Turun taivaan vanat

CocktailX

Juuri tällä hetkellä Turussa Kaarinaan päin katsottuna taivas täynnä levinneitä lentokoneiden tekemiä vaaleita vanoja. Mistä johtuu että ne pysyvät noin kauan taivaalla leviten mutta näkyen koko ajan? Siis kymmeniä vanoja joista osa saanut jo ison osan taivaasta harsoon. Ei näytä ihan normaaleilta tiivistysvanoilta nuo.

103

1030

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • OpetteleLentoliikenne

      Turun kohdalta menee alueen lentokoneiden pääväylä; vähän sama kuin ihmettelisit miksi kehä ykkösen tienoilla on talviaamuina pakokaasuhöyryjä.

      Ei ne koneet satunnaisesti taivaalla risteile, seuraavat hyvin tarkkaa väylöitystä.

    • oikea.osoite.kysymyksi

      Meillä sama tilanne eilen illalla kanta-hämeessä - 3 tai 4 konetta lensi ristiin rastiin ja pilveytti taivaan. Melko yleistä täällä meillä. Kirkas taivas menee keinotekoiseen pilveen, joten vaikutusta varmasti on.

      Koneita ei löydy kansainvälisestä lentotietopalvelusta eli lentävät ilman transponderia - viittaa "pimeisiin lentoihin" (=sotilasyhteys).

      Armeijahan voi valvoa kaikkia lentoja, myös pimeitä koneita. Siviili-ilmailu ei siihen kykene.

      • turhaa_pelkoa

        Kyllä näkyvät Flightradar24.com -palvelussa!


    • ihmeellinenmaailma

      Epäiletko että ne levittää Raidia ihmishyönteisten likvidoimiseḱsi, oletkohan tietämättäsi salainen ihmishyönteinen.

      • DNAhyökkäys

        En loydä parasta videota juuri nyt, jossa tutkija väitti hötön sisältävän mm. muunneltuja punasoluja ja dna:ta.

        Elollinen luonto absorboi geenimateriaalia kaikenaikaa, joten evoluutiota tapahtuu jatkuvasti. Eräiden näkemysten mukaan tarkoitus on vaikuttaa evoluutioon jostain tuntemattomasta syystä.

        Valitettavasti kyseessä saattaa olla biologinen sodankäynti - vaikutetaan mahdollisesti vaikkapa miesten siittiöiden kehittymiseen tai lisätään autismia aiheuttava geeni.

        Sellaista vastaan ei taida jäsenkirja taskussa paljon auttaa.


    • fgwhrj

      Tompkins: Ja koko asia on vastoin lakia. Me, tähän pisteeseen, ei ole kykyä pysäyttää nämä kaverit tekemästä sitä. Joten taajuus, että mitä halusin päästä teitä kuulla. Taajuus tippaa teknisillä aloilla, tai alueet maapallolla, jotka ovat teknisesti etenee lääketieteen tai tilan tai viestintää riippumatta, se on ne, jotka he haluavat varmistaa, että he eivät aio tehdä it.Rense: He yrittää hidastaa. . . He hidastava meidän monissa tapauksissa, musta ops ohjelmat kehittyneen teknologian pitää meidät hillitty. Onko tämä idea? He eivät halua meitä tekemään tällaista edistystä? Tompkins: Aivan. Ja syy käytän että koska tavallaan tässä esimerkkinä koko TRW on se vaikea hyväksyä, että pitäisi olla enemmän hyviä tyyppejä siellä auttaa meitä eikä mahdollistaa oletettavasti hyönteisiä ja Dracos ja nämä muut ihmiset suorittaa tehtävänsä. Mutta kun ymmärtää historian opiskeluun at TRW, tämä menee takaisin niin pitkälle, ja niin monista eri sivilisaatioiden tällä planeetalla, joka sai meidät kaikki tähän ongelmaan.

      http://spherebeingalliance.com/blog/our-technology-decades-ahead-of-whats-known-part-1.html

    • eipä.näy.varma.tiet

      > Kyllä näkyvät Flightradar24.com -palvelussa!

      Ei missään tapauksessa näy kaikki pilvikoneet. On todettu useaan otteeseen. En viitsi sanoa paikkakuntaa tarkemmin, jotta ei syytetä oman pesän likaajaksi - minähän en asialle voi muuta kuin ihmetellä ja yrittää selvittää.

    • ei.halua.nähdä.ilmaa.jot

      > Epäiletko että ne levittää Raidia ihmishyönteisten likvidoimiseḱsi, oletkohan
      > tietämättäsi salainen ihmishyönteinen.

      Aina kun alkaa nähdä ilman jota hengittää tulisi kiinnostua asiasta. Siksi kaivoksissa käytetään kanarialintuja varoittamaan vaarasta hengitysilmassa.

    • drr

      "Juuri tällä hetkellä Turussa Kaarinaan päin katsottuna taivas täynnä levinneitä lentokoneiden tekemiä vaaleita vanoja. Mistä johtuu että ne pysyvät noin kauan taivaalla leviten mutta näkyen koko ajan? Siis kymmeniä vanoja joista osa saanut jo ison osan taivaasta harsoon."

      Suomen yllä näyttää olleen kosteaa ilmaa, suhteellinen kosteusprosentti yli 90.
      http://imgur.com/pEyrpL4

      Vanat jäävät näkymään taivaalle siinä tapauksessa, että ilma lentokorkeudella on kosteaa. Pakkastahan siellä on -50 astetta, joten ennestään kosteassa ilmassa niillä kestää haihtua pitkään. Siispä ne näkyvät pitkään ja leviävät tuulen vaikutuksesta.

    • PiperoNiskatKenossa

      Muuta stadiin. Täällä vanoja ei ole näkynyt vielä tänä keväänä.
      Todellakin aika merkillistä ettei niitä ole täällä jos Turussa on......

      • kulkureitit

        Helsingin seudulla näkee jatkuvasti kiertämässä nousevia ja laskevia koneita, Ylilentäviä näkee harvemmin, ja ne varmaankin kulkevat jostain sivummalta väistäen ruuhkapaikkaa.


    • Vanaadili

      Vanat on kerosiinin palamisen jätettä, eli vesihöyryä, kerosiinissa on siis vettä, joka palaessa höyrystyy ja näkyy höyrypilvenä.

      Pilvetkin ovat vesihöyryö, myös sadepilvet, sieltä se sade tulee alas maan pintaan.

      Vaikea olisi levittää kemikaaleja 100000 metrin korkeudessa, kun ei tiedä mihin suuntaan ja millä nopeudella tuulet ja ilmavirtaukset siellä liikkuu, eri korkeuksissa on eri suuntaan ja eri nopeudella liikkuvia ilmavirtauksia, joten ennustaminen on mahdotonta.

      Pellotkin sumutetaan kemikaaleilla lentokoneesta, joka lentää muutaman kymmenen metrin korkeudella, jos korkeammalla lentäisi, niin mistä sen tietäisi, minne ne kemikaalit menee.

      • Ffdd

        Paljon matalemmalla nuo risteävät vanat.


      • drr
        Ffdd kirjoitti:

        Paljon matalemmalla nuo risteävät vanat.

        Risteävät vanat on lentokoneiden normaalilla lentokorkeudella, noin 10km:ssa. Risteävät vanat johtuvat siitä, että lentokoneita lentää eri suuntiin.

        Melko pelottavaa.


      • toinen.jättää.pilven.toi

        Tässä on viime vuonna paikkakunnalla otettu kuva: http://imgur.com/zYn9XIt

        Kuvassa on tyypillinen tilanne, jossa toinen koneista näkyy flightradar24-palvelussa, eikä jätä pilveä jälkeensä. Pilvikone ei näy palvelussa.


      • LiikaaTavaraa
        drr kirjoitti:

        Risteävät vanat on lentokoneiden normaalilla lentokorkeudella, noin 10km:ssa. Risteävät vanat johtuvat siitä, että lentokoneita lentää eri suuntiin.

        Melko pelottavaa.

        Se harso näkyy niin selvästi hyvin laajalle levinneenä ettei millään voi olla 10 kilometrissä.


      • drr
        LiikaaTavaraa kirjoitti:

        Se harso näkyy niin selvästi hyvin laajalle levinneenä ettei millään voi olla 10 kilometrissä.

        "Se harso näkyy niin selvästi hyvin laajalle levinneenä ettei millään voi olla 10 kilometrissä."

        Tässä on viime vuonna paikkakunnalla otettu kuva: http://imgur.com/zYn9XIt

        Kerrotko miksi tuo harso EI VOI OLLA 10km korkeudella? Koska sun mielestä ei näytä siltä?


    • ihan.tuoretta.matskua

      Tässä on reilu tunti sitten kello 11:00 paikkakunnalla (ei Turussa) otetut kuvat:

      1 Kaksi päävanaa risteää keskustan yllä: http://imgur.com/PgGYe9N

      2 Päävanat alkavat levitä pilviverhoksi: http://imgur.com/48HO4Jy

      3 Päävanoista ja parista sivuvanasta muodostuu koko iltapäivän ajaksi kaupungin ylle keinotekoinen pilviverho alunperin täysin kirkkaan siniselle taivaalle: http://imgur.com/yEZ23nw

      En uskalla kertoa kaupungin nimeä, koska täällä on mielisairaalan osasto jonne lentää hyvin helposti. Valtuuston puheenjohtaja on mielipuoli ja apuvaltuustonjohtaja on huhujen mukaan neukuissa koulutuksen saanut psykiatri.

      Vihreät hei - näettekö kuvissa mitään mahdollisuutta ympäristöriskille? Tämä saattaa olla täällä paikkakunnalla jokapäiväistä etenkin keväällä ja alkukesällä.

      • drr

        Täsmälleen samanlaisia vanoja on näkynyt päiväkausia Helsinginkin yllä, itseasiassa koko Uudellamaalla. Varmasti muuallakin. Vanat jäävät näkyviin pitkäksi aikaa, koska yläilmakehässä on kosteaa ilmaa.

        Jäätyneestä vesihöyrystä ei aiheudu ympäristöriskiä.


