pakolaiset

työtätarvis

Miksi Sodankylä ei ota näitä pakolaisia täällä kait olisi asuntoja kouluja tyhjilään ja rivitaloja sivukylillä,toisi kai ne työpaikkojakin,pankaa harkintaan niitä tulee paljon Suomeen autettas kun on resusseja ja tilaa kaikille tulijoille.

21

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • joootasieensiksi

      Tyhmä mikä tyhmä, no otappas sinä itse asumaan vaikka kymmenen pakolaista ensin niin katsotaan jos vuoden jälkeen vielä asut omassa asunnossasi niin sitten voitais harkita, siinä olisi sinulle hommia ajan kuluksi kun kantaisit heille ruokaa ja vaatteita, ostaisit televisiot kännykät ym,t mitä he vaatisivat, koska sinullahan on siihen varaa, minulla kun ei oikein ole, mutta sitten voisit laskea muunkin kuin sen tilan missä heitä pidettäis kun rahat loppuisivat.

      • Työtätarvis

        Taijanpa ottaakin ,työtön saan kelan pienen päivärahan,en ole sossun asiakas en ole koskaan ollutkaan,mutta olen ihminen,ajatteleva en itsekäs.


      • poromiestila

        On tarkoitus että Sodankylän kunta ja Suomen valtio, kantaa heille ruokaa ja vaatteet. Siinä samalla saisi jokin työtön lappalais tyttö työtä. Hänenkin palkka tulee veronmaksajan kukkarosta, mutta kuitenkin on työ.


    • Onväärin

      Että ok-taloja jätetään sinne tänne lahoamaan, se pitäisi lailla kieltää. Toisilla ei ole asuntoa, mutta asuntoja kuitenkin on lahotettavaksi. Eriasia on tietenkin se pystyykö esim. somali hakkaamaan halkoja metrisessä hangessa ja olisihan se aikamoinen näky kun vesiämpäriä kannettaisiin päänpäällä suksilla hiihtäen. Että kuinka ne pakolaiset sitten sopeutuisivat paikalliseen ilmastoon, harvemmin tulee Siperian suunalta pakolaisia ja ne ukrainalaisetkin jäivät v. 1939 kielestä kiini lukkoon. (kiväärin).

      • pikkusormenkäsi

        Joo eihän tänne mitään todellisia pakolaisia tulekkaan, ne lapset mitä uutisissa muka kannetaan raunioissa sekä äidit jotka istuvat kärpästen sytävänä teltan laidalla myös jäävät sinne, ei heillä ole mitään mahdollisuutta päästä tänne ruokittaviksi, ne mitkä tulevat ovat terveitä nuoria miehiä sellaisia lusmuja jotka eivät ikinä ole työtä tehneet eivätkä aio tehdäkkään, ihana helppo elämä täällä vetää, maksavat kyydin ja tulevat suomalaisten elätettäviksi, suomalainen on niin ympäri puhuttu että tekee mitä herrat sanoo, nyt kun on mies hankkinut työn, asuntolainan ottanut perustanut perheen, häneltä vedetään jalat alta jotta rahat saadaan noiden elatukseen, poistetaan asuntolainan verovähennykset, lapsilisät, kodinhoitotuet, eläkeläisten asumistuet, matkakorvaukset, terveydenhoitokorvaukset, eli kaikki mitä köyhä suomalainen tarvitsee, se lyödään suomalainen kyykkyyn jotta nämä saavat kaiken haluamansa, he pärjäisivät ihan samoin kuin aiemminkin kotimaissaan, ei sieltä venäläisiä tule eikä ukrainalaisia vaan noita pahimpia rikollisia jotka keskenään tappelevat, juuri iraqin ja somalin ukkelit, ette koskaan tule heitä näkemään työntouhussa vaan kävelemässä älypuhelin korvassaan asunnon ja kaupan väliä. Venäjällä peloteltiin jotta huomio ei kiinnittyisi siihen miten tässä todella käy, ovat kuin muuraat kun yksi pääsee niin toiset seuraavat.


      • mamuthiiteen

        Totta puhut.


      • hyväluontoinen

        Kyllä Somali pystyy asumaan talossa, jos saa kodinhoitajan ja talon miehen. Siinä saisi ainakin kaksi ihmistä työtä. Somali nainen on hyvin hedelmällinen puristaa uusia kansalaisia ainakin tusinan. Heidän hoitajia tarvitaan.


    • zombio

      Se olis ihan kauheaa jos Sompiolainen sisäsiittosuus vähenisi uusien tulokkaiden myötä ja alkaisi olemaan muitakin naisia tarjolla ku nuita samoja kierrätettäviä.

      • näinsevaanonettä

        ei sieltä hyvä mies naisia tule ja jos tuleekin ovat niitä joilla on huivi kierretty päänympäri haarukasta saakka, ja ukot katsova että se pysyy kans huivin sisällä se akka, ukot kyllä saava panna suomen akkoja, suomen akathan on kuuluisia siitä että haluavat mustaa makkaraa, eikä puhdas suomalainen rotu ole mitenkään huono, on maailman parhaasta päästä, mutta kun sen sekoittaa noihin mutiaisiin menee tolkku lapsilta.
        Ainoat oikeat hyvän-näköiset ja hyväluontoiset naiset tulevat venäjältä, eikä ne tänne jää vaan menevät kotiinsa takaisin.


      • venukot

        No Venäläisiä naisia saisi kyllä sekottua vähän Suomalaiseen geeniperimään,saisi tämäkin kansakunta vähän parempaa ulkonäköä ainakin.


