Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Naisten Tinder-profiilit samanlaisia kaikki

ddde3

Miesten Tinder-käyttäytymisestä on varmasti jo keskusteltu täällä, mutta laitanpa miehenä tänne pari huomiota 25-35-vuotiaista naisista puolestaan, kun on kuitenkin tullut selattua läpi varmaan jo pari tuhatta profiilia:

Tyypillisessä profiilissa on nainen, joka on kaunis (mutta tämä ei tietenkään vielä aiheuta mitään sen ihmeellisempää reaktiota, koska suurin osa Tinderin naisista ovat kasvoiltaan kauniit), hän tykkää matkustelusta (no se on toki plussaa), hänellä on koira (plussaa ainoastaan niille miehille jotka itse tykkäävät koirista. Jotenkin tuntuu siltä, että koirat ovat suositumpia naisten keskuudessa kuin miesten), hän käy salilla ahkerasti, tai ainakin hänellä on kuva itsestään salilla, ja hänellä on myös kuva itsestään joko bikineissä tai hyvin lyhkäsessä kesähameessa/shortseissa (tämä on selvä miinus, kuka mies muka tykkäisi siitä että kun kävellään ulkona niin hänen naisystävällään on todella paljastava ja muiden miesten huomioita keräävä asu), ja sitten vielä se, että naisten profiilit yleensä suorastaan huutavat lausetta "im sexy and i know it".

Se on huono asia sen takia, että niillä naisilla, jotka kuvittelevat/tietävät olevansa todella seksikkäitä, on tietenkin myös korkeimmat vaatimukset miesten suhteen, ja heille ei kuka tahansa kelpaa. Vaikka olenkin mielestäni ihan suht hyvännäköinen mies ja suht OK kroppa jne, niin en todellakaan viitsi edes yrittää mitään "im sexy and i know it"-naisia, vaan etsin Tinderistä naisia jotka olisivat ihan tavallisen näköisiä, mukavan oloisia ja mahdollisimman paljon samoja kiinnostuksen kohteita.

Moni naisista ei kirjoita profiiliinsa mitään esittelytekstiäkään, vaan luulee ilmeisesti, että se riittää kun näyttää kuvillaan, että on kaunis/seksikäs. Kai sellaisella profiililla saa yhteydenottoja niiltä, jotka hakevat seksiseuraa, mutta tositarkoituksella Tinderissä olevat miehet eivät sellaisia profiileja noteeraa, koska ne ovat vain sitä laajaa harmaata massaa.

Ja joillakin naisilla saattaa olla tekstiä profiilissaan, mutta siinä hän ei kerro oikeasti mitään itsestään, vaan hän kertoo ainoastaan minkälaiset miehet saavat ottaa yhteyttä ja minkälaisten ei pidä vaivautua. Tällaiset naiset ilmeisesti ovat sitä mieltä, että heidän kuvansa riittävät jo näyttämään että he ovat loistava saalis, eli enempää ei tarvitse kertoa, vaan ainoa olennainen on se, että onko mies tarpeeksi hyvä, jotta hän vaivautuu kirjoittelemaan miehen kanssa.



Eli tämän kirjoitukseni pointti oli lähinnä se, että jos tunnistat itsesi edellämainituista profiileista, eikä ole löytynyt sitä herra oikeaa, niin ehkä kannattaa silloin miettiä pientä profiilin muokkausta.

Ei mulla muuta. Hyvää päivänjatkoa ja peukkua alas vaan tälle kirjoitukselle, jos siltä tuntuu.

0

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Millä voin

        Hyvittää kaiken?
        Ikävä
        69
        2227
      2. Jotain puuttuu

        Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
        Ikävä
        101
        2063
      3. Haluan sut

        Haluatko sinä vielä mut?
        Ikävä
        78
        1668
      4. Hei A, osaatko

        sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
        Ikävä
        41
        1490
      5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

        Ei tästä mitään tule koskaan.
        Ikävä
        78
        1486
      6. Ampuminen Iisalmessa

        Älytöntä on tämä maailman meno.
        Iisalmi
        10
        1377
      7. Pohjola kadulla paukuteltu

        Iltasanomissa juttua.
        Iisalmi
        31
        1354
      8. 52
        1248
      9. Synnittömänä syntyminen

        Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
        Helluntailaisuus
        62
        1190
      10. Mitä tämä tarkoittaa,

        että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
        Ikävä
        28
        1179
      Aihe