Naisten iskeminen päivällä (ei-baariympäristössä)

Ex-------PUA

Tämä aihe on roikkunut sen verran ilmassa, että pitäähän tästä nyt oma aiheensa tehdä.

Esim. Tuossa juuri eräs kyseli, että miten naiselle voisi tehdä kaupassa aloitteen. Tätä ennen minulle eräässä tapahtumassa teki aloitteen nuori nainen, joka tekee sivutoimisia mallihommia ja löytyypähän hänen nimensä myös IMBD:n tietokannastakin. Myös kassaneitien pokaamiset voidaan luokitella päivätoimintaan.

Joten on siis selvää, ettei se ole mikään mahdottomuus, ja naisetkin voivat niin tehdä.

Mutta onko se silti ennemmän iskemisen poikkeus, kuin sääntö suomalaisessa, juron hypergamisessa pariutumiskulttuurissa?

Itselläni ei ole siitä pahemmin muunlaista kokemusta, mutta olen miettinyt josko sitä kokeilisi. Baarit ovat lihatiskin maineestaan huolimatta, tai juuri siksi melko vaivalloisia paikkoja iskutoimiin, ja kaikki vvaihtoehdot ovat pohdinnan arvoisia.

Mitä mieltä palstalaiset ovat tästä aiheesta?

Onko vinkkejä, tai omaako joku kokemusta, minkälaisia, minkälaista?

11

181

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • InternetMovieDataBase

      IMDB

    • Ex-------PUA

      Tuli tässä mieleeni. että eräs mikä tätä lähestymistapaa tukee, on se, että tällä tavoin voidaan iskeä pahaa aavistamattoman naisen "romanttinen fantasia"-hermoon, jolloin hän kokee tavanneensa arjessa sen "ah unelmien miehen, kkun sitä vähiten osasi odottaa".

    • 1plus18

      Missään helvetin baarissa ei edes onnistu koskaan puhumaan kenenkään kanssa.
      Jos jätetään pois kaveripiirin kautta syntyneet suhteet, niin kassalta tai kaupasta ne naiset löytyvät.

      Minä olen ruman puoleinen tyyppi. Keskimittainen. Pieni pömppömaha löytyy. Pukeutuminen heittää laidasta laitaan. Näyttää siltä, että paremman vaikutuksen tekee, kun on tavallisissa tai huonoimmissa rytkyissä. Paremmissa vaatteissa kukaan ei puhu minulle sanaakaan vapaaehtoisesti.

      Minulla ei ole mitään erikoista supertekniikkaa jolla kaikki naiset kaatuvat heti selälleen. Jotain nyt kuitenkin.

      Yksinkertaisuudessaan homma kulkee jotenkin niin, että ensin katselen minua miellyttävää naista aivan avoimesti. Kaupassa oleva nainen yleensä ärtyy/suuttuu/hermostuu tästä, en muista muita reaktioita. Hyvin harvoin nainen on maitoa ja muroja ostaessaan erityisen avoin lähestymiselle.

      Sitten koittaa kriittinen hetki, nainen näyttää tekevän arvionsa sinusta alle viiden sekunnin, ehkä jopa nopeammin. Naiselle selviää onko hillohyllyllä hullu ahdistelija, ällö setä vai se mielenkiintoinen Mies. Olen onnistunut pääsemään mielenkiintoiseksi Mieheksi yhtä kertaa lukuunottamatta ja häneltäkin kävin aivan yksinkertaisesti pyytämässä anteeksi tahditonta käytöstäni, toivottavamassa hyvää päivän jatkoa ja jätin hänet rauhaan.

      Miten pääsen sitten mielenkiintoiseksi mieheksi alle viiden sekunnin? Varmaksi en tiedä, mutta seuraavat asiat todennäköisesti auttavat: Tärkein on notkahtamaton asenne. Vaikka nainen sinkoilee silmistään salamia ja polkee jalkaa, minä en siitä hätkähdä. Hyväksyn naisen ärtymyksen ja pidän naista viehättävänä (siis oikeasti, ei tämä mikään näytelmä ole). Tämän jälkeen voikin mennä puhumaan naisen kanssa, koska osa naisista hymyilee, osaa ujostuttaa (söpöä!) ja osa ei oikein tiedä seisoisiko päällään vai mitä.

      Mitä taikasanoja sitten käytän? Tässä en osaa auttaa, minä pistän osittain aivot narikkaan ja annan vain mennä. Yleensä vastaanotto on hyvä, joskus ei.

      Notkahtamattoman asenteen hankkimisesta vielä muutama sananen. Se on syntynyt yli kymmenen vuoden aikana elämän polkuja tallaten. Usein maailma murjoo turpaan, toisinaan keittää hiljaa pohjaan helvetin tulilla ja välillä heittelee kuumilla kivillä. Mutta kun on selvinnyt, yleensä riittävän hyvin, hengen sekä omaisuuden menettämisen uhkista ja muista paskoista ja kovista paikoista, niin mikähän on sen merkitys, että joku tuntematon nainen on minulle kaupassa vihainen?

