Pakoilaiset auttaa loppupeleissä

voihanvehnä

Kemijärven asukasluku saadaan nousuun pitkästä aikaa. Valtion osuudet nousee. Saadaan työpaikkoja ainakin 15. Vuokratalojen käyttöaste nousee. Biosellutehdas saa edullista työvoimaa. Kaupungin kulttuuripohja laajenee. Silti hirveä vastarainta. En ymmärrä!

43

78

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kempanmamma

      Ihanaa, saadaan väriä kaupunki kuvaan, ja sitä KOVAAAA ;-)

    • eijaksa2km

      Ne nyt vaan käy täällä kääntymässä. Mitä noista huolta kantamaan.

    • kärpänraato

      Eräs kunnanisistä sanoi minullekin että nythän minäkin voin saada itselleni uuden miehen kun tulee noita pakolaisia kun kyselin kaupungin julkisia asiakirjoja pakolaisasioista ,aika törkeää tekstiä!

      • serpa

        kerro nimi, ettei vain olisi seuralais....


    • osoitekantalahti
      • Huijarit

        Tottakai asukasluku nousee.pakolaiset panevat kemijärven akat paksuksi.


    • kirkkouskovainen

      Shiia vai sunni sen saa

      • Angry77

        Twitter? Mikä se semmonen on?


    • Ikiliikkujat

      Suomessa on muuten oikeesti porukkaa jotka ajattellee niinkuin sinä"tullee porukkaa jotka kuluttaa,tulee työpaikkoja,valtio maksaa kunnalle"Kuinka helevetin idiootti voi olla,en lakkaa ihmettelemästä

      • ponu1

        Kuten moni Kemijärveläinen Kaupungin hallituksen jäsenistä.
        Tämä on Faktaa!
        Nauran oikeasti niille, jotka pystyy, ja voi kuvitella tuollasia..


    • ahmadina

      mitä iloa väkiluvun noususta on,jos tulijat ovat vaan lisää menoja meille aiheuttavia?ja sitä kyllä epäilen,pitää kustantaa koulutukset ja muut mitä ei vielä älytäkään.ei valtio satavarmasti kaikkea pysty kustantamaan ja saammehan taas kaupungin kassan kivasti vajenemaan...vaikka kirstun pohja jo ammottaa tyhjää

    • älämöläriittää

      "Kyllä kansa tietää"

    • mietivähän

      Kemijärvi kuoleva kuihtuva kylä.... nyt kun yhtäkkiä kuin ihmeen kautta saatais jotain elämää ja valtiolta varoja, joita ei muuten tipu, että elämä alkais nousuun, niin kehdataan valittaa ja protestoida ja tappaa loputkin täältä.

      Ymmärtäkää, että vaikka kolmen vuoden päästä jotkut avustukset loppuis, niin on silloin kehitelty uusia järjestelmiä jopa EU:n taholta ja maahanmuuttajat elättää lopulta itse itsensä. Tulee uudenlaista putiikkia, ruokapaikkaa, liikettä, heistä monet nyt jo ovat akateemisesti koulutettuja, monet haluavat opiskelemaan ja töihin. Monelle kelpaa "huonompikin" homma, mitä nää laiskat suomalaiset ei viitti aloittakkaan, vaan mieluummin makaavat sohvalla ja ryyppäävät kirjoitellen hävyttömyyksiä Suomi 24:llä.

      Täällä väkiluku on laskenut ja kaikki loppunut sen myötä. Jos ei ole ihmisiä, ei ole mitään. Olkaa kiitollisia, että Kemijärvi saa uuden tulevaisuuden. Ei kannata pilkata ja olla rasisti. Ei nämä kaikki paikallisetkaan hatun nostoa ansaitse, ehkäpä saatte ottaa mallia muuttajista. Jos olet epäystävällinen hänelle, saat itse samana kohtelun. Jos autat toista, itsekin saat. Nyt kaikki yhteisiin talkoisiin heidän hyväkseen, niin saamme heistä uutta voimaa ja kulttuuria tänne rupukylään. Jos olette rasisteina potkimassa tulijoita, mikä on kovin sivistymätöntä käytöstä, he lähtevät parempiin olosuhteisiin ja Kemijärvi menettää tämänkin mahdollisuuden. Talot puretaan ja jäljelle jää vain hiekkakasa. Tilaa täällä on kaikille ja tekemistä, jos on vaan halua.

      Mitäs sanoisit, jos joku koulu/opiekelupaikka tai päiväkoti säilyis tai perustettais, kun tulis uusia lapsia Mitäs sanoisit, jos tulisi uusia avoinna oloaikoja työvoimatoimistoon, sossuun, verotoimistoon, Kemijärvi sais poliisivoimia yms. lisää (kun vähennetty), sairaalan palvelut ei niin vähenisikään (esim. yöpäivystys loppumassa muutaman kuukauden päästä). Mitäs sanoisit, jos tulisi uusia ruokapaikkoja etelämaiseen malliin, uusia putiikkeja, konsertteja jne.... Mitäs sanoisit, jos kadulla olisi IHMISIÄ eikä vain tyhjä asfaltti. Mitäs sanoisit, jos ei purettaisi taloja, vaan kunnostettain vanhat ja rakennettais uusia. Mitäs sanoisit, jos ihmisille tulisi uusia työpaikkoja, kun olisi ihmisiä kaupungissa. Listaa vois jatkaa loputtomiin...

      Otatko vastustaja vastuun siitä, että estät Kemijärveä kehittymästä? Paluuta menneeseen ei ole.

    • Ymmärtämätönonsairas

      "Kemijärven asukasluku saadaan nousuun pitkästä aikaa." Käytä järkeäsi! Eivät mamuttimet sinne korpeen jää, kun siellä on kylmä ja tyhjää eikä mitään ryöstettävää, ne tulee etelään.
      "Vuokratalojen käyttöaste nousee." Tilapäisesti. Ks. edellä sanottu.
      "Biosellutehdas saa edullista työvoimaa." Mitä höpiset? Eihän mustamamu mitään töitä tee. Ei ole koskaan tehnyt, eikä tee nytkään. Nehän tulee Suomeen nimenomaan siksi, että täällä elätetään ilmaiseksi. Ettekö ymmärrä, että kusettamaanhan ne tulevat tänne? Jos ette sitä ymmärrä, niin aivoissanne on vikaa. Katso tämän päivän IS:sta, miten mustamamut ohjeistavat toinen toisiaan verkossa ja miten salakuljettaja veloittaa 15000 dollaria matkasta. Olisiko sinulla varaa tuollaiseen matkaan? Täyttä hyväksikäyttämistä ja kusetusta koko mamutus ja Suomi mene retkuun kuin pahainen kakara. Mamuohjeessa vielä sanotaan, että Suomessa ollaan kokemattomia paholaisen käsittelijöitä, mitä tosiasiaa voi käyttää hyväkseen.
      "Kaupungin kulttuuripohja laajenee." Joo, tulee islaminuskoisia, etkä voi tietää, miten pahasti ne vihaa kristittyjä ja uskonnottomia. Raiskaukset ja tapot alkavat. Oletteko aivottomia??
      "Silti hirveä vastarainta. En ymmärrä!" Sanot aivan oikein. Et tosiaankaan ymmärrä, koska ymmärryskykysi on jäänyt vajaaksi tai olet niin pahasti suvakkitaudin sokaisema, että et enää ajattele. Lue edellä oleva teksti, jos se auttaisi ymmärtämään paremmin.

    • isänmaallinen

      En minäkään ymmärrä sinua,eikä moni muukaan.Me suomen kansa olemme se valtio,siis maksajia!

      • etkö-ymmärrä

        ei nua taida ymmärtää että me niiden loisiminen maksetaan eivät tuota itseään takaisin koskaan


    • gyu

      juu kempan akat lääpällään nuoria pakolaisia,eiköhä ala vipinää sielläkin.varokaa vaan.

    • järkikäteen

      Teille tulee sinne Kemijärvelle irakilaisia. Tilastojen mukaan he ovat yksi huonoiten sopeutuvista ryhmistä Suomessa ja heidän työttömyysprosenttinsa on 75. Tässä lähtökohdat. Ne jotka turvapaikan Suomesta joskus saavat, nostavat välittömästi kytkintä ja suuntaavat Helsinkiin ja Turkuun maanmiestensä luokse. Kuinka monta irakilaista ravintolaa Suomessa on?

    • Lampaada

      Mamut irakista somaliasta ja mistä lie tulevat antamaan kemijärvelle uutta geeniä joka vapaaehtoisesti vastaan otettuna tai sitten sattumusten kautta rikastettuna. joten kyllä väki lisääntyy.

    • eimamujatänne

      pakolaiset ulos maasta että saadaan autettua oman maan kansalaisia, eikä elätetä mutiaisia. Paikkakunnalle saadaan asukkaita kun tokmannit ja biosellut saadaan. Suomessa on niin paljon työttömiä jotka kaipaa työtä. Ensin oman maan kansalle työtä sitten muille. pakolaiset tukea vasten vaikka lumitöihin ja vanhainkodeille ulkoiluttamaan vanhuksia, jos ei kelpaa niin tuet pois ja telttamajoitukseen tai ulos maasta.

      • mennytmaailma

        Oletko jotain haistellut ? Biosellut taitaa olla housuissasi, eikä mikään kiinan halpiskauppa ketään tänne houkuttele. Koita tulla oikeeseen maailmaan sieltä unelmistasi.


    • valtionveronmaksaja

      Vastaanottokeskuksissa ryyppäämistä, pahoinpitelyjä ja varkauksia – poliisi paikalle vähän väliä
      Helsingin poliisi on kuluvana syksynä ollut miltei vakiovieras pääkaupungin vastaanottokeskuksissa.

