Sinä lervo pelle

Onko sinulla kaikka ihan mallillaan, kirjoittelet noita idioottimaisia aivopieruja tänne ammatti - ihmisten sivustoille usealla eri rekisteröimättömillä nimillä.
Kirjoita sedälle yhteystiedot, niin hankitaan sinulle ammatti - apua, jotta saadan sinulle oikeanlainen lääkitys ja elämäsi pois sivuraiteilta.
Jos vammasi on tullut sinulle syntymäsi jälkeen uskon ja toivon että löydämme sinulle avun, mutta jos vammasi on synnynnäinen yritämme etsiä sinulle kaltaistasi seuraa.
Olen aidosti huolissani sinun pahoinvoinnistasi.

15

353

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lervoilia

      Kaliakeissi vois auttaa, jos sen mulle toisit niin kiva olis myös viinaa tykkään juoda

    • Lervoilujen.ystävä

      Eikö Lervoilu ole sinusta mukavaa ajanvietettä? Rentouttavat ja hupaisat Lervon ketsit on kivaa luettavaa. Varmasti tiedät Lervon ja kuulet usein rekkabaareissa notkuessasi Lervosta kertovia ketsejä.

      • Liki neljäkymmentä - vuotisen ulkomaankuljettaja urani aikana en ole moiseen paskahousuun törmännyt, enkä ole yhtään juttua " rekkabaareissa " kuullut kyseisestä idiootista, taikka idioottimaisista kavereista.
        Aikalaisistani suurinosa on herrasmiehiä jotka osaavat käyttäytyä " ihmistenilmoilla " ja joilla on oikeita juttuja ja asioita pohdittavana ihan oikeasta elämästä ja rahdinajosta, ehkä sen vuoksi kun on eletty ja nähty ihanoikeaa elämää jossain muuallakin kun tuvan ja paskahuusin välillä.
        Tällaisena " vanhan - tien " kulkijana olen syvästi huolissani mielenterveydestäsi, ja toivoisin sinun pian löytävän apua ongelmiisi.


      • Mpaarimpirkko
        sonnypruitti kirjoitti:

        Liki neljäkymmentä - vuotisen ulkomaankuljettaja urani aikana en ole moiseen paskahousuun törmännyt, enkä ole yhtään juttua " rekkabaareissa " kuullut kyseisestä idiootista, taikka idioottimaisista kavereista.
        Aikalaisistani suurinosa on herrasmiehiä jotka osaavat käyttäytyä " ihmistenilmoilla " ja joilla on oikeita juttuja ja asioita pohdittavana ihan oikeasta elämästä ja rahdinajosta, ehkä sen vuoksi kun on eletty ja nähty ihanoikeaa elämää jossain muuallakin kun tuvan ja paskahuusin välillä.
        Tällaisena " vanhan - tien " kulkijana olen syvästi huolissani mielenterveydestäsi, ja toivoisin sinun pian löytävän apua ongelmiisi.

        Mitihän nyt ihan oikeesti asiaa. Et ole 40 vuoteen kuullut sanaakaan kyseisestä paskaläjästä, etkä ole ikinä törmännyt häneen?????? Mitäpä, jos kyseinen henkilö onkin yllättävän lähellä sinua???Katsoppa peiliin ja mieti mitä kirjoitit, niin eiköhän asia aukea sinullekkin.


    • Sonnimbruitille

      Jaa että 40 vuotta ajettu rahtia ja ei edes Lervoa tunne?! Niimpä niin..... tiedä taas mitä tähänkin sanoa mutta aja nyt vaikka vielä toiset 40v rahtia JOS se Lervo tulis vastaan joskus. Tai sitte oot ollu aina "väärässä" paikassa kun olis pitäny olla siällä missä Lervokin. Muutenkin juttusi vaikuttaa aina ihmeen kuivilta, taidat olla joku tosikko. Tai sitten huono päivä vaan sulla liian usein.

      Sonnimbriuti hei, ota sääkin rennommin! Ei tää rahtihomma nii vakavaa oo! Tähän loppuun Lervon sanoin: "rahti on raakaa mutta rehellistä!"

      • sonninbuittasu

        jos äijä on ajanu 40 ulkomaan rahtia, ei se todellakaan käyttäisi tollasta nimimerkkiä. Sonny Bruit ei todellakaan ollu muuta, kuin satuolento. Lervo sentään on ja elää oikeassa elämässä ja Lervon nuorin veli Brojo myös. Silloin, kun paskotaan kolitseihin, niin sitä paskaa siellä kolitseissa kutsutaan Lervon veljen mukaan Brojoksi. Brojo aikoinaan keksi tuon aikaa säästävän kikan, eli ei kurvata huoltikalle vessaan vaan tymäytetään niitti kolitsin punttiin. Oppii siinä kolitsitkit tavoille saatana.


