Sinkkunaisten kannattaisi tulla edes vähän vastaan

Nuo leikkimieliset viestiketjut siitä, mitä vastakkainen sukupuoli voisi tehdä ATM:n/ATN:n hyväksi, ovat pullollaan sinkkunaisten katkeraa kitinää. Miksi naiset pruukaavat kietoutua omien synkkien ajatustensa ympärille kuin omaa häntäänsä pureva kyykäärme? Onko läheisyyden puute heille oikeasti noin vaikeaa? Yksinäisyydestä tulee itseään pitkittävä, jos se saa ihmisen sihisemään ja sähisemään jokaiselle ohikulkijalle, joka kehtaa hymyillä kohti. Sinkkunaisten tulisi avautua vähän kerältään ja antaa hymyn tarttua! :-)

41

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • öälkojiuytrt

      Hei oikeesti, tällä palstalla on niin oksettavia miehiä että ei todella edes leikillään kiinnosta flirttailla. Hyi saatana!

      • pointtttt

        Oon samaa mieltä....


      • huokaus-

        Valitettavasti juuri näin on asian laita :(


      • Naisasialooseri1

        Olen paljon mielummin oksettava kuin huomaamaton.


    • Ikis__M

      Kuten noista vastauksista huomaat täällä palstalla(kin) monet naiset on niin tunnesykkyrämykkyröityneet menneen elämän jännäpanojen huonon kohtelun vuoksi niin ettei ne oikein osaa rentoutua, helpompi on vihata ja pilkata. Onneksi ei ihan kaikki naiset täälläkään ole ihan mykkyröityneet kuitenkaan, jopa Helkaltakin joskus irtoaa ihan huumorilla kun on päästänyt jännämiehensä availemaan pahimpia solmuja.

      • Tarkoititko

        Kuten noista vastauksista huomaat täällä palstalla(kin) monet miehet on niin tunnesykkyrämykkyröityneet menneen elämän jännäjennojen huonon kohtelun vuoksi niin ettei ne oikein osaa rentoutua, helpompi on vihata ja pilkata. Onneksi ei ihan kaikki miehet täälläkään ole ihan mykkyröityneet kuitenkaan, jopa DarkFeariltakin joskus irtoaa ihan huumorilla kun on päästänyt finansa availemaan pahimpia solmuja.


      • vanhanliitonperinne

        Ikis__M
        Paraskin sanoja. Et kuitenkaan pahin, mutt olet niin usein äänessä et sinut kyllä huomataan. Hieman voisit loiventaa kantojas kuten myös ex----PUAkin.
        NAL on jo töyräällä kompatessaan-> teitä. Käsittääkseni saman liiton miehiä kun olette, niin pitäkää jonkinlaista huolta toisistanne!

        https://www.youtube.com/watch?v=ciVdxFOTtAU


      • 161

        No sinun naistenhaukkumiselle eivät tämän palstan naisten viestit vielä vertoja vedä.


    • hmmmmmmmm

      Kävin sen sukkaketjun läpi, enkä kyllä nähnyt siellä juurikaan "sinkkunaisten katkeraa kitinää". Toista ketjua en ehdi, etten myöhästy töistä, mutta eiliseltä jäi mieleen se ensimmäinen mieskommentti, jossa uhattiin heti lyödä turpaan atn:ää.

    • tulkaahan-vastaan

      Huomio sinkkunaiset, tulkaa vastaan, kääntäkää se toinenkin poski. Olette joka tapauksessa hypergamisia kurpahtaneita huoria, panorinkelöitäviä lutkia ilman ihmisarvoa, vaikka olisitte alle 20-vuotiaita neitsyitä.

      Kauan, hyvin kauan sitten teidät kaikki on tuomittu ja kaikki palstakliseet osuvat juuri teihin kaikkiin, sillä palstan "äänihaitarit" on aina käyttänyt kirjoituksissaan muotoa kaikki.

      Koska te kaikki olette, mikäli ette muista mitä, lukekaa palstaa uudelleen ja tulkaa vastaan, hymyilkää ja antautukaa niille jotka teitä kaikkia vastaan rikkoo. He eivät tule vastaan, eivätkä he pidä teitä ihmisinä, eikä teillä ole mitään arvoa, mutta kyllähän te mielellään tulette vastaan, avoimin ja läminnhenkisin mielin. Vaikka teidän kasvoihinne syljetään, teidät lyödään maahan, te nousutte ja tulette hymyillen vastaan.

      • PahaAkka

        Niin repesin tälle : D


      • 128
        PahaAkka kirjoitti:

        Niin repesin tälle : D

        Niin minäkin! Vaikka vakavasti ottaen, tuo on ihan oikeasti sitä mitä näiden palstajannujen päässä liikkuu.