      • Narkolepsiakaasu

        Tuollaiset laajat pilvimäiset harsovanat eivät voi olla normaaleja lentokoneiden tiivistysvanoja. Ne eivät millään voi muodostaa noin laajoja muodostelmia taivaalle, jotka leviävät ja pysyvät tuntikausia. Mitä päällemme sataa? Pidetäänkö tällä ihmisiä passiivisina, yhden oikean poliittisen totuuden vastaanottamiselle? Antiempaattisuus on myös lisääntynyt, turrutetaanko ihmisten tunteita jotta puurtavat kilpailuyhteiskunnan murkkuina kyseenalaistamatta?


    • PiperoKaalinVartijana

      Ehkä valtiojohdon tarkoituksena on harventaa turkulaisia. Stadissa ei ole vielä vanoja näkynyt, viime kesänä paljonkin.
      Merkillistähän tuo todellakin on että yhdellä paikkakunnalla vanoja on ja toisissa ei vaikka sää on sama. Taasen yksi asia mikä ei mene kaaliin.

      • se.utula

        Toisilla paikkakunnilla saattaa näkyä enemmän korkealla yli lentäviä koneita. Helsingin ympäristössä kaartaa jatkuvasti matalalla laskuun tulevia koneita ja kiitoradalta juuri nousseita koneita. Voisi olettaa Helsingin yli ja ohi lentävien koneiden kulkevan näistä vähän sivussa.


      • drr

        "Merkillistähän tuo todellakin on että yhdellä paikkakunnalla vanoja on ja toisissa ei vaikka sää on sama. Taasen yksi asia mikä ei mene kaaliin."

        Helsingin päällä on näkynyt vanoja täsmälleen samalla tavalla kuin Turunkin päällä.

        Täällä on kommentoimassa kemikaalivanoihin uskovaa porukkaa, jotka yrittävät saada tiivistymisvanat kuulostamaan hämmentäviltä.

        http://www.vanahavainnot.com/lyhyt-yhteenveto.html


      • puoluejyrät.puolustelee

        Ukkeli hei, yläilmakehään päivittäin tuotetut keinotekoiset pilvet muokkaa säätä ja ilmastoa. Vesihöyry haihtuu mutta pilvet tarvitsevat jonkin aerosolin jäädäkseen ilmaan leijailemaan.

        Samaa ilmaa myös puolue- ja järjestöjyrät joutuvat hengittämään.

        80 ja 90-luvun vanhoista kuvista vanat puuttuu, uusissa kuvissa poikkeuksetta vanat taivaalla. Eiköhän silloinkin lennetty suihkukoneilla vai kuinka.

        Kyseessä 10 - 15 vuotta vanha suunnattoman laajalle levinnyt ilmiö monissa maissa, jota puolue- ja järjestöjyrät on palkattu puolustelemaan kaikissa maissa.


      • vanoja

        Toisen maailmansodan aikaisissa dokumenttikuvissakin näkyy korkealla lentäneiden mäntämoottoristen pommikoneiden isot vanat taivaalla


      • vai.kuinka

        Kyllä mutta se oli melkein sata vuotta sitten ja sen ajan moottori- ja polttoaineteknologiaa. Ajan nyt takaa sitä, että olipa niissä pilvissä myrkkyjä taikka ei, niin eihän ne siellä taivaalla olisi ilman niitä koneita.

        Ja jos pilvet vaikuttaa ilmastoon, niin silloin koneet vaikuttaa ilmastoon.

        Vai mitä vihreät.


      • AikansaLapsi
        puoluejyrät.puolustelee kirjoitti:

        Ukkeli hei, yläilmakehään päivittäin tuotetut keinotekoiset pilvet muokkaa säätä ja ilmastoa. Vesihöyry haihtuu mutta pilvet tarvitsevat jonkin aerosolin jäädäkseen ilmaan leijailemaan.

        Samaa ilmaa myös puolue- ja järjestöjyrät joutuvat hengittämään.

        80 ja 90-luvun vanhoista kuvista vanat puuttuu, uusissa kuvissa poikkeuksetta vanat taivaalla. Eiköhän silloinkin lennetty suihkukoneilla vai kuinka.

        Kyseessä 10 - 15 vuotta vanha suunnattoman laajalle levinnyt ilmiö monissa maissa, jota puolue- ja järjestöjyrät on palkattu puolustelemaan kaikissa maissa.

        Osoitat tässä ikäsi; et selvästi ole ollut lapsi 80 saatika 90 luvulla.

        Minä olin lapsi jo 60 luvulla, ja silloin vanoja oli.

        Ja vanojahan oli tosiaan kuten sanottiin yläilmassa lentämisen ajasta lähtien, ww2 esimerkkinä. Ja sanoisin että sen aikainen polttoaine oli moninkertaisesti saastuneempaa kuin nykyinen. Pommilentoja oli suunnaton määrä.

        Silti Saksassa ei edelleen asu kaksipäisiä kansalaisia.

        9/11 lentokielto vaikutti Amerikan ilmaan merkittävästi, tästähän silloin kirjoitettiin avoimesti. Sama kotoisemmin tulee ilmi sopivalla säällä Helsingissäkin, autoliikenne saa ilman todella saastuneeksi, ja ongelmia esiintyy.

        Mutta vaikutus on siis välillinen.


      • mustavalkoista_kauhua

        Merkittävä osa, kymmeniä prosentteja Helsingin ilmansaasteista aiheutuu laivaliikenteen käyttämästä raskaasta polttoöljystä. Olen purjehtinut niihin mustiin vanoihin jouduttuani laivojen suojanpuolelle, mutta pyrin mahdollisuuksien mukaan sivuuttamaan laivat tuulen yläpuolelta. Miksi salkkarit ette pelkää mustia vanoja kun pelkäätte valkoisia vanoja?


      • mustavalkoista_kauhua

        Ne mustat vanat haisevat hirveälle. Miksi ette epäile että ne olisivat limunaatin juonia?


      • drr
        puoluejyrät.puolustelee kirjoitti:

        Ukkeli hei, yläilmakehään päivittäin tuotetut keinotekoiset pilvet muokkaa säätä ja ilmastoa. Vesihöyry haihtuu mutta pilvet tarvitsevat jonkin aerosolin jäädäkseen ilmaan leijailemaan.

        Samaa ilmaa myös puolue- ja järjestöjyrät joutuvat hengittämään.

        80 ja 90-luvun vanhoista kuvista vanat puuttuu, uusissa kuvissa poikkeuksetta vanat taivaalla. Eiköhän silloinkin lennetty suihkukoneilla vai kuinka.

        Kyseessä 10 - 15 vuotta vanha suunnattoman laajalle levinnyt ilmiö monissa maissa, jota puolue- ja järjestöjyrät on palkattu puolustelemaan kaikissa maissa.

        Sanoit:
        "Ukkeli hei, yläilmakehään päivittäin tuotetut keinotekoiset pilvet muokkaa säätä ja ilmastoa. Vesihöyry haihtuu mutta pilvet tarvitsevat jonkin aerosolin jäädäkseen ilmaan leijailemaan."

        Olet tavallaan oikeassa, nimittäin tiivistymisvanat ovat vettä ja ne kyllä heijastavat auringonvaloa takaisin avaruuteen. Vastavuoroisesti ne myös estävät lämpösäteilyn karkaamista avaruuteen öisin, joten tiedemiehetkään eivät tiedä, onko niillä lämmittävä vai viilentävä vaikutus.

        Kun puhut ILMASTONMUOKKAUKSESTA, niin se vaatisi jonkinlaista tahallisuutta. Tiivistymisvanat ovat yksinkertainen sivutuote lentopetrolin palamisesta lentokoneen moottorissa. Palamisessa muodostuu hiilidioksidia ja vettä ( vähemmän muita aineita).


      • drr
        puoluejyrät.puolustelee kirjoitti:

        Ukkeli hei, yläilmakehään päivittäin tuotetut keinotekoiset pilvet muokkaa säätä ja ilmastoa. Vesihöyry haihtuu mutta pilvet tarvitsevat jonkin aerosolin jäädäkseen ilmaan leijailemaan.

        Samaa ilmaa myös puolue- ja järjestöjyrät joutuvat hengittämään.

        80 ja 90-luvun vanhoista kuvista vanat puuttuu, uusissa kuvissa poikkeuksetta vanat taivaalla. Eiköhän silloinkin lennetty suihkukoneilla vai kuinka.

        Kyseessä 10 - 15 vuotta vanha suunnattoman laajalle levinnyt ilmiö monissa maissa, jota puolue- ja järjestöjyrät on palkattu puolustelemaan kaikissa maissa.

        Sanoit:
        "80 ja 90-luvun vanhoista kuvista vanat puuttuu, uusissa kuvissa poikkeuksetta vanat taivaalla. Eiköhän silloinkin lennetty suihkukoneilla vai kuinka."

        Ei pidä paikkaansa. Vanoja on näkynyt valokuvissa siitä lähtien, kun koneet saavuttivat tarpeeksi suuren korkeuden 1950 luvulla.

        San Francisco vuodelta 1974
        https://www.flickr.com/photos/pfsullivan_1056/6005750351/

        Yellowstone vuodelta 1985
        https://www.flickr.com/photos/saruchan/3700208972/

        Näitä on pilvinpimein. Miksi valehtelet, ettei 1980 tai 1990 luvulla olisi ollut vanoja?


      • Pilvibongari
        puoluejyrät.puolustelee kirjoitti:

        Ukkeli hei, yläilmakehään päivittäin tuotetut keinotekoiset pilvet muokkaa säätä ja ilmastoa. Vesihöyry haihtuu mutta pilvet tarvitsevat jonkin aerosolin jäädäkseen ilmaan leijailemaan.

        Samaa ilmaa myös puolue- ja järjestöjyrät joutuvat hengittämään.

        80 ja 90-luvun vanhoista kuvista vanat puuttuu, uusissa kuvissa poikkeuksetta vanat taivaalla. Eiköhän silloinkin lennetty suihkukoneilla vai kuinka.

        Kyseessä 10 - 15 vuotta vanha suunnattoman laajalle levinnyt ilmiö monissa maissa, jota puolue- ja järjestöjyrät on palkattu puolustelemaan kaikissa maissa.

