Kemikaalivanat tippuvat yhä taivaalta

glovb

Olet varmaan monta kertaa nähnyt taivaalla suihkukoneen jonka perästä jää taivaalle ns. vanaa, joka jää taivaalle tippumaan alas. Se on kemikaalivana. Kun sen sijaan suihkukoneen tiivistevana taas häviää taivaalta minuuteissa.

https://www.facebook.com/665762223443671/videos/1007320499287840/

Tässä on yllä linkki videoon, josta huomaamme sen, että vana ei suinkaan tule sen suihkumoottoreista. Vaan se tulee siipien päästä, josta myrkkyseos ruiskutetaan ulos.

Näitä koneita taivaillamme lentää päivittäin ja monesti vielä vierekkäin, kuten tässäkin videossa näkyy.

Erilaiset globaalin eliitin laskuun työskentelevät skeptikkojärjestöt kuten Metabunk.org sivustot ovat yrittäneet koko ajan kiistää kemikaalivana ilmiön. Mutta eivät ole siinä onnistuneet missään vaiheessa.

Täytyy olla aikamoinen itsepetoksen mestari jos vielä väittää, ettei edellämainituilla valokuvilla tai tuolla Facebookissa leviävällä videolla ole mitään tekemistä "kemikaalivanojen" kanssa.

Kemikaalivanojen tarkoitus on myrkyttää maailman väestön terveys alas ja siksi kemikaalivanaseoksen perusaineissa käytetään alumiinia, strontiumia sekä bariumia. Kaikki näistä ovat ihmiselle myrkyllisiä.

Alumiinin joutuminen ihmisen kehoon aiheuttaa mm. parkinssonin tautia, eli aivojen rappeutumista.

Nämä myrkyt kulkeutuvat ihmisten kehoon hengitetyn ilman kautta ja kulkeutuvat sitä kautta meidän aivoihin.

http://waterpoweredcar.com/images/chemtrail_brain.jpg

Tässä on kuva esimerkki siitä, mitä kemikaalivanojen myrkyt saavat aikaan aivoissa. Se heikentää mm. ihmisen puhekeskusta, muistikeskusta sekä supistaa aivoja huomattavasti.

Kemikaalivanojen myrkyt ovat vieläpä nanopartikkelikoossa, joten niitä on sen takia ihmissilmän mahdotonta havaita ilman suurentimia (mikroskooppi).

Entinen FBI:n päällikko Ted Gunderson puhui julkisuudessa avoimesti, kuinka kemikaalivanoilla on tarkoitus harjoittaa ihan suoraa kansanmurhaa.

Kemikaalivanojen historia

Kemikaalivanojen ja ilmastonmuokkauksen historia ulottuu aina vuoteen 1966, jolloin Yhdysvaltain armeija tilasi Interdepartmental Committee for Atmospheric Scienses järjestöltä ilmastonmuokkaukseen liittyvän tutkimuksen. Sen laati matematiikan professori Homer E, Newell.

Se löytyy nykyään pdf -tiedostona internetistä osoitteesta:

https://chemtrailsinourskies.files.wordpress.com/2012/06/1966-us-government-weather-modification.pdf

https://chemtrailsplanet.files.wordpress.com/2014/11/morgellons-alien-photos-lesions.jpg

Eräs Italialainen kemikaalivana aktivisti oli saanut tarkennettua kemikaalivanojen myrkkyseoksia ja tältä ne näyttävät suurennettuina. Kuvassa janalla näkyy 300 mikrometrin mittayksikkö.

Mikään hallinto tai julkinen taho ei ole suostunut paljastamaan totuutta kemikaalivanoista, koska kyseessä on YK:n Agenda 21 alaisuudessa toimiva salainen armeijan toimintaohjelma. Sen vuoksi kemikaalivanat ovat edelleen kadunkielellä pelkkä "salaliittoteoria". Vaikka ne sitä eivät ole, jos vain ottaa niistä enemmän selvää.

