Kokemuksia

Kirjoita

Olen 34v mies ja olen ollut näillä nettitreffeillä reilun 1/2v ja käynyt useilla treffeillä ja jutellut ja viestitellyt usean naisen kans.
Matkaan on mahtunut todella hyviä tyyppejä ja kokemuksia sekä täydellisiä floppeja.olen ns normaalin näköinen ja en mikään kiiltokuvapoju,mut omaan hyvän kirjallisen ulosannin ja todella flirttailevan luontee.
Joten arvon miestoverit ei saa heittää kirvestä kaivoon vaan hiomaan sitä kirjoittamisen taitoa.

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • millainenprof

      "vaan hiomaan sitä kirjoittamisen taitoa."

      Profiili tekstissä vai viestissä naisille?

      Millaisia kuvia sinulla on profiilissasi ja kuinka monta?

    • Ddfgg

      Kyllä se on parempi kun häippäsee deittisivuilta kokonaan pois. Se on jo niin huono lähtököhta kun miehenä joutuu kilpailemaan muiden miesten kanssa naisen huomiosta.
      Naiset on siellä niillä niin passiivisia että joka asian joudut kysymään. Eivät kykene viestin alussa edes tervehtimään jne.

    • TreffeihinKyllästynyt

      Naisen provo! Tai sitten olet harvinaisen komea joka tuolla pinnallisuuden esikartanossa on ainoa tie treffeille. Itse olen myös 34v ja roikkunut deiteillä reilu viisi vuotta. Ainoat kontaktit naisiin on ryssähuorien massapostit. Ei riitä vaikka kirjoittaisit kun ruuneperi, laittaisit tuoreita kuvia (kun on ruma), lähestyisit heitä joiden kriteereihin sopisit ja ylipäätään jotka asuvat edes kohtalaisen lähellä. Ennen luulin että olen ihan tavis mies kuin kuka tahansa muu mutta viimeistään nettitreffit ovat opettaneet että olen kenellekään kelpaamaton ulkoisesti ruma ihminen. Luonnollisestihan rumille ihmisille naiset ei vastaa saati edes lähesty.

    • Clio2014

      Nuorilla miehillä on varmasti vientiä nettitreffipalstalla. Minä yli 50 v naisena saan pääasiassa viestejä liian nuorilta miehiltä, tai sitten papparaisilta. Ehkä olen liian nirso, mutta oman lapseni ikäisiin en halua kontakteja, enkä myöskään itseäni vanhempiin miehiin. Sopivan ikäiset ovat varattuja, hakevat jännitystä elämään tai vaimo ei anna..
      En etsi mitään komeaa, varakasta adonista vaan tavallista rehellistä suomalaista miestä. Tätä etsintää on nyt jatkunut 1,5 vuotta, eikä yhtään kunnon suhdetta ole tänä aikana muodostunut. Olen ihan normaalinäköinen, jopa ikäistäni nuorekkaampi ja normaalimitoissa, joten jossain mättää..

    • mister.49

      Se vain kun on tosiasia clio että yli 50naisella ei ole enää kysyntää niinkuin oli ehken nuorempana jollet ole sattunut huomaamaan sitä kun se on markkinatalouslaki siinäkin puree...vaikka kuinka kirjoitat ettei oman lastesi ikäisiltä mutta et etenkään PAPPARAISILTA eli ikäkriteerisi on profiilissas -10 ja maksmissaan omasn iän päälle 2 ja näitä profiileja naisilta löytyy etenkin ikäisiltäsi ja kun tuo villitys alkaa monesti 40naisilla ja se on merkki minulle ja muillekkin että on seksinhakuilmoitus että siitä ikäkriteereistä voi vetää omat johtopäätökset ia toimia sen mukaisesti.
      Itsellenkin on moni 50nainen ottanut yhteyttäkin ja ihmeellisesti ovat kaikki niin "nuorekkaita" eikä ikäisiään...mutta jos totuus on toinen ja olisi peiliin katsomisen paikka
      Näitä kuule riittää pilvinpimein "Olen ihan normaalinäköinen, jopa ikäistäni nuorekkaampi ja normaalimitoissa" poikkeuksena tuo normaalinnäköinen kun itsestä kyllä monesti luullaan liikoja ja kun ei sitä omaa vanhenemistaan hyväksy ja näe mutta toisista sen kyllä tälläinen näkee....kun käyttäydytään kuin paremmannäköinen että tasoa ja rimaa voidaan pitää yllä kun sen naisen iänkuitenkin näkee nopeasti kaulasta ja käsistä kun vaatteet on pällää vielä.
      Itsekkin haen -5 ikäistä naista ja kun jo vuorotyökin on tehnyt tepposensa ja hyväksyn sen ja lukuisten treffienkin (kuvat annettu) ja hyvät oli jutut ennen treffejä kun kuitenkin niin ulkonäkökeskeisesti mennään nettimaailmassa pakkeja saaden niin poistin profiilini mutta nämä samaiset treffaamani naiset vieläkin vuosia sen jälkeen ovat aktiivisine profiileineen etsien sitä unelmiensa prinssiä?!
      Kirjoitin rakentavasti enkä millään katkeruudella vaikka pieni piikki onkin että josko olisi korjaamisen paikka mutta naisten logiikalla mitään ei ole ja kaikki on hyväksyttävää omien näkökohtiensa perusteella.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      243
      2101
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      80
      1817
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      70
      1523
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      107
      1225
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      63
      1150
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1105
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1056
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      9
      1025
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      960
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      891
    Aihe