        Olen ottanut vuosien ajan 70-luvulta alkaen päivittäin klo 6, 9, 12, 15, 18, 21 automaattikameralla kuvat Turun taivaalta neljään suuntaan, samalta paikalta pilvibongaajana ja täytyy sanoa että näiden risteilevien tunteja pysyvien tiivistysvanojen ilmestyminen on melko uusi ilmiö. Kuvasarjat kertovat karua kieltään että ennen vuosituhannen vaihdetta lentokoneiden tiivistymisvanat katosivat nopeasti ihmeemmin leviämättä, sen jälkeen vanojen määrä, niiden pysyminen pitkään taivaalla sekä leviäminen on ilmiönä suuresti yleistynyt. Olen ajatellut siirtyä tarkkailuasemassani minuutin välein otettaviin kuvasarjoihin kameran pyörähtäessä kääntyvässä telineessä havainnoiden kaikkia neljää ilmansuuntaa.


      • tutkijaSPACEpilvessä

        Kannattaisko lähettää jollekin tutkijalle tuo materiaalisi, meinaan ei taida toista yhtä kattavaa aineistoa löytyä mistään taivaankohdasta maailmalta. Ellei sitten Suomen päältä, kun tuo Venäjä on meitä kytännyt jo vuosikymmeniä valtauksen toivossa. (Siksi niin paljon venäläisnimisiä poliitikkoja nyt)


    • Ihmeellistäkummallista

      Kaarinasta Turkuunpäin katsottuna vanat olivat Turun yläpuolella.

    • ei.silloin.ollut

      > Osoitat tässä ikäsi; et selvästi ole ollut lapsi 80 saatika 90 luvulla.

      Osoita minulle kuva 80 tai 90 -luvulta, jossa on vana taivaalla.

    • droonit.eivät.huomaa

      > 1 Kaksi päävanaa risteää keskustan yllä: http://imgur.com/PgGYe9N

      Tällainen kuva olisi ollut mahdoton 80 tai 90 -luvuilla - se olisi herättänyt ihan yhtä paljon huomiota silloin kuin tänään - ja enemmänkin, koska ihmiset ovat nyt ikäänkuin "kaasussa" eivätkä välitä yhtään siitä mitä ympärillään tapahtuu.

      Silloin oli paljon vähemmän ärsykkeitä ja virikkeitä, joten joku olisi jopa saattanut vilkaista taivaalle. Etenkin kehotuksesta.

      • Mayala

        Ihmiset on todellakin saatu "kaasuun" jossa he eivät käytä päätään. Suome vieään nyt SixSixSix hallituksen toimilla ja neljäs ässä hoitaa lainhyväksynnän, siis kokomusta värisuora Suomea tuhoamassa.


    • SilminNäkijä2

      En ole missään vaiheessa uskonut chemtrails-juttuihin mutta näin nämä Turun vanat ja niitä oli kymmeniä. Olen ajanut tuosta ohi yli kymmenen vuotta työmatkaa aina samaan aikaan enkä ole ennen nähnyt mitään vastaavaa aiemmin. Erikoista ettei ilman lämpötila ja kosteus ole ennen suosinut tätä ilmiötä.

      • kukaan.ei.kuule.huutoas

        > En ole missään vaiheessa uskonut chemtrails-juttuihin

        Mikä niissä on uskomatonta? Puoluevaltiomme on täysin riistäytynyt kenenkään tai minkään hallinnasta. Juuri perähikiällä kaukana sivistyksestä täydellisen hiljaisuuden vallitessa tapahtuu kaikkea ikävää kun roistovallat antavat puolueille rahaa ihmis- ja eläinkokeiluja varten.

        Kanadassa ihan sama juttu, on juuri samalla tavalla USA:n tunkio. Kukaan ei näe, kukaan ei kuule.


      • Nukkemestarit
        kukaan.ei.kuule.huutoas kirjoitti:

        > En ole missään vaiheessa uskonut chemtrails-juttuihin

        Mikä niissä on uskomatonta? Puoluevaltiomme on täysin riistäytynyt kenenkään tai minkään hallinnasta. Juuri perähikiällä kaukana sivistyksestä täydellisen hiljaisuuden vallitessa tapahtuu kaikkea ikävää kun roistovallat antavat puolueille rahaa ihmis- ja eläinkokeiluja varten.

        Kanadassa ihan sama juttu, on juuri samalla tavalla USA:n tunkio. Kukaan ei näe, kukaan ei kuule.

        Muistuutaisi jälleen kerran, että meillä on täydellinen ja saumaton maanpetturi-ja nukkehallinto.

        Rikkaat noita ostamiaan marionetteja langoista vetelevät ja nyt kaiken kukkuraksi miljönäärit ja monimiljonäärit päättämässä "uudistuksista" ihan aitiopaikakalla!

        Petos ja emäpetos on hallinnoinut Suomea jo kauan ja poliittiset palkkiovirat EU:ssa ja Suomessakin kukoistaa pettureille ketkä ovat kunnostautuneet "kansan syöjinä".

        Piru on päästetty pullosta ja riehuu valtoimenaan, vieden elämisen edellytykset suurelta osaa kansaa aina vain vähemmiksi.

        Sitä ihmettelen ketkä vajaa-älyiset noita linssiin viilaajia ovat tuonne äänestäneet? Tietenkin osa hyötyy noiden "tappisilmäisten korppikotkien" touhuiluista, mutta valtaosa joutuu kiristämään vielä vöitään reilusti!

        Valta on nyt Suomessa tai sanoisiko SSSuomessa negatiivisella eliitillä Illujen ja Bilderberg NWO-lakeijoilla. Kolmen ässän hallitus SixSixSix ja neljäs ässä presidenttinä hyväksyy kokomustan hallitukset lait. Täysmusta värisuora siis myymässä Suomea globaalille rahavallalle ja sen taustalla toimivalle voimalle.

        Läntisen maailman rahavallan takana vaikuttavat katalat voimat.


      • ChemtrailSukupolvi
        Nukkemestarit kirjoitti:

        Muistuutaisi jälleen kerran, että meillä on täydellinen ja saumaton maanpetturi-ja nukkehallinto.

        Rikkaat noita ostamiaan marionetteja langoista vetelevät ja nyt kaiken kukkuraksi miljönäärit ja monimiljonäärit päättämässä "uudistuksista" ihan aitiopaikakalla!

        Petos ja emäpetos on hallinnoinut Suomea jo kauan ja poliittiset palkkiovirat EU:ssa ja Suomessakin kukoistaa pettureille ketkä ovat kunnostautuneet "kansan syöjinä".

        Piru on päästetty pullosta ja riehuu valtoimenaan, vieden elämisen edellytykset suurelta osaa kansaa aina vain vähemmiksi.

        Sitä ihmettelen ketkä vajaa-älyiset noita linssiin viilaajia ovat tuonne äänestäneet? Tietenkin osa hyötyy noiden "tappisilmäisten korppikotkien" touhuiluista, mutta valtaosa joutuu kiristämään vielä vöitään reilusti!

        Valta on nyt Suomessa tai sanoisiko SSSuomessa negatiivisella eliitillä Illujen ja Bilderberg NWO-lakeijoilla. Kolmen ässän hallitus SixSixSix ja neljäs ässä presidenttinä hyväksyy kokomustan hallitukset lait. Täysmusta värisuora siis myymässä Suomea globaalille rahavallalle ja sen taustalla toimivalle voimalle.

        Läntisen maailman rahavallan takana vaikuttavat katalat voimat.

        Kilpailuyhteiskunta rikastaa äärinarsisteja

        Kilpailuyhteiskunta rikastuttaa politiikan, talouden, elinkeinoelämän ym. alojen huipulle psykopaatti- ja sosiopaattiluonteisia minäkeskeisiä narsisteja, jotka ajavat omaa asemaansa ja omia etujaan, samalla tuhoten yhteistä hyvää ja hyvinvointia. Empatiakyvyttömyys on myös näiden luonnevikaisten ominaisuus. Kukaan ei voi kieltää etteikö parhaiten kilpailussa pärjää kyynerpäitään käyttävä narsisti, joka ei liikoja muista välitä, osaa valehdella ja manipuloida ilman kummempia moraalisia tunnontuskia. Ei siis tarvitse kysyä miksi politiikka on oikeistolaistunutta, talousideologia on oikeistolaista, ja miksi elinkeinoelämä määrää talouden suuntaa, siellä on kaikista eniten ja vahvimmin oriontuneet narsistit ajamassa omia etujaan ja narsististen taustaryhmiensä etuja lobbareina, odottaen hyötyjä tälle hyvävelikerholle tekemistään palveluista mm. huippupalkattujen palkkiovirkojen muodossa vallan huipulla. Valta, raha ja etuasemahan ovat tämän ihmislajin tärkein motivoiva voima.

        Ja nyky-yhteiskunnat vielä kannustavat tätä psykopaattinarsistiluonteiden rikastumista vallan huipulle päättämään yhteiskunnan asioista.

        Voiko siis nykyistä eriarvoistavaa ja hyvinvointia leikkaavaa politiikkaa ihmetellä, tähänhän markkinatalous, kapitalismi ja kilpailuun perustuva yhteiskunta väistämättä johtaa. Kaikki ihmiset ovat itsekkäitä, mutta suurimmalla osalla kohtuullisuus ja moraalinen omatunto sekä empatiakyky rajoittavat toimimista, joka mahdollistaa ylipäätään hyvinvointidemokratioiden toiminnan. Nyt on ongelmana äärinarsismin nousu niiden keskuudessa joilla on sananvaltaa ja taloudellista valtaa vaikuttaa Suomen ja muun EU:n politiikkaan, talouteen ja tulevaisuuteen sekä demokratian kehittämiseen.

        Tutkimukset: narsistit, psykopaatit ja ikävät ihmiset menestyvät työelämässä
        http://www.taloussanomat.fi/oma-raha/2014/02/15/tutkimukset-narsistit-psykopaatit-ja-ikavat-ihmiset-menestyvat-tyoelamassa/20142319/139
        "Neljän eri tutkimuksen tulokset työelämässä menestyjistä eivät anna kyseisestä ihmisryhmästä kovin kehuttavaa kuvaa. Menestyjät ovat usein epärationaalisen itsevarmoja, ikäviä, itsekeskeisiä ja psykopaattisia".

