Paasto alkoi

lihava-hirvitys

Aloin 2.9.2015 paaston ja ajattelin olla 2-3 viikkoa paastolla. Paasto tietenkin väsyttää, mutta jatkan siitä huolimatta päivittäistä 1½ tunnin lenkkeilyäni ja illalla vielä ½ tuntia. Muuten laihdutus suijui ilman paastoakin, mutta elimistöni on vuosien varrella kerännyt niin paljon kuonaa ja tulehdusta aiheuttavia tekijöitä, että paasto on oiva tapa puhdistautua niistä. Toinen paastopäivä menossa ja eilisestä on tippunut kilon. Yritän vain juoda paljon. Päivittäin laitan 1-2 tl kurkumaa/mustapippuria juomien sekaan (pahaa) mutta kurkuman terveysvaikutukset ovat niin hyviä, että paastolla on hyvä sitäkin hieman käyttää.

Joskus vuosikausia sitten olin 5 viikon paastolla ja tuolloin join sen aikaista muoti paastojuomaa kuin vaahterapalmusiirappia. Laihduin silloin ihan mukavasti ja kaikin puolin meni hyvin, mutta ajan saatossa laihdutus ei vain pitänyt kunnes nyt jälleen olen alkanut laihduttamaan/laihtumaan (46v). Nyt olen 85kg. Laihdutus systeeminä on vhh dieetti tosin vähemmällä rasvalla ja lihansyönnillä, mutta hyvin on mennyt ja nyt sitten lisänä paastoan.

1

56

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • paastolla.myös

   Jäätävä nälkä jo tässä vaiheessa, ensimmäinen päivä paastoa menossa. Kohta syön jotain terveellistä keittoa. Tavoitepaino on 60kg nykyisestä 71kg:sta.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vesa-Matti Loirin some hiljeni pahaenteisesti - Nyt tuhansilla suomalaisilla vain tämä yksi viesti

   Mikä on sinun suosikkimuistosi Vesa-Matti "Vesku" Loirista? Meneekö se Uuno Turhapuro osastolle, Eino Leinon tulkintaan vai onko se aivan jotain muuta
   Maailman menoa
   125
   5782
  2. Jorma Uotisen ex, julkkis-povipommi, Suomen tunnetuin kauppias... Farmi Suomi -kisaajat julki!

   No nyt on aikamoista jengiä! Mitä mieltä olet kisaajista, ovatko mieleesi? Katso tästä, ketkä kaikki julkkikset ovat mukana Farmi Suomi -realityssä:
   Suomalaiset julkkikset
   29
   2535
  3. Suutuitko mulle mies

   Nyt lopullisesti?
   Ikävä
   91
   1249
  4. Ei mutta nallukkani

   Mähän rakastan sut. Älä sitä unohda :)
   Ikävä
   203
   1124
  5. Maisa Torppa julkaisee kuvia lapsesta

   Onko oikein että tämä henkilö julkaisee 100000 fanillensa kuvia vieraasta lapsesta? Eikö kuvien julkaisu ole äidin ja isän tehtävä jos yleensä haluava
   Kotimaiset julkkisjuorut
   41
   1100
  6. Mikä johti siihen että

   Välinne katkesivat? Kertokaa. Se kertoo onko menneeseen enää mahdollista palata
   Ikävä
   71
   1070
  7. En ole ottanut enkä aio ottaa koronarokotteita

   vaan koetan selvitä luontaisella immuniteetilla eteenpäinkin.
   Maailman menoa
   387
   1007
  8. Ikuinen hiljaisuus

   On aina parempi kuin kaikki turha draama. Joten kuuntele nainen nyt enää sitä, sillä hiljaisuus vastaa jokaiseen kysymykseesi minusta.
   Tunteet
   165
   893
  9. En ole varma siitä, nainen

   Mietittyäni tarkemmin, en olekaan varma, että jaksan kantaa sinut kynnykseltä sänkyyn. Rakastan kyllä jokaista kiloasi, ei siitä ole kyse, mutta kanta
   Ikävä
   64
   837
  Aihe