    • Kilttiatm

      Valitettavasti naiset ei halua rakastaa meitä kunnollisia miehiä.

      • kintutristissä

        Ja miehet juoksee helposti jakavien lorttojen perässä, eikä edes huomaa meitä kunnollisia naisia.


    • Eikiitosmiehiä

      Just. No, jos mulle tulee vahingossa sellainen olo, että olisipa kiva jos tässä olis joku mies elämää jakamassa, niin riittää, että luen palstaa vähän aikaa. Tästä tulee hyvä muistutus suomalaisen miehen kusipäisyydestä ja naisvihasta. Sen jälkeen olen taas tyytyväinen sinkku ja sellaisena pysyn.

      • Tämä palsta ei onneksi kerro yhtään mitään suomalaisista miehistä. Tuolla palstan ulkopuolella on ihania miehiä <3


      • ätminki
        helka kirjoitti:

        Tämä palsta ei onneksi kerro yhtään mitään suomalaisista miehistä. Tuolla palstan ulkopuolella on ihania miehiä <3

        Ihania jännämiehiä joita naiset rakastaa.


      • Kilttiatm

        No sepäs se kun naisten mielestä kusipäisiä miehiä on miehet jotka ei miellytä ulkonäöllisesti naisia joten naiset pitää niitä kusipäisinä. Jännämiehet kyllä kelpaa heti.


      • 1312
        Kilttiatm kirjoitti:

        No sepäs se kun naisten mielestä kusipäisiä miehiä on miehet jotka ei miellytä ulkonäöllisesti naisia joten naiset pitää niitä kusipäisinä. Jännämiehet kyllä kelpaa heti.

        Tämän palstan jannujen ulkonäköä meistä kukaan ei tiedä, joten sillä perusteella emme voi heitä inhota. Heidän kirjoitustensa kautta näemme heidän sydämeensä, ja sieltä pulppuaa sellaista törkyä että kuvottaa. Sisäisesti niin rumien henkilöiden kanssa meistä tuskin kukaan haluaa olla missään tekemisissä.


      • Naisasialooseri1
        helka kirjoitti:

        Tämä palsta ei onneksi kerro yhtään mitään suomalaisista miehistä. Tuolla palstan ulkopuolella on ihania miehiä <3

        Minä olen ihana mies, kysy vaikka kamunaisiltani


    • mieseikäpoikaenää

      Minusta näissä keskusteluissa miehet kitisevät ilkeämielisten kommettien takaa epäsuorasti. Siinä ei ole minusta mitään miehekästä. Häpeän teidän puolestanne.

    • elluhallo

      Hc-ätmel.
      Sulla edelleen kauniit (ja viisaat)SILMÄT.

    • sncdjnscjdsnc

      Eipä sitä sinkkunaisten katkeruutta juuri palstalla näy. Miehet täällä keskenään valittaa. Naiset on jossain "parempi yksin kuin huonossa suhteessa" -meiningeissä.

      • 1813

        Saman huomion olen tehnyt.


      • Naiset ovat aina mielummin yksin, jos eivät saa tasoaan parempaa miestä. Sitä kutsutaan nimellä hypergamia. Huono suhde tarkoittaa naiselle samaa kuin tasa-arvoinen suhde.


      • 1520
        super-atm kirjoitti:

        Naiset ovat aina mielummin yksin, jos eivät saa tasoaan parempaa miestä. Sitä kutsutaan nimellä hypergamia. Huono suhde tarkoittaa naiselle samaa kuin tasa-arvoinen suhde.

        Sanoo "mies" jolla ei ole minkäänlaisia kontakteja naisiin, mutta kuvittelee silti olevansa joku naisten sielunelämän asiantuntija :D


      • opettelekeskustelemaan
        1520 kirjoitti:

        Sanoo "mies" jolla ei ole minkäänlaisia kontakteja naisiin, mutta kuvittelee silti olevansa joku naisten sielunelämän asiantuntija :D

        Tätä olen jo ihmetellyt pidempään. Mikset sinäkin voisi vastata/puolustaa tuohon alkuperäiseen väitteeseen vaan aina alkaa tämä "mitä sinäkin muka naisista tiedät" - jankutus. Vaihda jo levyä.


      • 1520 kirjoitti:

        Sanoo "mies" jolla ei ole minkäänlaisia kontakteja naisiin, mutta kuvittelee silti olevansa joku naisten sielunelämän asiantuntija :D

        Shaming language ja henkilöhyökkäys. Lue edellinen kommentti ja opettele keskustelemaan.


