Miesten surkea treffihygienia!

pöljiäköootte

Jos mies haaveilee treffien johtavan seksiin, miksi ihmeessä hän ei huolehdi hygieniastaan?

Suihkussa ei ole käyty ja hampaita ei ole pesty. Miksi? Eihän teitä viitsi edes pussata!

Yhden kanssa siirryttiin jo makuuhuoneeseen ja kun hän riisuuntui, lemahti sellainen muutaman päivän ajan pesemättä olleen alapään haju, että olin oksentaa. Seksiä oltiin suunniteltu pitkän kaavan kautta.

No - todellakin jäi hyvin lyhyeen. Ei ollut sydäntä sanoa, että pese vehkeesi. Annoin käsihoidon hengittämättä, kun jätkä oli niin kiihkoissaan ja se siitä. Loppui se tapailu.

Tuntuu todella epäkohteliaalta tällainen meininki ja tosi typerältä, jos laiskuudellaan sabotoi omat mahdollisuutensa.

182

1610

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pöljiäköootte

      Aloittaja lisää, ettei viestillään väitä, ettei naisilla esiintyisi huonoa hygieniaa.

      • ;))) Joo, kyllä joillakin mimmeilläkin on heikko siisteyden hoito ja olen sen valitettavuuden aina joskus huomannut kun pimppi haisee pissalle ja emättimestä vuotaa ikävän hajuinen lima ;)))


      • jotainvikaa

        jos mies ei kelpaa hajuineen,silloin naisessa on jotain vikaa


      • Hygieniapassi

        Joskus on todellakin sattunut nainen, jonka pikkarit laitoin nopeasti takaisin päälle, kun hygienia oli kammottava haju alapäässä. Tiedän myös miehiä, joiden juttu on myrkytystä vailla. On todella ihme nykypäivänä tavata tätä huolimattomuutta. Merkkivaatteet päällä ja tunkio alla. Ei ihme, jos taudit leviävät.


      • Monomies

        Tosi panomies panee vaikka pyykkipoika nenässä, kuten asian ilmaiset, joten älä siis valita pikku hajusta.


      • umpi
        jotainvikaa kirjoitti:

        jos mies ei kelpaa hajuineen,silloin naisessa on jotain vikaa

        Juuri niin. Pitääkö sitä olla jokin homekoira. Laittas kaasunaamarin päähänsä, niin sitä vois panna pussi päässä.


      • "Pöljiäköootte", kyllä naistenkin pitää pestä alapäänsä ennen treffejä ettei pimppi haise pissalle ja on muutenkin terve rakastelemaan ja parittelemaan ;)))
        Olen valitettavasti "törmännyt" muutamaan naiseen jotka eivät huolehdi lemmen keitaansa puhtaudesta vaan "luottavat" että mies suutelee ja kielellä hyväilee hänen keidastansa olipa se millaisessa kunnossa tahansa ;(((
        Minä olen niin "vanhanaikainen" että en ala millekään jos pimppi ei ole puhdas ja terve ;)))


      • maaliilmestysyöökk

        saunassa kerran viikossa riittää talvella.ja kesällä kuumana aikana keskiviioo sauna.jos ei kelpaa vika on sitten siinä toisessa joka haisee ja tuoksuu pahalle ja aiheuttaa hengitysvaikeuksia lakka hajuvedet deotorantti ym maalit.että sellaisia haisevia otuksia yäk,kierrän kaukaa sellaiset maaliilmestykset


      • tupasksiä

        sellaisia ampiaisen näköisiä hiilisuodattimia on saatavana rautakaupasta.apteekista saa sukelluspukuja joilla suojata itsensä.ja sitten turvaseksiä hoitamaan


      • "Pöljiäkootte", niillä itsestään huolta pitämättömillä mimmeillä on valitettavasti valkovuotoa ja se johtuu jostakin sairaudesta jonka nimeä en muista mutta se vuoto haisee helkutin pahalle ja semmoisen mimmin kanssa kun erehtyy lempimään saa itselleen tartunnan joka on vaikea saada parannettua ;(((
        Yhdellä miestuttavallani oli ollut sellainen tartunta ja hänen kikkelinsä oli ollut hellä hyvin kauan eikä ollut voinut edes kusta kunnolla kun oli karvastellut virtsaputkea.
        Joten kyllä niillä naisillakin on kaikenlaisia epäpuhtauksia joita eivät hoda/hoidata vaan ovat eräänlaisia "kiertopalkintoja" seksisaralla ;(((
        Mulle yx ukkeli vastasi jossakin viestissä että minä pidän liian puhtaana alapääni ulostuksen ja kusella käynnin jälkeen ja saan "muka" jonkun syövän siitä ! !
        Mutta totta valitettavasti on etteivät kaikki miehet huolehdi kikkelinsä ja ulostusreikänsä puhtaudesta ja siksi meidät muutkin miehet leimataan haiseviksi lemmpiessä ! ! !


      • Kylmääää

        Mikä miehen etukirjain


      • nakkifestit

        Tässäkään keskustelussa ei ole yhtään naista. Pelkkiä provoja.


      • huolellisuutta

        Puhtaus on kaiken A ja O. Sairaudet alapäässä ja suuseksi voivat aiheuttaa samat taudit suuonteloon ja jopa syövän !


      • Yo110

        Oletko siis ollut tyytymätön 50% panoistasi? Seksiaddiktiosta ikinä kuullut....?


    • sillä2

      Miehille on myös kaikenlaisia tuoksuja. Exäni ei pitänyt edes deodorantista, vois mies huolehtia edes puhtaudesta ja tuoksu olis kiva yllätys

      • Jatuka

        Myös minulla on sellainen mies, joka ei tykkää käyttää tuoksuja :-(, mistä minä kyllä tykkäisin, mutta hän nyt kuitenkin peseytyy ja on muuten puhdas ja siisti.


      • pestyonpuhdas

        Eihän niistä tuoksuista mitään hyötyä ole, jos ei ole ensin peseytynyt.

        Naisvaltaisissa konttoreissa on iltapäivisin melkoinen löyhkä, kun käydään vähän väliä lisäämässä dödöä, kun alapää vuotaa.

        Ja sitten vielä ihmetellään ihmisten allergisia oireita ja sairauksia.


    • Elämänkurppasii

      No eihän ne miehet voi oppiakaan jos silti saavat edes sen käsihoidon! x)

      Hyhy. Voi kyllä osa naisista syyttää aivan itseään. Kyllä hygienia-asioistakin pitää kyetä puhumaan enkä tarkoita haukkumista. Olisit siinä tilanteessa voinut todeta, että on taidettu hiukan hikoilla jännityksestä joten suihkut taitaa olla paikallaan.. ;)
      Myöhemmin sitten ottanut puheeksi tuon yleisen pesullakäynnin. On toki niitä onnettomia, jotka luulee veden kuivattavan ihoa. (siihen kerran totesin et mulla löytyy rasvoja miehen ihollekin sopivia ja heh, mies hävisi eka treffien aikana karkuun kun säikähti suihkuun joutuvansa. Olisi toki joutunutkin)

      Joillakin on lapsuudesta lähtien ollut huono kasvatus noissa perusasioissa. Voi niitä oppia jos joku kehtaisi suoraan mainita. Suosittelen olemaan rehellinen mielummin.
      Nyt tuokin miesparka menee jatkossakin peseytymättä treffeille.. kun saanti on ollut taatu ennenkin.

      Lopuksi.. Millainen nainen antaa käsihoidon tuossa tilanteessa miehelle, joka lemuaa vehkeistään?! :'D Itse en sellaiseen olisi kyennyt alentumaan, tuskin edes ase ohimolla.
      Parisuhteessakin kuuluu jo toisen huomiointiin pitää paikat raikkaina..

      • Pöljiäköootte

        Aloittaja kommentoi: Juuri näin haluaisin toimia, jos rohkeus riittäisi. Olin niin tyrmistynyt tilanteessa, että järki katosi. Jospa seuraavalla kerralla.


      • ;))) Tervetuloa puhtaan miehen luokse aina kun haluat ihanaa estotonta seksiä ;)))


      • Ja sitten on naisia, jotka käyttävät liikaa meikkejä ja erilaisia hajusteita. Joskus melkein oksettaa kun joutuu sellaisen kanssa lähikontaktiin.


      • Ajattelijamies

        Hajussa kasvaa!


      • Kurppis

        Kyllä teille "Edvineille" riittää niitä hiukan vanhalta pimpiltä & virtsalta tuoksahtavia luomu-liisoja varmasti pöheikköineen. :)
        Ei tarvitse joutua lähikontaktiin hygieniastaan huolehtivien kanssa. Kierrät vain kaukaa meidät ettei tarvitse oksentaa.
        Alkaa olla jo melkoinen trendi osan nuorten naistenkin keskuudessa ettei pestä hiuksiaan eikä varsinkaan sitä alapäätään kuin pari kertaa viikossa vedellä huljutellaan maks... "ettei katoa ne luonnolliset aromit" :'D Vakka kantensa valitkoot siis.


      • juujuu123

        prkln suvakit, ihmisillä on hajuja joka lähtöön ja alapää haisee aina vähän. menkää te oksentaa ojaa ni mä otan hyvät pois päältä...


      • Naiis
        Kurppis kirjoitti:

        Kyllä teille "Edvineille" riittää niitä hiukan vanhalta pimpiltä & virtsalta tuoksahtavia luomu-liisoja varmasti pöheikköineen. :)
        Ei tarvitse joutua lähikontaktiin hygieniastaan huolehtivien kanssa. Kierrät vain kaukaa meidät ettei tarvitse oksentaa.
        Alkaa olla jo melkoinen trendi osan nuorten naistenkin keskuudessa ettei pestä hiuksiaan eikä varsinkaan sitä alapäätään kuin pari kertaa viikossa vedellä huljutellaan maks... "ettei katoa ne luonnolliset aromit" :'D Vakka kantensa valitkoot siis.

        Taitaa ongelma olla enemmän siinä, että se naisten alapää pestään jollain pesuaineella.. Niin kun ei sais tehdä.. katoaa hyvät bakteerit ja luonnollinen kosteustasapaino sekä ph.. tuloksena haiseva pimppi.


      • Hajuvesiallergia
        edvini7 kirjoitti:

        Ja sitten on naisia, jotka käyttävät liikaa meikkejä ja erilaisia hajusteita. Joskus melkein oksettaa kun joutuu sellaisen kanssa lähikontaktiin.

        Taitaa se naisilla olla suurempi hajuongelma, kun läträävät näillä hajuvesillä ja yrittävät näin peittää sitä pahaa hajuaan.
        Monasti kun tuollainen hajuvedellä kyllästetty nainen tulee vastaan, niin hirveä hajuveden tuoksu naisen ympärillä ja jää sellainen hajuvesivana jälkeen, että pitkän matkaa jälkeenpäin pystyy sitä hajuvesivanaa seuraamalla jäljestämään tämän naisen.
        Eivät miehet hajuvesillä lotraa, kuten naiset, joten kyllä miehet hajuttomampia ovat.
        Jos tuollaisen hajuvesipommin kanssa jotuu suljettuun tilaan, kuten hissiin, niin siinä on suuri vaara tukehtua hajuveden hajuun, varsinkin jos on astma tai allergia, niin voi henki lähteä.
        Mnia ainakin alkaa henkeä ahistamaan, kun tuollainen hajuvesipommi tulee kohti.

        Eivät taida nämä hajuvesillä lotraavat naiset ajatella yhtään sivullisia, että voivat pahimmassa tapauksessa jopa tappaa sivullisen, jolla on paha astma tai allergia.


      • hajuaistillinen

        Todellisuus on, että suuri osa ihmisistä ei isommin lisähajusteita tarvitsisi, etenkään olosuhteissa joissa suurempaa hikoilua ei ilmene ja henkilökohtainen hygienia on kunnossa, eli suihkussa käydään useamman kerran viikossa sekä jos sille on erikseen tarvetta hikoilun tai muun sottailun takia.