      Niinpä.

      Kassoista vielä sen verran että osa on avoimempia flirttailulle, kuin muro-ostoksilla olevat naiset. Samalla on kuitenkin syytä huomata, että he ovat siellä töissä ja eivät voi paeta työpaikaltaan. Suosittelen asiakaspalvelijoiden kanssa hienoista varovaisuutta, noin aluksi.

      • Ex-----------PUA

        Olipa muuten perusteellinen ja hyvä vastaus! Kiitoksia! :)

        Juuri jotain tälläistä lähdinkin hakemaan.

        Olen pitkälti samaa mieltä, että baarit on mitä on ympäristönä.

        Samoin kassaneitien kohdalla jo jotain flaksia on ollut, mutta noita "vapaana liikkuvia kalasia" en oikein ole koskaan yrittänytkään.


      • Utelikkomies

        Miten te sitten niitä kassaneitejä saatte?

        Ja mitä ylipäänsä sanotte heille/muille naisille noissa tilanteissa?


    • Katseetmaassa

      Mua on kerran tultu iskemään kaupassa. Kyseessä oli espanjalainen nuori nainen, joka hetken katseltuaan tuli juttelemaan Prismassa. Menin niin hämilleni tilanteesta, että jäädyin aika pahasti. Hämmennystäni lisäsi aika lailla se, että nainen oli arviolta 10-15 vuotta mua nuorempi.

      Pientä flirttiä saan kyllä aikaiseksi kassaneitien ym. kanssa mutta en sen enempää. Aika harvoin naiset millään muotoa viestittävät olevansa avoimia lähestymiselle muuten kuin baarissa. Tindereiden ja muiden treffipalveluiden aikakaudella tilausta satunnaiselle kohtaamiselle ei edes ole samalla tapaa kun kynnys tutustua softan kautta on 100 kertaa matalampi.

      • oulussako

        Tapahtui Oulussa?


    • Punainenvaisininen

      mulla ei tälläisiin aikaa,on teillä jutut.Parisuhde,voiko niin sanoa,olllu huonossa jamassa vaimon kanssa kauan,hyvin kauan.Ja kun vaimolla vielä yritys joka molemmille miltei elinehto ja vaimolle rakas,on nyt menossa varmaankkin yritys oliko saneeraukseen.Ei naurata ei,tästäpuhuttu kauan jo.Kaikki niin päin peetä.Joku vois jo perääntyä,ois viisasta.Ja ymmärrän sen hiton hyvin!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken tappo

      "Tyttö löytyi poliisin mukaan kuolleena läheisestä metsästä muutaman sadan metrin päässä kotoaan. Uhrin löysivät hänen k
      Henkirikokset
      212
      34481
    2. Kuka oli tekijä?

      Jos tekijä oli suomalainen, onko hänen vanhempiaan jo tavoitettu? Mitä mieltä ovat aikamiespoikansa teosta? Entä puoliso
      Valkeakoski
      256
      22064
    3. Valkeakosken murhaaja-raiskaaja on kantasuomalainen mies tiedottaa poliisi

      Some- ja palstapersut ehtivät jo moneen kertaan julistaa tekijän maahanmuuttajaksi. Miten meni niin kuin omasta mielestä
      Maailman menoa
      440
      11155
    4. Onko tekijän nimi tiedossa?

      Joko tiedetään?
      Valkeakoski
      84
      7591
    5. 15-vuotiaan ruumis valkeakoskella

      Nuoria tyttöjä tappavat miessaalistajat ja toiset nuoret. Miessaalistajille ruumiin kätkeminen tai tuhoaminen ei ole on
      Poliisi
      27
      6675
    6. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      54
      5073
    7. Kantasuomalainen mies pidätetty - ulkomaalaiset syyttömiä tekoon

      Verityöstä on pidätetty vuonna 2005 syntynyt mieshenkilö. Ulkomaalaisilla ei mitään yhteyttä tekoon.
      Valkeakoski
      196
      4107
    8. Tekijä on poliisin vanha tuttu

      Ihan supisuomalainen.
      Valkeakoski
      46
      1756
    9. Valkeakosken murhaaja

      Raiskausrikosten joukossa kanta suomalainen tekijä on niin harvinainen että kannattaa erikseen mainita. Raiskausuutisia
      Maailman menoa
      35
      1693
    10. Miksi kaupunki toivoo nuorilta malttia?

      https://www.hs.fi/suomi/art-2000010453236.html "Älkää suunnitelko kostoa" Mistä on kyse? ”Toivomme, että nuorten taho
      Valkeakoski
      43
      1627
    Aihe