Naisten ulkonäkö - avautuminen

wearereal

Katsoin äsken videon "You look disgusting" netistä ja se sai mussa aikaiseksi nyt halun avautua aiheesta. Jos joku ei siis ole vielä videota nähnyt, niin suosittelen sen katsomaan ja tosiaankin miettimään videon sanomaa.
Videolla näkyy ehkä yksi nykymaailman rohkeimmista naisista. Kadehdin häntä todella, sillä nykyään ei tosiaankaan ole pikkujuttu julkaista itsestään kuvia tai video ilman meikkiä/kestovärjäyksiä/pidennyksiä/rusketusaineita yms. En tiedä tästä naisesta mitään ennen tämän videon katsomista, mutta ilmeisesti hän julkaisi itsestään meikittömiä kuvia netissä ja siihen tulleista kommenteista teki videon.

Suurinosa kommenteista oli aivan järkyttävää ja todella julmia. Esimerkkinä
"Mikä vittu hänen naamassaan on vialla?",
"Ruma kuin vittu" ja "Oikeasti, onko hän koskaan pessyt kasvojaan?"
Näiden kommenttien lisäksi videolla näkyy lista lukemattomista haukkumasanoista. Seuraavaksi videolla nainen meikkaa itsensä täysin irtoripsineen päivineen ja palaute onkin aivan erilaista.
"Olet kaunis, upea, mahtava."
"Rakastan meikkiäsi!"
"Olet niin täydellinen!"

Jos video olisi loppunut tähän, se olisi jo itsessään ollut pysäyttävä ja saanut varmasti ihmiset miettimään. Mutta se mitä naisen meikkaaminen sai aikaan on vähintäänkin yhtä alhaista kuin hänen haukkumisensa ilman meikkiä.
"Sinä käytät aivan liikaa meikkiä!"
"Tämän pitäisi olla laitonta."
"Tämän takia minulla on luottamusongelmia."
"Näytät kuvottavalta."
"Sinä olet niin ruma, sen takia sinä käytät meikkiä."

SINÄ OLET NIIN RUMA, SEN TAKIA SINÄ KÄYTÄT MEIKKIÄ

Ettekö te hyvät ihmiset ymmärrä tai ajattele yhtään? Videolla on kaunis nainen, ei kaikkien mielestä välttämättä ulkoisesti mutta sisäisesti aivan varmasti. Ainoa kuvottava asia tuolla videolla oli kommentit tuntemattomilta. Kaunis, ROHKEA nainen tekee videon saamistaan hirveistä kommenteista, joissa häntä haukutaan lutkaksi ja ällöttäväksi sen takia miltä hän näyttää. Jokaikisen ihmisen pitäisi olla kiitollinen tälle naiselle, jos tämä hänen tekemänsä video saa joissan saman tunteen aikaan kuin minussa. Voin vain kuvitella tuon naisen ajatukset kommenttien lukemisen jälkeen ja suuresti ihmettelen ja IHAILEN sitä, että hän uskalsi vielä tämän videonkin tehdä. Ylipäätään on todella outoa, että nykyään ihmisen pitää näyttää siltä miltä muut haluaa ja mikä näyttää muiden mielestä miellyttävältä.
Tuo videon nainen ei kelvannut muille ihmisille meikittä, eikä meikillä. Mitä vaihtoehtoja hänelle jää? Minkä takia nykyään on niin, että tämä "ruma" ihminen on automaattisesti heti myös huonompi ihminen? Miksi kaunis ihminen on hyvä ja parempi kuin ruma? Minkä takia ulkonäön annetaan vaikuttaa niin moniin asioihin ja niin paljon? En ymmärrä mikä videon naisen teki teidän mielestänne rumaksi. Ettekö ole ennen nähneet ihmistä jolla on akne? Eikö aknesta kärsivä ihminen voi olla kaunis? Vai oliko hänellä JUURI SINUN MAKUUSI vääränlainen nenä? Suu? Silmät? Mietin vaan että auta armias jos tuo kyseinen nainen olisi ollut myös ylipainoinen...

Oikeasti olen todella kateellinen tuolle naiselle ja hänen rohkeudelleen, on monia asioita jotka vaihtaisin hänen kanssaan jos voisin. Itse pidän itseäni kauniina myös ilman meikkiä. Mutta en silti koskaan voisi näyttäytyä muille ihmisille meikittä, vaikken juurikaan ole saanut huonoa palautetta ulkonäöstäni. Miksi nykyään on niin, että ihmisen ulkokuori on kaikki se mitä se ihminen on? Jos sinulla on isompi nenä kuin muilla, et ole mitään muuta kuin "se isonenäinen". Jos sinulle puhkeaa akne, olet vain "se finninaama". Tai jos olet saanut palovamman kasvoihisi kun kannoit sisaruksesi pois tulipalon alta, miksi olet vain se "kärventynyt tyyppi" tai "se arpinaama" sen sijaan että olisit muiden mielestä vain sankari?