      • joovenäjänkanokaisia

        joo sieltä voisi minunkin mielestäni tulla, ottaisin vaikka asumaan kun asun yksin, ei nämä mitä nyt tulee ole kun joitain leuhkia jätkiä kaikki, niin ja niitä huntuakkoja, ei tiedä mitä sieltäkin paketista tarttuisi, vaikka eiväthän ne mitään tohdi edes ajatella ovat miestensä alamaisia.


      • ompi

        Sinä kyllä Zomio menit lankaan, kyllä Somali maahanmuuttajien puolesta sisä sittoisus saa jatkua. Somali miehellä voi olla jopa neljä, rääsyihin kiedottua muijaa, joita se vahtii ja tarkkailee, samoin niiden mies puoliset sukulaiset. Yleistä on että niissä maissa mennään naimisiin serkun kanssa. Muhamettilaisilla menoilla vaikkakaan se ei päde Euroopassa.


    • ympärileikattua

      Se olis varmaan mieleen kun olis kirjoitus ja lukutaidoton akka,vai mitä?Tulis oikein kova pakkastalvi,semmonen ko 1954 toivoa soppii

    • jkkxxxl

      Otetaan vain pakolaisia sodikseen jospa vähenis nuo homo ja pieruporomies jututkin.

    • MNNNNNN

      Kuumista maista tulevat tuskin tykkäisivät olla täällä.

    • urbaanimamut

      Eihän ne Sodankylään edes tulisi, se on liian kaukana kaikesta mukavasta. Onko sodankylässä tulkkeja joka helevetin mumbayn murteelle, onko riittävästi Kelan toimistoja, onko mamu terkkoja ja lääkäreitä. Olkaa iki onnellisia jos sinne ei näitä elättejä tule.

    • enontekiöläinen

      HYVÄ, Hyvä Sodankylä! Nostan hattua teille! Älkää missään nimessä ottako pakolaisia! Niitä syöttiläitä, vaan ei pidä ottaa elätettäväksi.

      • Enontekiöllä varmaan riittää se että seurustelee porojen kanssa.


    • Parastaennenkuin

      Älä älä hyvä mies puhu edes leikillään tuommosia,pitää olla nollatoleranssi niinsanottujen "pakolaisten"suhteen. Ei tänne,piste

    • Kusessaollaan

      Ja Suomen alamäki tulee jatkumaan päätyen yleiseen kaaokseen, yhteiskuntajärjestelmän sortumiseen, vahvimman lakiin, tähän menee tosin vielä muutamia vuosia, toivottavasti on kalaverkkoja varastossa sitten kun ruokaa ei enää kaupasta saa tai ei ole rahaa ostaa. Nuoret miehet ja muut vastaavat saattavat olla sodassa, on meillä ruutiukoilla silloin hyvät oltavat, kun yksin omistamme laajan lapinmaan ja sen kaikki luonnon rikkaudet. Tällä kertaa sananlasku sitä saa mitä tilaa pitää paikkaansa, vuosikymmenet on pyritty tähän ja tässä ollaan, ei kuule kenenkään puhuvan virheistä, mitä tuli tehtyä eli mitä tehtiin väärin jotta nyt ollaan tässä tilanteessa taloudellisesti, muine ongelmineen. Väärä elämäntapa suurimmalla osalla kansaa, tuhlataan, eletään yli varojen, ei oteta mitään huomioon, varsinkaan ympäristöä. On aivan oikein että alkaa tämä hullutus loppumaan. Luonto karsii ja raa"asti sitten kun karsii.

    • TekopyhiäLoisia

      Kirkon Ulkomaanapu*, Toiminnanjohtaja Antti Pentikäinen /€ 74 326,-/

      Suomen Punainen Risti*, Pääsihteeri Kristiina Kumpula /€ 98 228,-/

      Unicef Suomi*, Pääsihteeri Pentti Kotoaro /€ 99 651,-/

      *Syöpäjärjestöt*,Harri Vertio /€ 98 735,-/

      *Invalidiliitto*, Toimitusjohtaja Raimo Lindberg /€ 97 282,-/

      *Mannerheimin Lastensuojeluliitto*, Pääsihteeri Mirjam Kalland /€ 84 414,-/

      *Suomen Sotaveteraaniliitto*, Toiminnanjohtaja Markku Seppä/€ 76 698,-/

      *Pelastakaa Lapset*, Pääsihteeri Hanna Markkula-Kivisilta /€ 74 625,-/

      *Suomen Lähetysseura*, Johtaja Seppo Rissanen/€ 72 079,-/

      *Plan Suomi Säätiö*, Pääsihteeri Riitta Weiste /€ 61 548,-/

      *Suomen World Vision*, Toiminnanjohtaja Aki Temisevä /€ 57 508,-/

      *Suomen Luonnonsuojeluliitto*, Toiminnanjohtaja Eero Yrjö-Koskinen/€ 56 917,-/

      *Amnesty International*, Toiminnanjohtaja Frank Johansson/€ 50 337,-/

      *Suomen Pakolaisapu*, Toiminnanjohtaja Kim Remitz /€ 45 452,-/

      v. 2009

      On niillä hyvät palkat loisilla. Nämä jo siis vuonna 2009. Varmaan nousseet siitä ja paljon. Ei ole "pikkurahan" puutetta, ei.
      Ei ole kumma että bensa jne....maksaa.
      Loisia riittää Suomessa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      88
      1224
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1036
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      57
      753
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      720
    5. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    6. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      287
      685
    7. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      684
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      36
      628
    9. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      624
    10. Viime yönä mietin paikkoja luonnossa, missä olen kulkenut

      kävellyt ja ikävöinyt, ja ollut niin yksin. Monet kerrat. Ne palauttavat mieleeni sinut ja sen, kuinka kipeää on se kaip
      Ikävä
      57
      612
    Aihe