Kemikaalivanakoneiden lentäjiä on useiden tietojen ja huhujen mukaan uhkailtu, jos he kertovat mitään näistä asioista julkisuuteen. Sen vuoksi vain hyvin harvat pilotit ovat uskaltaneet niistä jotain kertoa julkisuuteen.

http://i.ytimg.com/vi/7dUazRGtJkw/maxresdefault.jpg

Kemikaalivana lennot eivät ole kuitenkaan mitään ilmaisia ja tuollainen 45 000 kg tankki maksaa. Mutta nämä ylhäällä näkyvät herrat (Jacob de Rothschild sekä David Rockefeller) pitävät huolen, että heidän omistamiensa sijoituspankkien kautta tämä myrkytys maksetaan aina ajallaan. Mutta ihmisten olisi jo nyt vihdoin aika herätä ja vaatia, että tämä ilmaston myrkytys loppuisi. Sillä sitä ei tulla lopettamaan niin kauan, kunnes on kriittinen massa sitä vastustamassa.

Lähteet: http://chemtrailsmuststop.com/2014/09/chemtrail-planes-spraying-megatons-of-aluminum-barium-and-strontium-sacrificing-your-health-for-anti-global-warming-measures-i-e-geoengineering-2/

http://www.globalresearch.ca/chemtrails-the-secret-war/5421137

https://chemtrailsinourskies.files.wordpress.com/2012/06/1966-us-government-weather-modification.pdf

http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2015/08/kemikaalivanat-tippuvat-yha-taivaalta.html

20

166

  Vastaukset

  • Kirjoituksesi perusteella saa vaikutelman siitä että olet itse itseesi "vetänyt" myrkyllisiä aineita ja siitä johtuen altistunut kemikaaleille jotka aiheuttavat eriasteisia harhoja sekä sekavaa käyttäytymistä. Pössyttelemisiin. Heippatirallaa.

  • Päivän huumoripläjäys!

  • "Onko noille raidoille taivaalla mitään selitystä?"
   http://keskustelu.suomi24.fi/t/14267939/onko-noille-raidoille-taivaalla-mitaan-selitysta

   Epävirallista tietoa saa vastamediafoorumeista:

   Suomen Armeijan chemtrails näkyi säätutkassa!!
   http://keskustelu.suomi24.fi/t/14297727/suomen-armeijan-chemtrails-nakyi-saatutkassa!!

   Höttöä leijuu kemikaalivanoista?
   http://keskustelu.suomi24.fi/t/14285434/hottoa-leijuu-kemikaalivanoista

   Turun taivaan vanat
   http://keskustelu.suomi24.fi/t/14267121/turun-taivaan-vanat

   Pilvikoneet vauhdissa 14.06.16 yöllä kello 01:30
   http://keskustelu.suomi24.fi/t/14332439/pilvikoneet-vauhdissa-14-06-16-yolla-kello-0130

   -

   Magneettimyrskyjen ajaksi taivas peitetään kemikaalivanoilla
   http://www.kemikaalivanat.fi/kemikaalivanat-ja-magneettimyrskyt/
   "Kun auringossa tapahtuu suurempi roihupurkaus, lähtevät chemtrails-koneet levittämään vanojaan. Magneettimyrsky nimittäin saapuu muutaman päivän viiveellä maapallolle ja tällöin on taivas jo kemikaalipilvien peitossa. Näitä levitysoperaatiota tehdään osana Solar Radiation Management (SRM) –strategiaa eli vaimentamaan auringon vaikutusta"

   Havaintoja Suomessa:

   Ennen joulua 2015 oli suuret roihupurkaukset auringossa. Perjantaina 18.12.2015 oli taivas vielä hetken lähes pilvetön, ennen kuin se alkoi kummallisesti seuraavana päivänä vanoista peittyä. Sunnuntaina 20.12.2015 ja maanantaina 21.12.2015 oli magneettimyrsky jo saavuttanut maapallon ja vanat olivat muodostaneet paksun pilvimassan".

   -

   Ruotsalainen ympäristöinsinööri: Satelliittikuvat osoittavat, että Ruotsissa on levitetty lentokoneista ympäristömyrkyiksi luokiteltavia aerosoleja
   http://www.kemikaalivanat.fi/ruotsalainen-ymparistoinsinoori-satelliittikuvat-osoittavat-ymparistomyrkyiksi-luokiteltavien-aerosolien-levittamisen-lentokoneista-ruotsissa/
   "Satelliittikuvat todistavat, että Ruotsissa levitetään laajamittaisesti ja jatkuvasti ympäristömyrkyiksi luokiteltavia aerosoleja, sekä sen kuinka kemiallisesti luodut pilvet jatkuvasti kulkevat Ruotsin yli https://youtu.be/IkQn76AV3Kc ".