      • Ex-------PUA

        Jep, taas on nähnyt kaksi asiaa:
        1. mies oli oikeassa ja sekös vituttaa
        2. ämmä on tyhmä ja lapsellinen (kts. edellinen syy)


    • Katkeratsykkyrät

      Tälle palstalle on pesiytynyt joukko katkeria naisia vihaavia pojannassikoita jotka eivät ymmärrä hyvän päälle mitään :(

    • ei-negaukselle

      Mitä negatiivisempia viestejä kirjoittelee, sitä enemmän negatiivisuutta levittää ympärilleen ja se vaikuttaa myös omaa mielialaan.

      Kun kirjoittaa jatkuvasti jotain "hyi yök teitä, olette saat*anan oksettavia" -viestejä, niin se kertoo kyllä jotain ihmisestä itsestäänkin. Samaa pätee noihin jotka kirjoittelevat jatkuvasti jotain väkivaltauhkailuitaan. Tulee mieleen sellainen hyvin negatiivinen, vähän väliä jonkun raivonpuuskassa loukkauksia sylkevä tyyppi. Eipä sellaisen ihmisen kanssa moni viihdy, oli kyse sitten naisesta tai miehestä. Stressihormonit sitä paitsi tekevät ihmisestä epämiellyttävän näköisenkin.

    • Ex----PUA

      Hyvä huomio.

      Mutta femakkojahan täällä suurin osa on:
      - Suurin rikos on tehdä jotain miehen eteen
      - Ja/tai olla aloitteellinen
      - Ja/tai naisellinen
      - Ja/tai tasa-arvoa kannattava
      - Tai muuten ei-tunnevammainen

      Tähän kun lisätään yleinen ATN-taso sekä kurpparaivokilahdukset heti kun joku arvostelee hypergamiaa tai muistuttaa naisten iän pudottamasta ma:sta, voidaan todeta että naisen lempiloru päteekin heihin itseensä, hieman sovelletussa muodossaan: jos oot tuollainen niin ei ihme ettet saa miestä.

      • "jos oot tuollainen niin ei ihme ettet saa miestä."

        Eli silloin ei ole Mies :)

        Vähänkin kun arvostelee naisten huonoa käytöstä ja kertoo elämän tosiasioita, niin naiset alkaa valittamaan ja raivoamaan.


    • Ja eiköhän tämäkin keskustelu täyttynyt miesten haukkumisesta. Moni palstan sinkkunainen on kuin kerälle käpertynyt siili, joka äyskii "en minä ole piikikäs!" :-/

      • 158

        Ansaitseeko tämän palstan "miehet" jotain muuta kuin haukkumista? Noissa viesteissähän ei haukuttu miehiä yleensä, vaan näitä palstan naisvihaajia.


      • Ex-------PUA
        158 kirjoitti:

        Ansaitseeko tämän palstan "miehet" jotain muuta kuin haukkumista? Noissa viesteissähän ei haukuttu miehiä yleensä, vaan näitä palstan naisvihaajia.

        Tämäkin ketju todistaa, että sitä saa mitä tilaa.

        Kurpparaivo ei houkuta rakkautta, aivan kuten hunaja toimii paremmin kuin etikka.


    • atännä

      No mutku tuolla oikeassa elämässä on niin kivoja miehiä, ettei täällä aina ehdi ätmejä tökkimään koloistaan. Tänäänkin tapasin niin miellyttävän ennestään tutun miehen, että sillä latauksella menen pitkän aikaa hyvillä fiiliksillä. :)

    • flowersreally

      Onneksi aloittaja (kuten jokainen kirjoittaja) on vapaa tuomaan iloa ja valoa pimeyden keskelle.

      • Emittoin säteilyä laajalla spektrillä. :3


      • flowersreally
        HC-ätmel kirjoitti:

        Emittoin säteilyä laajalla spektrillä. :3

        Poks, sanoo säteilymittari?

        (aika huono vitsi, jopa minulta)


    • mythbuster

      Tuntuu että useimmat naiset eivät ole vielä oikein ymmärtäneet että heilläkin on jokin rooli miehen ja naisen välisissä suhteissa tai niiden puutteessa. He odottavat jotain ja katkeroituvat jos sitä ei tapahdu. He ajautuvat jonnekin ja katkeroituvat jos se ei ollutkaan oikea suunta.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      63
      2819
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      386
      2690
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      96
      2210
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      66
      1876
    5. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      74
      1855
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1793
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1784
    8. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      143
      1718
    9. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1603
    10. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      6
      1502
    Aihe