        Tyly arvio Suomen johtavista poliitikoista: ”Patologisia narsisteja”
        http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001140649.html


      • KansaKaasusssa
        ChemtrailSukupolvi kirjoitti:

        Kilpailuyhteiskunta rikastaa äärinarsisteja

        Kilpailuyhteiskunta rikastuttaa politiikan, talouden, elinkeinoelämän ym. alojen huipulle psykopaatti- ja sosiopaattiluonteisia minäkeskeisiä narsisteja, jotka ajavat omaa asemaansa ja omia etujaan, samalla tuhoten yhteistä hyvää ja hyvinvointia. Empatiakyvyttömyys on myös näiden luonnevikaisten ominaisuus. Kukaan ei voi kieltää etteikö parhaiten kilpailussa pärjää kyynerpäitään käyttävä narsisti, joka ei liikoja muista välitä, osaa valehdella ja manipuloida ilman kummempia moraalisia tunnontuskia. Ei siis tarvitse kysyä miksi politiikka on oikeistolaistunutta, talousideologia on oikeistolaista, ja miksi elinkeinoelämä määrää talouden suuntaa, siellä on kaikista eniten ja vahvimmin oriontuneet narsistit ajamassa omia etujaan ja narsististen taustaryhmiensä etuja lobbareina, odottaen hyötyjä tälle hyvävelikerholle tekemistään palveluista mm. huippupalkattujen palkkiovirkojen muodossa vallan huipulla. Valta, raha ja etuasemahan ovat tämän ihmislajin tärkein motivoiva voima.

        Ja nyky-yhteiskunnat vielä kannustavat tätä psykopaattinarsistiluonteiden rikastumista vallan huipulle päättämään yhteiskunnan asioista.

        Voiko siis nykyistä eriarvoistavaa ja hyvinvointia leikkaavaa politiikkaa ihmetellä, tähänhän markkinatalous, kapitalismi ja kilpailuun perustuva yhteiskunta väistämättä johtaa. Kaikki ihmiset ovat itsekkäitä, mutta suurimmalla osalla kohtuullisuus ja moraalinen omatunto sekä empatiakyky rajoittavat toimimista, joka mahdollistaa ylipäätään hyvinvointidemokratioiden toiminnan. Nyt on ongelmana äärinarsismin nousu niiden keskuudessa joilla on sananvaltaa ja taloudellista valtaa vaikuttaa Suomen ja muun EU:n politiikkaan, talouteen ja tulevaisuuteen sekä demokratian kehittämiseen.

        Tutkimukset: narsistit, psykopaatit ja ikävät ihmiset menestyvät työelämässä
        http://www.taloussanomat.fi/oma-raha/2014/02/15/tutkimukset-narsistit-psykopaatit-ja-ikavat-ihmiset-menestyvat-tyoelamassa/20142319/139
        "Neljän eri tutkimuksen tulokset työelämässä menestyjistä eivät anna kyseisestä ihmisryhmästä kovin kehuttavaa kuvaa. Menestyjät ovat usein epärationaalisen itsevarmoja, ikäviä, itsekeskeisiä ja psykopaattisia".

        Tyly arvio Suomen johtavista poliitikoista: ”Patologisia narsisteja”
        http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001140649.html

        "Löytyikö kemikaaliruiskutuksen syy?

        Tuoreen tutkimuksen mukaan hyvin yleinen kipulääke, parasetamoli, turruttaa kivun lisäksi myös tunteet.
        http://www.iltasanomat.fi/terveys/art-2000000909199.html

        "Ne vapaaehtoiset, jotka olivat saaneet parasetamolia arvioivat kuvat vähemmän äärimmäisiksi ja tunteita herättäviksi kuin lumelääkettä saaneet. Esimerkiksi aliravittujen lasten kuvat eivät olleet heidän mielestään yhtä surullisia tai kissanpentujen kanssa leikkivien lasten kuvat yhtä hellyttäviä kuin lumelääkettä saaneiden mielestä.

        – Ihmiset, jotka ottivat parasetamolia eivät tunteneet tunteiden ylä- ja alamäkiä samoin kuin ihmiset, jotka ottivat lumelääkettä, psykologian apulaisprofessori Baldwin Way sanoo The Telegraph -lehdelle".
        --
        Tässäpä oiva syy narsismimielenvikaisten määrän kasvulle, hallinto tuottaa kilpailuyhteiskunnan tunteettomia empatiakyvyttömiä "Aina Minä, eikä varmasti me" psykopaatteja cemtrails ruiskutuksilla.
        https://www.youtube.com/watch?v=MHdHTyrOgPI
        Ei ihme etteivät imiset kyseenalaista yhden ainoan oikean totuuden selviä valheita:
        http://pahamaa.info/index/mika_ihmeen_kestavyysvaje/0-7


      • Mayala

        Meistä tehdään passiivisia zombeja jotka puurtavat päivät ja katsovat töllöä illat tai nykyään yhä enemmän mobiililaitteen ruutua.


      • Nukkemessstarit
        ChemtrailSukupolvi kirjoitti:

        Kilpailuyhteiskunta rikastaa äärinarsisteja

        Kilpailuyhteiskunta rikastuttaa politiikan, talouden, elinkeinoelämän ym. alojen huipulle psykopaatti- ja sosiopaattiluonteisia minäkeskeisiä narsisteja, jotka ajavat omaa asemaansa ja omia etujaan, samalla tuhoten yhteistä hyvää ja hyvinvointia. Empatiakyvyttömyys on myös näiden luonnevikaisten ominaisuus. Kukaan ei voi kieltää etteikö parhaiten kilpailussa pärjää kyynerpäitään käyttävä narsisti, joka ei liikoja muista välitä, osaa valehdella ja manipuloida ilman kummempia moraalisia tunnontuskia. Ei siis tarvitse kysyä miksi politiikka on oikeistolaistunutta, talousideologia on oikeistolaista, ja miksi elinkeinoelämä määrää talouden suuntaa, siellä on kaikista eniten ja vahvimmin oriontuneet narsistit ajamassa omia etujaan ja narsististen taustaryhmiensä etuja lobbareina, odottaen hyötyjä tälle hyvävelikerholle tekemistään palveluista mm. huippupalkattujen palkkiovirkojen muodossa vallan huipulla. Valta, raha ja etuasemahan ovat tämän ihmislajin tärkein motivoiva voima.

        Ja nyky-yhteiskunnat vielä kannustavat tätä psykopaattinarsistiluonteiden rikastumista vallan huipulle päättämään yhteiskunnan asioista.

        Voiko siis nykyistä eriarvoistavaa ja hyvinvointia leikkaavaa politiikkaa ihmetellä, tähänhän markkinatalous, kapitalismi ja kilpailuun perustuva yhteiskunta väistämättä johtaa. Kaikki ihmiset ovat itsekkäitä, mutta suurimmalla osalla kohtuullisuus ja moraalinen omatunto sekä empatiakyky rajoittavat toimimista, joka mahdollistaa ylipäätään hyvinvointidemokratioiden toiminnan. Nyt on ongelmana äärinarsismin nousu niiden keskuudessa joilla on sananvaltaa ja taloudellista valtaa vaikuttaa Suomen ja muun EU:n politiikkaan, talouteen ja tulevaisuuteen sekä demokratian kehittämiseen.

        Tutkimukset: narsistit, psykopaatit ja ikävät ihmiset menestyvät työelämässä
        http://www.taloussanomat.fi/oma-raha/2014/02/15/tutkimukset-narsistit-psykopaatit-ja-ikavat-ihmiset-menestyvat-tyoelamassa/20142319/139
        "Neljän eri tutkimuksen tulokset työelämässä menestyjistä eivät anna kyseisestä ihmisryhmästä kovin kehuttavaa kuvaa. Menestyjät ovat usein epärationaalisen itsevarmoja, ikäviä, itsekeskeisiä ja psykopaattisia".

        Tyly arvio Suomen johtavista poliitikoista: ”Patologisia narsisteja”
        http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001140649.html

        Valkoisen raivon syy, kiusaavat narsistit?

        Samat kiusaajat kiusaavat koulussa ja sen jälkeen yritysjohdossa, politiikassa kepityspolitiikalla, ja vielä ihmettelevät valkoista raivoa.

        http://keskustelu.suomi24.fi/haku?keyword=valkoinen raivo

        http://www.iltalehti.fi/viihde/2016052021595998_vi.shtml


    • Zoomaus

      Suomen pohjoismainen hyvinvointivaltio on ollut jo kauan piikki globaalin rahavallan lihassa, maa joka pitää tuhota ennen kuin siitä aletaan ottaa mallia. Nyt meille on saatu jo vuosia oikeistojohtoiset hallitukset tuhoamaan tätä maailman oikeudenmukaisinta ja tasa-arvoisinta yhteiskuntamallia, jota rahavalta vihaa, koska he haluavat etuoikeuksia ja eriarvoisuutta tunteakseen paremmuutta. Tätä alasajoa toteutetaan mediamanipulaatiolla ja mm. chemtraililla levittämällä kemikaaleja joiden avulla ihmisiä on helpompi hallita. Koventuneet asenteet "suvakkien" ja "rasistien" välillä ovat yksi merkki hallintakemikaalien käytöstä joka alentaa tietoisuudentasoamme ja saa meidät käyttäytymään barbaarisesti. Menetämme empatiakykyämme ja laajaa havaintokykyä.

      • pierukaasua

        Etkö sinä muka ole myös saanut mielikaasua, jospa mielikaasu aiheuttaakin salaliittoluuloja?


      • Kemikaalihorros

        Löytyikö kemikaaliruiskutuksen syy?

        Tuoreen tutkimuksen mukaan hyvin yleinen kipulääke, parasetamoli, turruttaa kivun lisäksi myös tunteet.
        http://www.iltasanomat.fi/terveys/art-2000000909199.html
        "Ne vapaaehtoiset, jotka olivat saaneet parasetamolia arvioivat kuvat vähemmän äärimmäisiksi ja tunteita herättäviksi kuin lumelääkettä saaneet. Esimerkiksi aliravittujen lasten kuvat eivät olleet heidän mielestään yhtä surullisia tai kissanpentujen kanssa leikkivien lasten kuvat yhtä hellyttäviä kuin lumelääkettä saaneiden mielestä.