   Lähde: http://www.kemikaalivanat.fi/

  • Ei videosulkeisia, yksi video riittää vakuuttaan kenet hyvänsä

   tämä linkki poistettu jo 4 kertaa, ottakaa totuus talteen!

   https://www.youtube.com/watch?time_continue=1758&v=6HBh2xUH6PI

   patenteista muokkauksen tilaukseen.

   Muokkausfirmoilla on neuvottelukonsultit ja web sivut muokkaustarpeiden ja menetelmien valitsemiseen.
   Täysin liiketaloudellisesti toimivia firmoja.

   • Oliskohan aika ottaa lääkkeet?


  • Suomea myrkytetään jo tosi ahkerasti kemikaalivanoilla jotka sisältää mm. Raskasmetalleja ynnä muita tappoaineita! Kiinni jäitte supon lahjomat siat! Lopettakaa ympäristön myrkytys!

   • Ihan oikeesti; suht vaarattomia nuo pakohöyryvanat taivaalla ovat, mutta kun tulivuoret alkavat pötkössä toimimaan, se lykkää ilmakehään miljoona kertaa enemmän myrkyllisiä kaasuja


   • Ja sieltä hyökkää ensimmäinen supon lahjoma kätyri! Joka on myös kemikaalivanojen levittäjä! Kyllä minä teidän temput tiiän!


   • Suomionmyrkytetty kirjoitti:

    Ja sieltä hyökkää ensimmäinen supon lahjoma kätyri! Joka on myös kemikaalivanojen levittäjä! Kyllä minä teidän temput tiiän!

    Supon lahjoma kätyri.
    Ihan tavallinen pientä eläkettä saava duunari-eläkeläinen olen. Olen ottanut selvää noista lentokoneiden jättämien vanojen "myrkyllisyyksistä".
    Kyllä niistä saa lahjomattomia tietoja. Kuitenkin; kun ilmasto lämpenee edelleen auringon vaikuksesta ja Siperia taigalla oleva maaperän routa alkaa sulamaan, metaania purkautuu ilmakehään suuria määriä.

    Sinulla on oikeus mielipiteisiisi, mutta lentsikoiden päästöt eivät suinkaan suomeakaan myrkytä. Kun näet iltataivaalla komean iltaruskon, se on seurausta vulkaanisten purkausten aktivoitumisista jossakin päin maapalloa.


  • Arto on puhunut. Ollaan muut hiljaa niin höperehtiminen loppuu siihen paikkaan.

  • Mistä näitä hörhöjä oikein sikiää? :D :D :D

   • Juupas eipäs. Kyllä jotain salataan.


   • Kysy äidältäsi.


  • Latvahaasteisuudella ei ole ylärajaa, lentoliikenteellä on.

   • "vaaravyöhyketerapia
    08.11.2019 23:34

    Latvahaasteisuudella ei ole ylärajaa, lentoliikenteellä on."

    - Ette vaan ole seuranneet aikaanne asiassa, joka on näytetty toteen ja tunnustettukin jo.

    Poiminta pidemmästä ketjusta:
    https://web.archive.org/web/20161102002153/http://sanasinko.net/viewtopic.php?t=738

    "Alumiinisilppu kuin sadepilvi taivaalla"

    Ilmavoimien koneiden taivaalle kylvämä omasuoja voi näkyä kaikuna säätutkassa."

    - Vuosia sitten Al Gorekin on myöntänyt kemikaaliruiskutukset, selviää samasta viestistä https://tinyurl.com/tffg8ap edellä.

    Ja tuoreempaakin näyttöä riittää kirjoitettuani siitä jo vuosi sitten https://tinyurl.com/v8txchl täällä:

    "-- hurjaa juttua https://goo.gl/AZUDcG siitä, miten tiedemiehet suunnittelevat koko auringon peittämistä kemikaaliruiskutuksilla maapallon lämpenemistä vastaan:

    Scientists have new plan to fight global warming: Dimming the sun — RT World News
    https://www.rt.com/news/444762-global-warming-dim-sun/

    Sun-dimming aerosols could curb global warming - CNN
    https://edition.cnn.com/2018/11/23/health/sun-dimming-aerosols-global-warming-intl-scli/index.html

    Stratospheric aerosol injection tactics and costs in the first 15 years of deployment - IOPscience
    http://iopscience.iop.org/article/10.1088/1748-9326/aae98d "

    + + +

    Eli tervetuloa vaan todellisuuteen, joka on taruakin ihmeellisempää.

    Pentagonkin joutuu USA:ssa selvittämään, istutettiinko borrelioosi punkkeihin laboratoriossa:

    "Bitten-kirjan mukaan Yhdysvalloilla oli sotilasohjelmia, joissa bioasepunkkeja ja muita ötököitä olisi pudotettu ilmasta käsin."

    https://keskustelu.suomi24.fi/t/15761296/pentagon-joutuu-usassa-selvittamaan-istutettiinko-borrelioosi-punkkeihin-laboratoriossa


   • sanasinko kirjoitti:

    "vaaravyöhyketerapia
    08.11.2019 23:34

    Latvahaasteisuudella ei ole ylärajaa, lentoliikenteellä on."

    - Ette vaan ole seuranneet aikaanne asiassa, joka on näytetty toteen ja tunnustettukin jo.

    Poiminta pidemmästä ketjusta:
    https://web.archive.org/web/20161102002153/http://sanasinko.net/viewtopic.php?t=738

    "Alumiinisilppu kuin sadepilvi taivaalla"

    Ilmavoimien koneiden taivaalle kylvämä omasuoja voi näkyä kaikuna säätutkassa."

    - Vuosia sitten Al Gorekin on myöntänyt kemikaaliruiskutukset, selviää samasta viestistä https://tinyurl.com/tffg8ap edellä.

    Ja tuoreempaakin näyttöä riittää kirjoitettuani siitä jo vuosi sitten https://tinyurl.com/v8txchl täällä:

    "-- hurjaa juttua https://goo.gl/AZUDcG siitä, miten tiedemiehet suunnittelevat koko auringon peittämistä kemikaaliruiskutuksilla maapallon lämpenemistä vastaan:

    Scientists have new plan to fight global warming: Dimming the sun — RT World News
    https://www.rt.com/news/444762-global-warming-dim-sun/

    Sun-dimming aerosols could curb global warming - CNN
    https://edition.cnn.com/2018/11/23/health/sun-dimming-aerosols-global-warming-intl-scli/index.html

    Stratospheric aerosol injection tactics and costs in the first 15 years of deployment - IOPscience
    http://iopscience.iop.org/article/10.1088/1748-9326/aae98d "

    + + +

    Eli tervetuloa vaan todellisuuteen, joka on taruakin ihmeellisempää.

    Pentagonkin joutuu USA:ssa selvittämään, istutettiinko borrelioosi punkkeihin laboratoriossa:

    "Bitten-kirjan mukaan Yhdysvalloilla oli sotilasohjelmia, joissa bioasepunkkeja ja muita ötököitä olisi pudotettu ilmasta käsin."

    https://keskustelu.suomi24.fi/t/15761296/pentagon-joutuu-usassa-selvittamaan-istutettiinko-borrelioosi-punkkeihin-laboratoriossa

    "Alumiinisilppu kuin sadepilvi taivaalla

    Ilmavoimien koneiden taivaalle kylvämä omasuoja voi näkyä kaikuna säätutkassa."

    - Se, että edelle jäi yksi lainausmerkki liikaa, ei kumoa itse viestissä https://tinyurl.com/tffg8ap olevaa painavaa asiaa.


   • sanasinko kirjoitti:

    "vaaravyöhyketerapia
    08.11.2019 23:34

    Latvahaasteisuudella ei ole ylärajaa, lentoliikenteellä on."

    - Ette vaan ole seuranneet aikaanne asiassa, joka on näytetty toteen ja tunnustettukin jo.

    Poiminta pidemmästä ketjusta:
    https://web.archive.org/web/20161102002153/http://sanasinko.net/viewtopic.php?t=738

    "Alumiinisilppu kuin sadepilvi taivaalla"

    Ilmavoimien koneiden taivaalle kylvämä omasuoja voi näkyä kaikuna säätutkassa."

    - Vuosia sitten Al Gorekin on myöntänyt kemikaaliruiskutukset, selviää samasta viestistä https://tinyurl.com/tffg8ap edellä.

