Njurmikumpu Kaarlo ,kysymys

harmaapuupää

Venäjän ulkoministeri Lavrov sanoi eilen pakolaisasiassa että...Kansainvälisen sopimuksen mukaan pakolainen saa itse valita maan josta hakee turvapaikkaa ja parempaa elämisen laatua..Se on totta ! Miksi pakolaiset eivät hae turvapaikkaa esim. Pohjois-Koreasta , Kuubasta tai Venäjältä ? Tämä on jäänyt askarruttamaan. Eiks sosialistisissa valtiossa ookkaan hyvän elämän mahdollisuuksia kuten oot väittänyt muiden kommunistien kera ?

45

103

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tohmo.Tohmo

      Venäjällä on paljon pakolaisia nytkin, se on laaja maa, mutta ei se ole enää sosialistinen maa. On vahva keskusvalta, mutta ei ole sosialistinen maa eikä se edes tavoittele enää kommunismia. Stalinin toimet johtivat niin hirveisiin verilöylyihin, mm. isänmaallisten kulakki-ihmisten, buharinilaisten, trotskilaisten ym. tappamisiin. Halusivat sinne toisenlaisen vallan ja Hrutsevin johdolla luovuttiin kommunismin tavoittelusta. Gorbatsovin aikana tuli vapaus tuoda mielipiteet julki ja seuraus oli, että Jeltsin hyppäs vaunun päälle ja Neuvostoliitto romahtit.

      Kysymys on osattu kemijärveläiselle poliitikko Nurmikummulle, joka on kommunisti. En usko, että Nurmikumpu kannattaa Venäjän toimintaa, joka on kapitalistisen porvarivaltion toimintaa. Nurmikumpu ei hyväksy myöskään Hrutsevin toimintaa, ei Gorban, ei Tannerin jne., Nurmikumpu on marxilais-leniniläinen kommunisti. Siksi ihmettelen, miksi vaaditte Nurmikumpua vastaamaan ikään kuin nykyisen porvari Venäjän puolesta. Nurmikumpu ei ole porvari eikä oikeistolainen. Putinin puolue on Kokoomuksen veljespuolue.

      • puupääpekkanen

        No vastaisi ees Pohjois-Korean puolesta. Sekin seleventäisi.


      • velho3

        Stalinhan tapatti myös rehelliset kommunistit ja Leninin kannattajat sukupuuttoon venäjällä, joten siellä kommunismia rakenettu, johtajan palvontaa kuten pohjoiskoreassakin


    • harmajapääkaarlo

      -Minäkö tavallinen kemijärviläinen vähäinen politiikko olisin asiantuntija näin laajaan kansainvälisesti puhuttavaan Eurooppaan suuntautuvaan pakolasivirtaukseen...? -Tai voisin tietenkin julkituoda mielipiteeni asiaan, -kun kysytään...

      -Kyllä Venäjän ulkoministeri on asiasta paremmin tietoinen, -ja sanoo asiassa käsitykseni mukaan totuuden.

      -Tosin ei Venäjä ole sosialistinen Neuvostovaltio, -vaan imperialistisen vaiheen kapitalisti - porvarivaltio, v. 1991 syksyn mullistuksesta alkaen - toistaiseksi.
      Venäjä ei ole mielestäni noihin Eurooppaan tuleviin pakolaisina, -tai elintasopakolaisina tuleviin syyllinen, -syy ja aiheuttajat ovat n. s. länsidemokratian maat, -USA: ,EU, ym. -noita tukevat pienemmät valtiot, -mm. -meidän EU: n 1995 alusta kytketty Suomi niminen ulkopoliittisesti maakunta.

      -Kyllä Venäjälle on siirtynyt silti suuri joukko pakolaisia, ja ottavat niitä vastaan, -jos tässä prosessissa en tiedä, -ottaako, -jotka tulevat Eurooppaan? -Se on puhtaasti Venäjän asia...
      Ja siinä, -että pakolaisilla on oikeus valita maa, -johon hakeutuvat turvaan... - hakeutuuko he Venäjälle?
      -En tieidä, -en ole edes Suomi nimisen maakunnan ulkoministeri, -voisin paremmin tietää...

      -Kuuba ja Pohjois - Korea ovat sosialistisia valtiota, -mutta eivät ole aiheuttaneet tätä tuhoisaa katastrofia, -ja ilmeisesti eivät taida ko. pakolaisia ottaa?
      -Tai jos eivät ko. pakolaiset edes valitse p. o. valtiota turvapaikakseen...?

