Aihe

Transval???

jormakka1233

Minkälainen paikka tää transval nykyään on??

56

2960

  Vastaukset

  • Itsellä ei mitään pahaa sanottavaa. Palkat hyvät, hyvä työilmapiiri ja rento työtahti. Täällä on yksi keskustelu liittyen transvaliin, mutta itse en siihen ota kantaa, sillä jokaisella on omat mielipiteensä. Itse suosittelen

   • Jos sun mielestä 12-13Euroo on hyvä palkka niin onnittelut sulle vaan.Jokainen rekry ja niitäkäyttävävät yritykset syövät työntekijän leipää.No jos oot justiin valmistunnut pojan kloppi joka asuu äiskän ja iskän helmoissa niin onhan palkka varmaan sinulle hyvä.


   • Aivan takamuksesta eräskin työpaikka, perehdytys työhön oli pelkkä paperin palanen. Itse oli kaikki tehtävät keksittävä ja otettava selvää. Itse asiassa kun työtä ei ollut, annettiin uudelle tulokkaalle lähtöpassit kun ei kerran omaksunut työtä tarpeeksi hyvin. Olen kyllä suuresti kiitollinen päästessäni pois moisesta paikasta. En suosittele tätä kellekkään


  • Lue ketjut Somen Transval sekä Kokemuksia vuokratyöstä. Eli ihan jees mesta jos vaihtoehtona on elävältä nylkeminen tai vesikidutus.

  • 7,5 h päivässä töitä ihan hirveellä vauhdilla, Peruspalkka on sietämättömän surkea ja joskus voi jotain suoritetta saada päälle ja sen jälkeen rajoja rukataan niin että et enää mitään voi saada, taukoja ei saa pitää ja jos pitää niin jollain tapaa rangaistaan, Suurimmalla osalla työntekijöistä ei ole työterveyttä, ainoastaan " kuukausi palkkalaisilla " ja työnjohtajilla. Suurimmalla osalla työntekijöistä 0 Sopimus millä työnantaja voi kiristää työntekijöitä miten haluaa, PALKAT AINA VÄÄRIN, lähes joka toinen tili väärin, työnjohto on täysinhaluton tekemään asialle mitään koska firmassa paljon ihmisiä jotka pelkäävät mennä sanomaan. varotuksilla uhkaillaan kun käy paskalla. Sovituista asioista ei ikinä pidetä kiinni. Asiat tuppaa " aina unohtumaan ".
   verokortit ja saikkulaput katoaa yllättäen.
   työilmapiiri kiristyy kokoajan.

   Siinä nyt muutama asia mitä tuli mieleen jokainen tehköön päätöksensä itse.
   Olen aivan varma että tulee olemaan ensimmäinen työpaikka missä tapahtuu suomen ensimmäinen Työpaikka Massa Murha.
   Onneksi itse pääsen pois keskitysleiriltä viikon päästä.

   • Mite voi olla hurja vauhti jos siellä on vuosia ollut mummojakin töissä?


   • Täällä ainakin saa käydä niin usein paskalla kun huvittaa, tulla myöhässä ja aloittaa työt myöhässä. Saa vielä ylitöitö enemmön kuin muut.


  • Vanhan ohje tää.
   Kaukaa kiertäkää.
   Sairas paikka.

   • Siellä miehet lykkii toisiaan.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Siellä miehet lykkii toisiaan.

    Ihanaa.


  • työ on työ on työ.

   • Transval kouluttaa moverelle ynm:uille firmoille pätkätyöläisiä ja palkka on surkea.Joutuu tekemään töitä olan takaa ja solmivat pidempiaikaisia sopimuksia kun firma käyttää työntekijää ainakin osassa paikoissa .Sitten työnantaja sanoo vaan työntekijän irti mitään pätevää syytä.Tämähän ei tietty kaikilta osilta ole tietenkään aina näin.Muutkin rekryt toimivat samoin .Monessa rekryfirmoissa otetaan esimerkiksi kaksi samasta rekryfirmasta töihin ja toinen myhempää kuin toinen ja kun tilaukset vähenevät toinen tai kummatkin sanotaan irti.Rekryt veloittaa työntekijästä työnantajalta noin vähän yli kolmekymmentä euroa ja maksavat pienen osan työntekijälle ja hoitavat telli ja vellit.Ja pitävävät loput itsellään siis kannattava bisnes .Ennen kuin työntekijijän sopimus loppuu se sanotaan firmantoimesta irti tai rekry tekee uuden alipalkatun sopimuksen työntekijän kanssa.


