Kemi fb-ryhmä

On menny suvaitsemattomaksi kyseinen ennen niin oloinen ja hauskoja kuvia vilisevä keskusteluryhmä.
Sinne tullu joku uusi huishapeli joka tekee uusia sääntöjä ja määrää miten on keskusteltava. Sitten blokkaa ryhmästä kaikki niskottelevat, varsinki ne joilla on mielipide pakolaisista ja maahanmuuttajista.
Toinen ylläpitäjä yrittää sekaa postailla vanhoja (uusia) kuvia kaupungista, kun ei osaa mitään puhuakkaan.
Kovin on menny poliittiseksi, kun ei saa mielipidettään sanoa varsinkaan jollei se ole ylläpitäjän mukainen. Aivan kuten hesari ja iltalehtikin joissa ei enää saa kommentoida. YLE:n linja tulee vallitsemaan valtamediassa ja kansa elää pimeydessä. Tottahan se onkin, eihän täällä kohta valkoista näekkään.
No eivätköhän parin vuoden kuluttua huomaa, kun ei enää saa palstalla kirkon eikä muutakaan kultturitaloa esittävää kuvaa julkaista? Voipi olla ettei silloin Kemissä ole kuin pieni maanalainen armeija joka yrittää taistella pimenevän kaupunkinsa kunniasta.
Harmittaa vaan kun meni ryhmä tuollaisen ylläpitäjän vuoksi pilalle. mullakin jäi kymmeniä hienoja kaupunki ja merihaisemakuvia julkaisematta.

68

2793

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mamuttaa

      Kivoja kuvia? Kirkkoko kiva.

    • Eiväkisin

      Kun ainoastaan samanmieliset keskustelevat omassa kuplassaan kaikesta kivasta toisiaan kehuen niin ei se mitään kehitystä edistä.
      Kun eriävät mielipiteet suljetaan ulos niin mitä se kertookaan noista sulkijoista?

      • Kirveelle_töitä

        Niinpä niin. Kyllä se uusi ylläpitäjä näyttää tekevän palstasta (Kemi-fb) ihan itsensä näköisen ja kokoisen. Omaa linjaansa kanattava henkilö joka kulkee laput silmillään, eikä sivuilleen näe.
        Ryhmän nimikin pitäisi vaihtaa Kemin maahanmuutto-ryhmäksi.
        Kaikkein eniten häntä kannattavat jo vuosia ulkomailla asuneet ihmiset jotka ei tiedä miltä täällä oikeasti näyttää ja tuntuu.
        Varmaan joku vois kuvia heille ottaa ja ryhmässä julkaista, mutta poissulkemisen uhalla sitä ei uskalleta ja muutenkin kuva poistettaisiin.
        Kaiken lisäksi yllyttää muita kukkahattuja tekemään ilmoituksia muista kirjoittajista jotka vähänkään rikkoo näitä uusia "sääntöjä".
        Kutokoon sukkansa.


      • HeiHuIinaa

        Nyt siellä meno äityny jo niin hurjaksi, et poistetaan kaikki viestit mitkä vähänkään liittyy pakolaisiin, tai maahanmuuttajiin.
        Näyttäs olevan ettei Tornio-Haaparanta linja-auto asemaakaan saa liiemmin mainita, ettei se vaan liittyisi rajan takaa tuleviin turvapaikan hakijoihin?
        Vittu mitä kukkahattuja!


      • NAURUAAAAA

      • sananvapaus

        Pieni maanalainen armeija taistelee kuolemaan asti ja jättää viimeisen hätäviestin avaruuteen. Olen pohtinut josko jokin taho haluaa asuttaa esim. Syyrian omilla kansalaisillaan ja tyhjentää alkuperäisen väestön Eurooppaan.


      • Suvaitsenko_enään

        Taas se keksii lisää omia sääntöjä? Kielsi kaiken kirjoittelun maahanmuutosta, vaikka heidän omissa säännöissä sanotaan näin.
        "Mamu keskustelut ovat sallittuja tässä ryhmässä. Asiallisuus täytyy säilyttää keskusteluissa."
        Varsinaisen ahdasmielinen täti vaikuttaa olevan. Lokkimieskin sanoutui irti yp:n hommaista, tais tulla kritiikkiä omilta?