    Ja tuoreempaakin näyttöä riittää kirjoitettuani siitä jo vuosi sitten https://tinyurl.com/v8txchl täällä:

    "-- hurjaa juttua https://goo.gl/AZUDcG siitä, miten tiedemiehet suunnittelevat koko auringon peittämistä kemikaaliruiskutuksilla maapallon lämpenemistä vastaan:

    Scientists have new plan to fight global warming: Dimming the sun — RT World News
    https://www.rt.com/news/444762-global-warming-dim-sun/

    Sun-dimming aerosols could curb global warming - CNN
    https://edition.cnn.com/2018/11/23/health/sun-dimming-aerosols-global-warming-intl-scli/index.html

    Stratospheric aerosol injection tactics and costs in the first 15 years of deployment - IOPscience
    http://iopscience.iop.org/article/10.1088/1748-9326/aae98d "

    + + +

    Eli tervetuloa vaan todellisuuteen, joka on taruakin ihmeellisempää.

    Pentagonkin joutuu USA:ssa selvittämään, istutettiinko borrelioosi punkkeihin laboratoriossa:

    "Bitten-kirjan mukaan Yhdysvalloilla oli sotilasohjelmia, joissa bioasepunkkeja ja muita ötököitä olisi pudotettu ilmasta käsin."

    https://keskustelu.suomi24.fi/t/15761296/pentagon-joutuu-usassa-selvittamaan-istutettiinko-borrelioosi-punkkeihin-laboratoriossa

    Ks. myös https://tinyurl.com/vx5qg44 viestistä https://www.youtube.com/watch?v=gR6KVYJ73AU video, jossa "FBI:n entinen johtaja Ted Gunderson paljastaa, kuinka myrkkyjä on lennätetty ympäri maailmaa, myös Pohjois-Eurooppaan, eli meidän päällemme! Paljastukset maksoivat Ted Gundersonin hengen. Hänet myrkytettiin arsenikilla hänen lääkärinsä Edward Lucidin mukaan."


   • sanasinko kirjoitti:

    "Alumiinisilppu kuin sadepilvi taivaalla

    Ilmavoimien koneiden taivaalle kylvämä omasuoja voi näkyä kaikuna säätutkassa."

    - Se, että edelle jäi yksi lainausmerkki liikaa, ei kumoa itse viestissä https://tinyurl.com/tffg8ap olevaa painavaa asiaa.

    Turismi ja ns maanpuolustus on tuhonnut jo koko ihmiskunnan tulevaisuuden.Lentokoneilla se on pääasiassa tehty. Lisäksi paikallisesti on tarvittu kepulaisia pilaamaan hengitysilma pyrolyysitehtailla ja kaasulaitoksilla joiden päästöillä ei ole rajoja.Minullakin tukkeutuivat sepelvaltimot tämän vuoksi. Politiikka on pelkkää hautausurakointia.Vasemmistokin jo haluaa lisää kaasua ikäänkuin autolla ajo olisi lopullinen ratkaisu.


  • Tosi omituista, että nää ei ole täysin yleistä tietoa, kun näistä puhutaan kuitenkin aika paljon jo. En tiedä voiko tätä asiaa olla uskomatta enää, kun ottaa asioista jonkin verran selvää. Valitettavan totta se taitaa olla ja näistä alkaa olemaan ihan kunnon tutkimuksia ja tietoakin pätevän oloisista lähteistä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Järkyttäviä Paljastuksia Nikon TV-sarjasta

   Tänään se sitten alkaa, sarja nikosta ja katiskasta. Ennakkotietojen mukaan sisältö paljon ikävämpää kuin luulin. Niko käyttänyt huumeita jo 13 vuotia
   Kotimaiset julkkisjuorut
   145
   4304
  2. Kuka maksaa ei-turvallisesta maasta tulevan pakkokatanteenin..

   ..eivät kai veronmaksajat Kelan ansiosidonnaisella päivärahalla? Vastuuton mokailija maksakoon mokiensa kulut itse! Se on Ruotsin risteilyltä tai Balk
   Maailman menoa
   145
   4271
  3. Henna ja Tauski jälleen yhdessä onnellisina

   Kihlatkin hankittu. https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/503fdd42-5bef-4519-ae07-de01ca6aa9ba
   Viihde ja kulttuuri
   24
   2405
  4. Suomi olisi itse tarvinnut kehitysapua

   suomen koronatalous ja sannan lahjarahat italiaan on kestämätön setti. Suomen julkinen ajetaan alas, teitä ei kunnosteta, omaa taloutta ei elvytetä..
   Maailman menoa
   198
   2196
  5. Heti alkoivat "asiantuntijat" sössöttämään

   ettei hallituksella ole oikeus pistää ihmisiä pakkokaranteeniin https://yle.fi/uutiset/3-11487500
   Maailman menoa
   197
   1269