  • Noh, se on vähän mistä tykkää. Jos käyt vaikka paskalla kahvintauon jälkeen, niin joku ihana pikku tiiminvetäjä tulee kyselemään mitä olet tehnyt viimeisen 30 min aikana, eli kytätään tietokoneelta keruuta. Sairasajan palkka ollut useasti maksamatta ja palkat muutenkin maksettu vähän väliä väärin. Työkaverit on ollut mukavia. Töitä pitää kyllä painaa, mutta eiköhän joka työpaikassa niin ole. Lyhyesti, useassa pisteessä työnjohto on ihan täyttä hupisakkia joiden pitäisi opetella käyttämään kalenteria asioiden muistamiseksi.

  • Työ on työ. Transvalilla se työ miestä syö.

  • Jos on tarpeeks ruskea kieli niin pääsee pitkälle! Tärkeintä on kyttäillä työkavereita ja vasikoida työnjohtajille ja muistaa nauraa heidän paskoille läpille niin ura on taattu.

   • Sama meininki Alfarocilla. Tavalliset työntekijät kyttää toisia ja lavertelee tekemisiä. Ite käyvät röökillä koko ajan.


  • TES sanoo että pitää olla kuukausipalkka, mutta nää apinat taas tekee vain tuntisoppareita, jonka varjolla voi jättää esim arkipyhät sun muut lisät maksamatta...

  • Transval suurinta paskaa mitä maa päällänsä kantaa.

   • Erittäin osuvasti sanottu ja todettu!


  • Kaksi vuotta ollut poissa kyseisestä firmasta, oli aika kokemus joo. En sitä suosittele kenellekkään. Ennemmin kannattaa opiskella itselleen hyvä ala! Työnjohtajat ja operatiivisetpäälliköt todella ammattitaidottomia.

  • Ja mitä vielä veronmaksajien posti ostaa tämän ylihinnalla ja myydään ihan pilahintaan "laman " aikana , ostaneet myös starkin varaston hallinnan , eli firmat pyörittää tätä puljua 6-0 , näin tämä yhteiskunta toimii , eli ilman valtion firmoja joutuis normi oyr kaivaa paskaa ihan itse , velaton välkky mä vaan.
   Postin toimarit ja hallitus on naruissa.

   • Itse oon töissä ollut transvalilla 2 kuukautta ja ainut työpaikka tähän mennessä joka on mukavaa ja aika kuluu nopeesti,ja palkka 15-16 tunnissa ei ole huono


   • Danskulih00 kirjoitti:

    Itse oon töissä ollut transvalilla 2 kuukautta ja ainut työpaikka tähän mennessä joka on mukavaa ja aika kuluu nopeesti,ja palkka 15-16 tunnissa ei ole huono

    Sama homma minulla tällä hetkellä, mutta olen aivan untuvikko työelämässä, ehkä missaan nyt jotakin.... kovasti olen tykännyt ja itseasiassa kun kysyin tauoista että milloin kehtaa käydä tupakalla niin muut työntekijät sanoneet useaan otteeseen että "ei meitä täällä kukaan vahdi". Siis noilla sanoilla.

    Työkaverit olleet muuten aivan mahtavia. Minullahan ei siis ole mainittavaa työkokemusta ja urpoilustani huolimatta ovat aina todella ystävällisiä, en muista että kertaakaan olisi tullut sanomista, edes silloin kun ihan oikeasti tyrin asioita. Auttavat vain korjaamaan mokani. Auttavat muutenkin kaikessa mitä en osaa tai mistä en meinaa selvitä. Kontrasti on valtava erääseen perheyritykseen josta lähdin lähes saman tien, mutta se on toinen tarina.

    Sanottakoon että oikea työnjohtaja on ollut lomalla, saa nähdä miten sitten kun hän palaa. En vaan jaksaisi uskoa näitä lukemiani juttuja.... todella hyvin olen viihtynyt tähän asti.

    Ehkä tässä vaikuttaa se edellinen paikka joka oli oikeasti suoraan helvetistä, mutta alusta alkaen Transval on vaikuttanut ammattitaitoiselta ja helposti lähestyttävältä kaltaiselleni keltanokalle. Tuntuu, että viimeinkin annetaan mahdollisuus oppia se työ ja kohdellaan kuin ihmistä eikä saa huutoja siitä että laittoi kynään korkin (tuo siis oikeasti tapahtui... pitäisi aloittaa keskustelu siitä paikasta kun koko ajan meinaan muutenkin.)

