Työttömänä elämä on tylsää

työtön40vmies

Ei ole mitään tekemistä, muuta kuin salilla käyminen ja netissä oleminen. Naisetkaan ei huoli työtöntä ei voi seurustella koska työttömällä ei ole mitään annettavaa naisille. Elämä on yksinäistä ja hiljaista. Kavereita on tullut pulsuja joten niitä en halua tavata joten ei ole oikein kavereitakaan. Kun ei voi ansaita rahaa niin ei voi oikein tehdä mitään, vain odottamista. Elämä oli parempaa kun olin töissä 15 vuoden ajan mutta ne työt loppui 3 vuotta sitten. Miten teidän muiden aika kuluu työttömänä?

15

2061

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • työtön27vmies

      2 vuotta työttömänä ja hommaa on niin perkeleesti. On pihanhoitoa, ruohonleikkuuta, puunkaatoa, polttopuiden tekoa, talon maalausta yms.

      • Anonyymi

        Miten voi olla 2 vuotta työttömänä. Itse ollut 2kk työttömänä ja työvoimatoimistosta soitetaan 3x töihin ja kun kieltäytyy niin saa heti karenssia.

        Hallitus sanoo, että pysykää sisällä ei ihmis kontakteja. Työkkäri/liitto eri mieltä, että töihin vaan muuten tulee karenssia.

        Täytyy ihmetellä toimintaa.Ei saa olla rauhassa lasten kanssa ja hoitaa niitä.Olla turvassa ja ei sairastua.

        Ollaan sitten karenssissa, mutta on kyllä väärää toimintaa työkkäriltä/liitolta näin poikkeustilan/ poikkeustilojen aikana.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten voi olla 2 vuotta työttömänä. Itse ollut 2kk työttömänä ja työvoimatoimistosta soitetaan 3x töihin ja kun kieltäytyy niin saa heti karenssia.

        Hallitus sanoo, että pysykää sisällä ei ihmis kontakteja. Työkkäri/liitto eri mieltä, että töihin vaan muuten tulee karenssia.

        Täytyy ihmetellä toimintaa.Ei saa olla rauhassa lasten kanssa ja hoitaa niitä.Olla turvassa ja ei sairastua.

        Ollaan sitten karenssissa, mutta on kyllä väärää toimintaa työkkäriltä/liitolta näin poikkeustilan/ poikkeustilojen aikana.

        Olet vielä ns. parempi työtön kun et ole pitkäaikaistyötön.
        Firmat eivät halua pitkäaikaistyötöntä palkata.

        Siinä soittojen syy.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olet vielä ns. parempi työtön kun et ole pitkäaikaistyötön.
        Firmat eivät halua pitkäaikaistyötöntä palkata.

        Siinä soittojen syy.

        Työkkäri ei soittele. Lähettää kyllä työhön haku ilmoituksia, joihin pitää reakoida viikon sisällä muuten tulee karenssia ja se ei ole mikään syy että ei ole posti tuonnut kirjettä. Tuosta on monta kertaa saanut väitellä työkkärin kanssa. Nykyään käyn omilla sivuilla katsomassa kerran viikossa mitä ne on taas keksinyt pään menoksi.


    • röihin-siitä-nyt

      Men pakolaiseksi ruotsiin niin saat röitä sieltä.

    • Ärvät

      "Työttömänä elämä on tylsää"

      Niin, aivan toisenlaista olisi elämä jos loputtoman työttömänäolon sijaan työnä olisi jotain oikein antoisaa kuten vaikkapa kunnan virastotalon kellarin ikkunattomaan siivouskomeroon järjestetyssä työtilassa tapahtuva lyijykynien teroittelu.
      Ja jospa se työ vielä tapahtuisi ilman palkkaa vain 9 euron kulukorvauksella ja toki myös ilman kertyvää eläketurvaa, jotta ei näin työttömänä ollessa vakiintuneita kulutustottumuksiaankaan tarvitsisi ei nyt eikä vielä eläkeläisenäkään toisiin outoihin A-känsäläisen semmoisiin vaihtaa, sillä tärkeintähän elämässä kumminkin on jatkuvuus.

      Tuommoiseen juuri tuon tapaiseen työntekoon vaihtaisin tämän työttömänä vetelehtimiseni milloin hyvänsä.

      Mieleeläni toki vielä tuosta aiheesta jatkaisin, mutta kun kirjastosta lainattu: A. Einstein / Erityisestä ja yleisestä suhteellisuusteoriasta; suomentanut ja kommentoinut Raimo Lehti on kesken luvun.

