Mitä tämä voi tarkoittaa?

StrongButNotFearless

Unilleni on tullut tavaksi traumatisoida minut uudelleen ja uudelleen.

Tälläkertaa traumatisointiini kuului se, että näin unta että tapoin meidän koiran ensin pahoinpitelemällä sitä jotenkin ja sitten heittämällä sen raivoissani parvekkeelta, ykkösestä alas, sitten katsoin alas parvekkeelta, tajusin että se on mahdollisesti kuollut. Lähdin kuitenkin ulos ja näin naisihmisen kenellä oli isoja ja pörröisiä koiria joku 3 kpl ja kysyin, että mihinköhän se koirani meni, sanoin myös jostakin syystä täysin luonnollisesti että se karkasi.

No, pian se koira tuli vierestäni ja minä tunsin syyllisyyttä edes ottaa sitä takaisin kotiin. En tiedä mistä se johtui, siitä että olisin tuntenut syyllisyyttä enemmän tekoani kohtaan vaiko sitä, että valehtelen vanhemmilleni ja perheelleni, että se karkasi ja että minä pelastin sen...

--- Itse en siis todellakaan ole tuollainen ihminen, juuri ennen kuin menin nukkumaan, minä leikein koiramme kanssa ja paijasin sitä, silitin, suukotin ja lässytin, annoin sille herkkuja ja kokeilin saada sen tuntemaan mahdollisimman hyväksi itsensä jokaisen oikein menneen tempun jälkeen.

Minä olen siis 20-vuotias ja näen aivan sairaita unia, enkä tiedä mistä se johtuu.
Psyykkeessäni saattaa olla aukkoja koska olen käynyt niin paljon läpi, mutta en olisi uskonut näkeväni aivan sairaita unia montaa yötä putkeen. Asun siis porukoilla. :)

Miehenikin näkee sairaita unia. Kummatkin näkevät niitä ilman alkoholia.

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Uskomaton.unimaailma

      Olen sinua tuplasti vanhempi mies. Olen aina nähnyt rankkoja uniaiheita. Asuin vielä kotona kun näin unessa tappelun isäni kanssa.
      Taistelimme pihamaalla tarkoituksena että toinen jää kentälle. Meillä oli puukot aseena. Isän pää putosi pihamaalle. Tunsin olevani voittaja.
      Päivällispöydässä istuessamme näin isästä, että hän tiesi uneni aiheen.

      Hän saattoi tietää että kysymyksessä on klassinen isänmurhauni. Kuuluu murrosikäisen kehityskuvaan.

      • PerusFreudilaisuutta

        Ilman isän tappoa poika ei ole syntynyt vielä mieheksi.


    • Selkeästi olet tässä unessa ensin vihainen, aina murhanhimoon asti. Seuraavaksi koet syyllisyyttä.

      Seikka, että vihasi kohdistuu rakkaaseen koiraan, on unissa usein esiintyvä "temppu". Et ole oikeasti vihainen koirallesi vaan jollekulle ihan toiselle, mitä luultavimmin läheiselle ihmiselle. Olet myös hyvin pahoillasi ja koet syyllisyyttä tuosta vihasta.

      Unessa olet pahoillasi sekä vihan purkauksestasi että valheesta, jonka kerroit vanhemmillesi. Tässä uni vihjaa melko selkeästi, että aggressio kohdistuu vanhempiisi tai ainakin toiseen heistä.

      Vanhempien kanssa asuminen omassa iässäsi aiheuttaa paljon patoutuneita ajatuksia ja tunteita. Rakastat vanhempiasi mutta kaipaat vapauteen.

      Kiitos unesi jakamisesta.

    • StrongButNotFearless

      Kiitos vastauksista. Luulin ettei kukaan vastaa tähän mitään koska kyse niin sairaasta unesta.

      • TämäOnTotuus

        Mikää uni ei ole sairas. Sairasta on se, kun ihminen ei enää osaa nähdä minkäänlaisia unia. Silloin on piru merrassa ja kohta breivikit irti.


    • doggi

      Sulla todellakin on psyykkeessäsi aukkoja joita et ole vielä kartoittanut. Unesi vihjaa tästä ottamalla sun koiran mukaan ilmiasuksi siihen. Koira on eläimellisyys sinussa mutta samalla eläimellinen uskollisuus sinussa myös suhteessa aviomieheesi, tämä ehkä huomioitavinta unessasi, koska kun unesi viskaa teidän koiran sun kautta alas parvekkeelta sen tappaen, uni vihjaa sinulle että sun pitäisi olla suorempi ja rehellisempi sun koiramaisille eläimellisille tunteille. Toisaalta koira unessa siis symboloi aina uskollisuutta, niin voi olla myös kyse kyllästymisestä uskollisuuteen joka lensi kuin leppäkeihäs parvekkeeltasi alas. Saatat siis olla oikeassa elämässäsi lopen kyllästynyt uskollisuuteen vaikkapa parisuhteesi suhteen, itse tunnistat kyllä nämä piirteet kun tutkailet vähänkin tarkemmin sisimpääsi. Parempi on että tutkailet uniasi tällaisissa valoissa uudemman kerran. Sekin että alas parvekkeelta ulos mennessäsi näet ulkona uusia villamaisia koiria kilttinä, ja vanha koirasi ilmestyy viereltäsi elävänä uudelleen, nämä kaikki vihjaa sulle unessa että homma ei ole karannut lapasesta vaan 'voimaeläin' sinussa hengittää ja elää edelleen. Voimaeläin symboiloi ihmisessä hänen animaalista voimaa, mutta jos ihmisellä on kotieläin, lemmikki, voimaeläimen voima yleensä siirtyy tähän kotieläimeen.

      Ps. Tuli vielä mieleen että toi koiran tappaminen ja heittäminen parvekkeelta alas on ikäänkuin sisimmän siirtämistä ulos väkivaltaisesti julkisuuteen. Kun on kyllästynyt siihen kun ei saa julki tuoduksi asioitaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      143
      2202
    2. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      172
      1304
    3. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      72
      1157
    4. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      168
      1047
    5. Rita syyttää muita "virheistään"

      Taas Donnasta lasu ilmoitus ja kaiken maailman kriisejä Akin virheen takia. Aki teki vakavan rikoksen, turha sitä on mui
      Kotimaiset julkkisjuorut
      70
      990
    6. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      95
      982
    7. Milloin ajattelit

      Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
      Ikävä
      77
      967
    8. Jos saisit nainen vielä pudotettua 20 kiloa?

      Niin voitaisiin katsella uudestaan.
      Ikävä
      47
      892
    9. Niiiiin pihkassa

      Hänen ihanan vuoksi minulla on pikkarit märät koko ajan. Säikähdin vähän, näetköhän kaiken minusta? Yritän pitää perusil
      Ikävä
      39
      860
    10. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

      Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
      Maailman menoa
      59
      753
    Aihe