      • KemiVapaaSana-ryhmä

        Varsinaista SUVAITSEVAISUUTTA suvaitseviksi itseään nimittäviltä. Eivät vain suvaitse eri mieltä olevia. Lapsellista.
        Proletariaatin diktatuuri on syntynyt jälleen.
        Ylläpitäjä sai 25 puoltoääntä 120 ylläpitäjää vaihtamaan vaatineen ääntä vastaan. Sitten alkoi puhdistus. Kuin Stalinin Neuvostoliitossa.
        Pitäkää tunkkinne.


      • VieläOnVirtaa

        Nyt siellä vallitsee Brežneviniläinen pysähtyneisyyden aika kaikkine yli viisikymmentä vuotta vanhoine kuvineen.
        Harmaata on.


      • Eriävä_mielipide

        Pakkoko niitä FB:n viestejä on lukea. Parempi olisi perustaa uusi Kemi-ryhmä, jossa voi ilmaista eriäviäkin mielipiteitä.


    • Niin.päniin

      Nimenkin voisivat vaihtaa. Kemin-kukkahatut olisi todenperäisempi.

      • Suomalainenheteromiäs

        Ja se toinen Kemin skinit, niin ei mee kenelläkään sekaisin!


      • Kaikki_on_avoimia

        Et näköjään tiedä kuinka monta Kemi-ryhmää siellä on?


    • Tämä.tässä

      Vielä vapaat mielipidepalstat: helsinginuutiset.fi, suomenuutiset.fi,, mv.fi, ts.fi

      • Elä_unohda

        tätä avointa Suomi24.fi


    • prsuuuuuu

      Menee sinne rasisti persu ryhmään siellä pilkataan iha kympillä . Siellä on koti kaikille samanmielisille . Saasanoa kemi

      • SariHurtig

        Olen kyseisen ryhmän perustaja ja ylläpitäjä. Sen lisäksi että kirjoitustaidoissasi on selviä, hyvin huolestuttavia virheitä, kysyisinkin että millä perustelet väitteesi persuista ja rasisteista. Esim. itse en ole kumpaakaan, satun vain uskomaan siihen että asioista on puhuttava avoimesti,vaikeneminen ei mitään muuta.


      • Ei-rasisti

        Ai mitä virheitä tuossa oli? Uusia sääntöjä, blokkausta, säästetään kommentit, jotka samaa mieltä ylläpitäjän kanssa, ulkopaikkakunnalla asuvien mielipiteet säästyvät (jotka eivät siis näe tilannetta paikan päällä)... Virheitä en nähnyt kuin yhden kirjoitusvirheen, tai oliko sekään virhe tässä tehtaiden, toisinaan haisevienkin, kaupungissa.


      • Jdkfkdhshjdjs
        SariHurtig kirjoitti:

        Olen kyseisen ryhmän perustaja ja ylläpitäjä. Sen lisäksi että kirjoitustaidoissasi on selviä, hyvin huolestuttavia virheitä, kysyisinkin että millä perustelet väitteesi persuista ja rasisteista. Esim. itse en ole kumpaakaan, satun vain uskomaan siihen että asioista on puhuttava avoimesti,vaikeneminen ei mitään muuta.

        Onpa avoin tämä suljettu ryhmä? :-)


      • Karihaara

        Ai mitä virheitä? Uusia sääntöjä, blokkausta, ylläpitäjän kanssa yhtenäiset mielipiteet sallittuja, ulkopaikkakunnilla (jopa ulkomailla) asuvien kommentit hyväksyttäviä, vaikka eivät tiedä todellisesta tilanteesta mitään... En näe tekstissä muita kuin yhden kirjoitusvirheen, josko sekään virhe tässä toisinaan haisevassakin kaupungissa.


      • SariHurtig
        Jdkfkdhshjdjs kirjoitti:

        Onpa avoin tämä suljettu ryhmä? :-)

        Millä tavalla suljetun ryhmän pitäisi olla avoin? Älä haaskaa aikaasi miettimällä Facebook-ryhmiä joihin et kuulu, mene vaikka lenkille.


      • Jdkfkdhshjdjs
        SariHurtig kirjoitti:

        Millä tavalla suljetun ryhmän pitäisi olla avoin? Älä haaskaa aikaasi miettimällä Facebook-ryhmiä joihin et kuulu, mene vaikka lenkille.

