Mustat aukot

Ikuinen_Rakkaus

Miten taivaankappaleet vuorovaikuttavat toistensa kanssa?

Ne avautuvat energia-aaltoja, joilla ne vuorovaikuttavat toistensa kanssa.

Mitä vähemmän kappaleella on ulkopintaa, sitä vähemmän se vuorovaikuttaa toisten kappaleiden kanssa. Toki energian tiheyskin vaikuttaa.

Energiakeskittymässä voi olla hyvinkin paljon energiaa, vaikka sillä olisi vähän ulkopintaa suhteessa muihin taivaankappaleisiin.

Mitä tiheämmin energia taivaankappaleessa on, sitä vähemmän sillä on ulkopintaa suhteessa energian määrään.

Mitä vähemmän ulkopintaa, sitä hitaammin kappaleesta avautuu energiaa pois päin ja sitä vähemmän se vuorovaikuttaa muiden taivaan kappaleiden kanssa.

Mitä tiheämmin kappaleen energia on, sitä tehokkaammin se pysäyttää itseensä esim. tähdistä tulevia neutriinoja ja sitä vähemmän kappaleen suunnasta tulee pois päin neutriinoja.

Mustan aukon suunnasta ei tule tähtien neutriinoja, sillä ne pysähtyvät mustaan aukkoon.

Mustaa aukkoa kohti kuitenkin liikkuu koko ajan neutriinoja, jotka laajenevat ja avautuvat energia-aaltoja, siirtäen niillä liike-energiaansa taivaankappaleisiin.

Mustan aukon lähellä liikkuviin kappaleisiin tulee enemmän neutriinoja siltä puolelta joka on poispäin mustasta aukosta. Näin mustan aukon ympärillä on tietty ulkoinen paine.

Mitä lähempänä mustaa aukkoa on, sitä vähemmän mustan aukon takaa sivuilta tulee energiakimppuja ja sitä isompi ulkoinen paine.


Kun ymmärtää että kaikki energiakeskittymät laajenevat ja avautuvat energia-aaltoja, joilla on laajenevien energiakeskittymien luonne jne. ymmärtää ettei musta aukkokaan vedä muita kappaleita puoleensa. Se ahmii muut, sillä se laajenee ja tönii lähellä olevia kappaleita pois päin itsestään hitaammin kuin kappaleet ja se itse laajenevat.

Tosin jotkut mustat aukot ovat ikäänkuin dieetillä. Ne tönivät lähellä olevaa kaasua itsestään pois päin nopeammin kuin laajenevat.

Joku saattaa ihmetellä miksi musta aukko lopulta alkaa hylkimään itseään lähestyvää kappaletta nopeammin mitä musta aukko ja kappale laajenevat. Se perustuu siihen, että vaikka laajeneva musta aukko avautuukin hitaasti energiaansa, on näissä tiheissä energia-aalloissa suurienergisiä hiukkasia jotka myös siirtävät itsestään avautuvilla energia-aalloilla liike-energiaansa muiden taivaankappaleiden laajeneviin atomien ytimiin.

Näitä suurienergisiä hiukkasia nykyinen fysiikka ei ymmärrä. Ajatukseni mukaan kyseisten suurienergisten hiukkasten vauhti on kiihtynyt juuri sen takia että nekin laajenevat ja avautuvat energia- aaltoja joilla ne saavat edellä menevien suurienergisten hiukkasten vauhdin kiihtymään koko ajan.

Niiden vauhti kiihtyy hitaammin kuin fotonien. Vastaavasti niiden vauhti hidastuu hitaammin kuin fotonien silloin, kun ne liikkuvat esim. Aurinkoa kohti. Laivan vauhti kiihtyy hitaammin kuin veneen. laivan vauhti myös hidastuu hitaammin kuin veneen.

Nyt on helppo ymmärtää, miten laajenevasta mustasta aukosta pois päin työntyvä laajeneva tähti räjähtää paljon energiaansa kohti mustaa aukkoa. Laajenevasta mustasta aukosta avautuvat laajenevat energiakimput saavat tähden laajenevat atomit räjähtämään normaalia nopeammin. Syntyy illuusio siitä, että musta aukko muka imee jollakin vetovoimallaan tähdestä tähden massaa itseään kohti.

Oikeasti, mustasta aukosta tuleva energia saa laajenevan tähden räjähtämään energiaansa normaalia voimakkaammin. Tällä mustaa aukkoa kohti räjähtävällä energialla se työntyy kaarevalla radalla poispäin
laajenevasta mustasta aukosta.

8

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Itsepä_tilasit

      Kotiosoitteeseesi on tulossa tervehdys...

      • pahoittelut

        Jos ihan tosissasi olet niin en halua Savoriselle harmia. Minä laitoin nämä viimepäivien "Savor"-jutut ihan huvikseni. Lisää ei tule.


      • koppotikeikkaa
        pahoittelut kirjoitti:

        Jos ihan tosissasi olet niin en halua Savoriselle harmia. Minä laitoin nämä viimepäivien "Savor"-jutut ihan huvikseni. Lisää ei tule.

        Hyväksyn pahoittelut, mutta älä enää viitsi työntää lisää paskaa jo ennestäänkin saastuneelle tiedesivustolle.


    • Atomolic

      En oikein ymmärrä mistä tässä on tarkoitus keskustella. Mutta olisi kiinnostava tietää mistä olet saanut tämän tiedon, koska tämähän ei ole mitään mitä orthodoksinen tiede kannattaa.

      • helpostimurretaan

        Kysymys on siitä että uudenlainen ajattelutapa halutaan painaa pimentoon. Olisi liian suuri järkytys tiedeuskovaisille, että heidän maailmankuva murretaan helposti.


      • huuhari-se-on

        Savorisen jutuilla ei ole tieteen kanssa mitään tekemistä. Tuskin peruskouluaan läpäissyt megalomaanikko, joka uskoo pesevänsä koko tiedeyhteisön, vaikka ei ymmärrä edes alkeita fysiikasta. Yksi kylähullu muiden joukossa.


    • Ja sitten heräsin, ikuiselle rakkaudelle, se oli vaan paha uni, juo lasi lämmintä maitoa..... lapsikulta.

      • hähähähäääää

        Suksi sinä Aldebarn vittuun!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      199
      4710
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      276
      2824
    3. 134
      1727
    4. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1421
    5. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      207
      1410
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      84
      1166
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1134
    8. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      75
      1099
    9. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1067
    10. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      76
      1061
    Aihe