    Mutta niin, vielä ei ole mitään pahaa sanottavaa, päin vastoin. Eniten pelottaa että en saisi jatkaa, mutta sitä rekrytoinnista asti lupailtiin ja loppuhan on minusta kiinni...?


  • Sulla taitaa olla saatanan hyvä lääkitys päällä tai sitten oot sen tarpeessa kun tuommoista
   paskaa päästät suustas ulos. Jos haluut kroonisen vitutuksen ja ahdistuksen päälle niin menkää kyseiselle työleirille jossa rottweiler on perässäsi seuraten jokaista liikettäsi kuin kiimainen hintti persvakosi mielessä.

  • Kyllä niin oli että semmosta kyttäämistä.huh huh porukkaa lähti jonossa.natsi meininkiä.

  • Aivan perseestä. En suosittele kenellekään! Ellei sitten välttämättä halua tulla poljetuks. Esimiehet ei hoida tehtäviään, vastuu siirretään aina muualle, palkat maksetaan miten sattuu.. Lista olis loputon jos vaan jaksais kirjoittaa. Terv: Itse hyvin mielin poistunut kyseisestä firmasta eikä todellakaan ole ikävä!

  • Jos haluaa kokea maanpäällisen helvetin Transvalilla se onnistuu. Paikkaa ei pysty edes sanoin kuvaamaan. En voi suositella kenellekään.
   Sieltä lähtöni jälkeen näin viikon vielä painajaisia ja heräsin öisin tunteeseen, että olen vielä siellä töissä.
   Huom! Palkka 10.50€/tunti ja tähän pitää urakalla tai vieläkin hurjemmin töitä.

   • Miten voi olla muka hurja tahti jos suuri osa porukkaa mummoja jotka liikkuu kuin hidastetussa filmissä?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Miten voi olla muka hurja tahti jos suuri osa porukkaa mummoja jotka liikkuu kuin hidastetussa filmissä?

    Mitähän sulla on niitä mummoja vastaan? Eiköhän niillä oo parempi työmoraali kun tommosella kitisevällä kakaralla. Näinköhän itse jaksat juosta ja painaa hommia täysillä hautaan asti!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Mitähän sulla on niitä mummoja vastaan? Eiköhän niillä oo parempi työmoraali kun tommosella kitisevällä kakaralla. Näinköhän itse jaksat juosta ja painaa hommia täysillä hautaan asti!

    Naurahdin vain hurja tahti väitteelle😂


  • Kuka on niin tyhmä että lähtee vuokrafirmojen orjaksi mitättömällä liksalla?
   Se pitää itse kokea niin tajuaa koko homman mielettömyyden.

   Ei ihme että työvoimapulaa kitistään kun todellisuudessa palkanmaksuhalut ovat pyöreä nolla.

   Suomesta halutaan tehdä hikipajamaa, mutta onneksi kantikset eivät paskaa niele ja herrat saavat raapia apinansa kehitysmaista tänne ja lopulta kaikki
   maksavat näiden halpisten oleskelun kun jossain kohtaa ei halpiskaan enää kelpaa kun nuorempaa ja halvempaa tulee lisää jatkuvasti.

   Siten kela elättää yhä enemmin mamuja ja paperittomia täällä, mutta kerman kuorii suomi kusettaja firmat ja etupäässä vuokraorja firmat.

   Luuleeko joku että tällä systeemillä Suomi pysyy enää pystyssä?
   Suomi on jo Pohjolan paskin maa mistä kantikset muuttavat työnperässä heti kun tulee mahdollisuus, tilalle tulee kehitysmaa sakkia ominen sairaine tapoineen kuten kunniamurha, kivikautiset lait, uskonto ja muu täysin epädemokraattinen käyttäytyminen.

   Toivottavasti moni firma saa paskan palkaksen kun ostovoima on jo romahtanut ja palkkojen poljenta osuu jo niiden omaan nilkkaan.

   YT:tä odotellessa pop cornit esiin.

  • Transval on nykyään äärimmäisen hyvä työnantaja, joka oikeasti välittää työntekijöistä. Asiantunteva johtoporras, kokeneet ja osaavat esimiehet, mukavat duunikaverit ja kilpailukykyinen palkka. Transval tarjoaa osaaville työntekijöille kehittymis mahdollisuuksia transval akatemian kautta. Helppo on porskuttaa, ei muutaku samalla lailla etiäpäin! #Asenne ratkaisee #Transval

   • Vai vielä välittää työntekijöistä ja millä tavalla
    Saat hihi hatussa paiskia töitä ja ei mitään kiitosta
    Ja vielä kehittyä pitäis


   • Poikkeappa hyvinkään konepajan tontilla kattomassa transvalin toimintaa/työntekijöitä.Ei edes tsv ota kantaa vaan nauraa kun kerrot nimittelystä ,huutamisesta ym.täysin työpaikkakiusaamisen täyttävästä toiminnasta.Siellä sellasia kavereita suojellaan,


   • Anonyymi kirjoitti:

    Poikkeappa hyvinkään konepajan tontilla kattomassa transvalin toimintaa/työntekijöitä.Ei edes tsv ota kantaa vaan nauraa kun kerrot nimittelystä ,huutamisesta ym.täysin työpaikkakiusaamisen täyttävästä toiminnasta.Siellä sellasia kavereita suojellaan,

    Ihan normaalia esimiesten toimintaa Transvallilla.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Poikkeappa hyvinkään konepajan tontilla kattomassa transvalin toimintaa/työntekijöitä.Ei edes tsv ota kantaa vaan nauraa kun kerrot nimittelystä ,huutamisesta ym.täysin työpaikkakiusaamisen täyttävästä toiminnasta.Siellä sellasia kavereita suojellaan,

    Palkat maksetaan ajallaan ja oikein. Työilmapiiri taas kuin lasten päiväkodissa. Aikuset miehet rääkyy ja kiljuu kuin pikkutytöt... Ei kukaan jaksa tehä hanttihommaa jos joutuu tuollaista kuuntelemaan.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Poikkeappa hyvinkään konepajan tontilla kattomassa transvalin toimintaa/työntekijöitä.Ei edes tsv ota kantaa vaan nauraa kun kerrot nimittelystä ,huutamisesta ym.täysin työpaikkakiusaamisen täyttävästä toiminnasta.Siellä sellasia kavereita suojellaan,

    Nimittely on kiellettyä työpaikalla pitäisi puuttua.on se ihanaa kun huudetaan niin että
    Koko varasto kaikuu heti aamusta ennen klo 06.00 vaikka työaika ei ole alkanut. Onko työt loppu vai??.Niinhän se on että nuolijoita ja juoru akkojen nro1 aina suojellaan ne saavat
    työajalla tehdä mitä tahtoo "omaa aikaa" voi voi
    Kello käy nopeammin


  • Itse olen todella kiitollinen Transvaalille saamastani työkokemuksesta =)

   • Minäkin porsas ratsastan ilolla manboobsit heiluen keltaisella ratsulla:))


   • Anonyymi kirjoitti:

    Minäkin porsas ratsastan ilolla manboobsit heiluen keltaisella ratsulla:))

    Aurinko paistaa housuista ja pastillit kun pyllistän ja porsaan ääneni kaikuu pitkälle:)


   • Anonyymi kirjoitti:

    Aurinko paistaa housuista ja pastillit kun pyllistän ja porsaan ääneni kaikuu pitkälle:)

    Postipaten eliitti käärii voitot liiveihinsä, jos niitä tulee?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Postipaten eliitti käärii voitot liiveihinsä, jos niitä tulee?

    Minä porsas vahdin jokaista liikettäsi ja jokaista sanaasi hyllyjen välistä ja muualla kurkkimalla. Röh röh. Miestissit heiluu kun ratsastan keltaisella orillani ! Mitään mitä sanot tai teet ei ole oikein.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Minä porsas vahdin jokaista liikettäsi ja jokaista sanaasi hyllyjen välistä ja muualla kurkkimalla. Röh röh. Miestissit heiluu kun ratsastan keltaisella orillani ! Mitään mitä sanot tai teet ei ole oikein.

    Kirjun täältä hyllyjen välistä perään röh röh. Mahaa on tullut taas lisää.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kirjun täältä hyllyjen välistä perään röh röh. Mahaa on tullut taas lisää.

    Kiljun


  • Transval on Suomen markkinajohtaja ulkoistuslogistiikassa. Palvelemme noin 500 asiakastamme Suomessa ja Baltian maissa

  • Transvalin liikevaihto vuonna 2020

   1-3/2020: 50,2 M€

   1-6/2020: 100,1 M€

  • Yhtä perhettä kirjaimellisesti.

   • Tarkoititko persettä?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tarkoititko persettä?

    Sitäkin. Olemme yhtä.


  • Meistä on ikävä kuulla negatiivisista kokemuksista Transvalilla ja otamme asian hyvin vakavasti. Pahoittelemme suuresti jos kohdallesi on sattunut jokin asia, joka vaikutti/vaikuttaa negatiivisesti viihtymiseesi työpaikallasi. Työntekijöidemme viihtyvyys on turvallisuuden lisäksi ykkösprioriteettimme ja olemme epäonnistuneet tässä joidenkin kommentoijien kohdalla. Pyrimme siihen, ettei kenellekään jää mitään hampaankoloon työnantajaa kohtaa. Pyydämme anteeksi.