    • Anonyymi

      Työkokeilussa, eikä käy aika pitkäksi. Itselläni kävi sen verran hyvä tuuri, että pääsin oman alani yritykseen koodaamaan pääasiassa front-endiä mutta myös sql:ää välillä ja työ on todella mielenkiintoista eikä aika käy pitkäksi, toisin kuin työttömänä. Firma on pieni start up joten yhteen hiileen puhaltamisen tunne on kova. Moni on valmis tekemään mitä tahansa työtä ja itselleni kävi siinä mielessä poikkeuksellisen hyvä tuuri siinä mielessä että sain oman alani töitä.

    • Anonyymi

      Elämä on. Kerran tunnissa on yksi nimi ylitse muiden.

    • Anonyymi

      En ole koskaan tehnyt niin paljon töitä kuin nyt 5 vuotta työttömänä ollessani. Talo on kohta remontoitu, metsät ovat pian kunnossa ja kalaan ja metsälle on silti jäänyt aikaa. Joskus hankitut metsätilat tuottavat vähintään 20-30 tuhatta vuosittain.Suhteellisen hyvä päiväraha on mukava palkka omien töiden tekemisestä ja muutama pimeä keikka silloin tällöin tuo mukavan lisän.
      Sipilän ideoima aktiivimallin leikkuri jäi sen verran kaivamaan, että päätin kuitata menetyksen vielä päivärahoilla ennen kuin jään eläkkeelle. Päivärahat lisäksi kartuttavat eläkettäkin.
      Töitä en ole harkinnutkaan sen jälkeen kun jäin työttömäksi. Se oli Sipilän hallituksen tahto, ei minun.

      • Anonyymi

        Työttömänä kannattaakin Suomessa juuri tehdä esim. mainitsemiasi metsätöitä, eli työtä joka ei heti tuota mitään vaan tuotto tulee myöhemmin.
        Näin voit loisia valtiolta rahaa samalla kun sijoitat tulevaisuuteesi.


    • Anonyymi

      Vähän sama juttu. Kävin salilla pitkään 7 vuotta. Nyt käyn kalassa kun olen työtön. Saan kalaa ahvenia ja pakastan niitä fileenä ja myyn myäs ja tienaan hiukan rahaa. Viime vuonna 300 kg myin ahventa. Muuten olenkin kotona sitten aamulla usein lähden 04.00 kalaan kesällä..

    • Anonyymi

      Hei, työtön 40 v mies, mikä on ammattisi vai onko sinulla koulutusta?

    • Anonyymi

      opettelee uuden kielen. Kirjoittaa best seller kirjan, maalaa tauluja, näpsii valokuvia, opettelee uusia tietokonetaitoja, tapailee ystäviä jne. jne.

    • Anonyymi

      Tänään olin 7 tuntia kalassa ja sain 18 kg ahventa. Välillä on tylsää ja on kalastaminenkin aika rankkaa. Verkot veteeen, verkot ylös joka aamu ja ilta. Ja seisot veneessä 7 tuntia jigailemassa ja yrität saada kalaa. Sitten ne kalat pitää perata ja fileerata että joku ne ostaa. Periaatteessa se työhön käytetty aika ei vastaa sitä mitä kalastuksesta saa rahaa. Mut kulut on pienet pari litraa bensaa ei paljon maksa ja 18 kg ahvenesta saa 100 euroa tai enemmän riippuu kelle myyn.

    • Anonyymi

      Ei se työttömyys niitä naisia karkota vaan tuo sinun surkea asenne ja mielikuvituksen puute. Luuletko että vain ostamalla pystyy tarjoamaan naisille sen mitä ne haluaa? 🤦‍♀️ Voi luoja... Kyllä se nyt kuule vaan on niin että naisen löytäminen ei tapahdu sen kautta että olisi rahaa jolla ostella kaikkea vaan se tapahtuu siten että kehität sitä sinun luonnetta ja sillä hurmaat ne naiset. Vie vaikka kävelylle tai tee ruokaa naiselle kotona ja kattokaa joku hyvä elokuva! Onko nykyajan miehet tosiaan noin avuttomia että luulevat että vain rahalla voi saavuttaa asioita ilman että näkee yhtään vaivaa sen eteen että saa naisen?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      246
      3963
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2328
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2131
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2046
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      94
      1713
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1401
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1311
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1297
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      309
      1252
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe