Transval???

Minkälainen paikka tää transval nykyään on??
Ilmoita


18 Vastausta

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.


Itsellä ei mitään pahaa sanottavaa. Palkat hyvät, hyvä työilmapiiri ja rento työtahti. Täällä on yksi keskustelu liittyen transvaliin, mutta itse en siihen ota kantaa, sillä jokaisella on omat mielipiteensä. Itse suosittelen
1 VASTAUS:
Jos sun mielestä 12-13Euroo on hyvä palkka niin onnittelut sulle vaan.Jokainen rekry ja niitäkäyttävävät yritykset syövät työntekijän leipää.No jos oot justiin valmistunnut pojan kloppi joka asuu äiskän ja iskän helmoissa niin onhan palkka varmaan sinulle hyvä.
+Lisää kommentti
Lue ketjut Somen Transval sekä Kokemuksia vuokratyöstä. Eli ihan jees mesta jos vaihtoehtona on elävältä nylkeminen tai vesikidutus.
Ilmoita
7,5 h päivässä töitä ihan hirveellä vauhdilla, Peruspalkka on sietämättömän surkea ja joskus voi jotain suoritetta saada päälle ja sen jälkeen rajoja rukataan niin että et enää mitään voi saada, taukoja ei saa pitää ja jos pitää niin jollain tapaa rangaistaan, Suurimmalla osalla työntekijöistä ei ole työterveyttä, ainoastaan " kuukausi palkkalaisilla " ja työnjohtajilla. Suurimmalla osalla työntekijöistä 0 Sopimus millä työnantaja voi kiristää työntekijöitä miten haluaa, PALKAT AINA VÄÄRIN, lähes joka toinen tili väärin, työnjohto on täysinhaluton tekemään asialle mitään koska firmassa paljon ihmisiä jotka pelkäävät mennä sanomaan. varotuksilla uhkaillaan kun käy paskalla. Sovituista asioista ei ikinä pidetä kiinni. Asiat tuppaa " aina unohtumaan ".
verokortit ja saikkulaput katoaa yllättäen.
työilmapiiri kiristyy kokoajan.

Siinä nyt muutama asia mitä tuli mieleen jokainen tehköön päätöksensä itse.
Olen aivan varma että tulee olemaan ensimmäinen työpaikka missä tapahtuu suomen ensimmäinen Työpaikka Massa Murha.
Onneksi itse pääsen pois keskitysleiriltä viikon päästä.
Ilmoita
Vanhan ohje tää.
Kaukaa kiertäkää.
Sairas paikka.
Ilmoita
työ on työ on työ.
1 VASTAUS:
Transval kouluttaa moverelle ynm:uille firmoille pätkätyöläisiä ja palkka on surkea.Joutuu tekemään töitä olan takaa ja solmivat pidempiaikaisia sopimuksia kun firma käyttää työntekijää ainakin osassa paikoissa .Sitten työnantaja sanoo vaan työntekijän irti mitään pätevää syytä.Tämähän ei tietty kaikilta osilta ole tietenkään aina näin.Muutkin rekryt toimivat samoin .Monessa rekryfirmoissa otetaan esimerkiksi kaksi samasta rekryfirmasta töihin ja toinen myhempää kuin toinen ja kun tilaukset vähenevät toinen tai kummatkin sanotaan irti.Rekryt veloittaa työntekijästä työnantajalta noin vähän yli kolmekymmentä euroa ja maksavat pienen osan työntekijälle ja hoitavat telli ja vellit.Ja pitävävät loput itsellään siis kannattava bisnes .Ennen kuin työntekijijän sopimus loppuu se sanotaan firmantoimesta irti tai rekry tekee uuden alipalkatun sopimuksen työntekijän kanssa.
+Lisää kommentti
Noh, se on vähän mistä tykkää. Jos käyt vaikka paskalla kahvintauon jälkeen, niin joku ihana pikku tiiminvetäjä tulee kyselemään mitä olet tehnyt viimeisen 30 min aikana, eli kytätään tietokoneelta keruuta. Sairasajan palkka ollut useasti maksamatta ja palkat muutenkin maksettu vähän väliä väärin. Työkaverit on ollut mukavia. Töitä pitää kyllä painaa, mutta eiköhän joka työpaikassa niin ole. Lyhyesti, useassa pisteessä työnjohto on ihan täyttä hupisakkia joiden pitäisi opetella käyttämään kalenteria asioiden muistamiseksi.
Ilmoita
Työ on työ. Transvalilla se työ miestä syö.
Ilmoita
Jos on tarpeeks ruskea kieli niin pääsee pitkälle! Tärkeintä on kyttäillä työkavereita ja vasikoida työnjohtajille ja muistaa nauraa heidän paskoille läpille niin ura on taattu.
Ilmoita
TES sanoo että pitää olla kuukausipalkka, mutta nää apinat taas tekee vain tuntisoppareita, jonka varjolla voi jättää esim arkipyhät sun muut lisät maksamatta...
Ilmoita
Transval suurinta paskaa mitä maa päällänsä kantaa.
1 VASTAUS:
Erittäin osuvasti sanottu ja todettu!
+Lisää kommentti
Kaksi vuotta ollut poissa kyseisestä firmasta, oli aika kokemus joo. En sitä suosittele kenellekkään. Ennemmin kannattaa opiskella itselleen hyvä ala! Työnjohtajat ja operatiivisetpäälliköt todella ammattitaidottomia.
Ilmoita
Ja mitä vielä veronmaksajien posti ostaa tämän ylihinnalla ja myydään ihan pilahintaan "laman " aikana , ostaneet myös starkin varaston hallinnan , eli firmat pyörittää tätä puljua 6-0 , näin tämä yhteiskunta toimii , eli ilman valtion firmoja joutuis normi oyr kaivaa paskaa ihan itse , velaton välkky mä vaan.
Postin toimarit ja hallitus on naruissa.
1 VASTAUS:
Itse oon töissä ollut transvalilla 2 kuukautta ja ainut työpaikka tähän mennessä joka on mukavaa ja aika kuluu nopeesti,ja palkka 15-16 tunnissa ei ole huono
+Lisää kommentti
Sulla taitaa olla saatanan hyvä lääkitys päällä tai sitten oot sen tarpeessa kun tuommoista
paskaa päästät suustas ulos. Jos haluut kroonisen vitutuksen ja ahdistuksen päälle niin menkää kyseiselle työleirille jossa rottweiler on perässäsi seuraten jokaista liikettäsi kuin kiimainen hintti persvakosi mielessä.
Ilmoita
Kyllä niin oli että semmosta kyttäämistä.huh huh porukkaa lähti jonossa.natsi meininkiä.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Transval???

Minkälainen paikka tää transval nykyään on??

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta