Miten lakata tuntemasta?

NuoriTyttö16

Tapasin miehen, joka on älykäs ja hauska ja suoraan sanottuna aivan täydellinen. Hän antoi hetken aikaa pientä toivoa muuten mitättömässä elämässäni. Olen siis kiintynyt häneen vahvasti. Hän kuitenkin jatkuvasti kertoo, kuinka kaunis tyttö tuli vastaan kadulla tai hänen unissaan. Se sattuu, joka kerta. Varsinkin, kun hän ylistämällä ylistää niitä ulkonäköseikkoja joita minusta ei löydy. En ole riittävä hänelle. Se saa minut masentumaan, ahdistumaan, inhoamaan itseaniä ja syö elämän halua. En jaksa enää tuntea tuskaa, joten onko ihmisen mahdollista lakata tuntemasta? Miten?

9

262

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vaimiehen

      Se haaveilee ja ei uskalla sanoa sinulle suoraan, että on kiinnostunut sinusta ja ehkä haluasisi lähempää tuttavuutta. Onko 14 v.

    • neuvonantaja2

      Tunteitten lakkauttaminen on vakava asia, mutta mahdollista. Jos harkitset kovasti ja päätät lopettavasi tunteet et saa niitä enää koskaan takaisin. Et tunne enää mitään kohtaan. Et surua, iloa, tuskaa, rakkautta, epätoivoisuutta, onnellisuuta tms. Tunteiden lakkauttamiseen on aivan oma loitsunsa. Ensin täytyy juosta 100 metriä niin lujaa kuin jaloista pääsee ja ajatella että ei tunnu missään. Ajattele ettet tunne väsymystä et kipua, et mitään. Kun tämän olet tehnyt pulahda jääkylmään veteen, jonka jälkeen kuumaan veteen. Nakuna. Sen jälkeen mene seisomaan päällesi seinää vasten puhaltaen tunteesi ulos. Kun tämä rituaali on toistettu kahteen kertaan tee se vielä kolmannen kerran, mutta puolet nopeampaa. Tämän jälkeen olet teoriassa tunteeton. Ei suositella kokeilemaan, ellei ole harkinnut vakavasti. Muista että tunteiden palauttamiseen ei ole loitsua.

    • Minäkin voisin haluta konstin miten voisi lopettaa rakkauden tuntemisen...

      Rakastuin 2003 vuonna ensimmäisen kerran tähän henkilöön ja 12 vuotta on mennyt nyt vaihtelevasti mutta hiljattain sain jonkun tällin ja tunteeni pääsivät valloilleen ihan holtittomasti ja se sattuu niin paljon että halkean.... Tuska tulee menettämisen pelosta, pienestä luottamuksen puutteesta ja siitä että olen aina ollut hillitty tunteiltani ja en kykene kontrolloimaan niitä...

      Tämä on äärimmäisen ahdistavaa... Oikeastaan haluaisin hajoittaa kaikki tunteeni säpäleiksi ja löytää sellaisen rakkaan jota voisi rakastaa yhtä lujaa ja täydellä luottamuksella ilman pelkoa.

      Tämä on yhtäaikaa uskomattoman ihanaa mutta myös tappavan tuskaista.

    • Rakkaustohtori

      Se ei ole rakkautta, että tunteineen roikkuu toisessa kiinni. Se on kiintymistä ja pakonomaista takertumista mielikuviin "täydellisestä" kumppanista. Kiintymisen voi yksinkertaisesti lopettaa yksinkertaisesti siten, että tiedostaa omien ajatusten ja tunteiden suoltavan täyttä puppua. Että muka hän olisi jollut juuri täydellinen, voi kun en voi saada häntä. Höpö höpö.
      Kukaan ei tarvitse toista ihmistä niin vakuuttavasti kuin mitä nuo romanttiset ajatukset antavat olettaa. Kukaan ei ole kiintymyksen tasolla toiselle täydellinen. Jokin rakkaudellinen täydellisyys tulee ihmissuhteeseen vasta vuosien yhteiselon jälkeen ja se on jotakin mikä tapahtuu näkymättömissä. Silloin rakkaus on rakkautta ja vaikka toinen päättäisi mistä syystä tahansa lähteä maailman ääriin, toinen osapuoli ei tunsisi riutuvaa olotilaa, koska rakkaus on vain rakkautta. Kiintymys ja valheet siitä, että tarvitsemme toista, ovat pakkomielteisten ajatustemme harhakuvia. Sinä et tarvitse sitä toista ihmistä yhtään mihinkään.

      Onhan se suloista riutua tuollaisissa kiintymyksen tunnelmissa, mutta eivät ne rakkautta ole.

      • Shakespeare83

        Loistavasti sanottu Rakkaustohtori!

        Sain omaan tilanteeseen juuri oikeat sanat! Kiitän ja kumarran :)


    • Täydellinen mies ei päästele suustaan idioottimaisia kommentteja.

      Jostain syystä haluat nyt lietsoa uskomusta siitä, että tämä on nyt täydellinen mies ja sinä olet mitättömän huono. Miksi? Tutustu syvällisemmin ajatuksiisi ja tunteisiisi, mitä tarkoitusta ne palvelevat? Miksi haluat kokea huonommuutta sen sijaan, että asiallisesti ilmoittaisit miehelle, että et halua kuulla hänen kertovan näkemistään naisista ja kuvailevan heidän ulkonäköään?

      • yksnainenjostain

        Samaa mieltä Helkan kanssa.


    • simppelihomma

      Alat syömään voimakkaita neuroleptejä, SSRI-lääkkeitä tai bentsoja. Eiköhän se jollain niistä järjesty.

    • TukiJoukot

      No huh, huh. Täällähän viiraa yhdellä jos toisella. Tunteita ei saa lopettaa. Siinä käy huonosti. Sama kuin syömisen lopettaa. Soita kuule milloin vain. Autan parhaani mukaan.

      https://youtu.be/LfbJX1T-6R0

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2800
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      94
      2011
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      40
      1538
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      69
      979
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      901
    7. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      874
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      870
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      785
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      726
    Aihe