        Ja silloin jos niitä käytetään tarvittavien määrien tulisi olla melkoisen pieniä. Hajuste tai tuoksu toimii jos kanssaihmiset ohittaessa aavistavat sen olemassaolon sen sijaan että tuntisivat kävelleensä suoraan kemikaalipilveen. Itse en ole astmaatikko, mutta inhoan moisia kemikaalikeskittymiä.

        Eli hajusteiden annostelun tulisi olla - aavistuksen verran.
        Moni ei taida edes tajuta että mikä se oma haju tai hajuste jota käyttää jatkuvasti niin sen hajuun tottuu ja omaan nenään se menettää hajunsa koska ihmiskeho pyrkii normalisoimaan tilanteen. Haju joka leijailee jatkuvasti ympärillä tarpeeksi kauan siirretään taustakategoriaan ja keho minimoi siihen reagoinnin. Sinä et itse sitä haista enää, mutta muut kyllä. Tästä johtuen jotkut saattavat esim. käydä lisäämässä hajustetta kun "edellinen annos tuntuu haihtuneen", vaikka se on kadonnut pelkästään omasta nenästä.

        Täysin samoin kuin jos itse tai joku tuttu on asunut vaikka paikkakunnalla jossa on ollut esim. selluteollisuutta tai jotain muuta vahvasti haisevaa toimintaa. Vieraat nyrpistävät aina nenäänsä mutta paikalliset eivät moista edes huomaa koska omat hajureseptorit ovat turtuneet aikoja sitten.

        Keho tekee täysin samaa monien muidenkin asioiden kohdalla. Esim. tietynlaisia aurinkolasien tuntikausien käyttö aiheuttaa sen että silmät muuttavat normaalia valon aallonpituuksien suodatusta ja kun lasit ottaa pois kaikki voi näyttää väärän väriseltä kunnes silmät taas palautuvat normaalitilaansa.

        Tuollaiseen voisi auttaa että kierrättää useampaa kuin yhtä tuoksua että siihen ei itse totu ja jos vain mahdollista käyttää jonkun toisen nenää apuna annostelun tai lisäämisen suhteen.

        Mutta ihmiset joiden oletushaju pestynä ja puhtaissa vaatteissa on hyvin voimakas ovat harvinaisia.


    • hyvältä.tuoksuva

      Harmi juttu tuollainen..
      Itse miehenä käyn aina suihkussa ennen treffejä, pesen hampaat/käytän hammaslankaa, ajelen karvoja, laitan dödöä ja hajuvettä. Laitan juuri pestyt vaatteet.
      Yleensä pyrin käymään uudestaan vielä juuri ennen seksiäkin suihkussa, mieluiten yhdessä naisen kanssa.

      • VOISAATANASENTÄÄN

        Joo ja sitten lemuat kilometrin päähän hajuvesilläsi ja dödöilläsi.. Joskus oikeasti miettii, että olisi parempi että haisis vaikka paskalle, kun meinaa oksennus tulla niistä naisten hajuista joita on dumpattu niskaan. Minäkin miehenä ymmärrän se, että jos laittaa hajuvettä, kaikki muut meikit mukaan lukien on hajuttomia. Vain ja ainoastaan haisee tai tuoksuu se hajuvesi, mutta ei. Yksi 100:sta naisesta tajuaa hajusteiden käytön idean.


      • nainensamantyylinen

        hyvältä.tuoksuva : Vaikutat kivalta mieheltä :)


      • seppsuomi
        VOISAATANASENTÄÄN kirjoitti:

        Joo ja sitten lemuat kilometrin päähän hajuvesilläsi ja dödöilläsi.. Joskus oikeasti miettii, että olisi parempi että haisis vaikka paskalle, kun meinaa oksennus tulla niistä naisten hajuista joita on dumpattu niskaan. Minäkin miehenä ymmärrän se, että jos laittaa hajuvettä, kaikki muut meikit mukaan lukien on hajuttomia. Vain ja ainoastaan haisee tai tuoksuu se hajuvesi, mutta ei. Yksi 100:sta naisesta tajuaa hajusteiden käytön idean.

        meillä lapijoella on sellanen adonis, se haisee kilpaa sianpaskan ja partaveden kanssa,ja on mielestään suuri pukki, eiole 70:lle vakavasti kukaan antautunu kun ei perillisiä ole,


    • Näitä_on

      Ehkä olisit voinut sanoa, että käydäänpä suihkussa ensiksi... Vai eikö ollut suihkua lähettyvillä?

      Tämmöisiä ihmisiä tosiaan on, jotka käy 1 krt vko pesulla, jos silloinkaan. Ja/tai vaatteet on pesemättä pitkiä aikoja.

    • KamaliaPettymyksiä

      Miksette naiset vois laihduttaa ennen kuin tulette treffeille?

      • sosimplel

        Miksi pyydät läskejä treffeille, jos ylipaino häiritsee?


    • haistuon

      Eihän se tupakkaa polttava känninen valas voi mitenkään haista eihän vaan mieshän se haisee.

    • ;)))Sinulle "pöljiäköootte" sanon yhden tärkeän asian :
      MINÄ PESEN ALAPÄÄNI JOKAISEN ULOSTUKSEN JÄLKEEN JA SITEN VARMISTAN ETTÄ EN HAISE PASKALLE ;)))
      JOKASIELLA KERRALLA VIRTSAAMISEN JÄLKEEN PESEN MYÖS KULLINI ETTÄ SE ON SUUKKO- JA IMUPUHDAS NAISEN SITÄ MAISTAA ;)))
      Eipä ole Naiset valittaneet minun epäsiisteydestäni milloinkaan ;)))

      • tuonytonjoliikaa

        Sulla taas joku hygeniapakko ja saat jonku persesyövän vielä ku hinkkaat liikaa..

        Vaihda ruokavaliota jos päästät ripulipaskaa joka kerta ulos ettei paperi muka riitä.


      • mlukku

        Miksi sen kusiskelun jälkeen pitäisi pestä ?? Minulla ainakin lentää ja kullin varsi yhtä puhdas kuin ennen kusemista. Aina ihmetellyt mikä sen muilla likaa..


      • Öyestensöyen

        Ei se kusi sitä likaakkaan. Vehje hiostuu päivän mittaan ja muuta sellaista. Kusitauko on vaan hyvä sauma pestä se, kun on kalu siinä samalla käden ulottuvilla. On aina raikas ja puhdas kalu sitten valmiina odottamassa, kun eteen tulee ns. "paikkoja ja tilanteita"... :>


      • Öyestensöyen kirjoitti:

        Ei se kusi sitä likaakkaan. Vehje hiostuu päivän mittaan ja muuta sellaista. Kusitauko on vaan hyvä sauma pestä se, kun on kalu siinä samalla käden ulottuvilla. On aina raikas ja puhdas kalu sitten valmiina odottamassa, kun eteen tulee ns. "paikkoja ja tilanteita"... :>

        Ihana kommentti, just näin!<3 sit voi molemmat aidosti nauttia vaikka ylläri suikkarista ;)


    • hikipinko41235435

      Kannattaahan se sanoa jos partneri haisee, typerää olla suu supussa. Ei sitä aina itse tiedosta, että löyhkää eikä se välttämättä liity hygeeniaan suoranaisesti. Voi olla jopa niin, että liika peseytyminen pistää hien haisemaan pahalta. Jännittävä tilanne pistää herkästi pintahien vaikka kuinka koettas välttää hikoilua.

    • einäinkään

      joo vois tosiaan ottaa voimakkaan tuoksukylvyn ennen mihinkään lähtemistä:-)))

    • qet_away

      Pari kertaa naisen kanssa tullut ihan sama asia esiin.. Nainen haissut tuherostaan niin vanhalle kuselle ettei voinut kuvitellakaan koskevansa.. ,, samoin useilla naisilla hengitys haissut todella pahalle.. no se ei panoa estä mutta pitää olla suutelematta.. ja melkeinpä pahinta e karmea röökin haju.. hyi saatana..
      Naiset käyttää omaisuuden erilaisiin hajuvesiin yms.. ja sitten tuhoavat sen röökillä..

      • HammaslääkäriinMars

        Luulisi naisten käyvän hammaslääkärissä hoidattamassa hampaansa ennen treffeille menoa.
        Hengityksen haiseminen johtuu usein hoitamattomista hampaista.
        Suu tulee ehdottomasti desinfioida ennen suutelemista, kun suussa vasta paljon bakteereja onkin.
        Suuteleminen se vasta bakteerien vaihtoa onkin, yök!


    • ghghhfgf

      ei kannata vastailla tämmöseen!aloittaja yhdellä treffeillä käyny jos niilläkään ja jos sillä kerralla ollu ni älä yleistä. naiset baarissa kippaa kaljaa ja hyppää kusella alvariinsa ni läheppä siitä sänkyhommiin ja nuolemaan

    • kummastelia22

      ap miks annat ekoilla treffeillä heti? haetko vaan irtoseksiä?

      • juustoinenjauhelihavuoka

        En löytänyt mainintaa, että aloittaja olisi eka treffeillä antanut.


    • asssssss

      Jos tuo mies ei aluperinkään uskonut saavansa sinulta p:a vaan käväisi halusi vain käväistä katsomassa minkä näköinen akka on.

      • sosimplel

        Mutta kun seksistä puhuttiin ja suunniteltiin, niin olisi sitä pitänyt sen verran välähtää että ennen toimia käy edes kullin huuhtaisemassa.


    • Poliisille_ilmoitettu

      Kai nyt pyysit maksua....ei kai sillä merkitystä kaupankäynnissä?!??

    • VOISAATANASENTÄÄN

      Häh... oletettavasti bongaat näitä treffikumpppaneita netistä. Mitä odotit? Sadun uljasta prinssiäkö? No miehethän hakevat vain pelkkiä panoja, ja ne naiset joita sieltä netistä "ostavat", niin ei voi kovin korkealle noteerata.

      • dilvo

        Kokemukseni mukaan alkaa olla niin että naiset hakevat niitä kertajuttuja enemmän netistä ku miehet.. mutta ei se mitään.. saantia riittää...


      • sosimlpel

        Näin ehkä joo, mutta kyllä se niin päin on netissä, että naiset on ne "ostajat". Vai kummalle sukupuolelle luulet enemmän valinnanvaraa olevan?


    • pestykkövaikoei

      Jos nainen on niin kevytkenkäinen, että tarjoaa seksiä jo ekoilla treffeillä,n iin siitä kannattaa mainita jo tuttavuuden alussa. Näin mies ymmärtää pestä itsensä.
      Turha se on valittaa, jos ei osaa itse hoitaa sosiaalisia tilanteita järkevästi.

      • sosimlpel

        No voi pyhä yksinkertaisuus! Kai nyt yleensäkin pidetään huoli omasta hygieniasta, saati sitten kun mennään treffeille. Vaikkei siellä seksiä ajattelisikaan harrastaa, niin saattaahan ne hajut levitä muuten ympäristöön ja treffikumppanin nenään.

        Mutta eikös se päde tietysti toisinkinpäin, jos tuota logiikkaa haluaa käyttää: Jos mies on niin kevytkenkäinen että tarjoaa seksiä jo ekoilla treffeillä, niin hänen kannattaa mainita siitä jo tuttavuuden alussa. Näin nainen ymmärtää pestä itsensä.

        Mutta johan se tuli ilmi ettei välttämättä ollut ekoista treffeistä kyse.


    • vastavuoroisuutta1

      Minulla on samanlaisia kokemuksia kuin aloittajalla.Ensimmäisillä treffeillä oli ihan jees,mutta toisella tapaamisilla haisi hienhaju hyvin voimakas.Olin ymmälläni,en suostunut suukottelemankaan ollenkaan ja odottaa kolmasilla treffeillä sänkyyn.
      Toisaaalta kyseesä on kunnon mies, pitkään leskenä ollut aj rakastaa lapsenlapsiaan
      on hyvä pappa .Olemme samanikäisiä ,enkä haluaisi lopettaa suhdetta ,mutta miten
      saisin sanottua hänelle tästä puhtausongelmista nätisti ,ettei suutu tai loukkaannu. Päivittelen myös hänen tyttäriään, etteivät välitä miten isä lähtee naista tapaamaan, kun tuntuu, että ovat tietoisia hänen menoistaan.

