Pummilla Seinäjoelle

Sikstarifani

Oisko jollakin pummata kyytiä tai vinkkiä miten pääsis ilmaseksi Seinäjoelle tsiigaamaan sikstareitten matsia. Pitäs mielellään olla sellanen kyyti että voi ottaa keittoa jo koko matkan ajan. Onks Seinäjoella otteluissa A-oikeudet? Pääseeks sisään pummilla helposti? Lentääkö helposti pihalle, jos on kauheet pörinät? Sikstareitten kotipeleissä saa ainakin olla ihan perseet, ja porukka myös on.

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Rikufanclub

      MOI RIKU !

    • reilroad

      Junalla pääsee pummilla, kun meet vessaan lipun tarkastuksen ajaksi. Toinen vaihtoehto on hypätä tavarajunan kyytiin, ne kulkee pääosin öisin. Molemmissa voi ottaa keittoa, tavarajunassa ehkä on hyväkin olla hiukan lämmikettä. Seinäjoella on pyöriä aukinaisena ihan keskustan tuntumassa, joten siitä vaan kappa ekan vapaan ja kohti Nordic Nutrients areenaa. Matsiin pääsee pummilla sieltä hyppyrimäen juurelta, jos viitti hiukan kaivaa risuja pois edestä.
      Onhan siellä kaljatelttakin, mutta mitä v....a sinne vaivautumaan jos pummilla on lähdetty, niin keitto mukaan ja sinne aurinkokatsomon taakse pusikkoon astia ja käyt muka välillä aidan vieres tupakilla. Koiranputki näyttää sopivasti tupakilta, niin ei tarvi siihenkään varata rahaa.
      Toivottavasti näillä eväillä säästyy hiukan matkarahaa

    • TAFTonTOUGH

      Ja jos oikein huonoksi menee rahatilanne, niin muista ottaa juoksukaljat kaupasta. Säästää kummasti rahaa ja samalla pääset treenaamaan vartaloharhautuksia ja stop-and-go:ta, mikäli siellä on stevari tai myyjä vastassa (mikäli siis olet esim. 69ersin junnu ja hyödyt lajityyppisestä harjoituksesta. Muussa tapauksessa vain jätä kaljat siihen ja kokeile hetken päästä uudestaan).

    • sikstarifani

      Kiitti kaikille kommenteista. Mä luulen, että stadista on tulossa ryyppyjengi sinne ässjoelle. Täytyy toivoo et on hyvät kelit, jos sammuu ulkosalle. Kait siellä S-joella on hyvii puistoja mihin sammua. Joskus junnuna (aktiivipelaajauran aikana) oon yöpynyt siellä Provinssin ensiaputeltassa. Onks se teltta vielä pystyssä?

    • formerstan

      Teltta hajos 90-luvun puolivälissä, mutta siinä on nykyään joku muistomerkki entisille aktiiveille. Siinä kentän lähellä on kodittomien alkoholistien valtaama talo, sieltä vois koittaa saada yösijaa/samahenkistä seuraa.

      • aktiivinenseuraaja

        Eikös tämä alkoholistien talo ollut seinäjoen kädenojennus entisille pelaajille helpompi virkavallankin hallita näitä syrjäytyneitä entisiä oman elämänsä sankareita. onhan se kaupungin maineellekin parempi etteivät missään torilla päihdepalloa pelaile.

        ikävä kuulla niin monenkin legendaarisen pelaajan siirtyneen epäviralliselle klubitalolle. no ainakin voi hyvässä seurassa särppiä kiljua ja tärpättiä katsellessa suurelta kuvaputkitelkkarista videomateriaalia glory days ajalta silloin kun olivat vielä elämä kova koulutasolla menestyneitä.

        mutta mitä itse olen kuullut puhuttavan eivät nämä pelaajat ole uhka yhteiskunnalle

        enemmänkin velikultia


    • shampis

      Sielä jäi useammallakin mestaruusjuhlat päälle vuosituhannen vaihteesta.
      Onneksi on mestaruus

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1805
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1689
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1514
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1194
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1193
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1182
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1136
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1131
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1119
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1104
    Aihe