        – Ihmiset, jotka ottivat parasetamolia eivät tunteneet tunteiden ylä- ja alamäkiä samoin kuin ihmiset, jotka ottivat lumelääkettä, psykologian apulaisprofessori Baldwin Way sanoo The Telegraph -lehdelle.

        Tätä lääkeaineen sivuvaikutusta ei ole tiedetty aiemmin ja tutkijat uskovat, että parasetamolilla on laajemmat vaikutukset elimistöön kun on uskottu.

        – Useimmat ihmiset eivät luultavasti ole tietoisia siitä, miten parasetamoli voi vaikuttaa heidän tunteisiinsa, Way sanoo.

        Seuraavaksi tutkijat aikovat selvittää, onko myös ibuprofeenilla ja aspiriinilla samanlaista vaikutusta tunteisiin".
        .
        Yleinen lääke voi lieventää kivun mutta latistaa tunteet
        http://www.iltalehti.fi/terveys/2015041519519906_tr.shtml
        "Parasetamoli voi olla hengenvaarallinen liikakäytössä, mutta turvallisinakin annoksina se voi turruttaa tunteesi - etkä edes huomaa näin käyneen.

        Parasetamolista eli asetaminofeenista on löydetty uusi haittavaikutus: se turruttaa sekä positiivisia että negatiivisia tunteita.

        Tutkimukseen osallistuneille näytettiin hyvin miellyttäviä ja hyvin ikäviä valokuvia. Ne tutkimukseen osallistuneet, jotka olivat syöneet parasetamolia, kuvailivat tunteitaan lievemmiksi kuin ne, jotka olivat syöneet lumelääkettä.

        Aiemmissa tutkimuksissakin on osoitettu, että parasetamoli tehoaa paitsi fyysiseen kipuun myös psykologiseen kipuun. Tuoreessa tutkimuksessa päästiin hieman pidemmälle, koska se osoitti myös sen, kuinka paljon tunteen lievenivät.

        Tutkimus tehtiin The Ohio State Universityssä, ja tutkimus julkaistiin Psychological Science -lehdessä.

        Iso ero tunteissa

        Useimmat tutkittavat eivät huomanneet lääkkeen vaikutusta tunteisiinsa. Tätä tutkijat pitävät merkittävänä tietona.

        Tehty tutkimus tukee teoriaa, jonka mukaan hyvin erilaiset arkiset asiat voivat vaikuttaa siihen, miten voimakkaasti koemme elämässämme hyvä ja pahat asiat".
        .
        Mitähän muuta meiltä latistetaan, kemikaaleilla joiden vaikutuksesta tietoisuuteen emme ole kuulleetkaan? Cemtrails-sumutuksella meitä voidaan manipuloida havaintokyvyn ja tietoisuudentason muutoksin, ilman että huomaamme tätä.
        http://magneettimedia.com/ovatko-kemikaalivanat-totta/


      • salaliittojen.äiti
        Kemikaalihorros kirjoitti:

        Löytyikö kemikaaliruiskutuksen syy?

        Tuoreen tutkimuksen mukaan hyvin yleinen kipulääke, parasetamoli, turruttaa kivun lisäksi myös tunteet.
        http://www.iltasanomat.fi/terveys/art-2000000909199.html
        "Ne vapaaehtoiset, jotka olivat saaneet parasetamolia arvioivat kuvat vähemmän äärimmäisiksi ja tunteita herättäviksi kuin lumelääkettä saaneet. Esimerkiksi aliravittujen lasten kuvat eivät olleet heidän mielestään yhtä surullisia tai kissanpentujen kanssa leikkivien lasten kuvat yhtä hellyttäviä kuin lumelääkettä saaneiden mielestä.

        – Ihmiset, jotka ottivat parasetamolia eivät tunteneet tunteiden ylä- ja alamäkiä samoin kuin ihmiset, jotka ottivat lumelääkettä, psykologian apulaisprofessori Baldwin Way sanoo The Telegraph -lehdelle.

        Tätä lääkeaineen sivuvaikutusta ei ole tiedetty aiemmin ja tutkijat uskovat, että parasetamolilla on laajemmat vaikutukset elimistöön kun on uskottu.

        – Useimmat ihmiset eivät luultavasti ole tietoisia siitä, miten parasetamoli voi vaikuttaa heidän tunteisiinsa, Way sanoo.

        Seuraavaksi tutkijat aikovat selvittää, onko myös ibuprofeenilla ja aspiriinilla samanlaista vaikutusta tunteisiin".
        .
        Yleinen lääke voi lieventää kivun mutta latistaa tunteet
        http://www.iltalehti.fi/terveys/2015041519519906_tr.shtml
        "Parasetamoli voi olla hengenvaarallinen liikakäytössä, mutta turvallisinakin annoksina se voi turruttaa tunteesi - etkä edes huomaa näin käyneen.

        Parasetamolista eli asetaminofeenista on löydetty uusi haittavaikutus: se turruttaa sekä positiivisia että negatiivisia tunteita.

        Tutkimukseen osallistuneille näytettiin hyvin miellyttäviä ja hyvin ikäviä valokuvia. Ne tutkimukseen osallistuneet, jotka olivat syöneet parasetamolia, kuvailivat tunteitaan lievemmiksi kuin ne, jotka olivat syöneet lumelääkettä.

        Aiemmissa tutkimuksissakin on osoitettu, että parasetamoli tehoaa paitsi fyysiseen kipuun myös psykologiseen kipuun. Tuoreessa tutkimuksessa päästiin hieman pidemmälle, koska se osoitti myös sen, kuinka paljon tunteen lievenivät.

        Tutkimus tehtiin The Ohio State Universityssä, ja tutkimus julkaistiin Psychological Science -lehdessä.

        Iso ero tunteissa

        Useimmat tutkittavat eivät huomanneet lääkkeen vaikutusta tunteisiinsa. Tätä tutkijat pitävät merkittävänä tietona.

        Tehty tutkimus tukee teoriaa, jonka mukaan hyvin erilaiset arkiset asiat voivat vaikuttaa siihen, miten voimakkaasti koemme elämässämme hyvä ja pahat asiat".
        .
        Mitähän muuta meiltä latistetaan, kemikaaleilla joiden vaikutuksesta tietoisuuteen emme ole kuulleetkaan? Cemtrails-sumutuksella meitä voidaan manipuloida havaintokyvyn ja tietoisuudentason muutoksin, ilman että huomaamme tätä.
        http://magneettimedia.com/ovatko-kemikaalivanat-totta/

        Selvisikö kemikaaliruiskutusten syy?

        http://keskustelu.suomi24.fi/t/13544284/selvisiko-kemikaaliruiskutusten-syy

        Särkylääkkeistä paljastui pelottava sivuvaikutus - altistutko tietämättäsi sille?

        Tuoreen tutkimuksen mukaan suositulla lääkeaineella on pelottava vaikutus tunne-elämään.

        http://www.voice.fi/terveysjahyvinvointi/sarkylaakkeista-paljastui-pelottava-sivuvaikutus-altistutko-tietamattasi-sille/23/73085

        .

        Massojen hallintakeino.

        .

        Yleinen lääke voi lieventää kivun mutta latistaa tunteet

        Lähde: http://www.iltalehti.fi/terveys/2015041519519906_tr.shtml

        Keskiviikko 15.4.2015 klo 10.42

        "Parasetamoli voi olla hengenvaarallinen liikakäytössä, mutta turvallisinakin annoksina se voi turruttaa tunteesi - etkä edes huomaa näin käyneen.

        Parasetamoli saattaa tutkimuksen mukaan turruttaa tunteesi.

        Parasetamolista eli asetaminofeenista on löydetty uusi haittavaikutus: se turruttaa sekä positiivisia että negatiivisia tunteita.

        Tutkimukseen osallistuneille näytettiin hyvin miellyttäviä ja hyvin ikäviä valokuvia. Ne tutkimukseen osallistuneet, jotka olivat syöneet parasetamolia, kuvailivat tunteitaan lievemmiksi kuin ne, jotka olivat syöneet lumelääkettä.

        Aiemmissa tutkimuksissakin on osoitettu, että parasetamoli tehoaa paitsi fyysiseen kipuun myös psykologiseen kipuun. Tuoreessa tutkimuksessa päästiin hieman pidemmälle, koska se osoitti myös sen, kuinka paljon tunteen lievenivät.

        Tutkimus tehtiin The Ohio State Universityssä, ja tutkimus julkaistiin Psychological Science -lehdessä.

        Iso ero tunteissa

        Useimmat tutkittavat eivät huomanneet lääkkeen vaikutusta tunteisiinsa. Tätä tutkijat pitävät merkittävänä tietona.

        Tutkittavat olivat opiskelijoita. Ensimmäisessä ryhmässä oli 82 opiskelijaa, joista puolet söi 1000 milligrammaa parasetamolia ja puolet söi lumelääkettä. Erilaisia tunteita herättäviä kuvia esitettiin tunnin kuluttua lääkkeen nauttimisesta.

        Kuvissa oli muun muassa itkeviä, aliravittuja lapsia ja toisaalta myös lapsia, jotka leikkivät iloisesti kissanpentujen kanssa. Jokaisen kuvan näyttämisen jälkeen tutkittavan piti määritellä kuvan positiivisuus tai negatiivisuus pisteiden avulla. Tämän jälkeen tutkittavia pyydettiin katsomaan samaa kuvaa uudelleen ja kertomaan, miten suuren tunteen se heissä herätti asteikolla nollasta kymmeneen.

        Parasetamolia nauttineet arvioivat kuvia vähemmän dramaattisiksi kuin ne, jotka olivat syöneet lumelääkettä. Vaikutus oli pienempi sekä ikävien että iloisten kuvien suhteen. Sama päti heidän omien tunteittensa suhteen.

        Esimerkiksi erittäin surullinen kuva aliravituista lapsista tai hyvin hilpeä kuva kissanpennuista ja lapsista sai käytetyllä asteikolla plaseboa syöneillä aikaan keskimäärin 6,76 suuruisen reaktion. Parasetamolia nauttineilla tunnereaktion suuruus oli keskimäärin 5,85.

        Mikä kaikki vaikuttaa?

        Tutkijat miettivät, että yksi selitys tälle tunteiden latistumiselle voisi olla se, että parasetamoli jollakin tavalla muuttaa ihmisen tapaa arvostella eikä vain tunteiden voimakkuutta.

        Näyttäisi siis siltä, että kyseessä ei ollut ero arviointikyvyn muutoksessa, vaan itse tunteiden tuntemisessa.

        Tehty tutkimus tukee teoriaa, jonka mukaan hyvin erilaiset arkiset asiat voivat vaikuttaa siihen, miten voimakkaasti koemme elämässämme hyvä ja pahat asiat".

        .

        "Tämäkö selittäisi kemikaalilentojen syyn, sekä ihmisten koventuneiden oikeistolaisten asenteiden nousun ihmisläheisyyden sijaan? Kemikaalilennot sumuttavat parasetamolin tapaan vaikuttavia kemikaaleja, jotka vaikuttavat ihmisten tunteiden tuntemiseen, turruttaen niitä, mm. empatiakykykyä lamaamalla, aiheuttaen kemiallisen psykopatian piirteitä???

        Tätäkö se onkin?

        Työtä tekevä zombierobotti joka ei puutu epäkohtiin (Varallisuuden ja tuloerojen kasvu, hyvinvointivaltion ja työehtojärjestelmän alasajo, yksinapainen talouspolitiikka, hurja hintojen nousu), vaan sopeutuu vallitsevaan tilanteeseen hiljaa. Ideologioiden kuolemisen syy on tunteiden palon hiipuminen?

        Tällaista on selvästi havaittavissa ajassa.

        Nyt selvisi sekin miksi yritykset valittaa koko ajan, vaikka kauppa käy kuin siimaa. Mene mihin tahansa suurempaan kauppaan Prisma, CM, Lidl, Tokmanni, Budgetsport, Toys 'R' Us ym. ym. niin ihmiset ostaa ihan sikana tavaraa ja ruokaa. Itsellä menee ruokakaupassa 50-100 € joka reissu, mutta suurimmalla osalla on paljon enemmän tavaraa kärryissään ja lasku tuplat. Mikä ihme taantuma täällä muka on kun rahaa kannetaan kauppoihin ihan sairaasti, vaikka ruoka, lelut, vaatteet, jalkineet, urheiluvälineet ym. maksaa ihan sikana.

        Taitaa yritysten tulokset olla alhaalla kun noihin kemikaaleihin omistajaluokka joutuu syytämään aina vaan enemmän hynää kansan unessa pitämiseksi. Kun ei vielä taantuman varjolla ole saatu työaikaa pidennettyä ja stressitasoja nostettua, niin kansa pidetään ruodussa cocktaililla".
        Lähde: http://keskustelu.suomi24.fi/t/13883554/veteen-laitetaan-litiumia


      • tätäköseonkin

        Työtä tekevä zombierobotti joka ei puutu epäkohtiin (hyvinvointivaltion ja työehtojärjestelmän alasajoalasajo, yksinapainen talouspolitiikka, hurja hintojen nousu), vaan sopeutuu vallitsevaan tilanteeseen hiljaa. Ideologioiden kuolemisen syy on tunteiden palon hiipuminen?


      • nölkhj

        Jos vaikka turkulaiset ovat lentojen takia kymmenen prosenttia mulkumpia niin kuka huomaa mitään eroa?


      • mulkku.mulkumpi
        nölkhj kirjoitti:

        Jos vaikka turkulaiset ovat lentojen takia kymmenen prosenttia mulkumpia niin kuka huomaa mitään eroa?

        Penetroitava varmaan.


    • haarp-eiscat

      Lentokoneella tuotettuihin pilviin liittyy myös sellainen seikka, että niihin saattaa ilmestyä kuvioita - toisinaan geometrisia.

      http://imgur.com/nngp3es

      http://imgur.com/CRQoUom

      Jälkimmäisessä kuvassa näkyy geometrinen kuvio ja käytetty aallonpituus, jonka oletetaan aiheutuvan Norjassa sijaitsevan HAARP/EISCAT ionosfäärin lämmittäjän toiminnasta.

      Laitteisto voi kuumentaa yläilmakehää eri paikoissa pohjoisella pallonpuoliskolla suunnilleen ydinvoimalaa vastaavalla teholla - siksi sijaintipaikka suurimmalla kuumentajalla on Norja, jossa vesivoimaa on tällaista megahanketta varten.

      Ionosfäärin kuumentamisella arvellaan olevan yhteys mm. maanjäristyksiin - maanjäristyksiä voidaan ennustaa sinne missä ionosfäärin lämpötila poikkeaa normaalista.

    • JumalanPUH.numeroko
    • Todistus

      Lentopetroliin on valtion/valtioiden toimesta lisätty kemikaaleja jotka saavat ihmisten mielet vastaanottamaan herkemmin valtion propagandaa esim: Yle, HS, sekä tietysti valtion viralliset kannanotot.
      MUTTA tämä tietysti toimii myös heitä vastaan koska ihminen ottaa herkemmin vastaan myös totuuden puhujat ja valtion ja valta eliitin vastustajat.
      Me olemme kuitenkin vähemmistö ja julistettu "hulluiksi" Valtamedian ja populaarikulttuurin puolesta joten he saavat lähes vastuksetta jatkaa Ihmisten mielen myrkyttämistä.

      • kaukokatselu

        Olet selvästi saanut valtion salaisia säteilylähetyksiä ruudultasi


      • Todistus

        Sinä olet todiste valtaeliitin aivopesemästä lampaasta kirjoita youtube hakukenttään: chemtrails.
        Tarkastele todistus aineistoa ja tule sen jälkeen esittämään TIETEELLISIÄ vasta väitteitä!


    • kevät.2014

      Tässä on vielä pari kuvaavaa kuvaa paikkakunnaltamme (jota en uskalla kertoa, koska ihmiset ovat täällä hulluja ja saavat virastoissa neljän tonnin kuukausipalkkaa työskennellen mm. kuten edellisen viestin "virkailija") keväältä 2014.

      Eräänä päivänä taivas oli sakeanaan vanoja: http://imgur.com/TcsLAM8

      Erään toisen päivän aamuna kone ruiskutti ja teki ruiskutuksen päätteeksi kaarroksen, jolloin ruiskuttaminen loppui: http://imgur.com/8Kjle9N

      Jälkimmäisessä kuvassa näkyy selvästi kuinka pilvi alkaa levitä toisesta päästään yli kaupungin taivaan. Toisessa päässä ruiskuttamisen päätteeksi on vielä tullut sakeampi tuprahdus kun pilviaine on sakkautunut tankin pohjalle.

    • Xavierbochum

      Ei tunnu vanat kiinnostavan ihmisiä.

      • drr

        Aika moni ymmärtää, että vanat syntyvät lentokoneiden moottorissa bensan palaessa. Bensaa polttaessa syntyy hiilidioksidia ja vettä.

        Täsmälleen samalla tavalla käy autonkin polttaessa bensaa. Oikein kirpeillä pakkasilla pakokaasut jäävät leijailemaan. Se mikä näkyy leijailevan, on jäätynyttä vesihöyryä.


    • SenkinIdiootit

      Vain jälkeenjääneet idiootit luulevat että meitä myrkytetään salaa jollain.

    • Kemikaalidumppaukset
    • jaa.ymmärtää.vai

      > Aika moni ymmärtää, että vanat syntyvät lentokoneiden moottorissa bensan
      > palaessa. Bensaa polttaessa syntyy hiilidioksidia ja vettä.

      Jos yläilmakehässä poltetaan jotain ja siitä jää pilvet miltei päivittäin paikkunnan taivaalle puolen päivän ajaksi, niin vaikutuksten täytyy olla melkoinen. Tai sitten pilvet eivät vaikuta ilmastoon lainkaan teidän eksperttien mielestä.

      Toisin sanoen jokainen joka ei halua keskustella näistä keinotekoisista pilvistä ja niiden vaikutuksesta on jonkinlaista salaista agendaa puolustelemassa.

      Se mitä törpöt eivät ymmärrä on se, että heidät on pestattu toimeen juuri törppöyttään eli eivät ymmärrä asuvansa samassa luonnossa tai hengittävänsä samaa ilmaa - he kokevat olevansa ikäänkuin muita "fiksumpia", mikä on tarkoituksella valikoitujen henkilöiden älykkyysosamäärä - aidosti fiksut heti kyseenalaistavat kaikki mahdolliset juonet.

      • Pälpäläpäläpälpälpälä

        Kyllä sinä se törppö olet ja et ainakaan fiksu. Luuletko että sinua vainotaan tai muuta vastaavaa?


    • drr

      >Jos yläilmakehässä poltetaan jotain ja siitä jää pilvet miltei päivittäin paikkunnan taivaalle puolen päivän ajaksi, niin vaikutuksten täytyy olla melkoinen.

      Olet ihan oikeassa, mutta tiedemiehet keskustelevat asiasta edelleen, eikä asiassa ole yksimielisyyttä. Päivällä tiivistymisvanat estävät valon kulkeutumista maahan, mutta yöllä ne samat vanat estävät lämpösäteilyn karkaamista avaruuteen. Ei siis tiedetä, onko vanoilla lämmittävä vai viilentävä kokonaisvaikutus.

    • tarkistakaa

      eikö kellään ole maksullisia tunnuksia tuonne flightradar24.com -palveluun? Maksetuilla tunnuksilla voi katsoa liikennettä playbackinä 30 päivää taaksepäin. Tuosta kun laittaa playbackin alkaen 00:00 4.5. niin turun yli pitäisi sen yön aikana kulkea kymmeniä koneita jos vanojen määrä täsmää lentotietoihin. Vanoja oli useita kymmeniä.

    • drr

      Flightradar24 näyttää vain ne lennot, joilla on koneessa ADS-B transponderi. Se näyttää siis vain noin 70% kaikista lennoista. Siksi saatat nähdä taivaalla koneen, joka ei näy kyseisessä palvelussa.
      https://www.flightradar24.com/how-it-works

      Lentoja pääkaupunkiseudun yli on paljon, koska Suomen yli lentää paljon koneita, jotka eivät ole edes tulossa Suomeen. Lentokoneet lentävät mahdollisimman läheltä lentokenttiä, jotta hätätilanteessa lähin lentokenttä olisi mahdollisimman lähellä.

      "Suomen ilmatilassa oli vuonna 2011 yhteensä lähes 33000 ylilentoa."
      Sanoo Finavia, se tekee 90 ylilentoa päivässä. Miettimäsi parikymmentä pitää siis hyvin paikkansa.

      • helpponakkiki

        eli arviosi mukaan (70%) Flightradar24 palvelusta pitäisi löytyä vähintään 14 ylilentoa Turun osalta tuolta yöltä/aamulta. Joku nyt tarkistamaan!


      • viime.kesän.tilanne

        Tuskin löytyy, seurasin nimenomaan tätä asiaa viime kesänä toisella paikkakunnalla. Pilvikoneita ei näkynyt palvelussa mutta normaalit reittikoneet siellä oli.


      • drr

        >Pilvikoneita ei näkynyt palvelussa mutta normaalit reittikoneet siellä oli.
        En pidä sinua kovinkaan uskottavana. Miksei sinulla ole mitään muistiinpanoja, screenshotteja Flightradarista, kuvia taivaalta?

        Sitten kun sinulla on ne, voit tehdä niistä koosteen nettiin.

        Toki siihen on syy, mikset tee noin. Koska siitä materiaalista nähtäisiin, että vanat tulevat aivan normaaleista reittikoneista.


      • tämän.aamun.ekat

        Tämän aamun havainnot ovat seuraavat:

        1 Ensimmäinen kone 6.30 kaakkoon ei jättänyt pilveä jälkeensä
        2 Toinen kone 6.47 alkoi tehdä pilveä kaupungin taivaalle (pilvi avautui korkkiruuviksi eli armeijan kone teki parit immelmannit ja jätti pilvet jälkeensä)
        3 Kolmas kone 7.00 kaakkoon jättäen jälkeensä koko taivaankannen ylittävän pilven

        Flightradari on vain reaaliajassa, joten en ennättänyt varmistamaan mitkä koneista näkyivät ja mitkä eivät. Tämä ei siis ollut Turussa vaan sillä toisella paikkakunnalla, jossa pilvet lähes päivittäisiä ja on hullu kaupunginvaltuustonjohtaja, sekä mielipuoli "kaupunginpsykiatri".

        Molemmilla liuta apureita riehuu netissä, kadulla ja konttoreissa, joilta mopo karannut totaalisesti.


    • toinen.näkyi.toinen.ei

      > En pidä sinua kovinkaan uskottavana. Miksei sinulla ole mitään muistiinpanoja,
      > screenshotteja Flightradarista, kuvia taivaalta?

      Älähän kuule ukko tivaa ja jankuta kun ylempänä jo linkitin kuvan, jossa kaksi erilaista konetta näkyy samassa kuvassa: http://imgur.com/zYn9XIt

      Arvaa kumpi koneista näkyi palvelussa ja kumpi ei.

      • drr

        Mutta molemmista jää jälkeen valkoinen vana. Mutta sinä uskot, että toinen lentokone yritti myrkyttää sinut ja toinen lenteli mitä lenteli. Vaikka molemmista jää samanlainen valkoinen vana?


    • päivitys.kello.11

      Päivitetään tilanne tämän päivän osalta kello 11;

      koko kaupungin taivas on ohuen maitomaisen pilvikoneilla tuotetun harson peitossa. Koneilla on heti aamusta lähtien muokattu säätä, ilmastoa ja taivaan ulkonäköä.

      Tässä on kyseessä geoengineering eli planeetan muokkaus.

      Todennäköisesti juoni on paljon pahempi ja syvempi kuin vain kirkkaansinisen kesätaivaan menetys.

      • drr

        >koko kaupungin taivas on ohuen maitomaisen pilvikoneilla tuotetun harson peitossa.
        Korjataanpa hieman. Koko taivas on ohuen maitomaisen pilven peitossa. Sitä kutsutaan untuvapilveksi. Untuvapilviä näkyy silloin, kun yläilmakehässä on paljon kosteutta. Se on pilvi.

        Onko sulla kaikki ihan ok?


      • vai.ihan.samanlaiset

        > Vaikka molemmista jää samanlainen valkoinen vana?

        Tässä on kuva jälleen: http://imgur.com/zYn9XIt

        Vain toisesta koneesta jää pysyvä vana, joka leviää loppupäivän ajaksi pilviharsoksi kaupungin ylle. Toisen koneen vana haihtuu ilmaan jättämättä mitään näkyvää jälkeensä.


      • drr

        Ne lentävätkin eri paikoissa, niiden välillä on mahdollisesti satoja kilometrejä? Tiedäthän mikä pilvi on? Se on sellainen osa ilmakehää, jossa on niin paljon kosteutta, että se näkyy.

        Koko taivas on täynnä samanlaisia alueita, joillain alueilla on enemmän kosteutta, toisilla vähemmän.

        https://www.youtube.com/watch?v=-A0fN7PijgY
        katso video vaikka kohdasta 0:40 eteenpäin.

        Siiven päälle muodostuu näkyvää kosteutta ja se häviää hyvin nopeasti. Koko ilmakehä on täynnä tuollaisia taskuja. Et vain näe niitä, koska ne alueet eivät sisällä NIIN paljon kosteutta, että se näkyisi pilvinä.

        Kun lentokoneesta jää pitkä tai pysyvä vana, lentää se kosteassa ilmassa. Näin on tapahtunut 1950-luvulta lähtien:

        http://www.vanahavainnot.com/uploads/3/7/4/0/37401213/7655958_orig.jpg
        Spokane Daily Chronicle, 1955
        "An extremely persistent con trail might stay in the sky all day"

        Sua on huijattu kemikaalivanasivuilla. Pysyvät tiivistymisvanat ei ole mitään uutta tai erikoista.


    • oranssi.ohjaamo
      • drr

        "pilvetys" ??

        Täysin normaalin näköinen tiivistymisvana?


    • vesihöyry.on.ilmastokaas

      > Ne lentävätkin eri paikoissa, niiden välillä on mahdollisesti satoja kilometrejä?

      Mahdollisesti sekoitat lentokoneet ja avaruusalukset keskenään. Sekoilet viesteissäsi kovasti muutenkin. Vesihöyry on näkymätön ilmaan haihtuva hiilidioksidia voimakkaampi kasvihuonekaasu.

      https://www.skepticalscience.com/water-vapor-greenhouse-gas.htm

      Ote linkistä: "Water vapor is the most powerful greenhouse gas
      “Water vapour is the most important greenhouse gas. This is part of the difficulty with the public and the media in understanding that 95% of greenhouse gases are water vapour."

      Sinulla on vaikeuksia ymmärtää vesihöyryn aiheuttamaa kasvihuoneilmiötä, jota koneiden päästöt voimistaa.

      • drr

        >Vesihöyry on näkymätön ilmaan haihtuva hiilidioksidia voimakkaampi kasvihuonekaasu.

        Ai vesihöyry on näkymätöntä? Eipä olekaan silloin kun se jäätyy. Suosittelen katsomaan seuraavan videon, siitä selviää hyvin mistä tiivistymisvanoissa on kyse:
        https://youtu.be/jKMNSvpB9dY

        Bensan polttamisesta SYNTYY VETTÄ. Sen veden sinä näet taivaalla valkoisena vanana, koska se jäätyy, ennenkuin se ehtii haihtua. Edelleen, ylläoleva video kyllä selittää asian.

        >Sinulla on vaikeuksia ymmärtää vesihöyryn aiheuttamaa kasvihuoneilmiötä, jota koneiden päästöt voimistaa.
        Ei tässä keskustelussa ole tähän mennessä ollut kyse kasvihuoneilmiöstä. Tottakai lentokoneet voimistavat kasvihuoneilmiötä, aivan samalla tavalla kuten kaikki muutkin bensaa polttavat laitteet. Bensan polttamisesta syntyy pääasiassa hiilidioksidia ja vettä, jotka molemmat tiedetään olevan kasvihuonekaasuja.


      • rg5dfgdfgd

        Lopeta nyt ihmeessä kun ei täällä kukaan muu ole mielipuoli kuin sinä.

        Siellä ei kesäkuussa muutaman kilometrin korkeudessa mikään jäädy hellepäivänä, eikä ne pilvet ole jäätyneet. Tarvitaan aerosoli - mikrohiukkanen - jonka pinnalle vesihöyry tiivistyy.

        http://earthobservatory.nasa.gov/Features/Aerosols/page4.php

        Ote linkistä: "Most elementary school students learn that clouds form when enough water vapor condenses. That’s true, but aerosols play a critical role in the process. In fact, most clouds owe their existence to aerosols that serve as the tiny “seeds,” called cloud condensation nuclei."

        Toisinsanoen kesäpäivänä pilvet tarvitsevat siemenen "seeds" - se on se chemtrails koneiden ollessa kyseessä.

        Nimimerkki drr on peruskoululaisen tasolla - sillä erolla, että peruskoululainen oppii asioita.


      • drr

        >Siellä ei kesäkuussa muutaman kilometrin korkeudessa mikään jäädy hellepäivänä, eikä ne pilvet ole jäätyneet. Tarvitaan aerosoli - mikrohiukkanen - jonka pinnalle vesihöyry tiivistyy.

        Luuletko oikeasti, että lämpötila maantasolla korreloisi jotenkin lämpötilaan kilometrien korkeudella?? Olet väärässä. Lainaus suoraan Ilmatieteenlaitoksen sivuilta:

        "Lämpötila laskee maanpinnalta ylöspäin mentäessä troposfäärissä noin 6,5 astetta kilometrin matkalla. Tropopaussin (n. 12km) tienoilla lämpötila on noin -60 astetta".

        Lentokoneet lentävät tyypillisesti 10km korkeudella. Ei ole mitään merkitystä onko kesä vai talvi, 10km korkeudessa on aina noin -50 celsiusastetta kylmää.

