Rasvanpoltto

Nitta1

Miten saan pyykkilautavatsan?

15

120

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • fawf

      laihduttamalla riittävästi.

    • eqeq

      Liekinheitin polttaa tehokkaasti

    • juupasjoo

      Rasva prosentti alas eli herkut sun muu moska pois proteiinia tilalle. Juoksua, aerobista treeniä ja vatsalihasliikeitä riipuen lähtötasosta 2kk - 2 vuotta ni luulis näkyvän jotain.

    • bulkkipossu

      palikoiden näkymiseen rasvaprosentin pitää olla 6 tienoilla. Itselläni rasva% on 16 tietämillä, mitä tällä mahalla uskoisi kyllä ikinä, vaikka paino onkin kohtuu alhaalla. Joten juupasjoolla tais olla kyllä paras vastaus tähän ketjuun.

    • IhanOikeasti

      Osallistu tankotanssi tunnille!

    • Neljäkiloavuodessa

      Juoksua 3 kertaa viikossa ja yksi punttisalitreeni viikossa, harjoittele mavea ja kyykkyä ja leuanvetoja.

    • sippinen

      Kyllähän sen saa, ite sain aika hyvät ohjeet täältä https://www.facebook.com/BodyworkersSuomi/?fref=ts

    • kohtuuliikuntaa

      Liian alhainen rasvaprosentti ei ole terveellistä.

      Terveelliset ravitsemussuositukset yli 2-vuotiaalle ovat:

      Päivittäisestä energiasta lähes 40% pitäisi tulla hyvistä rasvoista. Aikuisen perusruokavaliossa tämä tarkoittaa lähes 100 grammaa rasvoja.

      Hyviä rasvoja ovat: villi kala, pähkinät, siemenet, manteli, avokado, kananmuna, kylmäpuristetut LUOMU kasviöljyt tummassa lasipullossa, koska ainoastaan kylmäpuristettu kookosöljy kestää valoa, mutta muut ei. Sekä eläinrasvat (luomu, niittyliha ja riista ovat parhaimpia). ÄLÄ SYÖ margariinia tai muitakaan prosessoituja kasviöljyjä (pullomargariini, kasvirasvakermat jne...).

      Proteiinia tulisi saada 1-2 grammaa per painokilo (normaali paino). 100 grammaa lihaa tai kalaa sisältää n. 20 grammaa proteiinia (riippuen lihan tai kalan rasvaprosentista), yksi kananmuna n. 7 grammaa ja 1dl maitoa, piimää, viiliä tai jogurttia 3 grammaa. Proteiinin liian vähäinen saanti johtaa vääjäämättä lihasmassan ja luuntiheyden menettämiseen sekä immuniteetin heikkenemiseen.

      Ja paljon kasviksia, hedelmiä, vihanneksia, juureksia, papuja, linssejä, herneitä ja marjoja. Aikuisella vähintään 500 grammaa päivässä, mutta mieluummin 1000 grammaa.

      Ja juo ainoastaan vettä, ei maitoa, ei limsaa, ei sokerimehuja, ei kivennäisvesiä tai mitään muutakaan. Valio ei edes kerro, miten maito prosessoidaan. Moni pystyy käyttämään ulkomaisia maitotuotteita, mutta suomalaisia ei, joten suomessa maito pilataan joko prosessoinnilla tai lehmien rehu pilaa maidon. Suomessa maito on pelkkää maatalouspolitiikkaa, ei muuta.

      Vain alle 10 % suomalaisista syö suositusten määrän kasviksia, vihanneksia, juureksia, hedelmiä, papuja, linssejä, herneitä ja marjoja päivässä. Osa ei lainkaan ja loput siltä väliltä.

      Syöthän D-vitamiinia?

      Iho muodostaa auringosta D-vitamiinia keskikesällä ja keskipäivällä, jopa 500µg puolessa tunnissa (elimistö hajottaa ylimäärän, joten liikaa sitä ei saa). Ruuasta D-vitamiinia saa muutaman mikrogramman päivässä, riippuen mitä syö.

