Mikä on paras

Khysymysgummista

Mikä on paras gummisaapas merkki? Onko se Nokia vai joku muu? Joka kestäisi kusenpolttamia? Antaisi pakkassuojaa? Olisi myös tulenkestävä?

16

99

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Olisko Datsun? Muistan semmosen mainoksen viime vuosituhannelta kuin 'pitkän päälle datsun'. No sit me aina kumikaupassa kyseltiin tuota datsunia.

      • Logarpitänyt

        Kyllä se mansikin nahkakenkä on varmaan hyvä ukko yöllä aina muistelee mansikkiaan kaihomielisesti, näkee kirjoitus ajoista jotka on siellä puolenyön jälkeen, se on masikki saanu hyyää perseeseen linkoukolta.


    • Khysymysgummista

      Pitäs löytää tulen, pakkasen ja kusen kestävät gummisaappaat jotta ei kusinen kuoliokinttu tipaha pyöräillessä -42 asteen pakkasella Ruotsista Suomeen. Tulenkestävyyttäkin pitäis löytyä ettei sula jalkaan kiinni kuten kävi Tervolassa. Kusi pitää myös pysyä saappaassa vuotoja ei sallita. Loppuu kynäilyhommat muuten. Oi arvon Lapin gummisaapasspesialistit antakee vihjeitä!

      • köpöilijälleohje

        Eikö sulla lehmäukko meinaa kusi pysyä mansikkisaappaassa, ota pikaliimaa ja paikkaa, ja käy leikkauttaan se jalka pois että ei leviä kuolio.


    • Myyttiämurtamassa

      Testasin, kusin Nokian kontiosaappaaseen. Ei menny kuin kolme päivää niin rupes gummisaapas vuotamaan. Oli vissiin hapokasta kusta. En suosittele. Pakkas- ja nuotiotestit vielä tekemättä.

    • eipötkyilijä

      amirossi tietenkin sitä käytin paljon nuorena miehenä, monissa monissa kaivoissa ja pito oli hyvä

      • Kiitostiedosta

        Hyvä tietää. Pitää testata sitä seuraavaksi. Nää muut täällä keljuilee ja haukkuu eikä kerro asiasta mitään. Tosimielellä tässä ollaan testaamassa. Pakkaselle, tulelle ja kuselle saapas altistuu joten olis hyvä tietää kokemuksista. Kumpparimiehen tarina, tai on se sitten legenda, ainakin täällä Tervolassa tiedetään jonka takia se on otettu puheeksi. Kumpparimiehen pakkasvahinko tapahtui tammikuussa 87 milloin oli saatanan kylmä. Nuotiolla tapahtunut palovamma sattui Tervolassa paljon myöhemmin. Sama mies ja kumisaappaat.


    • Pakkastesti

      Pakkastesti tehtiin Oulun Citymarketin sponsoroimana kylmiössä. Pakkasta vain -25. Kusinen saapas, piknik paisti sisällä, pantiin heilumaan kuntopyörässä jota pyöritti sähkömoottori. Tuuletin puhalsi viimaa. Saappaaseen kierrätettiin lämmihköä suolavettä simuloiden verenkiertoa ja simuloiden noin 55kg painoisen kumpparimiehen fyysistä suoritusta -42 asteen pakkasella Haaparannasta Tervolaan ja viiden tunnin polkemisen jälkeen kusinen piknik paisti oli aika kohmeessa. Ei ollu Nokian perus gummisaappaassa pakkasen kestoa. Ja kusikin haisi. Ehkä myytti on tosi?

      • Jäätyykyllä

        Se unohtui tuossa pakkastestissä että kumpparimiehellä oli myös sukkahousut puettuna. Tosin kusiset oli sukkiksetkin niin kuin oli vakosamettihousutkin. Kyllähän se koon 36 kusinen kumisuapas jäätyy noissa olosuhteissa.


      • Anonyymi
        Jäätyykyllä kirjoitti:

        Se unohtui tuossa pakkastestissä että kumpparimiehellä oli myös sukkahousut puettuna. Tosin kusiset oli sukkiksetkin niin kuin oli vakosamettihousutkin. Kyllähän se koon 36 kusinen kumisuapas jäätyy noissa olosuhteissa.

        Saapastestitkin tarvitsevat sähköä jossakin vaiheessa https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/11121


    • Loppuraportti

      No niin. Laitettiin piknikpaisti sukkahousuihin ja paisti Nokian gummisaappaaseen. Kustiin noin 9 dl saappaaseen. Annettiin marinoitua hetken. Laitettiin gummisaapas nuotioon. Hiillos oli vasta alussa, lähes keltahehkuinen ja liekkiäkin vielä oli. Gummisaapas oli liekeissä alle viidessä minuutissa ja pohja oli sulanut lähes tyystin poies. Paska gummisaapas tuo Nokia.

      Yhteenvetona voi sanoa että tuo Nokian gummisaapas, mitä kumpparimies käytti, on melkoisen huono ja suorastaan vaarallinen. Ei ainakaan kannata kusta saappaaseen jos meinaa ajaa viisi tuntia polkupyörällä -42 asteen pakkasella. Urea syövyttää Nokian gummisaapasta. Nuotiotakaan ei kestä tuo saapas ei edes viittä minuuttia. Ei ihme että kumpparimieheltä paleltui kusinen jalka ja toinen paloi jotta kumpikin jalka on pois polven alapuolelta. No, onhan se tyylikästä käyttää titaanisia sääriä. Jos olisin kumpparimies niin olisin vihainen Nokialle.

    • Anonyymi

      ABA tai LDL

    • Anonyymi

      Soon tuola alottajalla ollu tuo kusivika niin kauon ko mie muistan, son aina kussu houssuisisa ja niin valunu kenkiin kuset, jos laitat pyykkipojan tirrin nokhaan ja aukaset aina ko ei ole housut jalassa ko et kerta lääkähriin tohi mennä.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      76
      5715
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2506
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1997
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      60
      1738
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1601
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1398
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1307
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1301
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1249
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1203
    Aihe