   Kuulisimme oikein mieluusti palautetta, jossa kerrot mitä voisimme parantaa organisaatiossamme, jotta työskentelystä tulisi mieluisampaa. Palaute on meille arvokasta ja kehitämme toimintatapojamme aina mahdollisuuksien mukaan. Voit jättää palautetta https://www.transval.fi/yhteys/yhteydenottolomake/, muistathan kuitenkin tehdä sen rakentavasti. Kehitämme myös sisäistä palautteenantoprosessiamme, jotta saamme tiedon ongelmista heti niiden ilmaannuttua ja pystymme tarttua niihin aikaisemmin.

   Kiitämme myös mukavasta positiivisesta palautteesta, toivottavasti viihdyt Transvalilla vielä jatkossakin tai jos olet jo siirtynyt uusiin haasteisiin, tsemppiä tulevaan!

   Ystävällisesti,
   Jani, Transval
   https://www.transval.fi/yhteys/yhteydenottolomake/

   • Moi Jani ja kiva, kun joku teiltä seuraa nettikeskusteluja nykyään.

    Yksi asia aiheuttaa erityisen paljon pitkäaikaista pahaa mieltä ja työnantajamielikuvan huononemista: TYÖPAIKKAKIUSAAMINEN. En ole vielä tähän mennessä törmännyt Transvalilla anonyymiin järjestelmään, jonka kautta nimenomaisesta ongelmasta voisi vihjata. Esimerkiksi tuolla linkkaamassasi lomakkeessa pitää syöttää yhteystiedot. Olisin voinut tietysti laitaa sinne keksityt tiedot ja käräyttää erään kohtaamani työpaikkaiusaajan, mutta en kehdannut ainakaan vielä näin tehdä. Muutenkin asian arkaluontoisuuuden vuoksi olisi toivottavaa olla jokin hienotunteinen ja nopea reitti ilmoittaa tämmöisistä.

    Samoin kannattaisi olla kohteesta vastaavan esimiehen "keskusteluetäisyydellä" ja kommentoida muutakin kuin keräilijöiden liian pitkiksi venyneitä kahvitaukoja, niin kaikenlaiset huolenaiheet tulisivat pomotason tietoon, eivätkä jäisi pyörimään pitkin käytäviä / Suomi24. Ainakaan itsellä on ollut sen verran eri työaikoja kuin pomolla, että on saattanut viikkojakin kulua näkemättä koko henkilöä. Tällöin saattaa unohtua ottaa puheeksi sellaiset pikkujutut, joilla kuitenkin saattaisi olla suuri vaikutus työyhteisön kannalta.

    Terveisin anonyymi varastotyöntekijä


   • Transvallilla on monia paikkoja.hoitaa hyvin rekryn .itse mihin menin oli todella pettymys
    Kova työtahti heti niin kuin olis jo heti heti.riviin Mars . kiristystä. Vaadittiin liikaa. Vaikka työntekijät antoi palautetta niin mikään muuttunut. Tuntuin vain siltä että asioille ei tehdä yhtään mitään mitää. Onko palaute tosiaan arvokasta


   • Transvall on ihan hyvä ok .mutta se paikka missä olin töissä oli ihan ???.ei voi syyttää siitä transvallia
    se ei ole niiden vika. Isoveli valvoo työntekijät ei aina valitettavasti jaksa uupuvat väsyvät.jne.
    sitten porukkaa lähtee jonossa .


  • Rikoslain mukaan kunnianloukkaukseen syyllistyy se, joka esittää toisesta valheellisen tiedon tai vihjauksen siten, että teko on omiaan aiheuttamaan vahinkoa tai kärsimystä loukatulle taikka häneen kohdistuvaa halveksuntaa. Kunnianloukkauksesta on kyse myös silloin, kun henkilö myös muilla tavoin halventaa toista.

  • jonnet käyvät paljon internetissä ja usein pätevät asioista ja vittuilevat. Jonnevaihe menee yleensä ohi.

  Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   330
   13644
  2. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   259
   10245
  3. Uskotteko että kumppaninne on teille se oikea

   Haluaisin kuulla, että kuinka moni oikeasti on sellaisessa parisuhteessa jossa kumppanina on se ”elämä rakkaus”? Että pystyisi sanomaan rehellisesti e
   Parisuhde
   53
   1493