      • Sonnimbruitille

        Tää on kylmää totuutta. Allekkirjoitan.


    • Lervonpuolesta

      Lervoilusta vedellään kyllä vedellään herneitä nenään, samalla kun joku urpo kyselee, minne magneetti laitetaan ja miten piirturia vedätetään. Sekö on sitä ammattimiesten keskustelua ? Ajellaan ylinopeutta, hosutaan ja höösätään kiireessä, kaadellaan kärryjä, istutaan kopissa ja haukutaan muita liikentessä olijoita, ovatko nämäkin ammattilaisten puheita ? Ikävä kyllä alalle on eksynyt kaiken maailman "mestareita", annetaan Lervon ajella, se ei ole keneltäkään pois

    • rehtikäs

      Tän lervon kirjoittajan pää paska pönttöön tunniksi tekisi hänelle hyvää

      • Lervontuttu

        Lervolla on kuule kolitsin taka-osa, siitä ajouran kohdilta, todella ruskeena paskasta. Ei se auta vaikka laittaisi pään tunniksi paskapönttöön. Joku sitäkin varmaan joskus on kokeillutkin...


    • Orvel_AK

      >Suoli24
      >ammatti-ihmisten sivusto

      Voit valita vain toisen.

      • sontaaahh

        Siellä miss puhutaan sonnasta kun leivästä, siellä myös ammattimiähet. Ammattimies janoaa netsebä sonnasta ja kolitseista.


    • Anonyymi

      lervo muistaa aina ajavansa 18 pyöräästä vetopeliä kaaniaa telipyörät mukaanlaskettuna ja kasettivaunu perässä ropsonit tulilla ja banjossa pari hirvenraatoa raahautuu takuumureaksi, no mutta kuitenkin on näin, kun lervolla on siihen muistikaava, kolmen vartin kossupullosta hän osaa laskea yhteen kolme ja vartti se on shuatanas soikoon 18kahreeksantoistta. kyllä se vaan on konna ja einstein ja turhapuro ja rahtarein aatelisukko. ...tarina oli tosi, kaliaheseltä älaassa kuultu.

    • Anonyymi

      Kärri-Tero oli siirtoluvilla aikonaan morkoolin ajossa Päntälän KTK:n ringissä ja ensmäsenä päivänä meni kahvella käymään KTK:n baarissa, eli Irjan baarissa. Vitospöydässä mustaa hörppiessään kuului pöydän alta outoa murinaa, julmetun tuhnun ääni ja kähinää, jolloin Kärri-tero ääni väristen kysäs baarin Irjalta "O.. onko pöydän alla karhu??" johon Irja lakonisella äänellä katsettaan nostamatta "Lervo siellä oli pikkutauolla", ja huokaisi. Kärri-Terolla oli kahvi läikkynyt paidalle ja pulla juuttunut suuhun. Sen verran Kärri keräs rohkeutta että kurkkas pöydänalle, siellä ensmäisenä näky helekuttin moiset punertavat mullinsilmät ja se karmiva, tajunnantäräyttäjä tuhnun haju, joka sain Teron hengen salpautumaan ja miettimään jopa että miksi koskaan liikennelupaa oli hankkinut saatika siirtolupaa naapurilääniin! Puolet kahvista juotuaan Tero kokosi itsensä ja käveli patalaiskan T142h Scaniansa luo ja katsoi vieressä hörsköttävää LBS111 Scaniaa jonka hytistä lemahti tuhti vanhan viinan haju. Elämä jatkuu, mietti Tero, ja päätti hakea uutta lastia päälle, unohtamatta koskaan tuota pöydän alla näkemäänsä.

    • Anonyymi

      Ennen oli Lervon jutut ja lervoilukin parempaa ku ny!! Ennen oli kaikki paremmin, kaaffi ja munkki oli kaks markkaa, nafta oli markan litra ja ajaa sai niin kauan kun silmät pysy auki! Saaturi sanon mä! Lervo sentään vielä edes yrittää, arvostan lervoilua ja Lervon touhuja. Antakaa lervoilijoitten lervoilla!

      LISSÄÄ LERVON TARINAA TÄNNE!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8336
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2539
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2263
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1929
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1664
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1489
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe