Kemikaalivanat tippuvat yhä taivaalta

glovb

Olet varmaan monta kertaa nähnyt taivaalla suihkukoneen jonka perästä jää taivaalle ns. vanaa, joka jää taivaalle tippumaan alas. Se on kemikaalivana. Kun sen sijaan suihkukoneen tiivistevana taas häviää taivaalta minuuteissa.

https://www.facebook.com/665762223443671/videos/1007320499287840/

Tässä on yllä linkki videoon, josta huomaamme sen, että vana ei suinkaan tule sen suihkumoottoreista. Vaan se tulee siipien päästä, josta myrkkyseos ruiskutetaan ulos.

Näitä koneita taivaillamme lentää päivittäin ja monesti vielä vierekkäin, kuten tässäkin videossa näkyy.

Erilaiset globaalin eliitin laskuun työskentelevät skeptikkojärjestöt kuten Metabunk.org sivustot ovat yrittäneet koko ajan kiistää kemikaalivana ilmiön. Mutta eivät ole siinä onnistuneet missään vaiheessa.

Täytyy olla aikamoinen itsepetoksen mestari jos vielä väittää, ettei edellämainituilla valokuvilla tai tuolla Facebookissa leviävällä videolla ole mitään tekemistä "kemikaalivanojen" kanssa.

Kemikaalivanojen tarkoitus on myrkyttää maailman väestön terveys alas ja siksi kemikaalivanaseoksen perusaineissa käytetään alumiinia, strontiumia sekä bariumia. Kaikki näistä ovat ihmiselle myrkyllisiä.

Alumiinin joutuminen ihmisen kehoon aiheuttaa mm. parkinssonin tautia, eli aivojen rappeutumista.

Nämä myrkyt kulkeutuvat ihmisten kehoon hengitetyn ilman kautta ja kulkeutuvat sitä kautta meidän aivoihin.

http://waterpoweredcar.com/images/chemtrail_brain.jpg

Tässä on kuva esimerkki siitä, mitä kemikaalivanojen myrkyt saavat aikaan aivoissa. Se heikentää mm. ihmisen puhekeskusta, muistikeskusta sekä supistaa aivoja huomattavasti.

Kemikaalivanojen myrkyt ovat vieläpä nanopartikkelikoossa, joten niitä on sen takia ihmissilmän mahdotonta havaita ilman suurentimia (mikroskooppi).

Entinen FBI:n päällikko Ted Gunderson puhui julkisuudessa avoimesti, kuinka kemikaalivanoilla on tarkoitus harjoittaa ihan suoraa kansanmurhaa.

Kemikaalivanojen historia

Kemikaalivanojen ja ilmastonmuokkauksen historia ulottuu aina vuoteen 1966, jolloin Yhdysvaltain armeija tilasi Interdepartmental Committee for Atmospheric Scienses järjestöltä ilmastonmuokkaukseen liittyvän tutkimuksen. Sen laati matematiikan professori Homer E, Newell.

Se löytyy nykyään pdf -tiedostona internetistä osoitteesta:

https://chemtrailsinourskies.files.wordpress.com/2012/06/1966-us-government-weather-modification.pdf

https://chemtrailsplanet.files.wordpress.com/2014/11/morgellons-alien-photos-lesions.jpg

Eräs Italialainen kemikaalivana aktivisti oli saanut tarkennettua kemikaalivanojen myrkkyseoksia ja tältä ne näyttävät suurennettuina. Kuvassa janalla näkyy 300 mikrometrin mittayksikkö.

Mikään hallinto tai julkinen taho ei ole suostunut paljastamaan totuutta kemikaalivanoista, koska kyseessä on YK:n Agenda 21 alaisuudessa toimiva salainen armeijan toimintaohjelma. Sen vuoksi kemikaalivanat ovat edelleen kadunkielellä pelkkä "salaliittoteoria". Vaikka ne sitä eivät ole, jos vain ottaa niistä enemmän selvää.