      • sosimplel

        No ei sitä nyt isää opeteta nus... en minä ainakaan menisi aikuista isääni vahtimaan miten treffeille valmistautuu, vaikka saattaisin tietääkin että on sellaiset tiedossa. Et kai oleta että tyttärensä ovat vieressä ja neuvovat?

        Minusta seksi on sen verran intiimi asia, että kun sen voi jakaa toisen kanssa, pitää myös voida jakaa kaikki siihen liittyvä. Sanot että haluat hänen käyvän suihkussa, vaikka saatesanoin että on sitten ihana maistella sinua putipuhtaana. Toinen vaihtoehto on että menette yhdessä suihkuun, aloitatte koko homman sieltä.


    • 2000-luvun_alusta

      Viestiketjun aloittaja tarkoittaa niitä miehiä, joita tapaa. Ei siis kaikkia, otsikko on siis virheellinen.

      Kyllähän niitä peseytymättömiä naisiakin löytyy, kuten se yksi 17-vuotias, joka ei uskonut saippuaan (tai deodoranttiin). Siinä sai jonkin verran pidätellä nenäänsä kun päältä päin toimitti. Mutta jokainen voi kuvitella, mikä voi haista, kun nainen on mahallaan ja toimitus nro 2 päältä..luoja! Ei tullut nähtyä uudestaan enää, pieneksi osaksi ehkä myös siksi, että ei oikein ollut sopivaa tapaa kertoa hygieniapuutteesta kohteliaasti. Ehkä sellaista ei ole?

      Miksi sitten seksiä haisulin kanssa ja jos seksiä, niin vielä kahteen kertaan? No, miehille puute on aivan todellinen biologinen tila.. Todettakoon vielä erikseen, että tämä on ollut hygieniamielessä ehdoton poikkeus, jos naisia on ollut parisenkymmentä. Lisäksi haju alkoi tuntumaan vasta sitten, kun vaatteet olivat pois päältä.

      • sosimplel

        Uskon ja ymmärrän, mutta eihän siinä sitten ollut kyse siitä ettei usko saippuaan tai dödöön, jos haisi. Ei kai se uskomattomuus vesipesua estä? Hajusteallergia yms. iho-ongelmat on ihan todellisia, kaikki ei voi mitä tahansa pesuaineita käyttää. Lisäksi intiimialuietahan ei edes suositella pestävät millään pesuaineilla, vaan pelkällä vedellä. Olisithan voinut ehdottaa suihkua ja luvannut pitää saippuan kaukana. ;) Vastaisuuden varalle.


    • Rivo_Riitan_juustofetish

      -
      Taitaa olla provo koko aloitus!
      -
      On meitä Naisia jotka rakastavat erilaisia juustoja sekä voimakkaita makuja!
      -

    • ssdssxzxzxzxz

      ettekö te naiset tiedä että me miehet ei vaan osata. teidän naisten täytyy opettaa meitä joka asiassa. olisit vaan suoraan sanonut mene ukko pesulle jos seksiä haluat. olisitte nyt varmaan vieläkin yhdessä mutta ei nainen voi sanoa suoraan vaan ennenmin antaa käteen ja rukkaset. ihmeellinen maailma. ja ei sitä tarvitse ilkeästi sanoa että toinen haisee, voi ystävällisesti ilmaista asian. itse kyllä sapotoit itseäsi tässä asiassa. tietty jos et vain osaa ilmaista itseäsi nätisti niin ehkä joudut olemaan sinkku sen takia. no oma on valintasi.

    • Qubbe

      Minä hieron itseni vuohenjuustolla päästä varpaisiin ja käyn savusaunassa makaamassa. Vaatteita sienetän ja hapatan maakuopassa parin kolmen viikon ajan.

    • 313331131313113

      toi ei ole mitään. en ole käynyt suihkussa yli 2 viikkoon.

      t.mies

    • Jos mies on päässyt naisen kanssa treffeille, niin hän on jo niin korkeassa asemassa että ei suihkuja tai hajusteita tarvitse.

    • ÄlkääAntakoLikaisille

      Älkää hyvät naiset antako jos mies haisee ja on likainen, sanokaa että nyt jää saamatta kun olet haiseva ja likainen. Kyllä ne siitä vähitellen ottaa opiksi! :)

      • Muistuttaisin, että me kaikki miehet emme haise kuin korkeintaan näin perjantai-iltaisin kotona ja ehkäpä lauantaisin! Pyrin käymään itte ainakin 1-2 kertaa päivässä suihkussa, mutta sitä toisessa päässä taas ajatellaan veden tuhlauksella, joten tiedä sitten moisesta!

        Ihmisestä tulee aina jokin "ominaistuoksu". Onhan se tietty kummallista, ettei mies tai nainen ole peseytynyt ennen ensitreffejä, mutta pakkoko sitä on ottaa suihin väkisin, jos kerran pahaa tekee ja toinen haisee paskalle?

        Aloittaja: Kuinka monta parisuhdetta olet kolunnut ja minkä ikäinen olet, vaikkei naisilta saisi koskaan ikää kysyä, mutta kysympä silti!?


    • Lollotin6969696969ddd

      Onhan teitä naisissakin jotka ei pidä huolta itestään :D muutaman kerran törmänny semmoseen silakan hajuun että voi vittu -_-

    • sieLUU

      Miksi te vastaatte kiltisti sairaan raakalaisen kirjoitukseen

    • sieLUU

      Sairaaklle raakalaiselle noista vastauksista henkii selvästi ihmisten hämmennys paha olo ja häpeä

      Ett ei tarvii olal ainakana ylpeä että tuollaine kauhu valittu
      vai käsipelillä te koskitte siihe
      Oletteko te prostituutio?
      Bordellista??
      Voisko poliisi tutkia?

    • Sanoisinko näin "ukkomiehenä" yli 10 vuotta. että kaikkeen te naisetkin totutte varsinkin sen jälkeen kun miehellä on järkytön darra seuraavana päivänä ja se on yrjönnyt ja paskantanut komeita shittejä vessan pönttöön...silti olen kelvannut meillä seksuaalisestikin aina! :) Sekin on vaan asennekysymys millaisena mies kelpaa teille naisille.

      En todellakaan viihdy minuuttiakaan pitempään, jos te naiset olette ajanut sitä hajuvettänne ensimmäisellä tapaamiskerralla että hajun erottaa vielä yli 5 metrin päästäkin...ja sitä on tehnyt muuten joka toinen nainen jonka ohitse olen kävellyt, mutta helvetin takia!? :) Paskankin hajun tiedetään esimerkiksi ajatellen navetassa, mutten sitä hajuveden lemua naiselta voi sietää, kun ohitse kävelee kaupungin kaduilla mua vastaan. :)

      Miehenä peseytyisin, jos lähtisin treffeille ja laittaisin pari tujausta dödöä kainaloon. Tosin me avovaimoni kanssa tunnistetaan toistemme "döfät", joten tiedetään että parisuhteessa voi joku haista tai lemuta ihan kakalle! :)

      Mies ei ole mitään jollei kakka vaan haise! Välillä piereksii niin todellinen hän itse 10 vuoden päästä!? :D

      Käyn 1-2 kertaa päivässä suihkussa hajusaippuoineni kanssa, joita vaimoni raahaa kotiin. :) Ennen sitä kävin VAIN kerran päivässä suihkussa! Tuo sinun yleistyksesi ei osunut ainakaan sinuun, mutta kiitosta vaan. :)

      • siis "minuun"!


      • sosimplel

        Kyllähän kaikki paskoo ja yrjöää, jopa naisetkin, mutta ne hajut ja jäänteet lähtee pesemällä.


      • sosimplel kirjoitti:

        Kyllähän kaikki paskoo ja yrjöää, jopa naisetkin, mutta ne hajut ja jäänteet lähtee pesemällä.

        Kaikki pesee varmaan itseään, mutta tulisiko sinusta jokaisen suomalaisen käydä päivittäin vähintään 1-2 kertaa suihkussa tai laittaa litra tolkulla sitä hajuvettänsä joka paikkaan kun lähtee treffeille? Toisen kakan ja yrjön hajun tulee sietää: "elämä on", jos aikoo saada itselleen joskus puolison ja eää sen kanssa. Minä en kestä vaan naisten hajuvettä vaan suihkun raikasta naista ja siinäkin on varmaan suurehko ero vai onko!!??


      • sosimplel
        ateisti1982 kirjoitti:

        Kaikki pesee varmaan itseään, mutta tulisiko sinusta jokaisen suomalaisen käydä päivittäin vähintään 1-2 kertaa suihkussa tai laittaa litra tolkulla sitä hajuvettänsä joka paikkaan kun lähtee treffeille? Toisen kakan ja yrjön hajun tulee sietää: "elämä on", jos aikoo saada itselleen joskus puolison ja eää sen kanssa. Minä en kestä vaan naisten hajuvettä vaan suihkun raikasta naista ja siinäkin on varmaan suurehko ero vai onko!!??

        Kerta päivässä suihkutusta riittää. Tietysti suihkunraikas riittää, en minäkään kestä hajusteita. Kevyt suihkaus raikasta hajustetta niin ettei löyhkää kuin itselle on ihan maksimi.


    • "Ei ollut sydäntä sanoa, että pese vehkeesi. Annoin käsihoidon hengittämättä, kun jätkä oli niin kiihkoissaan ja se siitä. "

      Mikä teki sen? Oliko sun alapääsi pesty kunnolla ja shaivattu? Vau naisesta, jos oli?! :) Mä en todellakaan sanoisi niistä naisista hyvää, jotka ylläpitävät kauheata karvatukkoa alapäänsä päällä. Sieltähän kaikki taudit tulee miehen penikseen vaikkei naisella ilman kortsua olisikaan sukupuolitautia! :D

      • näin_se_vaan_on

        Lapsellista tietämättömyyttä. Karvoituksen tehtävä on nimenomaan suojella alapäätä, siksi ne karvat siellä ovat. Ajeltu alapää on paljon alttiimpi pöpöille ja taudeille.


    • Sademetsän

      Aloitus oli provokatiivinen ja yleistävä.

      Silti itsekin ihmettelen sitä, että jotkut naiset ja jotkut miehet ei peseydy (hampaiden pesu unohtuu usein!), kun lähtevät treffeille, vaikka tavoitteena nimenomaan olisi seksuaalinen toiminta.

      Ei todellakaan ketään pakoteta haisulin kanssa sekstaamaan, mutta kai tätä ilmiötä ihmetellä voi ihan näin yleiselläkin tasolla. Itse en pystyisi kellekään sanomaan, että menepäs suihkuun ensin. Että jos ei hlö sitä itse tajua niin lähden veks.

      Yleensäkin haiseminen on musta epäkohteliasta: joko peseytymättömyys tai vahvat hajusteet. Jos on seksi mielessä, niin intiimihygienia olis sitäkin tärkeämpää.

      • Suomalaiset ovat muutenkin vaikeita hampaiden pesussa ja muussakin hygieniassa, joten olisko meillä parannettavan varaa?!


    • LöpötinjaTöpötin

      Puhtauden pitäisi kuulua suomalaisen perustietoon,onhan niitä saunojakin
      jokaisella neliökilometrillä.Kuitenkin tapana on ollut koko kansalle lämmittää
      suna perjantaisin työn jälkeen, ja silloin ne kalsarit seisoivat pystyssä riisuun-
      tuessaan,ja sukat kuin kuolleen rotan nahkaa.Kengätkin haisivat nahan läpi !
      Haisulikansaa sanon minä ! Nykyään sentään on suihkujakin olemassa.
      Hygieenasta lisää.Kuinka paljon vältyttäisiin sukupuoli-taudeilta jos vehje
      on puhdas.Pillullakin on rajansa,montako annosta spermaa voi ottaa sisään
      ilman haitallisia bakteeri-sekoituksia.tippurit sun muut hivit.Naisen "kosteikko"hautoo huonoa tulevaisuutta seuraavalle partnerille.Virtsaputken
      tulehdukset,ja lapsettomuus naisille.Se ei ole leikin asia,vaikka leikki onkin
      mukavaa ?