        >Toisinsanoen kesäpäivänä pilvet tarvitsevat siemenen
        Niin, niitä kutsutaan tiivistymisytimeksi. Kun ilmassa on pieniä hiukkasia, voi ilmassa oleva kosteus tiivistyä niihin helposti? Mikä tässä nyt on epäselvää?


    • mistä_tiedät

      Että koneet ovat muutaman kilometrin korkeudessa? Entä mistä tiedät lämpötilan yläilmoissa? Lopuksi vaikein kysymys: olenko minä hullu kaupunginpsykiatri?

    • kyseessä.geoengineering

      > Niin, niitä kutsutaan tiivistymisytimeksi. Kun ilmassa on pieniä hiukkasia, voi
      > ilmassa oleva kosteus tiivistyä niihin helposti? Mikä tässä nyt on epäselvää?

      Vesihöyry haihtuu ilmaan. Chemtrailit eivät haihdu. Tuleeko mikrohiukkaset koneen päästöinä, jos muita pilviä ei taivaalla sillä hetkellä ole?

      Ainoa selitys on se, että mikrohiukkaset tulevat koneen päästöistä ja jäävät pilviksi taivaalle jopa koko päivän ajaksi. Pilvet ovat keinotekoisia ja pilvikoneilla tuotettu - kyseessä geoengineering.

      • drr

        >Vesihöyry haihtuu ilmaan.
        Ei haihdu, jos se ehtii ensin jäätyä.

        Lentokoneiden matkakorkeudella on -50 celsiusastetta. Kun lentokonetta ympäröivä ilma on tarpeeksi kosteata jo valmiiksi, ei vanalla ole mitään mihin haihtua, se jäätyy.

        Tämä tiedettiin jo 40 vuotta sitten.

        http://library.wmo.int/pmb_ged/wmo_407_en-v1.pdf
        "Contrails are clouds which form in the wake of an aircraft when the atmosphere at flying level is sufficiently cold and humid. When just formed, they have the appearance of brilliant white streaks; soon however they show pendant swellings like inverted mushrooms. Often they are short-lived, but especially when Cirrus or Cirrostratus is present, they may persist for several hours."


      • ei.koneita.ei.pilviä

        Siitä huolimatta pilvet ovat pilvikoneilla tuotettu keinotekoisesti. Mikä tässä on vaikea ymmärtää? Ei niitä pilviä olisi siellä taivaalla ilman niitä koneita.


      • drr

        Ei niin. Sepä olikin jännä hetki ihmiskunnan historiassa, kun ensimmäiset pilvet ilmestyivät taivaalle lentokoneiden noustua tarpeeksi korkealle.


    • viltts
    • Viisaammille

      Miksi Turun taivas on ollut useita päiviä ihan ilman vanoja, ja nyt tänään taas aamulla taivalla oli hyvin paljon pitkiä samansuuntaisia leviäviä pitkäikäisiä vanoja? Eikö reittilennot ole säännöllisiä, vai aiheuttaako joku ilmiö ilmakehässä sen että välillä lentokoneet eivät aiheuta tiivistymisvanoja lainkaan tai ne häviävät heti, ja välillä ne jäävät leviämään tuntikausiksi jopa koko horisontin pituisesti? Ilman lämpötila lienee ollut suunnilleen samanlainen jo pidempään.

      • SilmätApposenUmmessa

        Sama juttu Helsingissä taas tänään. Koneet olleet liikkeellä.


    • fghjhgfgb

      Siellä suihkutetaan suvaitsevaisuussumua,kun Suomalaiset on hirveitä rasisteja eivät meinaa antaa musujen vallata maatansa.

      • Älykääpiökaasutus

        Jaa'a, näyttää kyllä enemmän ruiskutukset lähivuosina suihkuttaneet riidankylväjäsumua, ääri-ilmiöt mm. ääripersuilu on pahentunut huolestuttavasti. Homopaikkaan iskussakin kaasussa olevat ääripersut ja äärikristityt kiinnittävät enemmän huomiota homouteen, moraalin rappioon ja perverssiyteen kuin itse massamurhaan eli ihmisten tappamiseen. Lisää aseita saatavaksi helpommin ja Trump valtaan, niin maailma pelastuu ja ihmiskunta saa aseistettuna puolustaa itseään.


      • JesseItseSenKertoi
        Älykääpiökaasutus kirjoitti:

        Jaa'a, näyttää kyllä enemmän ruiskutukset lähivuosina suihkuttaneet riidankylväjäsumua, ääri-ilmiöt mm. ääripersuilu on pahentunut huolestuttavasti. Homopaikkaan iskussakin kaasussa olevat ääripersut ja äärikristityt kiinnittävät enemmän huomiota homouteen, moraalin rappioon ja perverssiyteen kuin itse massamurhaan eli ihmisten tappamiseen. Lisää aseita saatavaksi helpommin ja Trump valtaan, niin maailma pelastuu ja ihmiskunta saa aseistettuna puolustaa itseään.

        Kannattaisi fundamentaalikristityn ottaa se Raamattu pölyttymästä piironginlaatikosta ja tarkistaa Uudesta testamentista mikä olikaan Jessen mielestä tärkein laki ja ohje seuraajilleen, Jessen seuraajiahan kristityt on, eikö?


    • tewifn

      Havaitsin saman ilmiön turussa tänään.

    • PrinsessaRuususet

      Se on unikaasua joka pitää meidät pilvessä.

      Väestöä pidetään unessa. Ruiskutukset on keskitetty kaupunkeihin ja suurempiin ihmiskeskittymiin.

      • drr

        >Väestöä pidetään unessa. Ruiskutukset on keskitetty kaupunkeihin ja suurempiin ihmiskeskittymiin.
        Hetkinen, jos ruiskutat jotain 10km korkeuteen, niin eikö se muka lennä tuulen mukana ties minne?

        Vanoja näkee kaupungeissa, koska kaupungeissa on.. lentokenttiä. Kuka olisi uskonut.


    • UusiTaivas

      Onhan se huikean näköinen tuo taivas pk-seudulla. Ihan jenkkimeininkiä, täyttä rallirataa koko taivaankansi 14. - 15.6.

      Toivottavasti joku osaava ottaisi päräyttäviä laajoja kuvia ja julkaisisi ne. Kuvaan siis toki itsekin, mutta kännykällä ja tumpelona. Nämä aivan uudenlaiset taivaat ansaitsisivat ammattilaistason dokumentoinnin.

      • drr

        >Nämä aivan uudenlaiset taivaat ansaitsisivat ammattilaistason dokumentoinnin.
        Outo väite, eivät taivaalla näkyvät vanat ole mikään uusi asia? Joinain päivinä niitä on enemmän, koska yläilmakehässä on enemmän kosteutta ja vanat eivät voi haihtua niin nopeasti.


      • TrumanShow

        Keskity nyt vain töittesi suorittamiseen tai työnhakuun, katso TV:stä salkkarit, uutiset ja ajankohtaisohjelmat sekä mielellään paljon viihdettä, sarjoja, tositvtä, ruokaohjelmia, sisustus- ja asuntojen kuntoonlaittoa, visailuja ym. Loppuaika päivästä kannattaa töllöttää kännykkää ja tablettia. Me kyllä pidämme teistä huolta.


    • Disinformaatio

      Keskustelijoiden ei kannata kiinnittää mitään huomiota nimimerkkien "drr" ja "kekek-kekek" kirjoituksiin tai heidän esittämiinsä ns. 'todisteisiin'.

      Molemmat levittävät tarkoituksella valheellista tietoa ja heidän kirjoituksissaan mainitut verkkosivut ovat yleisesti tiedossa olevia disinformaatiosaitteja.

      Valheellista tietoa julkaistaan kaikissa maissa, joissa aerosolidumppauksia suoritetaan ja nämä disinformaattorit tunnetaan kansainvälisesti halventavalla nimikkeellä goverment paid shills.

      Uutinen valtion halusta palkata 100 uutta "kyberpoliisia" tarkoittaa sitä, että saamme jatkossa lisää näitä omasta mielestään nokkelia idiootteja, joille maksetaan valheellisen tiedon levittämisestä.

      http://www.talouselama.fi/uutiset/suomeen-esitetaan-101-kyberpoliisia-hs-poliisille-halutaan-myos-lisaa-valtaa-telepakkokeinojen-kayttoon-6559262

      Jokainen ymmärtää, että "kyberpoliisi"-nimikkeen alla voidaan suorittaa tietoverkossa minkälaisia tehtäviä tahansa ja heidät voidaan sijoittaa tarpeen mukaan mihin tahansa yksikköön tai organisaatioon, myös yksityiseen, valtion intressien mukaisesti.

    • drr

      >Keskustelijoiden ei kannata kiinnittää mitään huomiota nimimerkkien "drr" ja "kekek-kekek" kirjoituksiin tai heidän esittämiinsä ns. 'todisteisiin'.

      >Valheellista tietoa julkaistaan kaikissa maissa, joissa aerosolidumppauksia suoritetaan ja nämä disinformaattorit tunnetaan kansainvälisesti halventavalla nimikkeellä goverment paid shills.

      Kannattaa myös huomata, että osa keskustelijoista käy henkilökohtaiseen hyökkäykseen, kun me muut yritämme käyttää apunamme lähteitä.

      Kemikaalivanateoria yrittää väittää, että ennen 1990-lukua ei olisi ollut pysyviä tiivistymisvanoja, jotka jäävät taivaalle tunneiksi.

      Kemikaalivanateoria valehtelee. Jo 1950-luvulla vanat ovat käyttäytyneet täsmälleen samalla tavalla kuin tänä päivänä.

      "An extremely persistent con trail could stay in the sky all day"
      http://imgur.com/fYUPWQX

      Myös maailman ilmatieteen järjestö on tiennyt saman jo 1970-luvulla, vanat voivat jäädä taivaalle pitkäksi aikaa ja levitä tuulien mukana.
      "they may persist for several hours, persistent trails spread"
      http://library.wmo.int/pmb_ged/wmo_407_en-v1.pdf

    • MitäTänäänPeitellään

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1806
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      44
      1387
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1352
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1345
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1324
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1294
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1250
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1183
    Aihe