Kysymys miehille!

Mielipiteitää

Mitä mieltä olet siitä jos naisella on tatuointi/tatuointeja? Perustelkaa vastauksenne. :)

28

82

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ajatukseni

      Joku pieni, kaunis ja naisellinen tatska on ihan kivakin. Varsinkin jos siihen liittyy jokin tarina tai sanoma. Isommat eivät oikein ole makuuni. Jotenkin niistä tulee ikäviä ajatuksia naisen arvomaailmasta.

    • tatuoimatta

      Minusta se on surullista. Ajattelen, että tatuointi kertoo erikoisesta (epätoivoisesta) yrityksestä käsitellä ongelmiaan. Jos ei osaa muulla tavalla niin eihän tuosta ole muille haittaa.
      En alkaisi seurustella naisen kanssa jos tuollainen ongelma on edelleen hoitanmatta.

    • personalgalle

      Tatuoinneista tulee lähinnä mieleen prostituoidut, narkkarit, linnakundit ja huono itsetuntoiset miehet. Tiedän monta miestä, jotka on ottanut tatuoinnit pelkästään pönkittääkseen huonoa itsetuntoa.

      Miksi pilata kaunis iho, jollakin kuviolla joka kuitenkin haalistuu ja menee rumaksi kun ikää tulee lisää. Kananpaskakin sopisi iholle paremmin, kun se on sentään luonnon tuote. Mutta esim. leffateatterissa sekin olisi huono juttu.

      Vielä pähkinänkuoressa: en tunne yhtäkään miestä, jonka mielestä tatuoinnit sopisivat naiselle. Mutta jos se on sulle just mast juttu, niin se on surullista.

      • "Vielä pähkinänkuoressa: en tunne yhtäkään miestä, jonka mielestä tatuoinnit sopisivat naiselle."

        Ai, minä tunnen vaikka kuinka monta.


      • teflonlovex
        helka kirjoitti:

        "Vielä pähkinänkuoressa: en tunne yhtäkään miestä, jonka mielestä tatuoinnit sopisivat naiselle."

        Ai, minä tunnen vaikka kuinka monta.

        Niin minäkin, mutta todellisuudessa miehillä on muut asiat mielessä kun tatuointeja kehutaan. "Miesystävien" ja tatuointien määrä korreloivat hyvin keskenään.


      • teflonlovex kirjoitti:

        Niin minäkin, mutta todellisuudessa miehillä on muut asiat mielessä kun tatuointeja kehutaan. "Miesystävien" ja tatuointien määrä korreloivat hyvin keskenään.

        Mitä he hyötyvät siitä, että kehuvat esimerkiksi jossain kuvassa näkyvää tatuointia (naisella) minulle?


    • 18plus10

      Muutama pieni ja siisti ei olisi mikään este, eräällä kaverillakin on kämmenselässä ja korvan takana ja harvoin niihin tulee edes kiinnitettyä huomiota. Tosin koska itsellä ei ole, eikä ole kiinnostustakaan, luulen että mitä enemmän ja mitä isompia naisella olisi, sitä korkeampi olisi kynnys kiinnostua, koska selkeästi arvot ja kiinnostukset eivät mene kohdikkain. Toisaalta jos muuten synkkaa, eivät ne mitään ylitsepääsemättömiä esteitäkään ole.

      Tl;dr: riippuu koosta, sijainnista, määrästä ja tyylistä.

    • YksHuomio

      Itse en tatuoinneista tykkää, en miehillä enkä naisilla. Mutta tämä on täysin henkilökohtainen mielipide eikä tatuointi siis sinällään ihmisestä tee sen huonompaa tai parempaa kuin muutkaan.
      Toisaalta olen kyllä ollut kiinnittävinäni huomiota siihen että tatuoinnit ovat hieman sosiaaliluokkasidonnaien asia. Ainakin korkeasti koulutetuilla ihmisillä näkyy huomattavasti vähemmän (kovin näkyviä) tatuointeja, samoin kuin lävistyksiä yms.
      Ne ovat siis varmasti enemmän valtavirtaa tietyissä piireissä kuin toisissa ja siellä niitä pidetään varmaan yleisesti kauniimpina kuin toisissa.