      • vxo

        Miksi syytät vain naisia taudeista? Mistähän naiset saavat tautinsa, ei kai vaan miehiltä?
        Ne samat virukset sun muut hautovat miestenkin paikoissa. Miehet siirtävät syyllisyyden naisten kannettavaksi. Niinkuin sinä!
        Kyllä se on oikein tutkittu että miehet ovat jo pitkään hakeneet tautinsa itärajan takaa ja myös kaukomailta ja Virosta. Tiedän sellaisenkin isukin joka tartutti hivin vaimoon joka oli raskaana. Onneksi lapseen ei tarttunut.
        Niin että pidä huolta peniksestäsi, kyllä siinäkin on sen verran umpinaisia paikkoja että hivit siellä hyvin viihtyvät.


    • DroPPe

      Naisen hygienianhoito: tukka joka tai joka toinen päivä, suihkussa kerran tai kaksi päivässä, alapesu tavallisina aikoina 3 kertaa päivässä, hampaat 2 kertaa päivässä ja hammaslankaa kerran päivässä, kädet useita kertoja päivässä, kasvot 2-3 kertaa päivässä. Ja aina jalat, jos on ollut hiostavat kengät pitkään. Dödöä kainaloihin joka suihkukerran jälkeen. Hajuvettä 1-2 kertaa päivässä. Alusvaatteet vaihdetaan joka päivä ja lisäksi käytetään pikkuhousunsuojia, jotta housut pysyvät raikkaina. Joka syönnin jälkeen huuhdellaan suu vedellä.

      Tämä on aivan normaalia naisen hygienianhoitoa. Haisevasta ja likaisesta miehestä pysyn kaukana.

      • sosimplel

        Pikkuisen överiksi menee, tuolla meiningillä vain ruokkii likaantumista ja ongelmia. Minäpä korjaan ne mitkä meni väärin, muissa ei siis huomauttamista: alapesuun riittää kerran päivässä suihkun yhteydessä. Tietysti jos on seksiä, niin sen yhteydessä ennen (jos ei osu suihkun jälkeiseen aikaan)ja jälkeen. Ennenkään ei tarvitse varsinkaan vakisuhteessa jos ei ole suuseksiä tarkoitus harjoittaa ja suihkusta tosiaan se alle vuorokausi eikä ole erityisesti hionnut. Liiallinen puljaaminen aiheuttaa hiivatulehduksia, joiden vuoksi todennäköisesti käytätkin pikkuhousunsuojia, jotka taas ovat yksi tulehduskierteen aiheuttaja/lisääjä. Kasvoille olisi parasta kerran päivässä pesu, tietysti jos meikkaat, joutuu pesemään toisenkin kerran. Mutta ei missään nimessä kolmea kertaa, ellei ihan joku tosi poikkeuksellinen tapaus joskus silloin tällöin kyseessä.

        Hajuvettä ehdottomasti maksimissaan kerran päivässä! Sitä ei lisäillä ollenkaan ja kertasuihkaus vaatteiden alla pysyvään kohtaan riittää. Ihmisten liiallinen hajusteiden käyttö on aiheuttanut sen että hajusteallergiat, pahatkin sellaiset ovat räjähdysmäisesti lisääntyneet. Vaikkei se omaan nenään enää tuoksuisi, tuoksuihinsa tottuu (hyviin ja pahoihin), haisee se muiden nenään. Pikkuhousunsuojia ei todellakaan käytetä päivittäin, niiden muovi hauduttaa ja haiset entistä pahemmalle sekä altistat itsesi tulehduksille. Niitä käytetään vain kun kuukautisvuoto on hyvin niukkaa tai varmistuksena, kun odotat kuukautisten alkavan. Sellainenkin vaihtoehto on kuin pestävät kankaiset kestopikkuhousunsuojat, niissä ei tarvitse välttämättä olla muovia ollenkaan (ja niissäkin joissa on, ei ole ihoa vasten). Niitä suosittelen, sillä pääset tulehduskierteestä eroonkin. Jatkuva vuotelu kun loppuu, voit olla ilmankin. Ei ole naiselle normaalia että joutuu pitämään suojaa ihan koko ajan.


      • DroPPe

        Pöh! Hiivatulehduksia ei ole ollut kuin pari kertaa koko elämän ajan - ja nekin tulleet miehen suusta. Mitään muitakaan tulehduksia ei ole ollut ikinä. Vain yksi reikä on tullut hampaisiin koko elämän aikana. Pikkuhousunsuojatkaan eivät hiosta yhtään. Kun tuolla kuvaamallani tavalla hoidan hygieniaa, haju ei ole koskaan epämiellyttävä vaan päinvastoin, mikä on juuri yksi syy peseytymiseen. Minulla on rasvoittuva iho mutta en käytä sen puhdistamiseen kosmetiikkaa vaan pesu vedellä kolme kertaa päivässä pitää ihon raikkaana, eikä joka kerta tarvitse pestä samalla tavalla. Keskellä päivää voi huuhtaista viileällä vedellä. Ja kun en ihoon mitään meikkivoiteitakaan tarvitse, niin iho on luonnollisen puhdas koko päivän.


        Se että peseydyn usein johtuu myös päivittäisestä liikunnasta. Tähän voi vielä lisätä hyvän ruokavalion ja yleensä ainakin 7 tunnin yöunet. Enkä tupakoi.


    • Tuommosia

      suominaisenkantturoita kun menee tapaamaan (tai tappamaan!) niin turhaa kait sitä on tuhlata vettä ja saippuaa, pitäkööt hyvänään hajuineen ja kaikkineen paskoineen.

    • Puhdasnainen

      Kyllä valitettavasti törmännyt pissalta haiseviin peniksiin ja esinahan alla piileviin valkotahnaisiin yllätyksiin. En ymmärrä. Itse olen pitänyt 40:nä naisena aina huolta että alakerta on pesty ja muutenkin huoliteltu (en tykkää pöheiköstä), huuhtaisen alapääni (saippua pesu ensiksi) jopa 4 kertaa päivässä, ihan itsenikin tähden, kiva olla kun tuntuu raikkaalta. Ihmettelen kyllä, että gynegologit suosittelevat vähäistä pesua (vedellä jos sitäkään) saatika esim. mietoa saippuaa, menee kuulemma naisen oma PH arvo sekaisin ja tuloksena hiivatulehdus. Onneksi ei ole tätä sattunut. En jynssääkään paikkojani emättimeen saakka (siis syvälle) vaan ulkopuolelta. Ja onhan se kiva rakastella miehen kanssa kun tietää olevansa puhdas, vaikka noin ex tempore :) Mutta olen joutunu sanomaan muutamille entisilleni että voisitko mennä pesemään, älä loukkaannu…ja ovat kyllä menneet.

      • "En ymmärrä. Itse olen pitänyt 40:nä naisena aina huolta että alakerta on pesty ja muutenkin huoliteltu (en tykkää pöheiköstä), huuhtaisen alapääni (saippua pesu ensiksi) jopa 4 kertaa päivässä, ihan itsenikin tähden, kiva olla kun tuntuu raikkaalta"

        Olet todella yltiö hygiöitynyt yksilö!? Kerkiätkö tekemään päivätyötä ollenkaan vai oletko työtön? Jos olet työtön niin toivoisin ettet lotraisi kovin paljon sen veden kanssa turhaan! Työskennessäsi asut suihkun alla!? Huoralta kuullosta!


      • droPPe

        Kuudessa sekunnissa tulee puhdasta, niinkuin tiedoksi vain. Sen jälkeen on taas raikas olo. Monelle täällä kirjoittavalle miehelle tekisi hyvää se yläpään perusteellinen puhdistus ja järjestäminen.


    • Terv_takapenkkiläiset
    • 29756

      Voihan ne treffit aloittaa yhteisellä suihkulla, mikä sen mukavampaa kun kumpikin nakuna kiva tutkia toista. Menee kunnon esileikistä ja on puhtaita kumpikin jos vielä toinen pesee toisen.

    • rikhartti

      Asiaa kirjoitat!
      Jos hygienia ei ole kunnossa, niin eiku kelkka eri suuntaan!! Toisaalta pitää olla rohkeutta sanoa myös siitä hygieniasta.
      Muistan, kun kauan sitten rakastelimme tyttöystäväni kanssa intohimoisesti. Asentoa vaihdettiin ja tultiin doggystyleen jossain vaiheessa, niin kyllä tökkäs pahasti kun persesilimä oli pesemättä ja siitä nousi sieraimiin sellainen kärtty, että meinasin pyörtyä.

    • setsa

      Pesu kuuluu jokapäiväiseen hygieniaan niin käsien ja alapään.kainaloiden
      toivottavasti ikä opettaa heh......

    • Mistä v....ta näitä provokaattoreita löytyy!!!!

      • blonditonhuoria

        huoran vitusta............


    • Paskan_haju_suolan_maku

      Hampaita en harjaa kuin satunnaisesti ja pussailu on lapsellista ajan hukkaa. Jos muuten paskanen naisen kuuluu hinkata paikat puhtaiksi. Ei muuta kun saippuaa ja pallit käteen. Duunarit pestään ennen ja herrat jälkeen naimisen.

    • miettijä

      koskeeko tämä epäkohta kaikkia miehiä?

      • ppppppppppppppppppppp

        Vaikka monesti sangen epäloogillisesti sanotaan, että miehet/naiset ovat sellaisia ja sellaisia, oletetaan varmaan lukijan ymmärtävän, että kyse on vain juuri niistä miehistä/naisista, jotka sellaisia ja sellaisia ovat.

        Tämähän on iltapäivälehtityyliä, esim. "Lasten pahoinvointi lisääntyy" - no ei tietenkään kaikkien lasten.


      • Puhtausensin

        Ei koske ;)

        Nämä hygienia-asiat ovat yksilökohtaisia juttuja, olipa mies tai nainen. Osa lähtee kotikasvatuksesta selvästi mutta suurin osa on omia mieltymyksiä. Jotkut eivät vain "osaa" tai viitsi? Kommenteissakin näkee ison asenneongelman kun jotkut näkee vesipesunkin kovin aikaa vievänä ja vaivalloisena.
        Kun on ns.peruspuhdas ihminen niin siinä ei tarvitse hinkata tai lotrata vedellä vaan pikainen huljaus pitää raikkaana. :) Toki perusteellisemmin tarpeen mukaan..
        Itsekin pidän karvat siistinä ja pisun jälkeen bideesuihkaus mikäli miesseuraa tai muuten muutaman kerran per pvä vähintään.
        Suihkussakin riittää usein kevyt huuhtelu ja saunan jälkeen paremmin tahi hikiliikunnan. Joskus aamuisin riittää vesi hyvä virkistävä kasvovesi. Kasvoillekin riittää kevyt vesipesu yleensä. Vähät ehosteet välillä pyyhin sopivilla aineilla. Ihoni ei tarvitse meikkivoiteita koska perushygienia ok. Harvoin puuteria ripaus.

        Hieno nainen sipaisee parfyymia vain tipan ranteisiin & nilkkoihin suihkun jälkeen. Hajusteettomat perusvoiteet tarpeen mukaan. Joskus tuoksuvia jos seuralainen tykkää..

        Yksikään 4 exästäni ei ikinä haissut pahalta. Hiki ei heti haise lähtöjään puhtaalla iholla. Poikeus esim.vaellukset etc. Silloin ok vähän molempien lemuta hetki.
        Alapään osasivat pitää raikkaana myös. Sekin on kumppanin huomiointia.. Tiesivat puhtaan maistuvan..

        Nykyään ei jakseta olla siistejä? Vaikka ei vie aikaa oikein hoidettuna..


    • ursusarticus

      Pissivehkeet haisee jos niitä ei pese. On kurja kokemus jos värkki haisee kuin kuivunut kusiränni ja pyllykin on huonosti pyyhitty. Siinä sitä on mielikuvituksella tiukat paikat kun yökkäyttää sellaiset hajut.

