Tukka Irti!

husisukassako

Kyseinen mies käy anoppilassa tuon tuosta ja livahtaa sinne anopin käskyttämänä "selkäni takana" kuin vieraissa.. vaikka olemme sopineet tuolle yleensä jotakin ihan muuta. Minusta hän ei kunnoita lupauksiaan itseäni kohtaan ja samoin toimii tämä anoppi joka käskyttää luokseen poikaansa. Anopin kanssa välit ovat meillä kokonaan poikki, syynä liiallinen puuttuminen perheemme elämään ja asioihin..
Mieheni välillä "sopii" toimintatavat anopin suhteen kanssani eli tarkoittaen että ei mene sinne joka armas viikko useita kertoja.. Vihaan tunnetta että anoppi utelee ja urkkii perheemme asioita mieheltäni. Mies on liian hyväuskoinen äitinsä suhteen joka on oikeasti on tullut asuntoomme minulle jopa huutamaan ja myös urkkimaan luvatta sisälle useita kertoja.. siten että mieheni on ollut esim töissä.. Mikään ei mene perille kuin hetkeksi, auttaakohan enää muu kuin avioero, koska alan vihata jo miestänikin (joka ei eroa kuulema halua, kun ehdotin)..

Jos olisin vain tiennyt mihin pääni pistin aikanaan.. olisi jäänyt tämä mies väliin anopin ja muun perheensäkin takia..

11

201

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mekkk

      Ykai hyvä konsti on milla saat miehn heräämään ja kun seuraavan kerran mies ehdottelee seksiä niin sanoppa ettköhän äitisi senkin Asian hoida kun teet kaikke äidin pillin mikaan vaikka olet jo aikoja sitten ollut täysi-ikäinen. Ruepappa sanomaan miestäsi mammanpojaksi niin voi ruveta miettimään asioita tai sitten ei.

      • anna-mun-kaikki-kestää

        Saunomisesta tuli mieleen "häiriintynyt" anoppini joka oli kylässä poikansa ja tämän perheen luona ja kun poikansa oli vaimonsa kanssa menossa saunaan alkoi anoppi lähes itkeä, että "ne meni saunaan kahdestaan eikä häntä huolinu mukaan". Anoppi siis tunsi kateutta kun poikansa meni alasti vaomonsa kanssa kahdestaan saunaan.


    • Marga-Reeta

      Olipa surullista luettavaa! Miksi miehen pitää livahtaa äitiänsä tervehtimään? Etkö voi sallia hänen käydä reippaasti ja avoimesti?
      Olette itsenäisiä ihmisiä molemmat omine personallisuuksineen ja kummallakin teistä lienee omat vanhemmat. Jos avioliitossa aletaan käyttää sanaa "livahtaa", "selkäni takana", niin jotain on pahasti pielessä jo perustasolla.
      Voisitko rauhoittaa pois elämästäsi miehesi ja hänen äitinsä välisen suhteen ajatuksella, että se suhde on heidän asiansa.
      Ja että suhde hänen äitiinsä eli anoppiisi on sinun asiasi, jonka sinä hoidat omalla tavallasi syyllistämättä miestäsi. Hän ei ole valinnut äitiään, niin kuin et sinäkään ole valinnut äitiäsi. Ettekä voi kumpikaan poistaa heitä elämästä sen vuoksi, että olette parisuhteessa. Anoppi elää kaikesta huolimatta, vaikka hänen tehtävänsä kasvattajana on, on hän kuitenkin äiti pojalleen niin kauan kuin on maan päällä ja hengittää. Sitä seikkaa ei voi kumota.
      Äidit ovat sitä mitä ovat, epätäydellisiä ihmisiä niin kuin meistä useimmat ovat ja voin vakuuttaa, että kaikissa meissä on vikoja.
      Jos anoppi tulee luvatta asuntoonne, niin tietysi lukot vaihtoon. Toisen kotiin tunkeutuminen ei ole soveliasta. Auttaisiko muutto muualle, kauemmas, mikäli vain työ sallii sen?
      Et kertonut, mistä asioista anoppi on huutanut. Sekin lienee oleellista, että mikä on saanut anopin noin rankkaan käytökseen.
      Rakkaudella rakennetaan paljon, mutta jos ei pysty rakkauteen, niin lojaalisuuskin auttaa ja tietty "välinpitämättömyys" anoppia kohtaan helpottaisi miehesi oloa.
      Ehkä silloin vetovoima livahtaa äitiään tervehtimään sinun selkäsi takana vähenisi oleellisesti.
      Muista kuitenkin, että olet puoliso et äiti, ja miehesi äiti ei ole puoliso. Olette eri rooleissa joka tapauksessa. Jos kanssasi on helppo ja hauska olla, niin äiti/anoppi ei nouse liian keskeiseen asemaan parisuhteessanne. Reiluudella ja avaramielisyydellä voittaa paljon!

      • Kamppanulikka

        Kyllähän miehellä on ensisijaisesti velvoitteita omaa vaimoaan kohtaan, ei äitiään. Asia pitää tietysti miettiä ja SOPIA uudelleen, jos aloittajan anoppi on jo niin huonokuntoinen, että tarvitsee silmälläpitoa ja apua jokapäiväisissä asioissa.

        Minulle tuli se käsitys, että aloittajan anoppi puuttuu liikaa ja hyvin epämiellyttävästi poikansa perheen sisäisiin asioihin ja utelee niistä - ja mies on niin hönö, että kertoo eikä ymmärrä pitää asioita erillään. Ensisijaisesti tässä lienee kyse siitä, että anoppi on käyttäytynyt miniäänsä kohtaan törkeästi, taustoista ja miniän käytöksestä emme tiedä mitään. Mies on ilmeisesti ihan äitinsä talutusnuorassa.


    • husisukassako

      Kyllä on äitinsä talutusnuorassa nelikymppisenä.. siksi ei kuulema aina kehtaa jokaista käväisyä kertoa kun anoppi haluaa ilmeisesti etten tiedä miehen edes siellä käyvän- puhelimessakaan ei anoppi voi puhua pojalleen jos olen vieressä..
      asiasta on toki puhuttu ja mies pyytänyt anteeksi omaa käytöstään-- tottakai sallin olla tekemisissä, mutta sitä en salli että ollaan tekemisissä juuri silloin kun kanssani on sovittu jo aiemmin jotakin muuta.. Näen omaa äitiäni paljon harvemmin..hyvissä väleissä häneen jne.., oma anoppi on eronnut vanhapiika jolle ei miehet kelpaa. Tämä valinta kostautuu sitten häiriköimällä muiden asioita.

      Muutto vielä kauemmas on hyvä ajatus.. Muussa kohdissa Marga-Reenin kommentit menivät arvailuiksi..

    • piparminttuli

      Jos nyt anoppi pysyy poissa teltä niin anna miehen käydä ätinsä luona. Eihän se tarkoita että sinä käyt siellä. Anoppisi on kuitenkin hänen äitinsä. Nosta meteli vasta sitten jos anoppisi tulee teille. Miksi te ihmiset olette niin vaikeita. Tette elämästänne vaikeampaa kuin se onkaan.

    • lisääelämääilmanmies

      Vähän aikaa voisit kokeilla entistä itsenäisempää elämää parisuhteessa.
      Käy tapaamassa ystäviäsi, kutsu heitä kotiin, mene elokuviin jne.
      Mies ehkä huomaa, että sinulla on kiinnostava elämä, johon hänkin haluaisi kuulua.
      Jos mies on luvannut tehdä jotain kotona, eikä tee, niin pyydä joku toinen tekemään se, vaikka jostain "aviomies" tai talkkarifirmasta.

      Jos miehen herättelykausi ei tuota tulosta, niin ero kuulostaa hyvältä vaihtoehdolta.

    • Tulehuomennahetiaamusta

      Miksi miehesi haluaisi eron, ei tietenkään. Hänellä on kaksi äitiä, se vanha, ja nuorempi kasvamassa nyt tehtäväänsä. Sitten olet ainoa äiti, kun anopista aika jättää.
      Miehesi tarvitsee hoivaa ja äidillistä ohjausta.
      Jos olet valmis huolehtimaan lapsesta, joka ei koskaan vartu, vaan häntä pitää hoitaa ja paimentaa satavuotiaaksi asti, niin jää siihen vain ja järjestä elämäsi siten, että voit olla miehesi holhooja lopun ikääsi.
      Ne on helppoja tapauksia, tottelevaisia ja nöyriä, kuten olet huomannut. Äiti käskee, ja poika hyppää tahdin mukaan, vaikka kuinka yrität kieltää. Äidin sana on voimakkaampi kuin sinun.
      Sinunkin aikasi tulee, ehkä 25 v kuluttua.

      • piparminttuli

        Aivan. Äidin pojat on parhaita puolisoita. Kilttejä ja lempeitä.


      • mekkk
        piparminttuli kirjoitti:

        Aivan. Äidin pojat on parhaita puolisoita. Kilttejä ja lempeitä.

        Niin ja naiset pompottavat niitä menne tulleen kun ei ole sitä omaa tahtoa löydetty tai ei uskalleta tehdä niinkuin itse haluttaan ja se siitä.


    • nähtyjuttu

      näyttäkääpäs yksikin renttumies joka ei ole nimenomaan se äidin vaalittava lellipoika.. joka ei ikinä pärjää omillaan.. monta tallaista sivusta seuranneena

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tapio Suominen on kuollut

      Urheilutoimittaja Tapio Suominen on kuollut. Suominen oli kuollessaan 60-vuotias. Selostajalegendan kuolemasta kertoo Y
      Maailman menoa
      281
      19199
    2. Tapio Suominen oli sairauden uhri

      Urheiluselostaja Tapio Suominen kuoli eilen keskiviikkona aamulla tapaturmaisesti Hattulassa. Toisen uutisen mukaan van
      86
      3612
    3. Tapio suominen

      Liian aikaisin lähdit sinua oli kiva kuunnella.
      Ikävä
      124
      2255
    4. Mitä toivot

      Tämän hetkiseen tilanteeseen?
      Ikävä
      196
      1956
    5. Sydämeni on

      varattu sinulle. Et ole minun, en ole sinun. Me on mahdottomuus. Mutta olet se joka on mielessäni ensimmäisenä kun herää
      Ikävä
      142
      1860
    6. Rannalle! Uimaan!! Rinnat paljaiksi!!!

      Järki kadonnut sekä niiltä feministeiltä, jotka vaativat saada esiintyä rinnat paljaina julkisilla uimarannoilla, kuten
      Maailman menoa
      293
      1610
    7. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      10
      1362
    8. Kok-edustaja: Yle aivopesee työntekijöitä

      "– Yle ei vain sensuroi Kyllä isä osaa-sarjaa, vaan haluaa jaksojen määrää manipuloimalla HÄVITTÄÄ ”ongelman” todellisuu
      Maailman menoa
      86
      1308
    9. Muistutus t-Naiselle.

      Olet ilkeä ja narsistinen k-pää. Annat itsestäsi kiltin kuvan ulospäin kelataksesi ihmiset ansaan. Sitten päsmäröit, hau
      Ikävä
      149
      1162
    10. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      242
      1069
    Aihe