Punainen henwna pois

Opiskelijatyttönen93

Joo elikkä värjäsin hiukseni punaisella hennalla ekaa kertaa toukokuun puolivälissä ja toisen kerran heinäkuun alussa, ei kummallakaan kerralla tullut toivottua väriä (porkkanan väriset tuli, halusin punaisia), nyt haluaisin takaisin blondiksi, oliskos kellään mitään ideoita että millä lähtisi kaikkein helpoiten poies tää oranssi? En viittisi mitään hirvittävän kalliita värinpoistoja / kampaamokäyntejä ostella ku opiskelija budjetilla tässä elelen, että tietäiskö joku niitä (halpoja) hennavärin poisto jutskia, olen kiitollinen kaikille vastaajille!!!

10

3380

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Opiskelijatyttönen93

      Ohops, tuli kirjoitus virhe otsikkoon, pitäisi lukea 'punainen henna pois'

    • juurikasvu.org

      Hennan poistaminen on iso projekti. Värinpoistolla, vaalennusaineella tai suoravärillä voit saada tulokseksi vihreän tukan. Kannattaa rauhassa kasvatella pois ja samalla haalistaakin väriä syväpuhdistavalla shampoolla sitruunamehua. Katsoppa juurikasvu.org-keskustelupalstaa, jossa on myös hennaajille sekä hennauksesta kiinnostuneille oma palsta, ja sieltä löytyy myös keskusteluja, jossa annetaan vinkkejä värin haalistamiseen. Onhan tuota aurinkoakin vielä jäljellä :)

    • kastanjatukka
      • takaisin_punaiseen

        Hennasin tukkani satvalla ja tukka muuttui kupariksi. Kokeilin eilen Herbinan syväputsaria ja sitruunamehua päässä, ja annoin vaikuttaa 5 minuuttia. Vähän valui oranssia tukasta, joten ehkä tämä voi onnistuakin.


      • punakutrinen

        Mikä ois sitten parempi keino haalistaa punaista hennaa, jos kerta sitruuna voimistaa vain sitä punaista? Vai pitäisikö sitten ihan syväputsaria kokeilla ilman, että siihen laittaa sitruunamehua?


    • jesqqii

      Mulla oli aikoinaan hennalla värjätyt punaiset hiukset. Väri ei lähtenyt kokonaan millään pois. Pakko oli värjätä markettivärillä tummempi sävy päähän

    • Opiskelijatyttönen93

      oukhei, itse en missään tapauksessa haluaisi ruskeampaa tukkaa, tässä nyt oon kaiken maaliman kikkoja kokeillut eikä MIKÄÄN tunnu auttavan. ei edes haalista hiuksia... ;( kokeillut oon nyt sitruunamehua, c-vitamiinia, fairya, syväpuhdistavaa ja suolaa yhdessä ja erikseen. yhden blondin market värinkin olen päähäni tunkenut eikä tunnu vaikuttavan ollenkaan... :( Tietääkö joku edes jotain hyvää ha suht halpaa market värinpoistoa joka olis myös silleinsä suht helppokäyttöistä?

      • punakutrinen

        Mitä enemmän hennaa tukkaansa, niin sitä voimakkaammin se tarttuu kuin tauti. Itselläni on nyt tuo kuparihenna haalistunut, näyttää porkkanalta. Varmaan syväputsari sitruunamehun kera on auttanut. Itsehän tuon seoksen laitan pyyhekuiviin tai pesemättömiin hiuksiin, ja sitten annan vaikuttaa 10 minuuttia päässä.

        Tämähän oli ensimmäinen hennaukseni, eikä haamuihooni sovi kupari. Mitään riskiä en ala ottamaan värinpoistoilla, kestoväreillä tai vaalennusaineilla, vaikka maailmanlopulta tämä tukkani tuntuukin.


      • punakutrinen

        Vaihtoehto on sitten kasvattaa tukka tai sitten parturiin leikkuuttamaan tukkaa.


    • Anonyymi

      Henna vaalenee/haalistuu tällä seoksella: 3 % vety n. 30ml,xz hiushuudetta 1/2 pulloa,sim platiniumia 30 ml lorealin castin hoitoainetta pidin 1 h .Selvästi vaaleni ja ei vaikuttanut hiusten kuntoon.Teen huomenna toisen kerran.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1873
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1436
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1411
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      15
      1384
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1365
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1344
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1327
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1270
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1197
    Aihe