsekseen kärsimisestä seuraa muuta kuin lisää hiljaa itsekseen kärsimistä.

    • 37mies

      Meillä muuten sama mutta ei ole lapsia vielä. Tyttöystävä on aika sosiaalinen kaunis ja koko ajan tapahtuu jotain, tekee töitä ja kaikenlaista ja tapailee nais ja mies kavereita, on paljon harrastuksia. En näe sitä huonona asiana koska sillä vaan sellainen luonne.En mä vois rajoittaa toisen menoja ja kyllä vietämme aikaa yhdessä pari täyttä päivää viikossa. On sanonut että haluaa kanssani naimisiin sitten joskus että kosii vaikka itse sitten. Minulla ei ole paljoa menoja ja vain muutama harrastus ja olenkin enemmän kotona viihtyvä rauhallinen mies.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      526
      3855
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      467
      3454
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      143
      3050
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      164
      2352
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      8
      2210
    6. Mitkä kolme sanaa haluat nyt sanoa ikäväsi kohteelle?

      Niitä tässä odotan.
      Ikävä
      225
      1662
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1407
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      94
      1301
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      99
      1300
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1100
    Aihe