      -Stalinin syyttelyyn olen hyvin tietoine, -kuka ja miksi se valehtelujen ja vääristelyjen keitos on kehitetty no. sosialismin vaiheen parhaita johtajia, Leniniä ja Stalinia vastaan, -mutta en tässä ryhdy taas toistamaan aikaisempia asiakäsittelyjä, -kun kumpikin edesmennyt toveri ei ole syypää tähän imperialistien hyökkäilyyn ko. maihin, -joista ihmiset pakenevat länteen, -Eurooppaan ja jossa, -HEITÄ EU SIIRTÄÄ JA MÄÄRÄÄ JAETTAVAKSI ERI EU: N KYTKETTYIHIN,
      -TAI HAKEUTUNEISIIN MAIHIN, -jossa siirroissa he vapaasti saavat maan valita.
      -JA esim. EU määrä paljonko pitää ottaa EU - Suomen heitä vastaan... turvaan itseltään imperialististen - militaristien hyökkäilyiltä paenneita?...

      Nimimerkillä harmajäpääkaarlo:
      -K. N. -Kemijärvi

    • Jaahas.ja.taas

      yksi viestiketju lisää tätä samaa lätinää, joko entiset on ufoja ym. puppua täynnä vai miksi näitä uusia avauksia satelee?

      • palautanpamieleen

        No mutta jos joku kysyy Nurmikummulta, kyllä hän saa vastata. Onko se niin kuin eräässä paneelissa, oli puheenvuoro, mutta demari huusi päälle: "Pankaa siltä turpa tukkoon!" Sellainen on aika "ufoa" toimintaa. Tapahtui vuonna 2007. Sitten tuli vuosi 2011, eipä enää kutsuttu ollenkaan paneeliin ja sama törkeys jatkui vuonna 2015, tämän Kemijärven yrittäjien järjestön toimesta, että ei kutsuttu paneeliin paikallisia, syntyperäisiä ehdokkaita. He ovat: Oili Harjula ja Kaarlo Nurmikumpu. Kemijärven Yrittäjien toiminta oli todella ikävää. Muutenkin on lehdessä ollut, että siellä ei saaneet panelistit paljon mitään vastata. Ei sanat riitä kuvailemaan, miten ikävää tuollainen toiminta voi olla, ettei kutsuta tasapuolisesti paneeliin. Sitten joku rovaniemeläinen kepulainen ja pelkosenniemeläinen vihreä kelpaavat, mutta ei oman kaupungin ehdokas, jolla on syntyperä ja kokemus Kemijärven elämästä. Nurmikumpu itse on syntynyt jopa myöhemmin suojellulla Soppelan kansakoululla, Harjula on kotoisin Tonkopurolta. Kemijärveä ovat molemmat.


      • Etkä.siis

        ole päässyt vieläkään yli tuosta "Pankaa siltä turpa tukkoon!" jutusta, kun siitä täällä jatkuvasti jauhat, vai?


      • alasturvantukot

        Siinä ei ole kyse yhdestä kommariukosta, siinä on kyse iskusta maailman vapauden sydämeen! Sananvapaus on Suomen oikeuksien perusta. Sen halusi vaientaa joku ja paneelin pitäjä antoiko enää puheenvuoroja? Me oikeisto porvaritkin tuomitsemme tuon inhoittavan huudon. Se on niin alhainen asia, hyi olkoon. En viitsi edes kirjoittaa kirosanoja, niitä tulisi tuhansia! Toisen ihmisen ihmisarvon polkeminen noilla oksettavilla sanoilla, pankaa siltä jne. Hyi olkoon! Kunnioitetaan toisia ihmisinä, ihmisoikeus, sananvapaus, ihmisen kunnioitus! Ihminen on ihminen, älä kiusaa toista.


      • Tarvitseeko.silti
        alasturvantukot kirjoitti:

        Siinä ei ole kyse yhdestä kommariukosta, siinä on kyse iskusta maailman vapauden sydämeen! Sananvapaus on Suomen oikeuksien perusta. Sen halusi vaientaa joku ja paneelin pitäjä antoiko enää puheenvuoroja? Me oikeisto porvaritkin tuomitsemme tuon inhoittavan huudon. Se on niin alhainen asia, hyi olkoon. En viitsi edes kirjoittaa kirosanoja, niitä tulisi tuhansia! Toisen ihmisen ihmisarvon polkeminen noilla oksettavilla sanoilla, pankaa siltä jne. Hyi olkoon! Kunnioitetaan toisia ihmisinä, ihmisoikeus, sananvapaus, ihmisen kunnioitus! Ihminen on ihminen, älä kiusaa toista.

        jonkun kusipään, sillä sellainenhan se huutaja on ollut, typerää tekoa pyöritellä mielessään vuosikausia? Eikö olisi parempi vain unohtaa jo koko juttu? Mitä sananvapauteen tulee, niin se on vain sanahelinää suomessakin. Sen havaitsee parhaiten näinä aikoina maahanmuuttokeskusteluista ja niihin liittyen siitä, että mistä aiheista ja miten saa keskustella. Esim. pakolaisten tekemisistä rikoksista ei paljoa puhuta julkisuudessa ja jos puhuu, niin on heti natsi ja rasisti. Toisaalla afgaanitaustainen kansanedustaja saa eduskunnassa suoltaa rasistista vihapuhetta, joka vieläpä televisioidaan. Näitä esimerkkejä löytyy vaikka kuinka paljon.