      Kumpi auttaa:Poliisi,vai pakolainen???
      He,heh,,hee! Voi tuota tyhmyyden määrää!

      • PoliisiPamputtaa

        No ompa poliisilla ollut ahkera ryyppy- ja tappeluputki päällä kun yhtenään. Sehän se on hyvä ammatti, kun luvan kanssa saa vetää turpaan ketä haluaa.


    • valtionveronmaksaja

      Halla-aho: Ruotsista tulijat käännytettävä rajalta, vaellus saatava loppumaan keinolla millä hyvänsä

    • palautuksetkäyntiin

      Ählämit pois maasta ja äkkiä. Nyt nähtiin mitä nämä issis hemmot tekivät Pariisissa. Suomi täynnä näitä ählämeitä. Palautukset äkkiä voimaan eikä mitään pään silittelyjä. Tuet pois ja pakolaiskeskuksen asukeilta vuora perittävä, jos kerran on varaa maksaa tuhanseja matkasta niin myös asumisesta ja ruuasta. Suomen talous on painunut näitten takia Kreikan tasolle.

      • LUKIhäiriöSULLA

        talous painuu, kun on lukihäiriöisiä linjoilla niin kuin sinä


    • loppupeleissä

      Loppupeleissä; hyvä että tulivat ja täyttävät nuo "pubit", niin häipyvät räkäkänniset jätkät ja pimut asukkaita häiritsemästä.
      Eihän nuo maahanmuuttajat ole meteliä keskustassa pitäneet, niiden liikkumisesta ei ole ollut häiriötä, ei niitä huomaakkaan, päinvastoin kuin paikallisten hörhöjen kännäilemisistä. Ja turha hörhöjen väittää vastaan, tää on fakta.

    • vituttaakattoa

      Pakolaiset auttaa, joo miljardien laskulla.

    • hmmmhmm

      Kuinkahan moni menettää henkensä, vammautuu,ryöstettään, hakataan. tulee raiskatuksi. mamujen toimesta? niin ei kävis jos ei mamuja olisi.

      • ktspeiliin

        Kyllä noita tekee ihan suomalaiset, lehdet täynnä uutisotsikoita esim. Iltaledessä joka päivä, ei tarvi etsiä syyllisiä kauempaa. Katsokoon suomalaiset peiliin ensin.


      • InssilläEiMuutenKäyFlaxi

        Insinöörit ovat ahkerimpia seksuaalirikollisia. Sehän ei ole ammatti vaan persoonallisuuden piirre aina häiriön puolelle asti.


    • Avuttomataatut
    • palvikylki
      • hoxhox

        Taas provosoidaan; Suomi/Kemijärvi on velkaantunut jo vuosien kuluessa, ei se ole uutta. Ja SOTE-uudistusta on suunniteltu jo kauan ennen turvapaikanhakijoita siksi, että talous saadaan kuntoon, osana suunnitelmia. Erikoissairaanhoito ja ikääntyminen on lisännyt haasteita. Tottakai pitää saada talous kuntoon, muuten ollaan lähellä Kreikan tasoa.


      • hklyuöpd
        hoxhox kirjoitti:

        Taas provosoidaan; Suomi/Kemijärvi on velkaantunut jo vuosien kuluessa, ei se ole uutta. Ja SOTE-uudistusta on suunniteltu jo kauan ennen turvapaikanhakijoita siksi, että talous saadaan kuntoon, osana suunnitelmia. Erikoissairaanhoito ja ikääntyminen on lisännyt haasteita. Tottakai pitää saada talous kuntoon, muuten ollaan lähellä Kreikan tasoa.

        No viimeviikkoisen Talousuutisten mukaan Suomi on jo Kreikan rinnalla.


    • paskatti
    • rikasvoittaaaina

      Suomi tarvitsee mamuja jotta ei tarvitse maksaa duunarille kunnon palkkaa. Voidaan sanoa että tulijoita töihin on ota tai jätä.

    • MTMNpöliänAikaansaamaa

      Vanhat akat ovat pahimpia hyysäreitä. Saa nauraa kuinka niillä äänikin muuttuu nuorten poikien asioiessa,- hellanlettas kuinka komeita poikia, paleltuvat raukat. Varmaan kuukautisetkin alkoivat uudestaan.
      Paavo on hoitanut omat tilukset mallikkaasti, Keminmaassa ei ole elätettäviä toisin kuin Sipilä kuvotus on saanut esiitymisellään jopa Marokosta ja Venäjältä rahanreikiä tänne.

      • iloitkaa

    • naisetaseissa
    • pukamienesittelijät

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      318
      2957
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      106
      2233
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      84
      1661
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      190
      1571
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      67
      1365
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      55
      1263
    7. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      12
      1104
    8. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      21
      1098
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      2
      1039
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      931
    Aihe