Kemikaalivanakoneiden lentäjiä on useiden tietojen ja huhujen mukaan uhkailtu, jos he kertovat mitään näistä asioista julkisuuteen. Sen vuoksi vain hyvin harvat pilotit ovat uskaltaneet niistä jotain kertoa julkisuuteen.

http://i.ytimg.com/vi/7dUazRGtJkw/maxresdefault.jpg

Kemikaalivana lennot eivät ole kuitenkaan mitään ilmaisia ja tuollainen 45 000 kg tankki maksaa. Mutta nämä ylhäällä näkyvät herrat (Jacob de Rothschild sekä David Rockefeller) pitävät huolen, että heidän omistamiensa sijoituspankkien kautta tämä myrkytys maksetaan aina ajallaan. Mutta ihmisten olisi jo nyt vihdoin aika herätä ja vaatia, että tämä ilmaston myrkytys loppuisi. Sillä sitä ei tulla lopettamaan niin kauan, kunnes on kriittinen massa sitä vastustamassa.

Lähteet: http://chemtrailsmuststop.com/2014/09/chemtrail-planes-spraying-megatons-of-aluminum-barium-and-strontium-sacrificing-your-health-for-anti-global-warming-measures-i-e-geoengineering-2/

http://www.globalresearch.ca/chemtrails-the-secret-war/5421137

https://chemtrailsinourskies.files.wordpress.com/2012/06/1966-us-government-weather-modification.pdf

http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2015/08/kemikaalivanat-tippuvat-yha-taivaalta.html

19

124

Vastaukset

 • Kirjoituksesi perusteella saa vaikutelman siitä että olet itse itseesi "vetänyt" myrkyllisiä aineita ja siitä johtuen altistunut kemikaaleille jotka aiheuttavat eriasteisia harhoja sekä sekavaa käyttäytymistä. Pössyttelemisiin. Heippatirallaa.

 • Päivän huumoripläjäys!

 • "Onko noille raidoille taivaalla mitään selitystä?"
  http://keskustelu.suomi24.fi/t/14267939/onko-noille-raidoille-taivaalla-mitaan-selitysta

  Epävirallista tietoa saa vastamediafoorumeista:

  Suomen Armeijan chemtrails näkyi säätutkassa!!
  http://keskustelu.suomi24.fi/t/14297727/suomen-armeijan-chemtrails-nakyi-saatutkassa!!

  Höttöä leijuu kemikaalivanoista?
  http://keskustelu.suomi24.fi/t/14285434/hottoa-leijuu-kemikaalivanoista

  Turun taivaan vanat
  http://keskustelu.suomi24.fi/t/14267121/turun-taivaan-vanat

  Pilvikoneet vauhdissa 14.06.16 yöllä kello 01:30
  http://keskustelu.suomi24.fi/t/14332439/pilvikoneet-vauhdissa-14-06-16-yolla-kello-0130

  -

  Magneettimyrskyjen ajaksi taivas peitetään kemikaalivanoilla
  http://www.kemikaalivanat.fi/kemikaalivanat-ja-magneettimyrskyt/
  "Kun auringossa tapahtuu suurempi roihupurkaus, lähtevät chemtrails-koneet levittämään vanojaan. Magneettimyrsky nimittäin saapuu muutaman päivän viiveellä maapallolle ja tällöin on taivas jo kemikaalipilvien peitossa. Näitä levitysoperaatiota tehdään osana Solar Radiation Management (SRM) –strategiaa eli vaimentamaan auringon vaikutusta"

  Havaintoja Suomessa:

  Ennen joulua 2015 oli suuret roihupurkaukset auringossa. Perjantaina 18.12.2015 oli taivas vielä hetken lähes pilvetön, ennen kuin se alkoi kummallisesti seuraavana päivänä vanoista peittyä. Sunnuntaina 20.12.2015 ja maanantaina 21.12.2015 oli magneettimyrsky jo saavuttanut maapallon ja vanat olivat muodostaneet paksun pilvimassan".

  -

  Ruotsalainen ympäristöinsinööri: Satelliittikuvat osoittavat, että Ruotsissa on levitetty lentokoneista ympäristömyrkyiksi luokiteltavia aerosoleja
  http://www.kemikaalivanat.fi/ruotsalainen-ymparistoinsinoori-satelliittikuvat-osoittavat-ymparistomyrkyiksi-luokiteltavien-aerosolien-levittamisen-lentokoneista-ruotsissa/
  "Satelliittikuvat todistavat, että Ruotsissa levitetään laajamittaisesti ja jatkuvasti ympäristömyrkyiksi luokiteltavia aerosoleja, sekä sen kuinka kemiallisesti luodut pilvet jatkuvasti kulkevat Ruotsin yli https://youtu.be/IkQn76AV3Kc ".

  Lähde: http://www.kemikaalivanat.fi/

 • Ei videosulkeisia, yksi video riittää vakuuttaan kenet hyvänsä

  tämä linkki poistettu jo 4 kertaa, ottakaa totuus talteen!

  https://www.youtube.com/watch?time_continue=1758&v=6HBh2xUH6PI

  patenteista muokkauksen tilaukseen.

  Muokkausfirmoilla on neuvottelukonsultit ja web sivut muokkaustarpeiden ja menetelmien valitsemiseen.
  Täysin liiketaloudellisesti toimivia firmoja.

  • Oliskohan aika ottaa lääkkeet?


 • Suomea myrkytetään jo tosi ahkerasti kemikaalivanoilla jotka sisältää mm. Raskasmetalleja ynnä muita tappoaineita! Kiinni jäitte supon lahjomat siat! Lopettakaa ympäristön myrkytys!

  • Ihan oikeesti; suht vaarattomia nuo pakohöyryvanat taivaalla ovat, mutta kun tulivuoret alkavat pötkössä toimimaan, se lykkää ilmakehään miljoona kertaa enemmän myrkyllisiä kaasuja


  • Ja sieltä hyökkää ensimmäinen supon lahjoma kätyri! Joka on myös kemikaalivanojen levittäjä! Kyllä minä teidän temput tiiän!


  • Suomionmyrkytetty kirjoitti:

   Ja sieltä hyökkää ensimmäinen supon lahjoma kätyri! Joka on myös kemikaalivanojen levittäjä! Kyllä minä teidän temput tiiän!

   Supon lahjoma kätyri.
   Ihan tavallinen pientä eläkettä saava duunari-eläkeläinen olen. Olen ottanut selvää noista lentokoneiden jättämien vanojen "myrkyllisyyksistä".
   Kyllä niistä saa lahjomattomia tietoja. Kuitenkin; kun ilmasto lämpenee edelleen auringon vaikuksesta ja Siperia taigalla oleva maaperän routa alkaa sulamaan, metaania purkautuu ilmakehään suuria määriä.

   Sinulla on oikeus mielipiteisiisi, mutta lentsikoiden päästöt eivät suinkaan suomeakaan myrkytä. Kun näet iltataivaalla komean iltaruskon, se on seurausta vulkaanisten purkausten aktivoitumisista jossakin päin maapalloa.


 • Arto on puhunut. Ollaan muut hiljaa niin höperehtiminen loppuu siihen paikkaan.

 • Mistä näitä hörhöjä oikein sikiää? :D :D :D

  • Juupas eipäs. Kyllä jotain salataan.


  • Kysy äidältäsi.


 • Latvahaasteisuudella ei ole ylärajaa, lentoliikenteellä on.

 • Tosi omituista, että nää ei ole täysin yleistä tietoa, kun näistä puhutaan kuitenkin aika paljon jo. En tiedä voiko tätä asiaa olla uskomatta enää, kun ottaa asioista jonkin verran selvää. Valitettavan totta se taitaa olla ja näistä alkaa olemaan ihan kunnon tutkimuksia ja tietoakin pätevän oloisista lähteistä.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Iranilainen kansanedustaja lupaa 3 miljoonan dollarin palkkion

  Trumpin tappajalle. https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/cfa37fd0-332c-4304-8dc6-3f7024244907
  Maailman menoa
  87
  3512
 2. Luisteluvalmentaja Mirjami Penttinen

  Valmentaa nuoria kannustavasti ja tasa-arvoisesti.
  14
  1624
 3. MURHA hämeenlinnassa

  Keskustassa, maanantain ja tiistain välisenä yönä??!! Kertokaa heti lisää........
  Hämeenlinna
  59
  1170