    • harmajapääkaarlo

      ... -Mistähän teitä "lätisijöitä oikeasti riittää", -kun vedätte herneen, -kun vastaan tehtyyn kysymyksen.

      harmajäpääkaarlo - Kemijärvi

      • ainahöpönpöpöä

        Niin, et kai itsellesi mitään mahda, kaikki vastaukset on tuollaista tyhjää sanahelinää, asiaa ei löydy niistä tikullakaan.
        Ihmettelen kuka mahtaa olla aina se, joka kysyy Nurmikummun mielipidettä ?
        Eli avaa aina yhden samanlaisen turhuuden ketjun.


      • aiempiketju

        hei ystävät! tuolla on ketju otsikolla "Janne Seurujärvi", hakekaa tuolta vanhempi ketju, niin siellä on kirjoitus



        eivääryys

        30.5.2015 16:47


        SE VAALIPANEELI VÄÄRYYS ON HÄVYTÖN SIKAMAINEN JUTTU

        Kuin Tonkopuron yliluonnollinen "sika" juttu, mutta niin ikävä juttu. Ettei kutsuta kaikkien puolueiden edustajia, vain omat kaverit? Junantuomat kelpaavat, kun ovat tarpeeksi hienoja ihmisiä niinkö? Kun on kouluja käyty, vai onko oppikoulua? Mutta eivät syntyperäiset ihmiset kelpaa IKÄVÄÄ!!!! Miksi ei sinne paneeliin saanut tulla Kemijärven syntyperäiset oikeat Kemijärven ihmiset, vain jotain junan tuomia eteläläisiä siellä ovat, eikä hekään saaneet vastata, kun paneelia johdettiin niin jyrkästi, että ei paljon uskallettu puhuakaan. Onko hyvä, jos ei uskalleta vastata? ALAS SYRJINTÄ IHMISTEN LOKERTOINTI JA SYRJINTÄ

        TURPA KIINNI JOS ERI MIELTÄ SANOIVAT ALAS VÄÄRYYS

        KEMIJÄRVEN YRITTÄJÄT; MIKSI ?? VASTAA KUKA? ONKO KUKA VASTUULLINEN TÄSSÄ? VOIKO OILI HARJULA ALKAA JOHTAMAAN YRITTÄJIÄ; ON YRITTÄJÄ; ASIAT KUNTOON - OILI EI SYRJISI KETÄÄN!!




        Kommentoi lainaten


      • lausunta.jalaudus.kuoro
        ainahöpönpöpöä kirjoitti:

        Niin, et kai itsellesi mitään mahda, kaikki vastaukset on tuollaista tyhjää sanahelinää, asiaa ei löydy niistä tikullakaan.
        Ihmettelen kuka mahtaa olla aina se, joka kysyy Nurmikummun mielipidettä ?
        Eli avaa aina yhden samanlaisen turhuuden ketjun.

        ESITÄN RUNO KILPAILU KOSKA KEMIJÄRVEN LAUSUJAT ON PALKITTU
        AIHE PIIRI KEMIJÄRVEN POLITIIKKA/PAIKALLISET

        Runo ESITYS 1

        Runon nimi: Syrjintä alas

        Me Nurmikumpua puolustetaan
        Sananvapautta ajetaan
        Myös oikeisto porvarit
        On Nurmi-Kallen kaverit
        Vain demarit tahtovat turvan tukkia
        Eivät anna kommunistin kukkien kukkia
        Yrittäjät paneelissa syrjintää teki
        Nurmikumpu estettiin ja Harjula ... hävetkää!


    • enviitsiselittää

      Aloittajan kysymys osoittaa kuinka huonosti hän hahmottaa maailmaa. Kysymys sisälsi vain aatteellisen oikovedoksen. Ihmetyttä, että osaa kirjoittaa koneella, mutta ei ymmärrä tuon enempää.

    • VELHO3

      Länsimaiden harjoittaman kolonialismin syytähän tämä suunnaton pakolaisvirta on

      Länsimaat käyvät lähi-idässä sotaa ns, terorismia vastaan.

      Lenin sanoi aikoinaan, että joka yrittää murskata terorismin väkivalloin on myös teroristi
      TERORISMIA EI VOI HÄVITTÄÄ VÄKIVALLOIN vaan on selvitettävä sen syyt, ja korjattava sen mukaisesti harjoitettua politiikkaa.

      Syyriassa EI SAADA SOTAA LOPPUMAAN SILLÄ, ETTÄ KIELTÄYTYTTIIN neuvottelemasta teroristiksi julistetun Assadin kanssa, vaikka 70% syyrian väestöstä asuu syyrian armeijan hallinnassa olevalla alueella.