    • TavallinenJantteri

      Voi kun pääsiskin treffeille. Itse aina pesen itseni joka puolelta ja muutenkin laittaudun. Olen siis mies. Mutta kun ei naisille kelpaa tavallinen jantteri enää nykymaailmassa :)

      • asdfsadfas

        Unohda toi "kelpaanko minä kun oon tämmönen" -asenne. mene festareille. vedä suojakännit, ja eti kaunein bimbo mitä löytyy ja sano, että nyt. on tämmönen tilanne. että. mennää panee. ai ei. älä intä. mennää panee. jos lähtee karkuun niin etit seuraavan.


      • asadfsdf

        Unohda ny jo toi "kelpaanko minä" asenne, ja sano naiselle suoraan että mennää panemaan. Jos et muuten uskalla ni suojakänni päälle ensin.


    • Minä_ainakaan

      en pese edellisen huoran limoja minustani ja housunetumuksestani kun menen tapaamaan suominaiskantturaa. Myöskään persettä en pyyhi. Jos pierettää, päästän pahanhajuisen tuhnun naiskantturan tavatessani.

      • npoiu

        Mene jo hoitoon!
        Olet sen tyyppinen että harrastat seksiä vain näillä palstoilla inhottavine kirjoituksinesi. Et ole naista nähnytkään kymmeneen vuoteen. Vai kun menet naista tapaamaan... Näe vaan unta!


    • muumimuci

      Täällähän on taas koko muumilaakso asian äärellä! On haisulia ja niiskuneitiä ja jos jonkinlaista hemulia ja piisamirottaa... Mutta eihän siinä mitään, muumeiltahan sitä elämää oppia voi.

      • Arvosana

        Haha hyvä meemi


      • gsgsg

        Muumeilla ei ole persereikää, siitä pulleus


    • tuoksuva_sika

      Itse käyn kahden viikon välein suihkussa ja suunnittelen treffit aina siten että tapaaminen on ennen kahden viikon suihkua. Parasta on jos on juuri ollut tasan kaksi viikkoa hikisenä ja pääsee treffeille. Sillätavoin voi yllättää naisen ihanalla myskisellä mieshikituoksullaan ja hönkiä kasvoja päin oikein ulosteentuoksuiset henkäykset. On niin ihanaa katsella miten vaivaantuneeksi naiset muuttuvat ja jos joku huomauttaa hajusta niin teeskentelen mahdollisimman loukkaantunutta ja alan itkeä. Suosittelen muitakin miehiä kokeilemaan. Aikanaan naiset tottuvat miesten ominaistuoksuihin. Tähän loppuun on huomautettava että toivon myös naisen peseytyvän mahdollisimman harvoin että voisimme tuoksua yhdessä myskisen hikisille <3

    • käsittämätöntä

      Mä en nyt ymmärrä. Onko tässä maassa vielä ihmisiä, jotka ei käy päivittäin suihkussa. Itse en lähde ovesta ulos ilman suihkua ja puhtaita vaatteita.

      • Lyhyesti

        On. Paljon.


    • Lankomies

      Prrr. Ei liikettä ilman osakasta.

    • Kyllä hygieniasta pitää huolehtia joka päivä oli sitten kyseessä mies tai nainen.

    • ÄllöHengitys

      Miten mies sitten saadaan huolehtimaan (suu)hygieniastaan?? Mieheni polttaa tupakkaa melkein askin päivässä, mutta pesee hampaat pikaisesti käsikäyttöisellä harjalla kerran päivässä, ei sähköhammasharjalla. Ei käytä myöskään hammaslankaa tai suuvettä. Näitä on aina kyllä saatavilla. Meinasi jo tulla pieni riita kun aiheesta mainitsin. Taas. Joskus yöllä kun hän kääntyy minua päin ja hönkii kuvottavan hajuista hengitystä päin naamaa, saatan herätä hajuun ja käännän kylkeä.
      Ei paljoa meidän avioliitossa enää halua pussailla, kun se on sama kuin nuolisi tuhkakuppia. Joku tietysti sanoo vastaan että "Etkö itse muka koskaan haise??" Varmasti haisen, mutta teen asioille jotain enkä vain jatka samaan malliin!

      • pietulsinen

        Tupakointi on riittävä syy laittaa ulkoruokintaan.


    • peskää

      Presemätön haisee se totta. Peskää itsenne niin naiset kuin miehet. Kävin tuossa aasian puolella muutaman reissun ja voin sanoa, että siellä sitä haistaankin ja pahalle. Peseydytään jossakin rapakossa kun ei ole viemäriverkostoa et se siitä hajusta.

    • HaitallisetKemikaalit

      Kylä ny ihminen saa paskalle haista, muttei parfyymille ^^

    • satiaishampoota

      Naisilla kun on usein mukana matkassa semmoinen suurempi käsikassi tai mikä laukku se lieneekin jossa on vaikka mitä kaikenlaista, niin ehkä ilmanraikastetta,
      käsidesiä, saippuaa, raidia, pyyhkeitä , kumisormikkaita, suuvettä ym. olisi syytä ottaa mukaan jo ensitapaamiselle kun ei koskaan voi tietää mitä tarvitsee?

      • hhhhtttt

        Kloriittia löylykauha persereiän desinfiointiin


    • hirveähaju

      Minä jouduin haistelemaan karmeata naisen toosan hajua. Nainen meni vessaan ennen minua ja kun itse sitten menin oli haju hirveä siellä, joten siihen jäi meidän tekemiset. Kysyinkin naiselta suoraan koska oli viimeksi pessyt mädäntyneeltä haisevan toosansa,,ei siihen sanonut mitään. Ulos kämpästä ja lujaa.

    • Uskomatonta

      Miten helkkarissa tällaisista asioista puhutaan ja keskustellaan 2010-luvulla?
      Kaikilla on peseytymismahdollisuus kotona ja jo koulussa opetetaan huolehtimaan hygieniasta.
      Silloin, kun itse olin varhaismurrosiässä, EI OLLUT KOTONA SUIHKUA eikä edes juoksevaa vettä, vaan hygienia-asiat hoidettiin saunassa, johon vesi kannettiin kaivosta ämpäreillä. Lämmintä vettä valmistettiin saunan padassa lämmittämällä tai puuhellalla isossa kattilassa lämmittämällä.
      Nytkö joku sitten ei viitsi mennä suihkuun peseytymään lähtiessään ulos ihmisten ilmoille?? Uskomatonta.

      • Käsittämätöntäon

        Siehän puhut kuin mie. Luulin omaksi kommentikseni.


    • voipereseee

      ei siellä suihkussa tarvi käydä koko aikaa. jos nuuhkitte perär'''än lähellä niin mitä luulette miltä siellä haisee? ..siinä taas näkee ruutturunkkaajat. tosi mies ja nainen kestää hajut. Normaali hygienia riittää. ..jos ei riitä, runkkkkaaa nettiruutua.

    • hallootta

      tarviiko sitä nenää joka paikkaan tunkea? oma vikasi. :DD normaalia että alapää haisee, kaikilla!

    • Todellissuustaas

      Suomessa turha juosta naisten perässä koska eivät huolehdi hygieniastaan.
      Paremmin muissa maissa...
      Vastahan virossa todettiin että Suomalaiset naiset juoksevat kodittomien perässä Virossa kun eivät muuta saa!

    • Wirmailija

      Vittua kehään! Mulla oli yksi hyvä hoito, tosi hyvännäköinen bryga, mutta pöksyt kun riisui, niin kuin olisi ollut teurastamossa - jos olisin edes joskus ollut! Fiini daami oli ilmeisesti jo tottunut odööreihinsä, mutta minä en todellllakaan. Saatoin kohteliaasti leidin ulko-ovelle ja toivotin kohteliahkosti hyvääpääsiäistä ja vähälumistavappua!

    • runkkarittttt

      nettipornon suurkuluttajat ne ei tajua vieläkään että (myös) naiset haisevat.

    • asdfasdfasdf54

      Vois peseytyä myös kun menee leffaan. Ei ole vieressä istuvalle tuntemattomalle kovin kivaa jos koko leffan ajan hirveä hikilöyhkä. Kaverit ei tajua että sitä vaan ei huomaa itse omaa hajua.

    • jeppeee

      Voi kun saiskin saunapuhdasta, yleensä ne on niin kuvottavan hajuisia ja sitten arvon naiset haluatte tulla vielä nuolluksi, voihan vee. Siispä suu suppuun siitä hajuttomuudesta koska syypäitä on molemmissa sukupuolissa.

      Tohon jonkun häiskän heittoon, että (tosi mies ei hajuista välitä), voisi sanoa että jopa vitsin murjaisit, tai sitten sulla on hajuaisti turta, mikäli et ymmärrä mitä se tarkoittaa voin sen kertoa että se tarkoittaa hajuaistin olennaista alentumaa, eli kykenemättömyyttä haistaa.

    • Aino-Impi

      Omituisien veikkojen kanssa olet treffejä sopinut. Ehkä kannattaa olla hiukan valikoivampi, kun ei nyt kaikkien kanssa kannata treffejä tehdä. Itse kyllä selvitän tuollaiset asiat ennen kuin treffejä sovin. Kyllä keskustelemalla ja tutustumalla kunnolla ensin selviää millainen mies on.

      • Impi-Aino

        Itse nuuhkaisen toisen persettä ennen varsinaisten treffien sopimista.


    • tarpeeksikunonhyvännäk

      miksi olisi pitänyt pestä? hoidit pussini kuitenkin tyhjiksi

    • hohohoijaaaa

      kyllä täällä on herkkänahkasta väkeä, kun ei hajua kestä. Miehet tuijottaa ruutua ja niille on yllätys kun naisen alapää haisee. TOTTAKAIT SE HAISEE!

    • jamppailija

      Kunnon pillu tuoksuu, hoitamaton vitu haisee järkyttävälle, pyykkipoika nenään eikä sittenkään pysty, on se niin karmeeta, on se.

      • 34665346

        Samaa mieltä, yks saatanan sillitehdas


    • onkotiedossa

      Olen kuullut, että lesbot saa eroottisen latauksen toistensa eritteistä, onko tuo tieto yleistä.

    • Nussmann

      On luonnollinen asia mennä yhdessä suihkun kautta, jos on meininki harrastaa parivoimistelua. Toisaalta se on oivallinen esileikki siinä ohessa. Vesi on paskan lääke. En ymmärrä, mitä ihmeen "kohisemista" on luonnollisessa asiassa. Ja toisaalta, itse en edes harkitsisi tarjota pesemätöntä kalua jollekin neidolle suukkiin. Jos olen oikeen hikinen jonkun työn jäljiltä, en edes halaa naista vaatteet päälläkään. Mutta "kohiseminen" aiheesta tapahtuu ehkä lähinnä kokoomuksen puoluekoneistossa, josta tällekin palstalle syötetään kaikenlaista tyhjänpäiväistä ihmisten pohdittavaksi, ja toisaalta sekaan laitetaan asennemuokkausta. PS. On niitä pesemättömiä vittujakin tullut kohdalle, pahimmoillaan valkoiset pitkikset polvia myöten kuukautisveressä...................Jotta"on tässä kohisemista"............Voi helvetin perse.

      • Sauna100astetta

        Eihän se suihku riitä, kun suihkussa lähtee vaan pintahiki irti, mutta kunnon löylyt se vaatii, joten sauna pitää lämmittää ja hikoilla 100 asteen löylyissä, että hiki virtaa.
        Hiki pitää saada virtaamaan hikirauhasista ulos.
        Vasta sen jälkeen suihkuun peseytymään ja pesemiseen käytetään karkeaa juuriharjaa, ei mitään pehmeää sientä.
        Karkea harja irroittaa tehokkaasti likaa ihon pinnalta.
        Samalla kuoriutuu kuollutta ihosolukkoa pois.


    • suihkuton_M

      Onks pakko mennä suihkuu jos ei tullu hiki?

    • Olen kohdannut myös naisia joilla on ollut toivomisen varaa hygieniassaan. Kerrankin aattelin antaa vähän kieli hoitoa niin pillu haisi ja oli vielä kaupanpääliseksi joku hiiva tulehdus. Siihenpä jäi homma. Hoitelin itseni omin käsin. Kannattaisi naistenkin vähän ajatella siisteys asiaa. Itse käyn joka paivä pesulla ja kuljen puhtaissa vaateissa.