        Ei kovin avointa keskustelua koska ryhmä on suljettu. Ei se niin vaikea pitäis olla tajuta. Pinnistä niin huomaat. Ja mistä tiedät kuulunko ko. ryhmään? Ehkä kuulun, ehkä en, so not.


    • äitivaan

      Lokki ja kirkko. Jep. Jep.

    • 1917

      Totta se on että ylläpitäjä pyrkii tekemään sivusta omansa näköisen. Lisäksi siellä pyörii muutama omassa kuplassaan kasvanut kukkahattu jotka fanittavat oisiaan.

      • KemiSaaSanoa

        Eivätkä voi poistaa näitä kommentteja. Mahtaa vituttaa. :D


    • Ällitälli

      Oisko kyse siitä, että joku ilmoittaa omana mielipiteenään ihan myönteisen kannan pakolaisasiaan, reippaasti ja faktoja käyttäen. Sitähän ei suvaita.

      • uuuu

        Ei olis kyse siitä.


      • Suominousuun

        Eihän tässä ole mitään tolkkua, otetaan lainaa jotta voidaan hyysätä mamuja. Jos ei oteta lainaa niin ne rahat tulevat suomalaisten selkärangasta.

        Tilanne voisi olla eri, jos nämä olisivat esimerkiksi aasialaisia, ne tekevät töitä. Vaikkakin suomen valtio haluaa nekin pilata.

        Tämä hyvinvointivaltion on perustettu suomalaisille ei niille kaikille muille joilla on huonompi tulotaso.

        Mihähän määrä tässä hyysäämisessä riittää, jos tämä on niin hyvä homma niin eiköhän niitä kannata ottaa alkuun 50 miljoonaa. Saadaan SuOmi kunnolla nousuun.


    • Samaa mieltä, ennen kemi-sivulla sai keskustella ja väitellä kaikesta, nyt kukkahattu sensuroi kaiken mikä ei ole hänen vihervasemmistolaisen ideologiansa mukaista.

    • Ällitälli

      No minä sanouduin irti tästä ryhmästä joka oli aivan mahdoton ^hiekkalaatikko^ leikki. Ei mitään järkeä. Keskustelusta ei tietoakaan.

    • Kirkkovene

      Hahahahahaa!!!

      Äärifundamentalistipersurasistit on heitetty pihalle ryhmästä!!!!

      • elämäntäyttymys

        Juu, niillä alkaa heti kova ruikutus, jos eivät pääse linkittämään sitä MV-lehden potaskaa jokaiselle foorumille.
        On se niitten elämä yhtä tuskaa vaan. Pakko tuon ainaisen mamu-lässytyksen on olla jonkinlaista pakoa oman elämän vaikeuksista, se on ryssitty, niin katkerana mölistään tuota yhtä ja samaa.


    • j.luise

      Ongelman juuri juontaa vain siihen, kun ihmiset eivät osaa keskustella internetissä.

      Kaikesta huudellaan mustavalkoisesti äärikommentteja, joita henkilö itse ei uskaltaisi sanoa kadulla vastaan tullessaan ääneen - ainakaan selvinpäin - ja suoranaisesti pelkää aiheen vastapuolta, luullen heitä typeriksi vaikka itse sitä olevat! Lisäksi sinne on tosiaan joku femakko natsi valittu "moderaattoriksi", anteeksi, yksinvaltiaaksi. Jotta moderointi toimisi oikein, pitäisi valita suuri ryhmä moderaattoreita, jotka keskenään keskustelisivat moderoinnin kohteista. Minulla on kolmen vuoden kokemus suuren julkisen foorumin moderointityöstä, joten tiedän mistä puhun. En enää lähtisi niihin hommiin, paitsi toki jos korvauksesta sovitaan...

    • kusipöäää

      Valta mennee päähän,,,

    • huVITTUnutSEURAaja

      Kuulin mielenkiintoisen seikan ko.moderaattorin toiminnasta. Oli ilmeisesti yrittänyt anastaa virkavallan tehtäviä itselleen vaatimalla jotakuta henkilöä todistamaan henkilöllisyytensä henkilöpapereilla ettei ole trolli. Onko se laillista? Mielenkiintoista ellei, eikös se silloin ole rikos?

