Voiko tää toimia?

Jkdlgkgkdkfngkf

Noin kolme vuotta sitten tapasin eksäni ensimmäistä kertaa ja päädyttiin yhteen lyhyen ajan jälkeen. Ei kyllä kauaakaan ehditty seurustella kunnes mun piti muuttaa opintojeni perässä toiselle paikkakunnalle aika kauas entisestä kotikaupungistani (välimatkaa oli 250km), se oli eksäni tiedossa alusta alkaen mutta säädettiin ja rakastuttiin silti.
En ollut tuntenut kenenkään kaa samanlaista intohimoa kuin mun eksäni kanssa ja häntä voin sanoa mun "ensirakkaudeksi" vaikka olinkin seurustellut muutaman muun kanssa ennen häntä.
Erottiin sitten ihan väleissä kun eksä totes ettei kestäis nähä niin harvoin. Harrastettiin seksiä muutaman kerran eronkin jälkeen mutta se jäi sit siihen.
Tää löys uuden muijan (tai no tähän mennessä sillä on ollut kaks mun jälkeen mut kummatkin päätty eroon) ja mä vähän ajan päästä uuden jätkän, ja sitten toisen kanssa jotka mullakin päätty eroon. Kaipasin silti mun eksää mutta kyllä se sit ajan kanssa unohtu, vaikka aina välillä palailikin mun mieleen.
Erosin sitten edellisestä eksästäni noin puol vuotta sitten ja tähän päivään asti oon sinkkuna ollut.
Meillä on eksän kanssa muutamia yhteisiä kavereita joten menin tässä sit yhen kaverini bileisiin sille paikkakunnalle missä eksäni asui.
Ja mun mielessä ei ollutkaan että eksäni olis ollut siellä, en tiennyt yhtään sen tän hetkisestä tilanteesta koska en ollu jutellu sille tai kuullu siitä 2,5 vuoteen.
No siellähän se sitten oli enkä aluks ees tunnistanu häntä samaks tyypiks mut sit ku tajusin sen niin sit se oli menoo... Päädyin sit viettään sen kaa iltaa, juotiin ja puhuttiin aamu neljään asti kaikesta mitä kahen ja puolen vuoden aikana oli tapahtunu. Ei pussattu tai halailtu, pientä flirttiä oli ilmassa mut tää mun eksä oli muuttunu ihan hurjasti.
Nyt tuntuu että oon yhtä ihastunu ku sillon kolme vuotta sitten, ellen enemmänki. Vaihettiin numeroita ja ollaan juteltu jo muutamia kertoja ja tää kuulemma haluis nähä taas täs jossai vaihees.

Oon niin innoissani. Tuntuu ihan teiniltä taas... :D Voiko teidän mielestä sellanen suhde toimia jossa palataan eksän kanssa yhteen, jossa eron suhde oli tosiaan tuo välimatka eikä mikää sellane "oikee asia"? Ja voiko sellanen ihminen joka ei ennen kaukosuhteita sietäny olla muuttanu ajatteluaan siitä nyt kun ollaan kasvettu jne?

1

84

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • AinaVääräNainen

      En halua vaikuttaa katkeralta, mutta itse etenisin varovasti.

      Mulle kävi niin, että haksahdin eksääni ja vanhat tunteet roihahti. Ehdittiin olla muutama viikko, mulla todettiin masennus (en ole vieläkään päässyt psykiatriselle sairaanhoitajalle juttelee, lääkärissä käynyt mutta ei lääkkeitä) ja riideltiin siitä. Riita selvitettiin, mutta mä en ole halunnu nähdä koko ihmistä, en pidä yhteyttä enää. Haluan selvittää mun pään ensin, mutta eipä sille kelvannu... Nyt koko juttu on sekava, ja mä haluan vaan luovuttaa. Se on aivan samanlainen kuin ennen eroa. Kamala huuto vaan joka asiasta, ja hävettää myöntää että mä menen vain lukkoon. En pysty vastaamaan mihinkään vakavaan. En usko, että rakastan sitä mutta se kyllä mua. Se juttu ei tule toimimaan, mä tiedän.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5015
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3167
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1817
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1780
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1635
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1501
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1266
    8. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1257
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1247
    10. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1235
    Aihe