      Venäjä on nyt mennyt syyrian puolelle tässä sodassa, ilmeisesti sen vuoksi, että länsimaat , ryhtyisivä neuvottelemaan Assadin kanssa, sillä muuten ei rauhaa saada syyriaan

      rauha samariaan

    • harmajapääkaarlo

      Lyhyt kannanotto myös tähän palstaan. -jossa en enää käy keskustelu,
      -on liian monta-, -avannut joku palstaa, -joissa jyrisivät minua, -en enää ehdi kaikkiin vastaamaan. -

      -Vastaan, -jos on vastattavia aiheita vain enää kahteen palstaan. joita en ole niitäkään, -ITSE AVANNUT...

      -Vastaan vain: -Luokkataistelu palaa... -palstalla oleviin asiallisiin aiheisiin, kysymyksiin.

      Toinen palsta on: -Kemijärven vaiettu salaisuus , ... -(ufoista keskustelu).

      -Ystävällisesti tiedoksi lukijoille - kerroin tuon myös tälle palstalle,
      -kahdessa palstassa muualla sama tiedote...

      Kemijärvi 16.10.2015
      Kaarlo Nurmikumpu

      • Sus.Hukkanen

        osa avaajista on pelleilijöitä, tuskin itse Nurmikumpu vastaa niistä. mutta jos Nurmikumpu lopettaa keskustelun muutamaa palstaa lukuun ottamatta, niin mitäs siitä sitten tulee?


      • siitäisokiitos
        Sus.Hukkanen kirjoitti:

        osa avaajista on pelleilijöitä, tuskin itse Nurmikumpu vastaa niistä. mutta jos Nurmikumpu lopettaa keskustelun muutamaa palstaa lukuun ottamatta, niin mitäs siitä sitten tulee?

        Siitä tulee hyvä juttu. Palstat rauhoittuu kun höntti pysyy parilla valitulla palstalla. Siellä saa kaikki halukkaat sitten vääntää peistä, tai kompata sitä huuhaata, joka näyttää hourupäitä kiinnostavan.
        Foorumi siis pysyy puhtaana, kun sekopäät pysyy karsinassaan.


      • puhetta.riittää

        Puolustamme kaikkien sananvapautta, toivottavasti palsta pysyy iloisen mielen palstana eikä käsketä ihmisiä "karsinoihin". Antaa puhetta riittää!


      • karsinajuttu

        Karsina on sian koti, Tonkopurolla oli tarina yliluonn. siasta, porsaasta.


    • vimmatunpuhdasta

      !!?

    • harmajapääkaarlo

      Luopunut olen vapaehtoisesti tämänkin palstan käyttämisestä, -ja jos kanssani haluaa joku keskustella, -voi sen tehdä: -joko Luokkataistelu palaa, -palstalla, -tai Kemijärven vaiettu salaisuus, -(ufo palsta), -etten kaikkia palstoja, ns. - "ryysi"! -

      -Kyseiset palstatkin ovat jonkun toisen avaamia, -mutta niistä toinen on luokkapolitiikkaa, -ja toinen kannanottopolitiikkaa ufoista, -ja niiden olemisen puolustamisesta.., -tai kieltämistä... -KIITOS...

      -Katson osakseni noiden kahden palstaan hyvin riittävän, -muut jää toisten mielipiteille. -Kaikkea hyvää jokaiselle, -oikean talven odotteluun...

      K.N. -Kemijärvi

      • Os.Pos.1

        Voisiko muihin keskusteluihin laittaa linkit näille palstoille, että ihmiset tietävät?


    • harmajapääkaarlo

      Moosna, -että siitä vain linkkejä sinne ja toisellekin pastalle, -kunhan nämä kaksi palstaa - TULISI JA OLISI KÄYTÖSSÄMME?

      -Jos ei enää ole ko. palstojen käyttäjiä, -on nekin ajan oloon pelkkiä historiallisia sivuja, -ja sanon, - a, vot, -soronoi!

      k. n. Kemijärvi

      • ketjuthukassa

        Missä ovat ne ketjut, joihin k. n. viittaa? Oletan, että tämä k. n. on lyhenne tästä tunnetusta keskustelijahenkilöstä Kaarlo Nurmikumpu. Tsemppiä Kaarlolle!


      • harmajapääkaarlo
        ketjuthukassa kirjoitti:

        Missä ovat ne ketjut, joihin k. n. viittaa? Oletan, että tämä k. n. on lyhenne tästä tunnetusta keskustelijahenkilöstä Kaarlo Nurmikumpu. Tsemppiä Kaarlolle!

        Houkuttelevien juttujen vuoksi sittenkin alan edelleen keskustelemaan myös tällä palstalla, - jos ei tätä suljeta minulta ko. sanoin että en enää, kyllä vielä palaan, sananvapauden oikeudella sanomaan?

        Nimimerkki tsemppaa minua, - kiitos.
        -Sanon HÄNELLE, - no. tuo lyhenne: - k. n. on nimestäni: -Kaarlo Nurmikumpu, usein perässä Kemijärvi...


    • Tonka

      Mikä helvetin pakkomieli sinulla on harmitonta Nurmikumpua sorkkia? Olet mukavälillä Nurmikumpu, vaikka kaikki sen tietävät milloin Nurmikumpu on ta,petilla. On helvetin alas tippunut jos esiintyy muuna kuin on.

      • harmajapääkaarlo

        Ainakin minä esiinnyn omana persoonana, - ja käytän joko omaa nimeä, - tai pieniä nimikirjaimia: -k. n. - Usein myös asuinpaikkaunta Kemijärvi komeilee nimeni perässä...
        Nimimerkkinä käytän harmajapääkaarlo, tai oli eräissä forumeissa myös näin: -k.n.888. ufologi. Kemijärvi... - No ne ufojutut olen toistaiseksi pannut jäihin...
        En mielestäni ole kovin alas tippunut, kun käytän myös vain nimimerkkiä, kuin hän, presidentti U.K. Kekkonen käytti, - eli kirjoitti nimellä ja nimimerkillä... Sellainen mies oli Kekkonen, - miksi en minä myös saa jopa kantaa ottaa nimimerkin suojassa... -asioista riippuen.

        -En kuitenkaan ole avannut yhtäkään palstaa, - ja en asettaisi, - niin kuin jotkut tekevät, nimimerkin paikkaan minun nimen... - Se johtaa harhaan, arvelen... ja on tosien nimen varastamista!

        Kaarlo Nurmikumpu, -(tai -k. n.), nimimerkillä harmajapääkaarlo - Kemijärvi


      • joulukuulumiset

        Joskus täällä esiintyvät ihmiset Nurmikumpuna. On ihan oikein moittia heitä, mutta ei tietenkään silloin, jos henkilö on oikeasti Nurmikumpu.

        Siis tarkoitan: Nurmikumpu saa kyllä itse esiintyä itsenään, se on ihan ok! Toisen nimissä ei pidä esiintyä. Tämä Nurmikumpu on varmasti sama henkilö, joka ennen kirjoitti myös lehdissä. Enää hän ei kirjoita paikallislehdessä, ainakaan usein.


      • harmajapääkaarlo
        joulukuulumiset kirjoitti:

        Joskus täällä esiintyvät ihmiset Nurmikumpuna. On ihan oikein moittia heitä, mutta ei tietenkään silloin, jos henkilö on oikeasti Nurmikumpu.

        Siis tarkoitan: Nurmikumpu saa kyllä itse esiintyä itsenään, se on ihan ok! Toisen nimissä ei pidä esiintyä. Tämä Nurmikumpu on varmasti sama henkilö, joka ennen kirjoitti myös lehdissä. Enää hän ei kirjoita paikallislehdessä, ainakaan usein.

        Todellakin kirjoittelin aikaisemmin paljon mm. täkäläisiin Lapin lehtiin, - mutta niistä monet ovat jo lopettaneet julkaisunsa. Nämä muutamat, jotka vielä ilmestyvät, ovat olleet syrjiviä, - siis mm. Lapin Kansa, Itälappilainen ja tämä Kemijärven valikoiva aviisi: -Koti - Lappi...
        -Kyseiset lehdet eivät ole viimevuosina julkaisseet kirjoituksia, - joten sinne tarjoukset ovat loppuneet... Turha on heittää helmiä... Olkoon.
        2007 eduskuntavaali paneelissa demari heitti ilmoille kuuluvasti käskyn: -pankaa siltä... - jne. - sen jälkeen jopa mainitut lehdet ryhtyivät pitämään turpaa tukossa... - Käskyhän tuli EU - direktiivillä, 2006... - ei yksin minuun kohdistettuna, - vaan meitä toisinajattelevia työväenluokan luokkataistelijoita kohtaan... - ja tässä valossa ymmärrän syrjivän vaikenemisen kirjoituksiini, - mutta en tietenkään hyväksy, - no minkä voin? - Jokaisella on ns, perustuslakioikeutena sananvapaus, - mutta se ohitetaan ns. sanomisen vapauden rajoituksilla, - ja kirjoitushyllytyksillä..
        .
        -Olen kirjoitellut näille Kemijärvi - suomi24 palstoille nimelläni ja nimimerkilläkin, - niin kuin aikanaan mm. presidentti U.K. Kekkonenkin teki.
        -Kirjoitellut olen myös Työkansan Sanomiin, - KTP: n äänenkannattaja lehteen, -tosin nyt jo muutamaan numeroon on jäänyt kirjoitukseni lähetykset - toistaiseksi pidän sillä sektorilla ns, sapattiajan...

        -Kun käytte Kemijärven kirjastossa, - siellä on tilaamani
        Työkansan Sanomat lehti... - jos on aikaa ja kiinnostusta tutustua po. lehteen, - siellä voi tutustua. - Tilasin jo ensivuodeksi...