    • banomies

      panisin

    • ryhmän.vaihtoon
    • Suvakki92

      Rasisti persut itkee kun ei saa enää MV-linkkejä jakaa. No onneksi heillä on oma saa sanoa porukka jossa saa olla vain yhtä mieltä..

      • Tarkoitit_varmaankin

        sitä teidän suvakkihuorien omaa paskanjauhanta ryhmäänne.


    • Piti minunki käydä kattelee moinen ryhmä. Huh huh!
      Ei helevetti, vanhoja kuvia kierrätetty jos kuinkakin monta kymmentä kertaa ja aina samat kommentit:
      - Voi ihanaa, minunkin lapsuuden maisemat, missä tämä on, siellä kiertelin minäkin, kaunis lokki, oi kun pääsis käymään, jne...
      Ei sitä pillurallia, Valion baaria, eikä muutakaan menneisyyttä saa takaisin vaikka kuinka suvaitsevainen yrittäis olla.
      Päinvastoin.
      TV. PPP

      • PuumerkkiErkki

        Siellä paikalliset filateliastit kokoontuu.


    • Pyhäsylyvi

      Vapaan keskustelu palstalla sitä vasta monipuolisia aiheita onki. Ja jos erehtyy ehdollistamaan eräiden kielenkäyttöä ja nimittelytaipumuksia, esim "suvakkihuora", saa kyllä sellaisen ryöpyn niskaansa haistatteluja ym. että satamajätkäkin punastelisi. Kyllä on vapaata, niin vapaata keskustelua, että. Teinit näkyy sinne pesiytyneen.

    • huVITTUnutSEURAaja

      Josse tämä kukkahattunatsi haluaa kolmannenkin äänen tulevissa kunnallisvaaleissa. Puolueelleen toi viime vaaleissa kaksi ääntä, kukahan se toinen pöllö oli? :D Nyt ei taida tulla kuin yksi ääni. Tämä ihminen on jo rasite puolueelleenkin, toivottavasti älyävät heittää huitsin huolettomaan, että saavat edes jokusen äänen.

    • hyshyashys

      hyshys,eisaa keskustella,yksittäistapuaksia.

    • megapile

      Entä tämä Kemi vapaa keskustelu-ryhmä sitten, mamu sitä mamu tätä levy päällä viikosta toiseen. Kaikki on niin huonosti, mistään ei löydetä mitään hyvää sanottavaa. Tummien miesten ei kestä edes vilkaista näitä Kemin leidejä, kun huudetaan että se raiskasi. Jos asia onkin kääntäen verrannollinen, märissä päiväunissa toivotaan, että tumma mies raiskaa keskellä kirkasta päivää julkisella paikalla.

      • Aulasta

        Ei ole huomannut uutisia, joissa olisi pakolaisten väitetyn raiskanneen suomalaisia. Sukupuolisesta häirinnästä ole vain lukenut. Kohteena olivat koululaiset. Taitavat vain keskenään tappelevan ja puukkoa heiluttavan pakolaiskeskuksissa. Aula Pubissa en ole havainnut minkäänlaista häiriötä.


    • Barranquilla

      Eipä ole kyseisen palstan tarinat kummemmaksi muuttuneet? No jäipä omakohtaiset maahanmuutto (paluu) kokemukset kertomatta 20 v:n ulkomailla eletyn ajan jälkeen.
      Pakko myöntää et onneksi en asuntoa täältä ostanu, ompahan helppo lähtä kun alkaa ahistaan ja myönnettäköön, et vähän jo ahistaa tää kaupunkikuva. Tyhjää täynnänsä kaikki liiketilat ja hirveesti islamin uskoisia arabi- ja somaliankansalaisia. Näyttävät pitävän rukoushuonetta, tai vastaavaa tuossa Nahkurikadulla? Sinänsä ei häiritse, mutta...

    • Roppari

      Näillä eväillä mennään. 😄
      "I`m proud to be black´" said the black man.
      "I`m proud to be asian" said the asian man.
      "I`m proud to be white" said the racist.
      Pitäkää hyvänänne.

    • Anonyymi

      Kun en itse facebook tiliä ole koskaan avannu ja en avaa, niin kysyisin että vieläkö siellä noin lapsellista meininkiä pidetään?

      • Anonyymi

        Sama meininki ja paljon lintujen kuvia, vaikka itse lokki lensi pesästä ulos.


      • Anonyymi

        Liittykää siihen toiseen ryhmään, Kemi.


      • Anonyymi

        Turhaa valitusta. Ihan hyvä ryhmä, keskustelu vilkasta, monen tasoisia kuvia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Turhaa valitusta. Ihan hyvä ryhmä, keskustelu vilkasta, monen tasoisia kuvia.

        Ryhmän taso parani huomattavasti, kun yksi nimimerkillä esiintynyt trolli-räkyttäjä potkaistiin ulos ryhmästä.

        Siltä huolimatta myös lokin kuviä näkyy aika ajoin :)


    • Anonyymi

      Mitä on trollaus? Onko se samaa kuin populismi politiikassa? Eli on eri mieltä kuin valtapuolueet asioista?

    • Anonyymi

      Aika ykspuolisia on jutut . Ei mitään kunnon keskustelua näytä syntyvän Kemiä koskevista ajankohtaisista aiheista . Ehkäpä kukkien ja lintujen kuvat ovat riittävän turvallisia .

      • Anonyymi

        Oliko siellä aikaisemmin mitään ajankohtaista keskustelua?

        Lähinnä kymmenien viestien pituisia "keskusteluita" muutaman vakiovalittajan ja kaikkitiejäjän taholta. Yleisin aihe oli matkailun haukkuminen ja sitä harrastettiin useissa eri ketjuissa päivästä toiseen.


      • Anonyymi

        Kaikkitietäjät kattelivat tilastoja ja tutkivat entisyyttä ja nykytilaa. Onko se valittamista ? Se vaan totuus kirpaisee, kun ei sais kertoa. Oikeat matkailukohteet kertovat kehityksestään juuri näitten tilastojen kautta ,eli ne jotka investoivat yksityisellä pääomalla ilman, että veronmaksajat joutuvat takuumiehiksi ja vipin antajiksi. Miksi esim. paikalliset mediat ei julkaise näitä tilastoja ? Nytkin olis makia paikka vaikka verrata Kemi muuhun Lapin kohteisiin, kun on käytettävissä luvut 1.1 -30.4,2019. Ei muuten kerrota, kukapa sitä miinusta kehtaa näyttää, sitä muuten riittää. Vielä on puolivuotta siihen, että oltaisiin Lapin ykkönen. Joskus tämä piilottelu ja salailu tulee tiensä päähän, kuten ennenkin tuli. PS. voishan ne tilastot tännekin laittaa, mutta niitä on alettu sensuroida, eli poistaa. Mistähän se kertoo ?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaikkitietäjät kattelivat tilastoja ja tutkivat entisyyttä ja nykytilaa. Onko se valittamista ? Se vaan totuus kirpaisee, kun ei sais kertoa. Oikeat matkailukohteet kertovat kehityksestään juuri näitten tilastojen kautta ,eli ne jotka investoivat yksityisellä pääomalla ilman, että veronmaksajat joutuvat takuumiehiksi ja vipin antajiksi. Miksi esim. paikalliset mediat ei julkaise näitä tilastoja ? Nytkin olis makia paikka vaikka verrata Kemi muuhun Lapin kohteisiin, kun on käytettävissä luvut 1.1 -30.4,2019. Ei muuten kerrota, kukapa sitä miinusta kehtaa näyttää, sitä muuten riittää. Vielä on puolivuotta siihen, että oltaisiin Lapin ykkönen. Joskus tämä piilottelu ja salailu tulee tiensä päähän, kuten ennenkin tuli. PS. voishan ne tilastot tännekin laittaa, mutta niitä on alettu sensuroida, eli poistaa. Mistähän se kertoo ?

        No mikä oli nyt pointtisi?

        Syytätkö paikallista mediaa vai matkailua? Vai kaunpungin johtoa vai äänestäjiä?

        Mitä nyt on piilotetltu ja salailtu? Juurihan sanoit, että tietoa ja tilastoja on saatavilla ja sitten sanot, että jotain pimitetään. Eli siis sinulla on ne tiedot, joita väität pimitettävän?