    • Mausteet_ruuan_tekee

      Hirviää kitinää yhyrestä juustost ?

      Juustoi on erilaasia, pehemoosest emmentaalist voimakkaasii ja haisevihi

      Notta ristus samaha se on noitte miäste kans

      HIIRET on ku emmentaalii ja
      MIÄHET haisee ja maistuu kunno juustol

    • pettynyt_naiseen

      Varmaankin totta. Moni nainen taas peittää luonnolliset tuoksut liiallisella hajuvesien käytöllä ja annapa olla kun niiden vaikutus loppuu niin ... tiedät miltä naisesi todella haisee.

    • pysykaapoissa

      Nyt vois miehet herätä todellisuuteen. Naisen (ja miehen ) alapää haisee kaikilla jonkin verran, siinä ei pesemiset auta. Jos nainen haisee "todella pahalle" , ehkäpä syy on siitä kuka siellä on vieraillut. Turha naisia syyttää. Alapää haisee ja järkikin sanoo ETTEI KANNATA ylipäänsä nenäänsä tunkea joka paikkaan. :DD

    • jul-lee

      No nyt tuli kaiken kattava sepustus. Hygienialla ei ole väliä, sillä se haisee.

    • Siistimiäs

      Aloittaja! Monella sinkku-miehellä/naisella on klamydia pippelissä, ehkä pepussa, ehkä suussakin. Siinä ei ole miehellä mitään oireita. Ehkä joskus tuntuu 2 sekunnin ajan, että joku kutittaa siemenjohdinta hiuksella. Pistävä vanhan virtsan tuoksu tarttuu kalsareihin jo päivän jälkeen. Virtsahohtimesta voi valua tippa harmaata bakteerilimaa, joka alkaa haisemaan kalsarin etumuksessa. Pitkään jatkuneena, tulee helposti verestäviä hiertymiä esinahkaan, esim. masturboidessa.
      Toinen vaiva miehillä on: Pippeliin tulee yleensä näkymätön hiljainen tulehdus. Oireilee pistävänä vanhan virtsan tuoksuna, punoituksena ja esinahan ihon kimmoisuus huononee (tulee herkästi verestäviä hiertymiä). Tämä tulehdus tulee, kun harrastaa vaikka suojaamatonta suuseksiä/normiseksiä.
      Suussa/nielussa on miljoonia bakteereita, viruksia, sieniä ja hiivoja, jotka tarttuu ja jää muhimaan miehen pippeliin esinahan alle. Jotkut bakteerit/virukset voi imeytyä verenkiertoon (esim.HIV) mikroskooppisen pienistä hiertymistä. Nämä edellä mainitut taudit voi olla miehellä vuosikausia.
      Pippeli pitää HETI pestä aina huolellisesti lämpimällä vedellä seksikontaktin jälkeen kuivaus. Pelkkä vedellä huuhtelu ei riitä, vaan pippelin pintaa pitää huolellisesti hangata joka paikasta kädellä, jotta irtokuonat irtoavat. Suihkun/pesun jälkeen pippeli pitää kuivata huolellisesti pyyhkeellä! Jos ei kuivaa tulee lievä, tai vaikea taiveihottuma, joka on hyvin yleinen. Moni kärsii siitä tietämättään. Siinä myös esinahka punoittaa ja ihon kimmoisuus huonontunut. Tulee helposti hiertymiä. Esinahasta voi irrota vaaleaa ihokuonaa sormella hangatessa. Tämä aiheuttaa lievää tulehdusta ja tuoksua esinahkaan. Hoitona tähän on huolellinen kuivaus, a-vitamiinipohjainen hajuton perusvoide ja auringonotto. Viimekädessä ympärileikkaus poistaa vaivan. Lääkäriltä voi saada tehokkaampaa reseptivoidetta. Hoito voi kestää vuosia. Keinokuitu kalsarit voi aiheuttaa myös taiveihottuman.

      • qqqqqe1113311311313

        liian monimutkaista. helpompi vaan olla ilman seksiä.


      • Siistimiäs

        Suosittelen siveysvyötä, olenhan jo 16-vuotias.


    • nainenkima

      ei tee enää mieli koskea miehen pipp*''liin ikinä. :D
      yak. oksennus. ja jotkut idiootit harrastaa vielä suuseksiä. kyllä taudit leviäää.

      • mankelinläpimennyt

        Iiik, naisen hoitamaton pimppi onkin aika luola. Lapsi saa sieltä semmoisen immuniteetin ettei paremmasta väliä. iik...


    • puhdasmies

      Miksi annoit haisevalle kusimulkulle. itse kyllä käyn suihkussa kaks kertaa päivässä että nainen voi hyvällä mielellä ottaa suihin

    • Mies-mies30

      Suojaamattomasta suuseksistä voi saada nieluunsa ärhäkän bakteerin/viruksen. Kuten myös herpesviruksen nieluun tai posken limakalvolle. Alapääherpes tarttuu myös suuhun ja toisinpäin, vaikka ne on eri virustyyppejä. Alapääherpes pesiytyy yleensä posken limakalvolle/nieluun, missä ne voi aiheuttaa kipeitä aristavia rakkuloita. Tarttuvat hyvin helposti esim. suudellessa, tai samoista ruokailuvälineistä. Äiti voi tartuttaa herpeksen pikkulapseen, jos maistaa ruokaa ensin itse lapsen lusikalla.
      Huuliherpes oireilee yleensä näkyvästi huulessa, joka sekin voi tarttua alapäähän. Suun pahanhajuinen tuoksu ei välttämättä johdu likaisista hampaista, vaan suuhun/nieluun pesiytyneistä sukupuoliteitse tarttuneista bakteereista/viruksista/sienistä ym. taudeista. Osa näistä viruksista aiheuttaa kohdunkaulansyöpää, paksusuolensyöpää, ja suu/nielusyöpiä. Ne on huimasti lisääntyneet, kun nettiseksi-kontaktit on lisääntyneet voimakkaasti.
      Jos alapäässä on jokin tulehdustauti esim. klamydia tms., koirat villiintyy ja tulee kiimaseksi siitä hajusta. Koira haistaa tuoksun jo metrien päästä, jota ihmisen nenä ei erota metrien päästä. Koirat alkaa tuuppimaan etumusta. Pesu ei poista tuoksua kuin hetkeksi, koska esinahka on tulehtunut ja täynnä bakteereita. Bakteerithan ne juuri haisee.
      Mikäli mies epäilee esim. jotain tulehdusta pelivehkeissä, niin ehdottomasti kannattaa suoraan mennä yksityiselle ihotautilääkärille ja vanhemmalle mieslääkärille. Kaikki oireet pitää kuvailla tarkasti. Käynti halvimmillaan maksaa noin 80-120€ paikasta riippuen. Lääkärikeskuksissa jokaisella lääkärillä on omat hinnat. Kannattaa kysyä monesta paikasta. Kelakorvaus alentaa hintaa noin 10€. Terveyskeskusten yleislääkärit ja varsinkaan naislääkärit ei ymmärrä näistä asioista yhtään mitään (kokemusta on).

      • Miesz

        "naislääkärit ei ymmärrä näistä asioista yhtään mitään (kokemusta on).
        "

        Mulla on päinvastaista kokemusta, ammu ittes


      • Miesq
        Miesz kirjoitti:

        "naislääkärit ei ymmärrä näistä asioista yhtään mitään (kokemusta on).
        "

        Mulla on päinvastaista kokemusta, ammu ittes

        "Mulla on päinvastaista kokemusta, ammu ittes"

        Ei oo varma osaanko, näytäs ensin mallia että tiedän sitten tuleeko tasasta.


    • likaista

      hyiiiiiiiiiii. sellanen vastaus edellä että yök miesten munille saati suihin otolle. :DD
      hyi yök suuseksille.

    • werdtfyguh

      siinä kirjoitti tuleva vanhapiika joka ei miestä pitkäksi aikaa saa
      suhinotto kuuluu akan hommmiin

    • Laapinukko

      Minulla oli vuosia sitten kesällä kikkelin esinahassa arkuutta, punoitusta ja hiertymiä. Tuoksahti vanhalle kuselle. Hangatessa irtosi valkoista kuonaa? Käytin stringi mallisia tiukkoja pikkukalsareita. Minulla oli satunnaisia naissuhteita. Menin terveyskeskukseen. Nuori noin 26v harjoitteleva naislääkäri tutki kikkelin. Epäilin itse hiivaa, sientä tai jotain eksoottista sukupuolitautia, jonka ilmoitin lääkärille. Lääkäri guklasi ja yritti arvailla tautia. Lääkäri kallistui sitten hiivan kannalle.
      Antoi lähetteen labraan hiivakokeeseen. Labrassa sitten olin sängyssä seljälläni housut kintuissa ja kaksi naista kaapi puukon kanssa esinahasta näytekuonaa. Olin hieman kauhuissani. Ajattelin, että tuleekohan vammoja? Onnistuivat kyllä viiltämään haavan esinahkaan, josta valui verta. Turvallisuussyistä pitää olla kaksi näytteenottajaa.
      Sitten viikon päästä kysyin lääkäriltä tuloksia. Ei hiivaa. Kirjoitti sähköisen reseptin, ja määräsi jotain ärhäkkää kortisonivoidetta. Laitoin muutaman kerran ja se vain ärsytti esinahkaa. Lopetin käytön heti.
      Tilasin ajan yksityiseltä ihotautilääkäriltä, joka oli kokenut noin 60v mies. Hinta noin 85€, josta oli miinustettu päältä kelakorvaus. Selitin edellä mainitut oireet ja omat epäilykseni.
      Ihotautilääkärin toimenkuvaan kuuluu myös kaikki sukupuolitaudit!!!
      Hän katsoi kikkeliäni, veti esinahan kireelle ja sanoi "Taiveihottumaa".
      Sanoi: Tämä on hyvin yleinen vaiva miehillä. Hoidoksi määräsi: löysät täysin puuvillaiset kalsarit, missä kikkeli pääsee vapaasti heilumaan. Käytin tiukkoja pikkukalsareita kesäkuumalla, mikä edistää taiveihottuman syntyä. Auringonotto, siten, että esinahka on vedetty kireelle. Huolellinen pesu kädellä hangaten kaksi kertaa päivässä ja aina huolellinen kuivaus pyyhkeellä pesun jälkeen. Huolellinen pesu aina heti seksikontaktin jälkeen. Kosteuttavaa perusvoidetta tarvittaessa esinahkaan. Määräsi vahvaa reseptivoidetta, jos ei lähde paranemaan. En käyttänyt, kun luin netistä sivuoireista, että voide voi aiheuttaa ihosyöpää. Kertoi, että viimeinen parannuskeino on ympärileikkaus, jolla taiveihottuma lähtee. Otin paljon aurinkoa kikkeliin ja huomasin sen auttavan. Joskus leikkasin ilmavasta sifonet keittiöliinasta sentin paksuisia suikaleita ja laitoin niistä siteen kaksin kerroin esinahan ympärille, että se saa ilmaa. Vedin esinahan tiukalle ja side pitämään nahkaa auki kireällä. Yöksi en laittanut sidettä, jos unissani saan erektion, se on silloin liian tiukalla.
      Näin hoidin noin kaksi vuotta ja taiveihottuma parani. On tärkeää pestä aina hyvin pelivehkeet kun on harrastanut seksiä. Esinahan kuivaus on tehtävä huolellisesti pyyhkeellä. Esinahka pitää vetää kireälle ja sitten huolellinen kuivaus pyyhkeellä. Luin jostain laajasta tutkimuksesta, että oli tutkittu ympärileikattuja miehiä ja joita ei ole ympärileikattu.
      Ympärileikatuilla miehillä oli paljon vähemmän hiv tartuntoja. Se johtuu siitä, että hiv virukset ei jää muhimaan esinahan alle (kun sitä ei ole) ja imeytymään verenkiertoon pikku hiertymistä. Siksi on hyvin tärkeää, että esinahka pestään ja kuivataan huolellisesti rakastelun jälkeen.