        -Lehti on valtakunnallinen tilauslehti - ja ilmestyy 14 nro: a vuodessa.
        -Jos tulee tilaushalua, - voi kääntyä asiassa puoleeni, niin tehdään tilaus, - hinta tällä hetkellä on 35 euroa - vuosikerta...

        -Kaarlo Nurmikumpu - Kemijärvi


      • harmajapääkaarlo

        Kielitaidottomana on vaikeaa kommentoida, - kun ei tiedä mitä on kysymyksissä puhuttu ja kirjoitettu? En löytänyt pikaselauksella suomenkielistä osiota, - lieneekö edes olemassa?


      • kommarijutut

        Tuo kirja kertoo kommunistien toiminnasta. Kommunismissakin on monia suuntauksia olemassa. On paljon ikäviä asioita tehneet kommunistien hallinnoissa, osa on ollut ehkä revisionistejakin? Nykyään sanotaan Suomessa demareitakin kommunisteiksi ja Arhinmäkeä, vaikka ovat ns. pikkuporvareita. Oikeita kommunisteja on vähän Suomessa ja hekin ovat jakautuneet, ovat ns. riitelyasemissa, että kenen kommunismi on oikeaa, marxilais-leninismiä, historiallisen dialektisen käsityksen mukaan. On puolueet KTP, SKP, STP ja ainakin STP:n alla toimii myös Kommunistien Liitto alaosasto tai osapuolue, jonka on perustaneet KTP:stä erotetut toverit. Lukekaa ja opitte! KTP on hajonnut monesti ja SKP myös, STP on uudempi puolue. Siellä on sitten maolaisuus linjaa mukana, myös onko siellä näitä sosialistejakin? KTP on jyrkkä puolue ja jopa Stalinin toimintaa tukenut. STP on vienyt kukkia neuvostoliittolaisten haudalle. SKP on viimeksi ainoana osallistunut puoluelistalla EU-vaaliin.


      • mokomaakinaihetta
        kommarijutut kirjoitti:

        Tuo kirja kertoo kommunistien toiminnasta. Kommunismissakin on monia suuntauksia olemassa. On paljon ikäviä asioita tehneet kommunistien hallinnoissa, osa on ollut ehkä revisionistejakin? Nykyään sanotaan Suomessa demareitakin kommunisteiksi ja Arhinmäkeä, vaikka ovat ns. pikkuporvareita. Oikeita kommunisteja on vähän Suomessa ja hekin ovat jakautuneet, ovat ns. riitelyasemissa, että kenen kommunismi on oikeaa, marxilais-leninismiä, historiallisen dialektisen käsityksen mukaan. On puolueet KTP, SKP, STP ja ainakin STP:n alla toimii myös Kommunistien Liitto alaosasto tai osapuolue, jonka on perustaneet KTP:stä erotetut toverit. Lukekaa ja opitte! KTP on hajonnut monesti ja SKP myös, STP on uudempi puolue. Siellä on sitten maolaisuus linjaa mukana, myös onko siellä näitä sosialistejakin? KTP on jyrkkä puolue ja jopa Stalinin toimintaa tukenut. STP on vienyt kukkia neuvostoliittolaisten haudalle. SKP on viimeksi ainoana osallistunut puoluelistalla EU-vaaliin.

        Non jo menneen talven lumia koko kommariliike. Niistä on turha enää jauhaa. Aika menee hukkaan mokommassakin aiheessa. Antaa joijenkin silti jauhaa ja nauttia aiheestaan . Jos pää on jästi niin son jästi.


      • harmajapääkaarlo

        -Hajalle on lyöty jo nyt esim. EU - Suomessa, - tosin ennen EU: aikaa 1918 perustettu SKP ja II. maailmansodan jälkeen yhteistyöjärjestöksi perustetun SKDL: n jäsenistö ja kannattajakunta... - Vielä 1958 kommunistit, vasemistososialistit, SDP:ä erotetut rauhanopposition kuusi edustajaa, ns. - kuutoset, . sekä kansandemokraatti saivat SKDL: n yhteystyöjärjestön vaaliliitossa 50 kansanedustajaa / Eduskunnan 200 paikasta.
        - Hyvin II. maailmansodan jälkeen toiminut SKDL: nimissä oleva vaaliliitto sai siis kansalta suuren, - siihen aikaan kannatuksen, - eli neljänneksen eduskuntapaikoista.
        SKDL M - L: n Kommunistein johdolla, ja Maalaisliitton kanssa toimivat paljolti yhteistoiminnassa, ja aikaan saivat hyviä työn ja kansan hyväksi säädettyjä lakeja...

        Kuitenkin jo imperialistisen monopolikapitalitien-, - ja porvariston apureiden, - opportunistien ansioista alkoi poliittinen mielipide suuntaumaan syrjiväksi suhteessa SKDL: n, joka uhkaavasti sai suren kansan kannatuksen... -ja se ns. "kolhoosipelottelu" alkoikin porvariston ja opportunistien levityksellä äänestävää kansaa pelottamaan, - ja eipä edes enää Maalasiliitto, - ja vielä vähemmän työväenluokan petturipuolue, - SDP alkanut Kommunistijohtoisen SKDL: n kanssa yhteistyöhön hallituksessa.
        Siis ei haluttu ilmaista maatalouden osuustoiminnasta, - vaan uhkasi nostettiin "kolhoosi" - peikko?

        Itse kansandemokraattiseen liikkeeseen muodostui SKP: n työväenluokka, - luokkakantaisten kommunistien vastustusliike, ja se paheni ajan kuluessa, niin, - että muokkasivat, -järjestäytyivät SKDL: ä omaksi puolueeksi. Alkoi SKP: n luokkakantaisten syrjiminen, - ja puolue lopettamisien voimain kasvu, mm. - kirveslinja tuli epidemian tapaan tuholaiseksi... -Silloinen presidentti U. K. Kekkonen ilmeiseti sai neuvot revisionistiksi sortuneen Hrutshevin luona sanoessa, - että pitää tunnustaa kommunistit porvariliseen yhteiskuntaan kelpoisiksi... ja sen hän teki... - niin jopa se oli uutat vettä hajottajien myllyyn, - ja niin hajosi SKP osapuoliin yhä voimakkaammin, - ja lopulta likvidoivat - lopettivat vanhan SKP: n - sitten lopettivat pikkuporvarillisen - SKDL puolueen, - ja sen raunioille rakensivat - ja perustivat pikkuporvarillisen - VL: n, - jossa ei ole johto kommunistinen, - ehkä äänestäjissä on ns. ex - "kommunisteja"?

        Kuitenkin lopetetun vanhan SKP: n, - me työväenluokan luokkakantaiset
        kommunistit olimme Tikkurilassa, - toukokuussa 1988 perustamassa työväenluokalle uudelleen Suomeen, - m - l: n kommunistipuolueen, -Kommunistinen Työväenpuolue - Rauhan ja sosialismin asialla, r. p. -(jonka lyhenne virallisesti on: - KTP).
        -KTP jatkaa vanhan, - 1918 perustettua SKP: a, - työväenluokan m - l: ä kommunistipuoluetta...

        -Siis Vasemistoliiton perustivat puolueeksi KTP:n perustamisen jälkeen...
        - kun sitä ennen lopettivat puolueena toimineen SKDL: n, - sen puolueen jatkoa on tämä: - VL: o... - Ei jatka tietenkään kommunistista vanhaa SKP: a.
        On vain pikkuporvarillinen vasemistopuolue.., - jolla sisarpuolueena on Kreikan vasemistolainen valtapuolue... Eivät ole ainakaan - m - l: ä työväenluokan kommunistipuolueita kumpikaan, - jos heitä useat pitää kumpaakin puoluetta - "kommunistipuolueina", tietenkin tarkoituksellisesti - vääristelevät puoluerooleja... SDP ei ole ollutkaan kommunistinen - vallankumouspuolue, - vaan reformistinen - rutimentti, - jälkeen Tannerin... - joka oli jälkeen Bersteinin ja Kautskyn...
        -Hrutshevi oli heidän jälkeen, - josta tuli revisionistinen kellokas puoluevastaisille - NKP: a -kompromissin tehneille voimille ...
        k. n. -Kemijärvi


      • harmajapääkaarlo

        Jatkoa edelliseen:- - KTP: n perustamisen jälkeen perustivat uuden SKP: n, - joka vaati KTP: n järjestäytyneitä yksitellen tulemaan mukaan SKP:n, - eli eivät aikaisemmin halunneet tunnustaa - KTP: a itsenäiseksi työväenluokan - m - l: i -puolueeksi, - vaan KTP: n lopettamista!...

        -Todella useita sirpalepuolueita tuli likvidoitujen, lopetetun vanhan SKP: n ja SKDL: n raunioille... juuri niin kuin sitä pääoma, monopolikapitalistinen porvaristo ja opportunistit Suomessa halusivat, - ja nyt 1995 jälkeen EU:a haluavat sitä, että hajallaan on työväenluokka, - ja työläiset eri puolueissa taistelemassa keskenään-.-.-. KENEN ETU? Imperialistisen monopolikapitalisti - porvareiden etu, ja että Suomi yhä roikkuu vastoin työn ja kansan etuja, - EU: a... - Josta KTP vaati Irti Suomea, - samoin eurosta ja Natosta...

        KTP on saanut uusia jäseniä ja kyselyjä, - kiinnostusta siis on heräämässä suhteessa KTP: n työväenluokan ihmisillä ja työläisillä... - Mikä on hyvä merkki, - että KTP: a tarvitaan yhä enemmän...

        Muta on heräämässä myös toiminnan yhtenäisyyden kommunistinen demokraattinne rintama, pääomaa, imperialistista kapitalismia ja opportunisteja vastaan, -ja sen aika koittaa, - että sirpalepuolueet toimivat aluksi itsenäisinä toiminnanyhtenäisyys puolueina, - mutta vähitellen lujittuvat työväenluokan eheytyessä, ehyeksi luokan omaksi puolueeksi, - ja sitä aika kohti ollaan jo menossa, - vaikka ei vielä tänään näy tuloksissa vaalien, - mutta aikanaan on oleva todellinen työväenluokan johtama muutosvoima... -"Älkää työ hättäilkö"...

        -Valitettavasti henkilökohtaisesti jo tällä Jäpällä alkaa nuo vanhusvuodet olemaan rajallisia toimimisen vuosia, - mutta ns. ei: -luokkataistelukaan yhtä Jäpää kaipaa... k.n. Kemijärvi


      • runo.Kaarlolle

        TOISELTA PALSTALTA OTETTU KOMMENTTI PUISTOTYÖNT., ELÄKELÄINEN, TYÖLÄINEN K. NURMIKUMMULLE

        älä.kaarlo.suutu

        12.12.2015 21:17



        harmajapääkaarlo kirjoitti:



        Arvoisat, hyvät mielipiteisiini kyllästyneet, -koska jotkut haluavat, - että minun kannanotot poistetaan? - No ei kukaan ikuisesti hääri näillä palkisilla, - joten aloitan vähitellen luopumisen Kemijärvi-Suomi24 forumeilta, - ja aloitan luopumisen ensin aluksi tältä palstalta.

        - En enää klikkaa ainuttakaan kommenttia, vastausta yms. enää nimenomaa tälle palstalle, nimellä ja tai nimimerkillä...

        - Voikaa paksusti tälle palstalle mielipaineitanne purkavat kanssaihmiset...

        Kiittäen huomioista, - Kemijärvi, 12.12.2015, Kaarlo Nurmikumpu

        Näytä lisää


        Ikävää, että Nurmikumpu lopettaa keskustelut sen takia, että jotkut häiriintyneet puhuvat. Voi olla vaikka vain yksi ihminen!

        Nämä jokka näkee Nurmikumpuja kaikkialla ovat sekapäisiä, luultavasti he ovat tosi häiriköitä. Annetaan olla omassa arvossaan. Se turvan tukkija demarikin on joutunut häpeään! Parempi on vain ohittaa ilkeät puheet.

        Muistatteko Suomi 24 palstalla oli runokin tai siis laulu

        Älä sinä älä sinä Nurmikumpu suutu

        Vaikka sulla toisinaan vituttaa

        Eihän ne asiat sen paremmaksi muutu

        Kaarlo jos juttelunsa lopettaa




        Kommentoi lainaten


    • mitenniinparempi
      • lionkiinaa

        Li tietää.Son nätti.


      • LiTietää

    • Anonyymi

      Täällä oli mielenkiintoinen ketju monen vuoden takaa. Se on luettu.

      • Anonyymi

        joulun aikaan o n mukava lukea näitä vanhoja ketjuja, politiikan vaihehistoriasta ja myös Nurmikumpu on ollut mukana


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        joulun aikaan o n mukava lukea näitä vanhoja ketjuja, politiikan vaihehistoriasta ja myös Nurmikumpu on ollut mukana

        Voit ihan mielinmäärin lukea ilman että nostelet tänne.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voit ihan mielinmäärin lukea ilman että nostelet tänne.

        Jos kirjoittaa kommentin, niin keskustelu nousee etusivulle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voit ihan mielinmäärin lukea ilman että nostelet tänne.

        Oletko joku palstan sherifi kuningas, joka kieltää nostelun?
        Mä nostelen vaan.


    • Anonyymi

      "Miksi pakolaiset eivät hae turvapaikkaa esim. Pohjois-Koreasta , Kuubasta tai Venäjältä ? Tämä on jäänyt askarruttamaan. Eiks sosialistisissa valtiossa ookkaan hyvän elämän mahdollisuuksia "

      Ei venäjä ole sosialistinen valtio. ja Kuuba on yhä USAn kauppasaarrossa. Joten jää pohjois-Korea, mutta sinne on pitkä matka joten itse lähtisin pakolaiseksi Ahvenanmaalle mutta sinne ei suomenkielisiä haluta eikä oteta, sensijaan mitä muuta kieltä puhuvat kyllä kelpaavat, Ahvenanmaa on ääriesimerkki pehmeästä apartheidistä ja joutaisi joutua Suomen armeijan miehittämäksi ja jos vastarintaa esiintyy niin kipikapi aseita ostamaan Iranista. Ja sitten eikun jytinää Marianhaminaan.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1585
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      15
      1414
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1331
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      31
      1315
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      33
      1258
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1198
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1116
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1116
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1094
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1082
    Aihe