Ennen kuin nainen teki videon, hänen kuviinsa oli tullut kommentteja oli 100 000 kappaletta. Suurinosa oli ollut negatiivisia ja juuri yllämainittuja haukkumakommentteja. Toivon, että jokainen joka videon näkee tai tämän kirjoituksen lukee, menee peilin eteen ja itseensä. Entä jos sinä olisit tuo videon nainen? Miltä sinusta tuntuisi? Jos kotona perunoita keittäessäsi kompastuisit ja kaataisit samalla kuuman vesikattilan päällesi ja kasvosi muuttuisivat radikaalisti ja sen jälkeen olisit yli 100 000 ihmisen mielestä ällöttävä/kuvottava/iljettävä/ vastenmielinen? Ja myös silloin jos yrittäisit sen peittää meikillä?

MILTÄ SINUSTA TUNTUISI?




Minuun voit halutessasi ottaa yhteyttä,
[email protected]

2

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Itäkeskus

      Kiinnosti

    • RealityChecki

      Itselläni on pahalaatuinen akne ja kasvonpiirteeni ovat melko miesmäiset, mikä pahentaa ulkonäköäni entisestään. Olen joutunut kuulemaan 11-vuotiaasta saakka ilkeitä kommentteja kasvoistani takia (silloisilta kavereiltakin) ja en ole vuosiin enää uskaltanut mennä ulos ilman meikkiä. Saan vieläkin kuulla kommentteja ulkonäöstäni vaikka olen jo 22.v. Elin siinä uskossa että kiusaaminen loppuisi jossain vaiheessa koulujen jälkeen, mutta ei. Olen saanut kuulla edelleenkin miten minua säälitään ulkonäköni takia ja miehet ovat yökötelleet minulle kadulla monesti jne.

      Rakastan itseäni ja joskus pystyn näkemään itseni kauniinakin tietyissä valaistuksissa joskus, mutta se tuottaa ongelmia kun tiedän ettei elämäni tule tästä muuttumaan mihinkään, ei välttämättä vaikka laittaisin jokaisen sentin kauneusleikkauksiin ja ihohoitoihin ja iholääkäreihin, mitä koko elämäni aikana tienaan. Minua helpottaa kumminkin suuresti se kun on olemassa vielä kaltaisiasi ihmisiä jotka pystyvät näkemään muunkin kuin vain ulkokuoren.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      56
      5584
    2. Valkeakosken murhaaja

      Raiskausrikosten joukossa kanta suomalainen tekijä on niin harvinainen että kannattaa erikseen mainita. Raiskausuutisia
      Maailman menoa
      61
      2383
    3. Tekijä on poliisin vanha tuttu

      Ihan supisuomalainen.
      Valkeakoski
      52
      2322
    4. Kuumat päivät

      Hyvää huomenta. 🌞🌼☕😊🙌 Sinkkukesä 2024
      Ikävä
      326
      1059
    5. Nainen, olet jollakin tavalla pelottava

      Tunne sinun suhteen on ehkä verrattavissa ruusupensaaseen, hurmaavan kaunis kukka, upea tuoksu, mutta jos yrittää lähell
      Ikävä
      57
      1044
    6. Tietääkö kukaan millaisesta perheestä murhaaja on?

      Onko siis rikkaiden lellipentu, joka luulee, että kaikkea saa tehdä, vai köyhien kakara, jolla ei ole mitään vastuuta ku
      Valkeakoski
      26
      950
    7. Valkeakosken surmaaja oli koeajalla edellisestä tuomiosta

      Tässä osoitus, että rangaistukset Suomessa ovat liian löysiä ja se maksoi tämän tytön hengen https://yle.fi/a/74-2009067
      Maailman menoa
      4
      877
    8. Haaveilen sinusta

      Läheisyydestäsi, kosketuksestasi. Siitä että saisin koskettaa sinua. Pitää sinua lähellä. En tiedä mistä tämä tuli. Tied
      Ikävä
      22
      793
    9. Ohimenevältä

      Tilalta tämä alkaa jo vaikuttamaan. Arjen pieni piristys olimme toisillemme.
      Ikävä
      29
      773
    10. Enpä usko että olisit valmis jättämään kaiken

      Vaikka tulisin ja kosisin sinua.
      Ikävä
      48
      771
    Aihe