      • muinen

        Olikohan kyseinen tutkimus jenkkiläinen ja tehty ympärileikkauksen puolustajien tilauksesta?

        Siellä kun kyseistä operaatiota tehdään ei-uskonnollisille (eli lähinnä ei-juutalainen tai ei-muslimi) lähinnä esteettisistä syistä ja yksi puolustelu millä moista barbarismia puolustetaan että se saattaa vähentää HIVin riskiä. Ei siis poista, vaan saattaa vähentää. Muistelisin että ainakin jossain tutkimuksessa määrät olivat about luokkaa että voi mennä myös virhemarginaalin piikkiin.

        Ja saman asian hoitaa kun huolehtii hygieniastaan ja käyttää kondomia etenkin jos leikkii tuntemattomien kanssa.

        Se esinahka kun on siinä ihan syystä suojaamassa ja sattuu myös sisältämään melko paljon tunto- ja hermopäätteitä. Sen poisto meinaa mm. että terska kovettuu ja peniksen tuntoa häviää mahdolliset komplikaatiot leikkauksesta.

        Tässä on nyt vaakakupissa maalaisjärjen käyttö, tai siitä vapautus leikkauksen avulla siihen liittyvät riskis ja lieveilmiöt.

        Itse mieluummin pesen itseni ja huolehdin ehkäisystä. Jo tuo erillinen auringonotto alkaa mennä kuujuttujen puolelle, etenkin kun koko ongelma on alun alkaenkin itseaiheutettu jollain stringeillä.

        Nukkuminenkin on paljon mukavampaa alasti ja olisipa ei-erityisen-mukavaa jatkuvien aamuerektioiden kanssa jos vielä yöllä haluaisi tiukoissa naruhousuissa nukkua.

        Eipä ole ollut moisista hiertymisongelmista tietoakaan kun valitsee asustusta tilanteen mukaan. Enemmän niitä hiertymiä tulee jatkuvasta mekaanisesta panemisesta kuin että vaatteet kiusaisivat. Sitä kun on 7. kerran parin tunnin sisään rytkyttänyt, niin huomaa jo että jotain on tullut tehtyä. Etenkin kun kestävyyskin vielä kasvaa kerta kerralta.

        Hieman sama kuin kuulen naisista jotka käyttävät korkkareita niin paljon että jalan kehitys muuttuu epänormaaliksi siihen rajaan että heidän akillesjänteensä lyhenevät ja sitten napsahtavat poikki hiekkarannalla kun kantapää painuukin paljon jalkapöytää matalammalle. Kukin vaikeuttaa omaa elämäänsä turhaan omalla tavallaan.


    • äääähhh

      No jos hajuista puhutaan,niin on naisiakin joitten alapää haisee.
      Treffasin naista ja halattiin,niin paidan alta pöllähti hiivan tuoksu,ei ollu neitokainen leipuri.
      Sähkyyn ku mentiin niin peiton alla oli sellanen lemu,et oli tulla oksennus,tai olla vähä hiivaa siellä.Ilmeisesti nainen ei ees itse tajunnu,jäi muuten sekstailu.
      Itse kun mee treffeille vaihdan kyllä vaatteet ja siistiydyn muutenkin,en kyllä tykkää vahvoista hajuvesistä,siksi käytän miedomman hajuisia.
      En kylläkään hienhajua peittämään.

    • jaakkima.H

      Ei naisen kanssakaan ole häävi harrastaa sexiä jos naisella on "öljyt ja vedet" sekaisin eli jos lukija ei ymmärrä niin tarkoitan kuset ja paskat.

    • wellu-

      Mä en koskaan käy suihkussa ennne treffejä. Se on kivaa esileikkiä kun muija pesee paikat puhtaaksi.

    • haiseejopahasti

      jo on mennyt kauheaksi kun heti sänkyyn...

    • Voi_hikisukka

      Eräs tuntemani mies käy kyllä 1 krt vko pesulla, mutta pesee vaatteet todella harvoin. Joten vetää sitten puhtaalle iholle likaiset kalsarit ja hikisukat. Uhhuh sitä löyhkää. Sukissakin on sellainen paksu kovalta näyttävä tatina. Mutta ei kehtaa sanoa, että oisko aika vaihtaa sukat. Yrität vaan pidätellä hengitystä. Ehkä sitä ei sitten itse haista?

    • dwdwd

      Ap yleistät aika hyvin, että miehet sitä ja tätä.

      Se että keräät puoleesi vain paskasia tyyppejä ja vastaavaa white trash -jengiä, kertoo lähinnä susta itestäs.

    • Keksintö

      Tuottava liike idea keksitty.
      Sellaset nenään asennettavat kukkaketo tuoksuiset tulpat, että aina haisee raikas kukkakedon tuoksu, eikä pahoja hajuja haista.
      Tuollaisille olis varmaan kysyntää, kun kumppanista erittyvät pahat hajut ovat suuri ongelma.
      Onkohan kukaan vielä tuollasia keksinyt?

      • tulpatonketo

        Ei, koska siinä on perustavaa laatua oleva ongelma. Useampikin. Myös ihmisen hajuaisti tottuu ympäröivää todellisuuteen ja suodattaa pois jokapäiväiset hajut.

        Siitä johtuu että teollisuuspaikkakunnalla asuvat ihmiset eivät hetken asuminen jälkeen enää huomaa paikallishajua joka saa vieraat yökkimään eikä kukaan haista sitä miltä oma koti tuoksuu vaikka kun menee vieraisiin huomaa yleensä eteisessä vienon asunnon ominaistuoksun joka koostuu käytetyistä pesuaineista ja ihmisten hajusta.

        Kukkaketotuoksua ei siis huomaisi enää hetken päästä. Tosin eipä sitä välttämättä huomaa sitä kumppaninkaan hajua, riippuen mistä se tulee, että haiseeko se vain suudellessa, vai jatkuvasti kaikkialle.

        Ja tulppien työntäminen nenään ei ole muutenkaan järkevin idea. Itsestäänselvistä syistä ja siitä että kaiken hengittämisen pitäisi tapahtua suun kautta.


    • HaisevaTyö

      Ajatelkaa millaisia hajuihin gynegologit joutuvat kohtaamaan työssään.
      Gynegologit varmaan saa jotain pahan hajun korvausta työstään, eipä käy kateeksi gynekologien ammattia.
      Suurin osa gynekologeista taitaa olla naisia, jotka tottuneet paremmin naisten hajuihin.
      Käyvät varmaan välillä oksentamassa, jos poistuvat potilas huoneesta kesken tukimuksen.

    • maanantainako

      onko pilluangiina joku tauti

    • matkapäivää

      Mitäpä muuta onkaan elämän parisuhde kuin seksiä ja saippuaa ja tuota mokomaa ain pohtivat niin herrat kuin narrit.

    • NaistenEpävarmuudesta

      Naiset tosin voisivat vähentää parfyymikaupan kantamistaan mukanaan, ei ole mitenkään näyttävää jos tuon parfyymikaupan huomaa vielä seuraavassa korttelissa käveltyään kävelevää itsestään epävarmaa parfyymimainosta vastaan

    • sieLUU

      Olisi hyvä jo s ihminen saisi mitä tarvitsee
      Näin unta jossa uhkasin potkaista päähän innokasta rottweilerurosta ystävällistä, joka pyrki tervehtimään Pidän kyllä koirista
      Sitten näin Jannikan, kohtasimem , seisoimme vastakkain Uima-altaan suuren vieressä

    • sieLUU

      se ei ole oikein että yrittäisitte manata kehittyneelle aateliselle herkälle herkkäaistiselle jok aoksenta avessan hajusta yleisen käymälän yökkäillen pakenee että "yrität vain pidätellä hengitystä" miehen sukkien hajusta. Koska tasa arvon nimessä hänet Herttutar tms?? tai porvari tm on alennettu rahvaan miehen karkean ( aatelisetkin ovat sitä
      ( Ismo esim 1 huone, sanoi "mä en jaks atota läppää!2 kun puhuin aatelisista
      mkutta siksi hän on Rock tähti että oli Kuningas

    • sieLUU

      Toivon että kaikki menee lopulta parhain päin Ymmärsin , auringon paistaessa, että kuolleella, lähteneellä on asema..
      että envoi hyvin kun sain tietää olin Kuningatar tai Pyhä ja en ole nyt
      Pidin selvänä Ismo Alanko Toni, Ville arvostaa ARVOSTAA että olin Kuningatar
      tai Pyhä Molempia
      Lähtenyt Jeesus vain hymyilee sitä, mitä kirjoitan
      Tajusin tuolalmyös että en usko että Hengen maailmassa on väliä onko maksanut juna lipun
      mutta kohdatessa toisen ( itsekkään ällöttävyyden) joka ei pidä tapanaan maksa ajuna matkaa, Batsheba tuskaantui
      MINULLA on oikeus aja ailmaiseksi ( joskus kun raha loppununut ) ei hänellä. En edes pidä hänestä
      Henegen maailma vain jaksaa
      Jumala jaksaa

    • sieLUU

      Jaksan vain itseni! Voin hyvin Jumalan kanssa!!! En pitänyt siitä että he lukivat Raamattua mutta se sopi heille niin hyvä ( peräjälkeen koko Luukkaan evankeliumin ( kumpikaan varmana ei ole kokenut rakkautta.... Hän ainakaan Hän ei tiedä mitä se on Luule e tai rakastaa Jeesusta.. ( Jeesus varmana tahtoo hänelle sen suuren rakkauden
      ( mutta se on suhteess akaikkiin muihin,, Aloin jo tuntea negatiivista, epävarmaa tms tunnetta aisat ei ole oikein päin
      asiat.. Jos ei aisat oöle oikein päin

    • ääbäbääbä

      ken seksiä liikaa tekee siltä puuttuu mielikuvitusta

    • Jos toisesta tykkää oikeasti, sen ominaishaju ei inhota. Tietenkin eri asia, jos monen päivän hiet pesemättä. Tosiasia kuitenkin on, että parinvalinta menee nappiin, jos toisen hienhaju kiihottaa, eikä okseta. Parinvalinta menee nykyään pieleen, kun pestään liikaa ja peitetään luontaisia hajuja hajusteilla. Nenä ei pääse tekemään luonnollista oikeaa parinvalintaansa. Toinen, mikä sekoittaa luontaisen parinvalinnan on naisilla e-pillereiden käyttö, koska se sekoittaa hormonit, omat hajut ja kyvyn haistaa sopiva uros. Liika pesu pesuaineilla vaurioittaa limakalvoja ja saa aikaan naisilla juuri sitä hiivatulehdusta, joka aihettaa sitä haisevaa vuotoa. Kohtuu siis kaikessa ja huuhtelu vedellä kerran päivässä riittää varsin hyvin :) Jos mies ei naisensa alapään hajua kestä, ei nainen ole sille oikea. Sama juttu naiselle, jos miehen alapään haju kammottaa, ei ehkä kannata ruveta touhuilemaan :) Luontaiset hajut ja peruspuhtaus kunniaan, nipotus ja liika pesuaineilla hinkkaaminen hittoon! :D

      Ja ps. pesemisellä ei ole mitään tekemistä sukupuolitautien leviämisen kanssa. Kondominkäyttö on ainut keino estää ne! Leviää ne taudit puhtaaksipestyistäkin vehkeistä! ;)

    • hämänä

      en kuule pese. oikeestaan ennen treffejä meen kierimään sianpaskassa ja kusessa

    • KokemustaOn

      Kummaa propagandaa. Tosiasiahan on se, että hiki ja paskanlemu on se mikä nimenomaan naiset saa kiimaiseksi.