    • Stamper

      Riippuu siitä missä se sijaitsee ja onko sillä joku syvempi merkitys kys. ihmiselle.
      Perinteiset alaselässä olevat "Trampstampit" on todella luotaantyöntäviä.

    • helkamapyörä

      Tatuoinnit naisilla...... YYÖÖÖÖÖÖÖÖKKKKKK!!!

    • 1401

      Naiselliset pienet tatuoinnit ovat OK. Mutta isot ja kirkasväriset eivät. Eivät kaunista naista.

    • Vastaan_

      Olisiko kysymyksessä naisen oma asia, haluaako olla tatuoitu, ei siinä muiden mielipiteitä tarvita.

      • ajatukseni

        Joo, niin varmaan onkin. Mutta tässä kuitenkin kysyttiin miehen mielipidettä. Kovin helposti en lähtisi tekemään tuttavuutta rajusti tatuoidun naisen kanssa, vaikka sitten muuten olisi kuinka kaunis ja mukavakin.


      • toimari
        ajatukseni kirjoitti:

        Joo, niin varmaan onkin. Mutta tässä kuitenkin kysyttiin miehen mielipidettä. Kovin helposti en lähtisi tekemään tuttavuutta rajusti tatuoidun naisen kanssa, vaikka sitten muuten olisi kuinka kaunis ja mukavakin.

        Samaa mieltä. En halua vaimokseni turhaketta, joka on piirrellyt itseensä. Luonnollisuus on aina kaunista ja viehettävää.


    • Manogez

      Naisystäväni aikanaan kysyi mitä mieltä olisin jos hän tatuoinnin hankkisi. Ilmoitin, että suhteemme ei jatku, jos niin tekee. Aikansa harkittuaan hän valitsi tatuoinnin ja päätin suhteen kuten olin sanonut tapahtuvankin. Vuoden sinkkuna oltuaan alkoi takaisin itkemään, mutta ilmoitin, että jos on tatuointi, niin eipä ole takaisin tulemista. Nyt selvittelee miten sais laser-poiston sille tatuoinnille, jonka otti kertomansa mukaan vain uhmallaan testatakseen olinko tosissani eroamisen kanssa jos ottaa jonkun tatuoinnin.

    • Ehkä jokin siro kuva salaisessa paikassa, voisi toimia.. En näe henkilökohtaisesti mitään väärää rajusti kuvitetuissa ihmisissä, kukin askeltaa siihen suuntaan mihin parhaiten sopii.. Mielestäni suuret kuvat harvoin,vain kaunistavat ketään.

    • eihyvä

      Mielestäni tatuoinnit eivät ole kauniita. Parempi olisi, jos niitä ei olisi. Itsellänikään ei ole tatuointeja, enkä ole ajatellut koskaan sellaisia hankkia.

    • Saamaamieltä

      Sori, mutta itse en pidä tatskoista. EN TUNNE MITÄÄN VETOVOIMAA SELLAISEISEEN NAISEEN! Jos ei ole vielä älä ota.

    • silmätaukikunonrannalla

      Kiitos kysymästä. Minun mielestä ihmisen iho ei tarvitse tatskoja. Mutta jos joku haluaa niin ei kun vaan en mene tuomitsemaan sen kummemmin. Olen nähnyt kauniita ja vastapainoksi tosi mauttomia tatskoja

    • Niin.se.vaan.on

      JOS nainen on tatuointinsa ottanut !! niin kantaa hän tatuoinneista vastuunsakkin "JOS" haluaa tatuointinsa poiskin,muuten pidän naisesta jolla on tatuointi tai useampiakin.
      EN rupea terveyskuluja maksamaan.

    • 31111

      Joku pieni jossain selässä tms ei haittaa ollenkaan mutta jos on enemmän ja isoja niin ei kiitos. Olen ymmärtänyt että niitä joko vihaa tai rakastaa...

      • Kaivari

        Olin treffeillä fiksun oloisen ja todella hyvännäköisen naisen kanssa. Kaikki meni hyvin siihen asti kunnes nainen esitteli kädessä ollutta isoa tatuointia. Kuulemma selässäkin oli iso kotka.

        Istuin illallisen loppuun asti, mutta yksi asia oli jo treffeillä tullut varmaksi. Kiinnostus lopahti ko. henkilöön, eikä tilanne muuttunut miksikään vaikka nainen toivoi yhteyden jatkuvan.

        Onneksi on ollut mahdollisuus treffata muitakin naisia, joista yhdestä sain vaimoni.


    • Kyl-ne-käy

      Minusta tatuoinnit kertoo ihmisestä itsestään ja ovat henkilökohtaisia. Esim. Jos naisella on jokin edesmenneen perheenjäsenen kuva jossakin, niin sen ymmärtää. Mikäli hartiasta tai muualta löytyy Bin Ladenin naama tai hakaristi, niin mielenvikainenhan ihminen on. Taas jos on kymmeniä pieniä tatskoja ja vaikuttaa että ne on otettu hetken mielijohteesta, niin ihmisestä saa sen kuvan, että ei välitä minkälaisen kuvan itsestään antaa. Tämä myös kielii rahan tuhlauksesta.

    • jokumies83

      Ei kiinnosta semmoinen nainen, luonnollisuus on paljon hienompaa. Mutta toisaalta eipä sellaiset ole ollut minusta koskaan kiinnostuneita, joten asian sanomisella ei ole mitään väliä.

    • kovin näkyvä on vähän sellaista kovuuden esittämistä. puolimusta käsi syö vähän kauneutta. eihän sellaiset korvakoruja ihmeempiä koristeita ole.

    • 0315

      Aloittaja kysyy mielipidettä ja sen jälkeen pyytää perustelemaan sen, erikoista.

      No, minusta isot ja värikkäät tatuoinnit ovat rumia. Niitä naisia välttelen. Jos on pieniä kauniisti "piilossa" ja jos niissä on enemmän ihoa kuin väriä, niin OK.

      Nuoret ihmiset ottavat pieniä tautointeja piiloon. Mutta mitä vanhemmiksi tai epätoivoisemmiksi ihmiset tulevat, sitä suurempia ja sitä julkisemmille paikoille niitä otetaan.

    • typerää_koreilua

      Kyllä ne tatuoinnit ovat luontaan pois työntäviä varsinkin naisella.
      Tulee sellainen halpamainen ja pinnallinen fiilis sellaisesta naisesta.

      Miksi pitää korostaa itseään mauttomilla kuvilla omalla ihollaan?

      Tatuointimuoti jonka mukaan on joku nainen lähtenyt osoittaa mielestäni
      alakulttuurien ihannointia ,mikä taas ei kuulu oman maailmankatsomukseni mukaan
      millääntavalla tarpeelliseksi ihmiselle ja sellaista roskaa en taiteeksi edes tunnusta vaan pelkäksi ihmisen huomionhakuiseksi käyttäytymiseksi mikä taas kertoo epävarmuudesta ja huonosta itsetunnosta.

      Ei pysty ymmärtämään ja kaikkea ei onneksi tässä maailmassa
      tarvitsekkaan ymmärtää.

      • en.ottais

        Naisena en itse koskaan ottaisi tatuointia. Mielestäni ruma varsinkin jos sellainen iso värikylläinen ja tummanpuhuva jossain selässä tai muuten näkyvällä paikalla. En miehelläkään pidä hyvännäköisenä, koska jotenkin tulee sellainen vankilakunditatskameininki mieleen. Ihmiset ottaa nykyään aika heppoisin perustein noita tyyliin "koska kaikki muutkin.."


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      377
      3568
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      196
      1662
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      66
      1317
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      145
      1192
    5. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      873
    6. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      164
      845
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      116
      814
    8. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      52
      811
    9. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      24
      809
    10. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      46
      782
    Aihe