Hoitoalalle

hyväratkaisu

Hoitoalalle pitäisi laittaa kellokortit . Useilla työpaikoilla on sellaiset.
Kellokorteista näkee heti jos henkilö poistuu sauhuille tai omille asioilleen.
Mielestäni kellokortit lisäisivät työ moraalia. Henkilökunta sitoutuisi paremmin työhönsä. Lisäksi monet väärin käsitykset selviäisivät.

4

65

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • senki

      Hoitoala ei ole työ. Se on ihmisistä huolehtimista ja hoitajakin on ihminen . Ihminen ihmiselle . Kutsumusammatti alunperin kristillinen tapa hoitaa lähimmäiset ja pitää huolta. Älä sekoita tähän ammattiin rahatehtailua vaikka niitäkin siellä on joille raha on ainut motiivi kohdata lähimmäisiä ja hyötyä niistä . Oikeesti ihmisistä pidetään huolta eikä siinä tuijoteta kelloja vaan että hommat tulee tehtyä . Hoitotyössä on tärkeintä että homma pyörii . Hoitajilla on raskas työ monessa vuorossa joten pidä näppis poissa . Mee kiroomaan jotain sukulaisias vaikka mieluummin . Kiitos.

      • Flodence

        senki. "Hoitoala ei ole työ."Se on ihmisistä huolehtimista."Niin se teidän epäjumalanne englantilainen lesbo antoi raamit työllenne ---anteeksi ihmisistä huolehtimista. Ei se varmaan lesboille työtä olekkaan se on heidän rakkauden korkein täyttymyksensä. Paljon vain antoisia hetkiä kutsumukseenne.


      • Sittenkahaville

        Ei ole ollut kutsumusala vuosikausiin. Työ siinä missä muutkin. Jatkuvasti valitatte pienestä palkasta. Esm. lähihoitajan työhön pääsee, kunhan vaan haluaa. Niitähän kurssitetaan koko ajan. Kohta joka toinen vastaantulija on lähihoitaja. Muuta työtähän kohta ei ole, vain lähihoitajan.
        Tuo työ ei paljon älykkyyttä vaadi. Kunhan pyllyn osaa pestä ja piikitellä. Monesti potilas joutuu itsekkin piikittelemään kotonaan, ei se sen kummenpaa ole.
        Kelloja siellä tuijotetaan kuten muissakin töissä. Lähtevät jopa muutaman minuutin etuajassa pois, kukaan ei ole vahtimassa. Voihan se olla jos jokus harvoin joutuvat olemaan minuutin kauemmin , siitäkin nostetaan haloo.
        Työpaikka ilmapiiri on ahdistava. Jatkuva seläntakana parjaaminen, arvostelu yms. Jos et kuulu piiriin, ei ole helppoa olla. Pomon peffan nuoleminen, suosioon pääsy, paremmat listat. Työhön kyllästyminen. Ai niin ja moni vielä polttaa ja työajalla.


    • TyötäIlmanMoraalia

      Työajan seuranta on vitsi joka lakkasi naurattamasta viimeistään Koiviston toisella kaudella. Pari tositarinaa lähipiiristä.

      Tarina 1: Yliopistolle tuli avaimeen kytketty työajanseuranta. Nyt hallinnon (palvelukeskuksen) porukat käyvät klo 16.15 kirjaamassa itsensä ulos ja tulevat vielä muutamaksi tunniksi jatkamaan töitä, jotta ehtivät ne tehdä. Nimittäin jos plussasaldoa alkaa kertyä, niin silloin esimiehen pitää "ankarasti nuhdella" liikaa töitä tekevää. Reaalimaailmassahan esimiehen pitäisi priorisoida ja fokusoida töitä, rekrtytoida lisää porukkaa, tjsp. Mutta nyt ainut velvoite on "ankarasti nuhdella".

      Tarina 2: Sivutoimisen ammatillisen opettajan kurssin toteuttamiseen oleva kontaktiopetustuntimäärä pudotettiin koulutuksen järjestäjän päätöksellä 28 tunnista 26 tuntiin. Palkkaa siis sivutoimisena saa nyt 2h vähemmän, opiskelijoita ja asiaa on sama määrä, koska opetusuunitelma ei muuttunut ja rymäkoot mieluummin kasvavat koko ajan. Mitenkäkö esimies ohjeisti hanskaamaan tilanteen? "Sinun tulee nyt itse muistaa huolehtia, että työtuntimäärä ei ylity." Muuttukoon siis ope aikakoneeksi. Warp factor 2!

      (Kolmas tarina olisi se, miten toisen koulutuksen järjestäjän samanlaajuiset kurssit ovat 24 tai jopa 20 tuntia, mutta riittäköön tämä tähän...)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken murhaaja

      Raiskausrikosten joukossa kanta suomalainen tekijä on niin harvinainen että kannattaa erikseen mainita. Raiskausuutisia
      Maailman menoa
      231
      14081
    2. Tuomas Sakari Matias Salminen. S.2005

      Nimi on ihan julkista tietoa. Ei tarvitse poistaa. Julkaistu monilla sivuilla.
      Valkeakoski
      40
      2866
    3. Naiset pysyy sinkkuna ja ottavat mieluimmin koiran

      Nykynainen ei halua jakaa elämäänsä miehen kanssa, vaan elää yksin ja ottaa koiran tai koiria. Ja pikkuvähemmistö eli in
      Sinkut
      322
      2763
    4. Sille yhelle vaa

      Viime aikoina oon miettinyt sun juttuja aika paljon. Vaikka en oo saanu susta vielä kunnolla selvää kuvaa, jotenkin tunt
      Ikävä
      89
      1621
    5. Kiitos kun annoit värejä elämääni

      Edes pienen hetken. Sellasiakin mitä en muuten näe ;) ❤️
      Ikävä
      56
      1172
    6. Farmasia valintakoe 2024

      Miten meni farmasia valintakoe teillä? Minun mielstä se oli ihan oko en voi sano, että se oli tosi vaikea.
      Pääsykokeet
      46
      1050
    7. Hiljaista on

      Ei kuulu viestiä 😘 pallo on sinulla Mies, odotan!
      Ikävä
      62
      1045
    8. Mikko Leppilampi ahdistellut useita!?

      Jotenkin on aina jäänyt lipevän oloinen fiilis kun hänen esiintymisiä on katsellut. Nyt rikosepäily seksuaalisesta ahd
      Kotimaiset julkkisjuorut
      39
      1040
    9. Kysymys iltaan

      Kuinka kuuma kaivattusi on celsius-asteikolla?
      Ikävä
      58
      979
    10. Onhan sulla

      Nainen nyt varmasti kaikki hyvin.
      Ikävä
      60
      977
    Aihe