    • turkaset

      Ja sekin vielä voi turkasen turkanen

    • sieLUU

      Älkää menkö Amman halattavaksi En osaa sanoa muuta kuin että se on ällöttävää
      Ihmisten chakrat? sielu yhtyy liian lähelle yhteisessä ajatuksessa että se on jotain hienoa
      koska hän halannut miljoonia Mutta tiedän sentään hyvin monia joita ei ole halannut niinkuin itsenikin

    • sieLUU

      Kävin syömässä omenapiirakkaa siellä
      Amman halaus, ei ole olemassa minulle..
      Se olisi väkivaltaa ja ällöttävyyttä
      Mutta en tiedä hänen asioista Ei ole minun asia
      Muistan, ne ihmiset olivat sairaita ( kaikki Tympeitä, jos heille meni sanomaan jotakin, lauseenkin he eivät vastanneet/ TOKAISIVAT JJOTAKIN TÖYKEÄÄ odottivat vain kiihkeästi halausta kuin se olisi ihme

      En ikinä tahdo halata vierasta ihmistä En yhtäkään Amman tilaisuudessa olevaa
      En siedä, että hän halasi kun minu araiskattiin Hän ei vaan tiedä mitä sksi on.. ? Hänellä ei ole koskaan ollut miestä
      Hän on oppimaton intialainen
      Tiedän itse, että 20 ssä vuodess aunohta akokonaan mitä sksi on
      Hän ei tiedä
      Siinä on paljon voimakkaammat tunteet
      sellaiset joita ei ymmärrä, ja joissa halaaminen on kuvottavaa
      Koin raiskausyrityksen aikana että Amman halaaminen on kuvottavaa.. ( en muista enää tunnetta.. Olen lamaannutettu tunteilta..
      Mutta olin siitä varma. Että enj saa edes mennä sinne. Enkä mennyt seur päivänä
      Mutta sitä seuraavana.. Päätin mennä hakemaan Ammansuklaat..
      Joiat hänelle tuotu lahjaksi. Minusta Se oli ihan ok
      Mut ne olisi vasta aamulla.. En nyt jäänyt sinne nukkiumaan portaiden alle
      He jakavat Amman lahjaksi saamat suklaat ja hedelmät ihmisille
      Harmitti viel seuraavana päivänä..
      elän suklaasta tms
      ( ei suklaasta välttämättä.... Kaikki ruoka on hyvää
      Söin omen piirakan.. Rahkan, banaanikakkua..

    • sieLUU

      OLEN JUURI MIETTINYT ETTÄ MINULLA EI OLE EN USKO NIIN TYPERÄÄN jUMALAAN JOKA EI EROTTAISI SYÖMISTÄ JA SUKUPUOLIELIMIÄ
      ;
      muistaisin että jotkut luulevat että se joka syö jotakin makeaa vaikka.. että hän olisi kiinnostunut jostakin intim elämästä
      mutta ne ovat täysin eri asia tietysti.
      ( eihän intim eläm autuus ole verrattavissa
      ;
      mutat ihmiset ei ole ehkä kokeneet sitä autuutta
      VFillen Snadran silmissä näin autuuden eilen kuvassa
      Hän oli kokenut jotakin autuutta J asitten he erosivat
      ;
      En ymmärrä miten hän jos jotakuta Pyhimystä raiskattu oliis voinut kokea autuutta
      ei se aitoa varmaan ollut tai sitten hänet raiskataan herkimmillään niinkuin St Salome joka ollut tuhansia vuosia siveä jne oikeat tunteet tunteva
      Ne vaan raiskataan kaikki? raiskataanko ne sitten tuhansien vuosien jälkeen?
      Minusta ei ole oikein,... että he voisi kehittyä tunteiss aja herkkyydessä ja sitten raiskattaisiin ja revittäisiin sielu kuten minulla
      ;
      ( tiedän vainniitä ehdottomia tunteita mitä tunsin, Että En mene sen Jumalan taivaaseen joka antoi sek murt osankaan kajota minuun
      ( ehkä tämä on unta? tuntuu todelta vaikka on unta
      Ihan sama? mitä ihmisille tapahtuu, koska se on vain unta
      He vain haihtuvat kun herää
      se ei ollut totta ?? Heille voi tapahtua sellaista
      Oletteko te vaan unta?

    • yks_ehhehheh_vaan

      Tämä asia tällä selvä. Vielä kun pääsisi treffeille ...

    • sieLUU

      Sain ostettua omenapiirakkaa, ja kahvin, ja teen, koska eräs kiltti täti maksoi teen, 1.50, ja toinen , ihmeellinen, antoi 10 euroa! Pihalla
      Olisin saanut ruuan ( 10 e ) Johon ei koskaan ole ollut varaa..
      7 krt ehkä käynyt Ammankin tilaisuudessa, ja ikinä . ei ollut rahjaa osta aruokaa ( ei nytkään.. kun ostin sen omenapiirakan.. 2.50 e
      ;
      syöminen on kiva
      ei siitäkään halua puhua kuten intim elämästäkään ei ole sopiva apuhua
      ;
      syömisestä ei voi puhua ( siel on vääriä henkilöitä??
      Mitä heille voi puhua?
      Miten voin auttaa????
      Minä kyl tahdon auttaa
      ;
      `??? Miten voitte ? Mikä on vialla???
      Kuulin eilen Tonin levyn
      Näin vauvan kuvan
      ;


      Kyllä te ootte vaan pieniä Batsheballe olen siitä varma
      Mutta olen niink Amma oppimaton intialainen. lihava,
      olen... yliherkkä... Niin vaatimaton että olen ollut yksin 50 vuotta
      vastoin tahtoani
      Aina kun rakastin tajus9in vain että en voi pyytää välittämään tämän näköisestä..
      Mutta se oikea oliis rakastanut sieluani tietysti..
      eikä sellaista ollut
      He jätti raiskattavksi ja kidutettavaksi Ville ja Toni ja
      Mut eilen Tonai kuunnellessa mietin että en tiedä mitä se minulle kuuluu mitä hänellä on
      Hän on niin itsekäs ( HäRKÄ, OINA, Kauris
      että ei varmana kykene Hän on kyvytön
      Hän on niin alas painettu ( Pyhä )
      Hiekkaa,.,,, Hiekkaan fAARAO UPPOAA
      vAINOTTU , KUTEN PYHÄT ovat olleet säälittävä
      hÄN OLISI VOINUT LAULAA RAKKAUDESTA KUN SITÄ OLI ESILLÄ PELKÄSTÄÄN, hÄNEN JA JANNIKAN KUVIA, JA UUTISIA
      oLIN HÄMMÄSTYNYT ETTÄ LAULOI KUMMALLISTA VALITUSTA
      Mutta kolamnnen biisin jälkeen heikko on jo tottunut siihen,
      että hänellä on kaikki kurjasti ( onkin kaikki kurjasti ( vaikak haastatteluiss a valehdeltu että on hyvin
      Sitten jokin rakkaudesta tms kertova laulu olisi harmittanut
      ;
      ( hänen olisi kannattanut ensim biisistä asti laulaa jostain rakkaudesta kun sitä oli pelkästään esillä kuvia ja haastatteluita
      Minun mielestä
      Mutta sitten olisin tietyysti muistanut ne sanat ja lauseet
      Nyt muistan vain sellaist missä ei ollut mitään muuta kuin kurjuutta
      ja käsittämättömyyttä tyhjänpäiväsyyttä
      ( Paula teki saman ASIQAN RASMUKSEN lAURIN KANSSA AVIOIDUTTUA.. SEURAAVA LEVY ei KERTONUT HEIDÄN AVIOLIITOSTA, RAKKAUDESTA TMS
      TUNTEISTA VAAN HÄN LAULOI TÄYSIN MUISTA ASIOISTA ( TYHJÄNPÄIVÄISESTI
      jA LOPETTI SITTEN LEVYJEN TEON KOKONAAN , OLI HYVÄ
      ;
      ( JOMPIKUMPI NYT ON TOTTA, HAASTATTELUT ETTÄ KAIKKI ON HYVIN
      JA KUVAT, TAI SITTEN SE LEVY, LAULUT, SANOITUKSET ETT KAIKKI ON HELVETIN KURJAA
      ( JA JOKU VIELÄ PYRKI HÄNEN SÄNKYYN? SIITÄKIN OLI SANOITUKSESSA??
      vAIKKA ON mIAN KANSSA ELÄNYT 7 VUOTTA
      JA NYT jANNIKAN KANSSA SEURAAVAKSI
      mISSÄÄ VÄLISSÄ SE TYTTÖ ? jolel laulettiin jostain sängystä
      emn muista enää mitä se oli
      Niin mitä on käärmeöljy? Unohdin katsoa googlesta
      ;
      s4e tarkoitaa?? että jannika valuu riittävästi Arvelinniin että se on jotain liukastusvoidetta???
      Mutta Toni on niin lapsellinen ja säälittävä
      Minul ei ole mitään tekemistä hänen kanssa
      :
      ( se tarkoitata heillä on hirveesti rakkaut
      Hän vaan on liian epäkypsä pystyäksene pelastamaan jonkun Pyhimyksen ennene kuin koettaa jotakin "pyhää" rakkautta elää jonkun pimun kanssa Hän on vaan niin mitätön
      sielun elämältään.
      ( siis hän on itsekkyyden huipentuma HÄrkä Oinas Kauris
      Pässinpää.. ( onko heidän lapsi vammainen? kun hänen kasvoja ei näytetty aloin tänään miettiä???? Että onko Toni saanut vammaisen lapsen? Toivg he selviävät
      mutta ei ole ehkä Henkisesti kehittävä'ä
      ;
      että saa valehdella joko laulun sanoituksissa
      tai haasteluissa EI SAA SELVÄÄ KUVAA MITÄ SIELUN ELÄMÄ ON
      sE ON YRITYUSTÄÅ ELÄÄ SEKS ELÄMÄÄ PIITTAAMATTA ETTÄ kRIST USKON PERUSTAJA KIDUTETTU, KUN ON LIIAN VALLANHALU9INEN JA ITSEKÄS SE PÄÄSSINPÄÄ OINAS HÄRKÄ KAURIS
      ;
      Hän EI ole seurannut Raamatun opetuksia on olennainen asia
      hÄN ELÄÄ VAIN KUULUISUUDESTAAN
      ;
      SIKSI SE EI OLE HYVÄ
      En pysty suhtautumana sellaiseen joka tahtoo olal uhmakkaalla äänellä itsevarma
      Eikö hän osaa olla rehellinen oikeasti
      esimerkiksi ( hänellä on liian sumeat silmät.. niiden rillien takana valitettavsti
      vaihe on sellainen
      Hän on vaan sumuinen poika

    • puhdastatuli

      tyhjänvalitusta taas naisilta, olin kerran vähän yli 20vee miehenalkuna tehnyt pitkää päivää työmaalla ja olin kieltämättä aika hikinen ja likainen, kotimatkaalla poikkesin kulmakuppilassa huurteiselle, no ilta venähti pitempään kun seuraani istui joku noin 40vee ihan ok näköinen hieman humaltunut nainen, no illanvietto johti siihen että poikkesin tämän viehättävän naisen asunnolle ja tilanne alkoi johtaa myös sänkypuuhiin, emme kumpikaan olleet edes pahasti humalassa, yhtäkkiä tämä nainen sanoi hyi poika kun olet likainen jäikö iltapesu väliin, selitin hiemaan vaivautuneena tilanteen ja tämä nainen ohjasti minut kylpyhuoneeseen ja sanoi käskevästi riisu kaikki vaatteesi pois, kilttinä poikana tietysti tottelin ja kohta seisoinkin kylppärissä täysin alasti, ihmetyksekseni nainen keräsi kaikki vaatteeni ja sanoi laittavansa ne samantien pesuun, sitten tämä ihana nainen käski minut kylpyammeeseen ja oikein hellästi ja äidillisesti pesi minut pallejani ja persettäni myöten, lopuksi myös taisi kuivata, sen jälkeen pääsin naisen kanssa viettämään mukavan yön ja aamulla sain pukea vasta pestyt ja silitetyt vaatteet päälleni, tässä teille kaikille suomen naisille esimerkki miten miehiä pitää kohdella eikä aina valittaa

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 122
      2986
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      84
      2731
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2188
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      20
      1763
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1668
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1499
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      17
      1469
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      28
      1417
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1387
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1312
    Aihe