asiat selvittämättä

höynäytettykö

Ei ole helppoa jatkaa eteenpäin, asiat jäivät selvittämättä....ainakin minun näkökulmastani. Tekstiviesti ja suhde ohi. Jotenkin oletin meidän suhteen olevan jo läheisempi ja toista kunnioittava, taisin erehtyä ja pahasti :( Harmittaa, kun en saa sinua mielestäni, aamulla ensimmäisenä ja illalla viimeisenä mielessä:(, unissakin jatkuvasti.

8

179

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • väärinymmärryksen_mekka

      Oletkohan itse ymmärtänyt tekstiviestin sisällön oikein? Jos siinä ei suoraan sanota ettei enää halua tavata niin ei kannata tehdä vääriä omia analysointeja ja johtopäätöksiä vaan soittaa ja selvittää asiat.

    • höynäytettykö

      Mitenkähän muuten sellaisen viestin voisi ymmärtää... enkä aio enempää häiritä, kun ei kerran ole halua asiaa tarkemmin eritellä. Minä en ole kieltänyt yhteyttä ottamasta, mikäli olisi ollut vaikkapa väärinymmärryksestä kyse.....mutten aio myöskään väkisin roikkua ja "ahdistella"

    • tuotapanoin

      Voisitko vastata että mitä tapahtu ennen viestiä? Olitteko oikeassa suhteessa?

    • aikaväli

      noin suurinpiirtein

    • näinkävi

      Tiedän tunteen, näin kävi minullekin, olisin halunnut jutella mutta toinen ei - ei kuulemma ollut mitään juteltavaa. Useampi vuosi yhdessä oltiin. Hän siirtyi nopeasti elämässään eteenpäin, minä jäin paikalleni ihmettelemään mitä tapahtui.

    • NiinSärkyvää

      Kuulostaa tutulta. Valitettavasti. On vaikea päästä eteenpäin, kun en edes tiedä ns. syytä eroon. Seurustelimme, vajaan vuoden olimme olleet yhdessä. En voinut kuvitella, että jotain tällaista on tulossa.

      Lisäksi hän esti mut sekä puhelimella että fb:ssa. En todellakaan häiriköinyt häntä. Tuntuu todella tyhmältä ja epäuskoiselta, edelleen. Onko tämä sitten nykyaikaa, kun mikään ei tunnu missään..kipeää toimintaa mielestäni. Toisen aliarvioimista ja lyttäämistä henkisesti ja enempikin. Aikuisia kumpikin, yli 40vee.

      Toivon sulle aloittaja uskoa ja voimaa päästää irti, itselleni myös.

    • pienikansanlaulu

      Vähän samantapainen kuvio täällä. Tosin sentään olemme jokusen tekstiviestin ja lyhyen meilin vaihtaneet ja mies on selittänyt parilla sanalla lähtemisensä syyn. Mutta silti. En käsitä miten siltikään voi jättää toisen kohtaamatta, keskutelematta kun kuitenkin suhde oli enimmäkseen hyvä ja tiedän että hän ainakin jossain määrin oikeasti välitti minusta. Ja tosiaan mekin ihan aikuisia, viidenkympin molemmin puolin.

      Tästä on nyt pari kuukautta ja omat tunteet velloo edelleen laidasta laitaan. Olen etsiskellyt eroryhmää, koska kaipaisin nyt vertaistukea. Mutta kaikki ryhmät on alkaneet syyskuussa eikä uutta näy olevan tulossa ennen kuin vasta vuodenvaihteen jälkeen.

    • muuttuuäkkiähäirinnäksi

      Miehet käyttäytyvät usein juuri noin. Halki poikki ja pinoon! He eivät jaksa jauhaa erosta vaikka naiset sitä haluaisivat. Heille riittää kun sanoo, ohi on. Tämä pätee myös silloin kun nainen päättää suhteen. Näin ainakin minun kokemukseni mukaan.
      Jos haluaa puida eroaan on parempi hakeutua keskusteluihin muiden kuin kumppanin kanssa joka sitä ei halua tehdä. Aloittaja on kyllä harvinaisen fiksu kun ei ryhdy "maanvaivaksi" ja näin pilaa ne kauniitkin muistot.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2850
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      111
      2096
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1554
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      70
      1003
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      911
    7. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      880
    8. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      874
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      785
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      736
    Aihe