      • Anonyymi

        Tilastoja on saatavilla, mutta ne ei ole Kaupungin/Kemin Matkailu Oy:n julkaisemia, eikä myöskään paikallisen median. Niitä ei kerrota tarkoituksenmukaisuus-syistä. Miksi ei julkaista? Älä vedä tähän mukaan äänestäjiä ollenkaan. Hyvin pieni joukko heistä viitsii perehtyä tilanteeseen. Eli alahan tutkia. Minäpä kysyn sulta kummalla kaupungilla oli suuremmat matkailutulot viimeisimmän "tutkimuksen" mukaan Kemillä vai Torniolla ja mistä syystä. Sitten sulle matemaattinen tehtävä: Jos vuosi sitten erään yksikön käyttökapasiteetti on ollut 95 eikä kapasitettia ole lisätty niin miten vuoden päästä kyseisen kapasiteetin käyttö on lisääntynyt 20-30 %. Jos olet politiikko kerro minkä verran Mansikkanokalla olevan hökötyksen rakentamisbudjetti ylittyi ja mistä syystä? Ja ennenkaikkea kuka siitä vastaa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tilastoja on saatavilla, mutta ne ei ole Kaupungin/Kemin Matkailu Oy:n julkaisemia, eikä myöskään paikallisen median. Niitä ei kerrota tarkoituksenmukaisuus-syistä. Miksi ei julkaista? Älä vedä tähän mukaan äänestäjiä ollenkaan. Hyvin pieni joukko heistä viitsii perehtyä tilanteeseen. Eli alahan tutkia. Minäpä kysyn sulta kummalla kaupungilla oli suuremmat matkailutulot viimeisimmän "tutkimuksen" mukaan Kemillä vai Torniolla ja mistä syystä. Sitten sulle matemaattinen tehtävä: Jos vuosi sitten erään yksikön käyttökapasiteetti on ollut 95 eikä kapasitettia ole lisätty niin miten vuoden päästä kyseisen kapasiteetin käyttö on lisääntynyt 20-30 %. Jos olet politiikko kerro minkä verran Mansikkanokalla olevan hökötyksen rakentamisbudjetti ylittyi ja mistä syystä? Ja ennenkaikkea kuka siitä vastaa?

        Eli siis julkisia tilastoja ja tilinpäästöstietoja on saatavilla, mutta niiden julkaisija on väärä? ...ok

        No kerro sinä kummalla kaupungilla oli suuremmat matkailutuotot "viimeisimmässä tutkimuksessa" En lähde arvailemaan, kun en tiedä mistä tutkimuksesta on kyse.

        Matetmaattiset tehtävät jätän suosiolla tekemättä, kun en tiedä mihin viittaat. Minkä "erään yksikön käyttökapasiteetti oli 95%"?

        Onko Masinkkanokalla olevan hökötyksen budjetti ylittynyt? Mistä olet sellaisen tiedon saanut? Minulla ei ole sellaista tietoa, joten en voi sitä kommentoida.


    • Anonyymi

      Matkailu on pinnalla koko ajan , koska se herättää tunteita . Miksi herättää ??? Siksi , koska veron maksajat on pimennossa , ei juurikaan mitään kerrota . Näin se vaan tulee olemaan niin kauan kun ollaan arvelujen varassa . Eikös tähän olisi lääke avoimuus .

      • Anonyymi

        Mikä siinä matkailussa nyt niin epäselvää on? Mistä pitäisi tiedottaa enemmän?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mikä siinä matkailussa nyt niin epäselvää on? Mistä pitäisi tiedottaa enemmän?

        Et ole näköjään paikkakuntalainen?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Et ole näköjään paikkakuntalainen?

        Miten se tähän liittyy?

        Kysyin, että mikä matkailussa on epäselvää ja mitä tietoa tarvitset?


    • Anonyymi

      Se kuuluisa matkailun taholta tullut lause : Se on salaisuus , sitä emme kerro , kertookin jo paljon .

    • Anonyymi

      Vieläkö kyseinen ryhmä on yhtä nuiva? Nimin: Ei facebookkia

    • Anonyymi

      miehet nuivia,naiset kuivia

    • Anonyymi

      Kemissä ei ole hienoja kaupunkinäkymiä, koska Kemi on TODELLA ruma ja ankea punikkila sekä tuppukylä kehitysalueella keskellä ei mitään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14826
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      184
      1784
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1124
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1123
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      64
      1046
    6. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      981
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      980
    8. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      976
    9. Jennifer Mitchell

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 🔞 ­­N­y­­m­­­f­o­­m­­­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl08490246#JenniferMitchell 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Joensuu
      0
      974
    10. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      973
    Aihe