      Suomessa alle 1-vuotias saa tippapullosta D-vitamiinia 10µg / vrk ja korvikkeesta (1dl korviketta sisältää 1,1 - 1,3µg D-vitamiinia) 10-20µg/vrk. Eli yhteensä alle 1-vuotias saa D-vitamiinia 20-30µg / vrk, riippuen paljonko korviketta menee. Ja tämä riittää alle 1-vuotiaalle.

      D-vitamiinin tarve kasvaa painon ja iän mukaan. EFSA:n turvallinen D-vitamiinin saanti päivässä on yli 1-vuotiaalle 50µg päivässä ja yli 10-vuotiaalle 100µg päivässä.

      Virallisia suosituksia korkeampia D-vitamiinitasoja puoltavia tutkimuksia tulee jatkuvasti, viikoittain. Suomessa ravitsemusneuvottelukunnan (VRN) matalat (10µg/päivä) D-vitamiinisuositukset näyttävät yhä fossiilisemmilta. Ne riittävät vastasyntyneille sekä kissoille ja pienille koirille.

    • heisunkukka

      Kofeiini efedriini aspiriini sekä muut aineet, joita kaikki fitness-kilpailijat käyttävät rasvanpolttoon. Muistat vain lääkitä itseäsi tarpeeksi, niin sinun tarvitsee vain tehdä salilla kohtuullisesti helppoja kuntosaliliikkeitä. Olet valinnut hyvän lajin, sillä fitneksessä menestyminen ei vaadi minkäänlaista lahjakkuutta, ainoastaan sen, että jaksaa kuunnella lajia harrastavien puheita "kovasta työstä" repeämättä ihan heti hervottomaan nauruun.

    • deittipalsta

      jossa lienet jo

    • Jusseiko
    • oletnormaali

      Syömällä oikein ja treenaamall ahkerasti.

      Vatsan seudulla on syvä lihakset sekä suorat, vinot ja vaaka.

      Juurikin ne pinnalla olet pitää treenata ja saada rasva pois.

      Mutta, kuka niitä sitten katsoo?

      Niin, ei kukaan.

      Tärkeintä on terveys ja hyvä olo.

      Tottakai ihan kaikki haluaisivat olla hyvännäköisiä ja se on normaalia.

      Yöutubessa sanalla core löytyy vatsalihastreenejä.

      Ne tehdään ihan kotosalla eli mihinkään salille ei tarvii lähteä.

      Kotona on helppo tehdä telsun kattelun yhteydessä treeniä ihan omalla kehonpainolla.

      • hyväolo

        Pyykkilauta on todella kovan työn takana. Olen aivan normaalipainoinen 70 kg/177 cm. Vetelen parhaina päivinä vatsalihasliikkeitä 500-1000 kertaa selkäkipissä. Tuloksia tulee pikkuhiljaa, mutta siinä samassa huomaa, että pitää todella olla päättäväisyyttä tuloksiin pääsemiseksi.
        Ruokavalio pitää tietysti olla samalla oikea. Kekivartalolihakset ovat todella tärkeät pitää kunnossa. Selkäkivut ovat hävinneet tyystin treenin jatkuessa.


      • faw21

        Teet selkäkipissä vatsoja?
        Treenaatko muitakin lihaksia 500-1000 kerran toistoilla?
        Lihas se on vatsalihas ja noudattaa kasvun sääntöjä siinä missä muutkin.
        Jos vatsalihaksia meinaa kasvattaa ja saada niihin kokoa (Näkyvät muuten sitten rasvankin alta). Niin toistot sinne 10 toistoon sarja ja kuormaa sen mukaan että ne just just menee.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      136
      3852
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      119
      1514
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      272
      1358
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      69
      1319
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1204
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1111
    7. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      45
      1078
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1061
    9. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1046
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      57
      1001
    Aihe